Jeg er stuck i den her bobla mi. Komfortsone. Angsten. Depresjon. Kall det hva du vil, jeg vet ikke. Men en ting jeg vet er at å bryte ut av sine vanlige mønster er en utrolig stor utfordring. Jeg vil ha ett liv som det er fullt mulig for meg å leve, men jeg tørr ikke.

Jeg vil snakke med noen på den andre siden av kloden. Snakke med dem om hva som skjer i deres liv. Hvordan deres hverdag er og hva de bekymrer seg for. Jeg vil ha noe mer. Jeg vil ut av min egen lille boble og leve. Jeg vil jobbe som frivillig i regnskogen. Jeg vil gå meg vill i New york. Jeg vil føle meg helt alene og fortapt og ikke minst vil jeg innse at det går bra uansett og at jeg klarer så mye mer en jeg tror. Men jeg tørr ikke, jeg tørr ikke noen verdens ting. Men likevel så hiver jeg etter noe mer. En dypere mening, jeg vet ikke.. Jeg vet ihvertfall at du finner ingen mening med å surfe på nettet.

Angst er no dritt.

-Martine

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Hei bloggen! Har dere en fin helg? Jeg har ikke gjort så mye i helga, merker jeg er veldig rastløs for tiden, men har liksom ikke lyst til å finne på noe likevel. Samboeren skal mest sannsynlig ikke være hjemme i kveld og søstern min er hjemme fra Oslo så kanskje jeg skal besøke hun og pappa og hilse på hundene deres! De fikk to dverdachser for noen uker siden, og siden søstern min bor i Oslo, så er ikke han så mye å se. Akkurat nå sitter jeg å gomler oreo kjeks, som er min store favoritt! Prøver å la være å kjøpe pga palmeoljen men det er ikke mye annet usunt jeg liker å spise. Så da blir det bare sånn en sjelden gang. Men alt med måte, er det ikke det de sier?
Jeg stakk bare innom for å si hei egentlig, kameraet mitt blir ofte bare liggende om dagen, og siden denne frøkna som regel ikke får på seg klær før langt utpå ettermiddagen så blir det ikke mange blogg-vennlige bilder.. Ikke minst for å snakke om det sinnsykt dårlige lyset! Jeg er generelt ikke flink til å ta bilder, og ihvertfall ikke av meg selv så at lyset er på min side er en fordel for å si det sånn.. Og innlegg uten bilder er vell kanskje ikke så populært?

Dette er frøkna vår Millie, som skal være med meg på joggetur igjen i kveld for en aldri så liten treningsøkt! Hun har blitt så utrolig flink til å jogge, jogger hele tiden og rett ved siden av meg og lar seg sjeldent forstyrre av ting hun bare mååå se på lenger(noe hun gjorde konstant før), hehe.

Ha en fin kveld videre!

- Martine

Likes

Comments

Hverdag

Nå sitter jeg i senga, (nesten) klar for å sove. Dagen i dag har vært tung, alt for lite søvn, null energi og alt har føltes så meningsløst og tungt. Hadde gleda meg så utrolig mye til i dag, fri fra jobb og hele pakka! Men nei, jeg fikk ikke gjort noen ting, og den dårlige samvittigheten satt ikke langt inne i dag.. men jeg kom meg jo i gang til slutt. Klokka ble jo bare litt over elleve før jeg kom meg i gang, men jeg fikk nå ihvertfall jogga med hunden og trena litt! Og det gjør underverker for sjela, problemet er jo bare å komme i gang.
Jeg trener til maraton, og om jeg tør å delta det får tiden vise, men da er jeg i d minste klar, haha. Jeg har også begynt på "30 days squat challenge" for en ukes tid siden. Armhevingene jeg begynte å ta daglig på samme tida er det liiiitt verre med... Er faktisk så svak at det er flaut. Det går heldigvis fremover!
Men nå må jeg finne puta og sove videre. Tidlig opp på jobb i morgen.

- Martine

Likes

Comments

Hei! Jeg heter Martine, er 20 år og kommer fra en liten bygd i Telemark. Der bor jeg sammen med kjæresten min og dyra våre. Jeg jobber i helsetjenesten og bortsett fra det så er jeg veldig interessert i kosthold og trening. Jeg har endelig tatt meg mot til å begynne å blogge, noe jeg har hatt lyst til lenge men jeg har vell egentlig aldri turt å gjøre det før nå. Men nå er jeg her(endlelig)! Så vi får håpe det holder seg og at jeg faktisk klarer å gjennomføre dette her da, hehe. Uansett! Her kommer jeg til å skrive om min hverdag, tanker og hva ellers som faller meg inn.


Håper dere vil like bloggen min, vi snakkes!

- Martine

  • 20 lesere

Likes

Comments