​Jeg har en religionsklasse her på PLU. Hebrew Bible History and Literature. Jeg har aldri, noen gang, utsatt en innlevering til dagen før. En dag måtte vel bli dagen, den kom i dag. Nå skal jeg på library for å smelde inn 4 sider om hebraisk bibel. Jeg håper ingen av dere som leser denne bloggen er såkalt "procrastinators" for det kan jeg nå innse at fører meg seg enorme mengder stress. En utrolig kjip uvane som man egentlig kan unngå på så mange måter. Å heller starte tidlig, jobbe jevnt og trutt, og heller være utvilt ved "deadline" VS å utsette jobbingen til minimal tid før, så du da ender opp med å være sliten etter du har levert, og heller ikke får noen god opplevelse med å unne seg å dra ut, eller lignende, fordi man føler seg som en sviske. Forferdelig! Ønsk meg lykke til da, hehhe 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg bor i USA, tidenes mest innholdsrike land når det gjelder forskjell type mennesker, kulturer, politikk/regler, og natur. Da jeg vokste opp med Disney Channel og såpeserier som Pretty Little Liars og Gossip Girl, så er det lett å se på Amerika som et land der alle kler seg "fashionably" - men det har jeg innsett at ikke er sant. Tvert i mot, her går mange i birkenstocks, men joggebukse, college "gear" som tilsvarer sports-tøy og SeaHawks-utstyr. Jeg savner å kunne bli inspirert av at folk pynter seg på skolen. Jeg ser veldig lite til det, så i dag gikk jeg litt ekstra pyntet på skolen for å føle på om jeg skilte meg ut.  Nå skal jeg ikke sette Amerikanere eller Nordmenn i posisjon mot hverandre, men jeg syns det er interessant hvordan klesstiler skiller seg veldig. Det er nok også forskjell på å gå på et privat college i Seattle-omegn VS å bo mitt i Metropolitan New York-- men her er det; en ting jeg savner hjemmefra (I Norge går faktisk de fleste mye penere kledd enn her) ... er å bli inspirert på klesfronter. Bam!

Likes

Comments

I dag har jeg vært i Seattle på jobb fra 12:00-17:00, hatt en fin busstur med god "commute" musikk, og en hyggelig über tur for å komme meg til dormen (college-hjemmet). Det er som regel mange ute og spiser lunch når jeg jobber i 11 etajse på Columbia Center, så jeg har mye tid med meg selv. Får virkelig sett hvordan det er å være en "independent worker" og her har jeg mye tid til egne tanker. Jeg kan vel være ærlig å si at jeg tenker veldig mye. Jeg leste en artikkel på TED.com om at alle bør gi seg minst en time om dagen til klar tenking. At man setter seg ned og tenker. Det høres kanskje litt sært ut, og Albert Einstein er et eksempel. I dag tenkte jeg mye på business folket rundt i Seattle. Er de lykkkelige, og om det er det; hva gjør dem lykkelig. Er det jobben som gjør det? Eller er det sosiale omgivelser, lunchen, eller å jobbe i en skyskraper. Så tenkte jeg litt på meg selv og industrien jeg nå får erfaring fra. Jeg tenker at så lenge man har en passion, og man utnytter den på best mulig måte, da vil man være lykkelig. Jeg vet at for eksempel personen jeg jobber for i Seattle har en passion for finans. Det gjør han lykkelig. Så ser jeg andre som kanksje ikke deler den interessen, men som likevel blir værende i jobben. Jeg mener ikke at de som misliker matte skal unngå å jobbe i finansverden, men jeg mener at alle kanskje bør kjenne litt på hvor ens største verdier ligger. Hva er dine verdier, og hvordan kan du få de frem? Finn din passion. Jeg kan si en ting, og det er at jeg har en passion for å reise og oppdage nye steder, for da oppdager jeg også nye sider ved meg selv. 

  • 6 lesere

Likes

Comments

​Seattle Art Museum i dag. For en opplevelse! YSL har virkelig gjort historie. 

Anbefales! Utstillingen er ute til og med Januar 2017. 

  • 11 lesere

Likes

Comments

Så LinkedIN nerd som jeg har blitt den siste tiden kommer jeg stadig vekk innom gode artikler. I dag leste jeg denne og syns det var veldig fin. Den handlet om å se på seg selv som en slags kunstner. Meningen var vel å vise at hvem som helst kan designe eget liv, og deretter følge visjonen man har om fremtiden. 

  • 15 lesere

Likes

Comments

En god morgen for meg innebærer to kopper kaffe, morgenlisten på Spotify, nyheter fra DN, litt Facebook/Instagram oppdatering, havregrøt eller smoothie- breakkie, og litt planlegging for uka. Som i dag begynner jeg 11:15 på skolen, da kan jeg velge å se fem episoder av New Girl eller faktisk vaske leiligheten/ begynne på neste uke´s lekser. Jeg tenker ikke at jeg er noen super human, så jeg velger å balansere disse tingene. Litt jobb, litt chill, også er man nok klar for en ny skoleuke. Am I right? Hva skal til for at DU har en fin morgenstund?

  • 41 lesere

Likes

Comments

​Jeg har handlet på Trader Joe´s de siste dagene, Amerikansk matkjede. Maten er organisk og miljøvennlig, mye av det. Jeg har kjøpt favoritter som pesto & quinoa mix, kale & greek youghurt dip, matcha latte te, og en rekke andre produkter. Sto og kikket inn i matskapet i ste og var i ekstase. Jeg elsker mat. Jeg elsker å handle mat. Det tryder meg, haha! Men nå skal det sies at ikke all mat gjør meg glad og varmer hjerterota. Det er rene kilder som gjør at kroppen trives best, og jeg merker så forskjell. Jeg har vel alltid brydd meg mye om å spise sunt og et variert kosthold med balanse. Likevel så har jeg ikke vært obs på produkter som er ferdiglagde og kan inneholde ukjente kjemikalier osv. Det er SÅ mye dritt i alt du ikke skulle trodd inneholdt dritt. Wow! Jeg har virkelig engasjert meg på denne fronten i det siste, og leverpostei er for eksempel ikke lenger min "to go"  .. Det finnes mange myter og store debatter om hvorvidt du bør kutte ut kjøtt, melkeprodukter, og lignende. Jeg sier bare nå at jeg ikke er en blogger som hopper på en typisk trend, men jeg kjenner ettersom hvordan egen kropp tilpasser seg ulike kosthold. Det er uten tvil en enorsm påvirkning på hverdagen ut i fra hva en putter i seg. Jeg mener nå at det kan være verdt å investere i litt dyrere mat av bedre kvalitet, og heller droppe å dra ut to dager på rad. Det er de små tingene som gjør forskjell, og husk; rule your mind or it will rule you ;)   • 41 lesere

Likes

Comments

​Denne helgen har vært fylt med ANSA aktiviteter der av Fadderkveld og i dag et nytt valg for fremtidige styremedlemmer og informasjonsansvarlig. I dag er planene få, skal gjøre "laundry", vaske leiligheten, handle inn mat for uka, og planlegge skoledagene fremover. Søndager er perfekt for slike ting. Planlegge og slappe av med god samvittighet. Jeg tenkte å dele noen oppskrifter på smoothies jeg har laget de siste ukene. Disse er stappfulle av antioksidanter og rett og slett SUPERBOOST for hud, hår, negler, kropp og sinn. Ha en fin søndag så lenge! 

  • 42 lesere

Likes

Comments

I den siste tiden har jeg fulgt mye med på youtube kanalen til norske Cornelia Grimsmo. Jeg har funnet mye inspirasjon og fascinasjon gjennom hennes videoer. Hun snakker om "The Law of Attraction" som et mind-set der du tiltrekker deg alt det positive du ønsker inn i livet ditt. Det handler også mye om hvordan du kan få drømmer til å gå i oppfyllelse. Hun snakker om at dette kan oppnås ved å ønske seg så noe, tro på det så mye, at det bilr virkelighet. Da menes det ikke at dersom du tenker på å få en hest til en halv million i tre dager, så får du den på tredje dagen. Det betyr nok heller at om du fokuserer på en tanke og en drøm over lang tid, så vil det skje utrolige ting. Du skal drømme noe, ha delmål for å nå drømmen, legge den fra deg, og deretter skal universet gi deg dette på det rette tidspunktet.

Jeg kan snakke fra egne erfaringer da jeg drømte mye som liten jente på barneværelset. Jeg hadde visjoner og mål for hvordan mitt liv skulle bli. Jeg tok vare på alle IKEA katalogene til mamma, og tegnet ring rundt tingene jeg skullne ha i mitt fremtidige hjem. Jeg ønsket å flytte for meg selv i ung alder, og dette skjedde. Jeg ønsket å flytte inn i leilighet med kjæresten min mens jeg studerte, og dette skjedde. Det var drømmer som gikk over lang tid, men det finnes nok også drømmer som kan komme i oppfyllelse under kort tid også.


The Law of Attraction er mye omtalt i boken "The Secret" og denne har jeg enda ikke lest. Jeg skal med andre ord sette meg inn i denne boken as we speak. Ha en herlig dag, og sjekk ut Cornelia Grimsmo på You Tube!

  • 52 lesere

Likes

Comments

Etter jeg kom fra USA har jeg lagt meg mellom 9 og 10 på kvelden (!) og våknet på tider som er alt fra 3:30 til 6:30 om morgenen. I natt sov jeg hele 12 timer, og det var nok litt i det meste laget. Denne jet-lag´en går ut over alle deler av dagene mine. Søvn er helt sinsykt viktig. Ikke nok med det, men rutiner er toppen så viktig.

Nå som jeg har kommet inn i denne rutinen allerede om å våkne tidlig, tenker jeg å ha 6:30 som en vane. Det er tidlig, men det er høyest nødvendig for å rekke en ordentlig god morgen før skolen starter 08:00. Da rekker jeg å fundere over dagens oppgaver og gjøremål, lage to gode kopper kaffe, dusje, finne et antrekk som kler seg til været, og lese litt.

Vanligvis hadde jeg ligget og vridd meg til en alarm som går på repeat, kastet på meg klær, pusset tenner og glemt at kaffen er varm, for å så finne frokost som ikke er planlagt. Da starter jeg dagen med stress, liten oversikt over dagen, og en dårlig og ineffektiv start på dagen.


Yes. Konklusjon: Om man legger seg til lik tid og står opp til lik tid, hver dag, tror jeg det har en fantastisk påvirkning på alt. Jeg tror også det er utrolig viktig at ikke mobilskjermen er det siste du møter når du legger deg og det første du møter når du står opp. 

  • 52 lesere

Likes

Comments