Reise

Det er så utrolig mange vakre steder her på kloden, så jeg tenkte å dele med dere 5 forskjellige steder jeg har lyst til å reise. Jeg er ikke så fan av sånne typiske festferier. Jeg vil gjerne oppleve litt, utforske og få ett inntrykk av kulturen i landet. Jeg er ikke en person som reiser særlig ofte, jeg skulle ønske at jeg kunne reist litt mer en jeg gjør, men jeg er jo bare 21. Jeg har foreløpig vært i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, England, Spania og Hellas. Jeg har vært 2 ganger i England, sist gang var jeg i London i JULA. Det var noe jeg alltid har drømt om å oppleve, det var utrolig vakkert og koselig, med all julepynten, marked, lys og alt sammen, men det i seg selv tror jeg fortjener ett eget innlegg. Men nå skal jeg vise dere 5 plasser jeg har lyst til å reise!

• Island - Varme kilder, Nordlys, svarte strender, need I say more? Island er desidert en av de plassene jeg har mest lyst til å reise.

• Italia - Åh, Italia syns jeg rett og slett bare hørtes helt magisk ut! God mat, vin og masse kultur! Ingen tvil om at det blir en kjærestetur hit en gang!

• Paris - En weekendtur i Paris for to takk! Ett romantiskt reisemål som faktisk har mer å by på en Eifeltårnet, for de av dere som syns Paris kan virke litt kjedelig.

• Australia - En plass jeg har drømt om å reise til siden jeg var liten og så litt for mye på Animal Planet og Steve Irwin. Fantastisk natur og eksotiske dyr er mer en nok for å få meg til å reise.

• Kenya - Safari i Kenya er høyt oppe på lista over ting jeg har lyst til å gjøre. Og det som hadde vært enda bedre hadde vært å ta med mine future kids for å oppleve dyrene i sine naturlige områder, og ikke dyreparken i Kristiansand!


Håper dere likte innlegget mitt, vi snakkes!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Hei bloggen! Dagen i dag startet tidlig for å si det sånn. Jeg har døgnrytme on point for tiden så jeg var oppe klokka 8.. Er det bare meg eller blir dagene sinnsykt lange når du står opp før 11 liksom?! Uansett, kjæresten er vekk på jobb igjen men han kommer hjem i kveld bare for å se meg, så det blir veldig godt å få han hjem, gleder meg masse til det! Får liksom noe å se fram til, sitter tross alt hjemme med fri fra jobb og da går dagene utrolig seint..
Jeg har faktisk fått pakke i posten i dag som jeg tenkte jeg skulle vise dere senere, den inneholder to nye bøker jeg har kjøpt. Jeg leser for øyeblikket Harry Potter serien, har ikke kommet så veldig langt ennå.
Kjæresten er vell på vei hjem fra jobb hvert øyeblikk så jeg må hive meg rundt og rydde og ordne litt klart til han kommer hjem! Har en altfor lang liste over ting jeg burde gjøre, men hvor tetak er det ikke å rydde og vaske klær? Ugh, vaskerommet renner over!
Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei igjen! Lenge siden sist nå, jeg kan vell egentlig begynne med å oppdatere dere med hva som har skjedd siden forrige gang?
Vell.. vi flytta, jeg farga håret blondt og klipte det kort, fikk meg hamster, kjøpte ny bil, fikk oss hund nummer 2, kjøpte hus og flytta igjen! Så nå er jeg forhåpentligvis tilbake etter snart ett halvt år uten internett!

Så det som står på planen min fremover nå er å pusse opp huset vårt (åhh, jeg et så glad og spent!!) og å bestå teorien på bil, for vi har kjøpt hus 35 minutter fra jobben min med bil, så det begynner jo å haste litt. Det er faktisk første gangen jeg flytter til en helt annen plass, så det er litt skummelt! Jeg har jo bodd på samme plass i mine 21 år. MEN, tilbake til det vi egentlig snakket om, bilteorien; som er litt kjip for jeg har prøvd flere ganger siden i vår, og ikke snakk om at jeg skal få det til. Så nå har jeg fått hjelp og begynte i dag å pugge på de 3 kapitlene som inneholder det jeg sliter mest med. Planen var jo å få lappen før sommeren, og det kunne jo kanskje skjedd og det hadde jeg faktisk lest litt teori samtidig som jeg hadde kjøretimer, eller at jeg ikke tok så mange "pauser" fra lesingen. Men tid er bare en illusjon og da regner jeg med at datoer også faller under den kategorien? Så det får ta den tiden det tar.


Anywaays, nå er den seint på natta og denne frøkna må prøve å sove igjen! Legger ved bilder av alt det awesome jeg har prata om i innlegget.

Millie t.v. Som blir 2 år i Januar som vi har hatt siden hun var bebis. Og Birk som blir 3 år i desember som vi overtok i sommer!

Her har dere søta kort tid etter at jeg fant veien hjem til min naturlige hårfarge. Dere aner faktisk ikke hvor vanskelig det er å finne bilder a mennesker på telefonen min. Du må da bla igjennom hundrevis av bilder av søte hunder som sover i all verdens rare positurer. (Mine altså)

Og her har dere bilde a meg og shæsten, samboeren og bestissen, kokken, mekanikern, you name it; han kan alt!

Adios!

Likes

Comments

Jeg er stuck i den her bobla mi. Komfortsone. Angsten. Depresjon. Kall det hva du vil, jeg vet ikke. Men en ting jeg vet er at å bryte ut av sine vanlige mønster er en utrolig stor utfordring. Jeg vil ha ett liv som det er fullt mulig for meg å leve, men jeg tørr ikke.

Jeg vil snakke med noen på den andre siden av kloden. Snakke med dem om hva som skjer i deres liv. Hvordan deres hverdag er og hva de bekymrer seg for. Jeg vil ha noe mer. Jeg vil ut av min egen lille boble og leve. Jeg vil jobbe som frivillig i regnskogen. Jeg vil gå meg vill i New york. Jeg vil føle meg helt alene og fortapt og ikke minst vil jeg innse at det går bra uansett og at jeg klarer så mye mer en jeg tror. Men jeg tørr ikke, jeg tørr ikke noen verdens ting. Men likevel så hiver jeg etter noe mer. En dypere mening, jeg vet ikke.. Jeg vet ihvertfall at du finner ingen mening med å surfe på nettet.

Angst er no dritt.

-Martine

Likes

Comments

Hverdag

Hei bloggen! Har dere en fin helg? Jeg har ikke gjort så mye i helga, merker jeg er veldig rastløs for tiden, men har liksom ikke lyst til å finne på noe likevel. Samboeren skal mest sannsynlig ikke være hjemme i kveld og søstern min er hjemme fra Oslo så kanskje jeg skal besøke hun og pappa og hilse på hundene deres! De fikk to dverdachser for noen uker siden, og siden søstern min bor i Oslo, så er ikke han så mye å se. Akkurat nå sitter jeg å gomler oreo kjeks, som er min store favoritt! Prøver å la være å kjøpe pga palmeoljen men det er ikke mye annet usunt jeg liker å spise. Så da blir det bare sånn en sjelden gang. Men alt med måte, er det ikke det de sier?
Jeg stakk bare innom for å si hei egentlig, kameraet mitt blir ofte bare liggende om dagen, og siden denne frøkna som regel ikke får på seg klær før langt utpå ettermiddagen så blir det ikke mange blogg-vennlige bilder.. Ikke minst for å snakke om det sinnsykt dårlige lyset! Jeg er generelt ikke flink til å ta bilder, og ihvertfall ikke av meg selv så at lyset er på min side er en fordel for å si det sånn.. Og innlegg uten bilder er vell kanskje ikke så populært?

Dette er frøkna vår Millie, som skal være med meg på joggetur igjen i kveld for en aldri så liten treningsøkt! Hun har blitt så utrolig flink til å jogge, jogger hele tiden og rett ved siden av meg og lar seg sjeldent forstyrre av ting hun bare mååå se på lenger(noe hun gjorde konstant før), hehe.

Ha en fin kveld videre!

- Martine

Likes

Comments

Hverdag

Nå sitter jeg i senga, (nesten) klar for å sove. Dagen i dag har vært tung, alt for lite søvn, null energi og alt har føltes så meningsløst og tungt. Hadde gleda meg så utrolig mye til i dag, fri fra jobb og hele pakka! Men nei, jeg fikk ikke gjort noen ting, og den dårlige samvittigheten satt ikke langt inne i dag.. men jeg kom meg jo i gang til slutt. Klokka ble jo bare litt over elleve før jeg kom meg i gang, men jeg fikk nå ihvertfall jogga med hunden og trena litt! Og det gjør underverker for sjela, problemet er jo bare å komme i gang.
Jeg trener til maraton, og om jeg tør å delta det får tiden vise, men da er jeg i d minste klar, haha. Jeg har også begynt på "30 days squat challenge" for en ukes tid siden. Armhevingene jeg begynte å ta daglig på samme tida er det liiiitt verre med... Er faktisk så svak at det er flaut. Det går heldigvis fremover!
Men nå må jeg finne puta og sove videre. Tidlig opp på jobb i morgen.

- Martine

Likes

Comments

Hei! Jeg heter Martine, er 20 år og kommer fra en liten bygd i Telemark. Der bor jeg sammen med kjæresten min og dyra våre. Jeg jobber i helsetjenesten og bortsett fra det så er jeg veldig interessert i kosthold og trening. Jeg har endelig tatt meg mot til å begynne å blogge, noe jeg har hatt lyst til lenge men jeg har vell egentlig aldri turt å gjøre det før nå. Men nå er jeg her(endlelig)! Så vi får håpe det holder seg og at jeg faktisk klarer å gjennomføre dette her da, hehe. Uansett! Her kommer jeg til å skrive om min hverdag, tanker og hva ellers som faller meg inn.


Håper dere vil like bloggen min, vi snakkes!

- Martine

Likes

Comments