Ble en litt tidligere morgen idag, skulle over til SBB's lokaler for andre del av fotoshooten for høst kolleksjonen. Måtte tidlig opp for å rekke å bli ferdig med sminke og hår før det blir lyst så vi har dagslys så lenge som mulig. Måtte bare slenge på meg noe, få på masse masse ansiktskrem og hoppe ut i bilen, gleder meg alltid til å se dem igjen, er så koselige jenter som jobber der.

Lokalene deres er også så sykt fine og i tillegg er det alltid noe deilig til lunsj når vi jobber haha! Har jobbet med dem en gang tidligere i Januar og i sommer med den sommerkolleksjonen som skal komme nå til sommeren og til kataloger de bruker i stands og moteuken.

Tror vi tok bilder av rundt 20 plagg idag så ble en lang dag allikevel! I tillegg så trente jeg igår så var litt støl også haha, men det var veldig koselig å se igjen jentene og få jobbet litt!

Nå er jeg så sliten, skal lage litt middag og legge meg ned litt etter denne lange dagen!


xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Surprise, surprise, opprettet blogg! Har alltid elsket å lese andres blogger, høre dem rante om alt som faller dem inn og drømme meg bort i alle reisene de tar og klærne de eier haha. Min blogg er egentlig mest for å bare kunne vise til hva jeg har på meg, får mye spørsmål om det på Instagram og tenkte det er lettere om jeg bare har en side jeg kan skrive det på og linke til, rett og slett! Kommer til å skrive om alt annet også, skal på et par turer denne våren så det kommer og alt annet som jeg ville lest selv eller vet jeg har fått spørsmål om før.

*Ikke mine bilder*

Tenker det ikke er noe vits å fortelle så mye om meg selv, det kommer jo etterhvert. Jeg er 19 år, fra Lørenskog og skal studere til høsten, vet ikke helt hva ennå, har søkt på så mye forskjellig haha, klarer ikke bestemme meg. Nå for tiden tar jeg opp et par fag og prøver å ha det så mye gøy som mulig ellers! Gleder meg til å komme igang, har så mye gøy som skjer fremover nå!

  • 14 lesere

Likes

Comments