Velkommen tilbage. - Jeg har været en del fraværende i et par måneder, da der forgår rigtig meget lige nu, jeg skal nok gå mere i detaljer en anden dag.

Jeg har i dag været til landsstævne i Aalborg på Cerutti, vi red LA1* og havde en virkelig god tur med godt tempo hele banen rundt. Jeg kommer dog til, at holde lidt for meget tilbage på andet sidste spring, hvilket kostede en ærgelig bum. - Men jeg er så tilfreds:))

De sidste par måneder har været lidt op af bakke for mig, og for at være helt ærlig har det været rigtig svært, at holde motivationen. Jeg tror at rigtig mange, ligesom jeg, nogle gange bare har lyst til at opgive. Det kan være rigtig hårdt, at takle de "dårlige dage" og der kan i en periode også være lidt for mange af dem.

Personligt ligger jeg rigtig meget tid og mange resourcer i min sport, jeg vælger mange ting fra for, at kunne træne eller ride stævne. Når jeg så får nogle rigtige øv ture, det kan både være til træning men også stævner, tænker jeg over om jeg virkelig syntes min sport er det værd.

- Vil jeg virkelig fravælge fester, fritid, fødselsdage, arbejde og generelt bare det sociale liv for min sport? Og nej de dårlige dage og de dage hvor det hele bare er en stor nedtur vil jeg ikke. Sommetider gad jeg godt bare, at være en almindelig gymnasieelev, der går i byen, arbejder og er social.

MEN HUSK, når man har de dage er det VIGTIGT, at tænke på de gode oplevelser og den succes man har fået igennem sin sport.

- Vil jeg virkelig ofre fester, fritid, fødselsdage, arbejde og generelt bare det sociale liv for, at have succes, komme ud af banen med det største smil efter en gode tur, få det kick det giver at ride ind på en bane og bare tænke "Det her, er det jeg kan". Og ja jeg vil fanme så, det der motivere mig aller mest er tanken om hvor langt jeg er nået, hvad jeg har opnået både som rytter men også personligt.

RÅD - De dårlige dage har ALLE, men de dage DU får succes har kun du. TÆNK ALTID SÅDAN!

Når man dyrker sport så ofte som jeg gør, har man også brug for en pause indimellem. En pause lidt væk fra det hele, hvor man laver noget helt andet og GIVER SIG LOV til at tænke på andet end sport! - Det er mindste lige så vigtigt som den daglige træning, og for at få succes bliver du nød til at være der 100% både fysiks og psykisk.

God fredag og god weekend

Martine


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Wow, sikke en start efter sommerferien😃
Jeg startede jo i går på Aalborg Handelsgymnasiet i Turøgade, i Elitesportsklassen.
Det er meget overvældende med en ny skole, nye elever og nye lærer, men jeg har fået en helt fantastisk start!

I går fik vi mest bare noget praktisk info og lærte hinanden at kende. I eliteklassen er vi 3 piger og 22 drenge, og de er alle super flinke😅
Vi var super hurtige til, at finde ud af tingene og man kan tydeligt mærke, at vi alle er "ens" på det sportsligepunkt.

I dag har vi haft vores første "rigtige" timer, hvilket jeg også syntes er helt okay.
Alt i alt er jeg faktisk MEGET tilfreds og føler mig tilpas med at være derude😊

Jeg vil fortælle MEGET mere om skolen løbende, og fremover vil jeg blogge en del herinde også😉 - God lille fredag til jer alle!

Likes

Comments