Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Lige om lidt er 2016 ved at være slut, og jeg vil derfor lave et lille tilbage blik på 2016, da det har været et år med mange op og nedture.

Jeg været ikke været særlig aktiv det sidste lange stykke tid, jeg har haft en hel masse at se til både på hjemmefronton, i skolen og med hestene.

Omkring september måned valgte mine forældre, at gå hver til sit. Det har været en hård tid, at komme igennem og der har været rigtig mange ting som vi alle lige skulle vænne os til. Der er nu ved at være lidt mere ro på og jeg har stille og roligt vænnet mig til tanken og tingene som de er nu.

Jeg har haft rigtig mange lektier for og de tager altså bare en stor del af min tid og vil forsat gøre det de næste par år (desværre) ;)

Og nu til alle de gode ting i år:))

2016 har været mit første år som heste rytter og der har til tider været en kæmpe udfordring, men med en masse fede oplevelser også. Jeg må dog indrømme at jeg har savnet/savner Bellis en hel del, heldigvis har hun det så godt ved hendes nye søde ejere Katrine og hendes familie.

I år har jeg bl.a. allerede haft debut til landsstævner på Cerruti, hvor vi uden tvivl har haft nogle af vores bedste ture! I sommers var vi også til stævne på Bækgarden, som er en kæmpe oplevelse i sig selv, men vi fik også der et par super ture. Derudover sluttede Cerruti og jeg året rigtig godt af med placering til Christmas show. Jeg har generelt haft en skønt år, det har kostede blod, sved og tårer men nu hvor jeg sidder og tænker tilbage på oplevelserne, har det været det hele værd!

Cerruti har givet mig så meget erfaring og en masse virkelige gode oplevelser det sidste års tid, og jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at låne hende. Hun har været en fantastisk makker igennem alle tider og situationer! Jeg havde faktisk troet, at Christmas Show ville blive vores sidste stævne sammen, hun er jo en gammel dame og kun til låns, men det blev lavet om juleaften. - Under juletræet, fandt jeg Cerrutis ejercertifikat med mit navn på, så ja jeg fik simpelthen Cerruti i julegave af hendes gamle ejer Lars, og jeg kan ærligt ikke takke nok! Det er stadig ikke gået op for mig, men jeg er så glad, og håber Cerruti skal være ved mig en masse år endnu, også når hun bliver pensioneret;)

Jeg glæder mig til at se hvad 2017 har at byde på, og er klar til at bydes dets udfordringer og oplevelser velkommen.

Godt nytår til jer alle, jeg håber i kommer godt og sikkert ind i det nye år med dem i holder af. - Og så håber jeg vi ses i 2017;)

Kærlig hilsen

Martine Beyer Jellesen


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Velkommen tilbage. - Jeg har været en del fraværende i et par måneder, da der forgår rigtig meget lige nu, jeg skal nok gå mere i detaljer en anden dag.

Jeg har i dag været til landsstævne i Aalborg på Cerutti, vi red LA1* og havde en virkelig god tur med godt tempo hele banen rundt. Jeg kommer dog til, at holde lidt for meget tilbage på andet sidste spring, hvilket kostede en ærgelig bum. - Men jeg er så tilfreds:))

De sidste par måneder har været lidt op af bakke for mig, og for at være helt ærlig har det været rigtig svært, at holde motivationen. Jeg tror at rigtig mange, ligesom jeg, nogle gange bare har lyst til at opgive. Det kan være rigtig hårdt, at takle de "dårlige dage" og der kan i en periode også være lidt for mange af dem.

Personligt ligger jeg rigtig meget tid og mange resourcer i min sport, jeg vælger mange ting fra for, at kunne træne eller ride stævne. Når jeg så får nogle rigtige øv ture, det kan både være til træning men også stævner, tænker jeg over om jeg virkelig syntes min sport er det værd.

- Vil jeg virkelig fravælge fester, fritid, fødselsdage, arbejde og generelt bare det sociale liv for min sport? Og nej de dårlige dage og de dage hvor det hele bare er en stor nedtur vil jeg ikke. Sommetider gad jeg godt bare, at være en almindelig gymnasieelev, der går i byen, arbejder og er social.

MEN HUSK, når man har de dage er det VIGTIGT, at tænke på de gode oplevelser og den succes man har fået igennem sin sport.

- Vil jeg virkelig ofre fester, fritid, fødselsdage, arbejde og generelt bare det sociale liv for, at have succes, komme ud af banen med det største smil efter en gode tur, få det kick det giver at ride ind på en bane og bare tænke "Det her, er det jeg kan". Og ja jeg vil fanme så, det der motivere mig aller mest er tanken om hvor langt jeg er nået, hvad jeg har opnået både som rytter men også personligt.

RÅD - De dårlige dage har ALLE, men de dage DU får succes har kun du. TÆNK ALTID SÅDAN!

Når man dyrker sport så ofte som jeg gør, har man også brug for en pause indimellem. En pause lidt væk fra det hele, hvor man laver noget helt andet og GIVER SIG LOV til at tænke på andet end sport! - Det er mindste lige så vigtigt som den daglige træning, og for at få succes bliver du nød til at være der 100% både fysiks og psykisk.

God fredag og god weekend

Martine


Likes

Comments

Wow, sikke en start efter sommerferien😃
Jeg startede jo i går på Aalborg Handelsgymnasiet i Turøgade, i Elitesportsklassen.
Det er meget overvældende med en ny skole, nye elever og nye lærer, men jeg har fået en helt fantastisk start!

I går fik vi mest bare noget praktisk info og lærte hinanden at kende. I eliteklassen er vi 3 piger og 22 drenge, og de er alle super flinke😅
Vi var super hurtige til, at finde ud af tingene og man kan tydeligt mærke, at vi alle er "ens" på det sportsligepunkt.

I dag har vi haft vores første "rigtige" timer, hvilket jeg også syntes er helt okay.
Alt i alt er jeg faktisk MEGET tilfreds og føler mig tilpas med at være derude😊

Jeg vil fortælle MEGET mere om skolen løbende, og fremover vil jeg blogge en del herinde også😉 - God lille fredag til jer alle!

Likes

Comments