Ingredienser i dagen smoothie bowl: vaniljyoughurt, hallon, mango + kiwi, valnötter, hasselnötter, pumpafrön.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hade jag en hemsk dag på jobbet då jag hade jourdag och alldeles för mycket att göra.. Efter jobbet kände jag mig helt förstörd. Jag lyckades med allt under dagen men det var tufft.. men så kan det vara ibland.

Efter jobbet kände jag egentligen bara för att cykla hem och gå och lägga mig, men jag hade tidigare i veckan bestämt att jag skulle träffa min vän Andréa. Och vilken tur att jag åkte till henne, jag fick ny energi av att bara umgås med henne. Vi åkte ut till ett fik utanför stan där satt i en mysig trädgård och pratade ikapp om livet. Så mysigt!

Vid sju tiden kom jag hem och efter en snabb middag gick jag och la mig. Somnade innan klockan åtta, helt sjukt! Idag mår jag bättre, så det är skönt! Men fick dock ställa in mina fredagsplaner och istället ta en lugn kväll hemma. Jag känner nu hur välbehövligt det är med en kväll för mig själv, lite tid att komma ikapp med alla känslor. Jag har verkligen världens bästa vänner som förstår och stöttar mig till hundra procent.

Likes

Comments

Efter en fullspäckad dag ligger jag nu i sängen helt slut.. Dagen har innehållit följande: jobb, intervallträning, bollträning, klipptid och fix hemma. Nu checkar jag ut för idag. GODNATT!

Likes

Comments

Idag efter träningen cyklade jag snabbt hem för att duscha och ta på mig lite fina kläder. Efter 30 minuter var jag redo för att gå in till stan och möta upp min fina vän Isabella som kom hit för att äta middag med mig. Vi åt musslor och pratade ikapp om allt vi missat. Isabella är helt underbar, en finare människa får man leta efter!

Likes

Comments

På dagarna går jag runt och dagdrömmer och på nätterna ingår det i alla mina drömmer... Min nya lägenhet och hur jag vill inreda den. Lite smått galet, men jag älskar verkligen att inreda och planera ut saker i mitt huvud.

Igår satt jag och tog ut några favoritbilder från mina senaste resor. Jag tänker nämligen göra en tavelvägg över soffan i vardagsrummet. Sex stycken foton i A4 format med ramar i guld.

I helgen köpte jag även två sockerlådor som jag ska få hjälp av min pappa att göra om till nattduksbord, fick inspiration från Pinterest. Min tanke är att de ska vara lätt vitbetsade för att bevara det gamla och för att de ska passa in med den grå/blåa färgen i sovrummet.

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Halmstad igen efter en helg i Karlskrona. Vi har hjälp min syster och sambo med att fixa i trädgården runt deras hus. Mamma och pappa har varit där sedan i onsdags och hjälpt till, men gud så bra det blev! Det var riktigt mysigt att få spendera några dagar tillsammans då det inte händer speciellt ofta att vi ses alla samtidigt.

Likes

Comments

Som jag har längtat efter just denna helg, en helg hos min syster tillsammans med min familj. Jag kom hit går runt halv sex och då åkte vi direkt till havet för ett dopp, underbart! Kvällen spenderade vi med grillat, god dricka och spel.

Likes

Comments

Igår efter jobbet cyklade jag direkt till Annie då jag, Stina och Tilda var bjudna till henne på tapas. Shit vilken mat Annie hade fixat, det var hur gott helst! Senare på kvällen bestämde vi fyra oss för att ha middagsbjudningar under hela säsongen då det är ett otroligt mysigt sätt att umgås. En viktig vardagslyx när säsongen är igång på riktigt.

Likes

Comments

En av mina största drömmar har alltid varit att köpa mig en egen lägenhet. Då jag trivs väldigt bra här i Halmstad började jag innan sommaren kolla på lägenheter för skoj skull. Min lägenhetsjakt blev tidigt mer seriös då jag verkligen fick upp suget för att hitta just "min" lägenhet. Innan sommaren när jag var iväg med landslaget var det ett flertal lägenheter som var ute som jag tyckte var väldigt fina. Men tyvärr kunde jag då inte gå och kolla på dem eftersom jag inte var hemma..

Nu efter sommaren har jag kollat på lägenheter och varit på visningar. Det började med att jag gav bud på en specifik lägenhet som jag tyckte om, men denna stack iväg från mig precis i slutet. En otroligt tung känsla, blev lite tom då jag tidigt hade höga förväntningar.. vilket alla säger att man inte ska ha. Men jag tänkte såhär, bättre att verkligen vilja ha en lägenhet än vara lite småosäker. Menmen denna lägenhet blev det inte.

Jag hade tidigare i veckan bokat in mig på en visning på en annan lägenhet, min drömlägenhet. Just den här lägenheten tänkte jag först inte ens boka in visning på då jag trodde att jag inte hade någon chans att få den. Men efter en tillsägelse från min kära far bokade jag ändå in en visning, han tyckte att det iallafall var bra att jag gick och kollade på den. När jag fick reda på att jag inte fick lägenhet nummer ett gjorde jag en chansning och ringde mäklaren för lägenhet nummer två. Summasummarum kom vi överens om ett bud innan den officiella visningen och lägenheten blev min. Idag träffade jag säljaren och mäklare för att skriva på alla papper. En helt sjuk känsla.. att jag lyckades få min drömlägenhet!

Likes

Comments

Både gårdagen och idag har varit två stressiga dagar då jag gått direkt från jobb till träning och sedan nästan direkt till sängen då jag varit helt slut i huvudet. Dock har det ändå varit två bra dagar, bra dagar på jobbet och roliga volleybollträningar. Jag ska verkligen inte klaga då jag lyckats med det liv jag vill ha, ett liv där jag kombinerar mina två passioner.

Nu på försäsongen har vi utefys två tillfällen i veckan, gym två tillfällen i veckan och volleybollträning så gott som varje dag. Idag hade vi en timmes utefys innan vår bollträning. Vi sprang sprinter, 250m x 10 på 80% av max. Minst sagt jobbigt då vi endast hade 80 sekunder vila mellan sprinterna. Efter våra tio stycken sprinter gick vi in och körde 2 timmar bollträning, mestadels bestående av defenceträning. Det var tungt men det gick otroligt mycket bättre än vad jag trott. Jag kände mig trött men inte överdrivet trött, väldigt skön känsla!

Då vi slutade träna klockan 17:00 bestämde vi oss för att gå ut och äta, alla i laget som kunde hängde med. En mysig kväll! Nu ligger jag helt död i sängen och slocknar vilken sekund som helst. Godnatt!

Likes

Comments