Idag ska vi spela säsongens första match mot Engelholm. Det känns som alla i laget är extremt taggade inför dagens match, minst sagt jag! Om tio minuter ska jag åka iväg till vår matchuppvärmning, en timmes lätt bollträning. Nu är matchdagen igång på riktigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I torsdags spelade vi mot danska laget Bröndby i Öresundsligan. Vi vann med 3-0, en briljant match där alla i laget bidrog! En underbar känsla då vi följde taktiken och kämpade för varandra. Det var en rätt komfortabel vinst då vi spelade väldigt bra.

I morgon spelar vi mot Engelholm och jag är oerhört taggad! Det kommer att bli både en tuff och rolig match! Nu ska jag snart iväg till Eldsberga för dagens träning.

Likes

Comments

Ikväll känner jag mig ledsen.. Jag tycker att det är hemskt och oacceptabelt att vi i dagens samhälle "får räkna med" att få minst en hand på rumpan varje gång man är ute och festar. Jag tycker det är hemskt och oacceptabelt att vi lever i ett samhälle där man inte vågar ut och gå på kvällen när det är mörkt utan sällskap. Att man hela tiden går runt med den obehagliga känslan om att man ständigt måste kolla sig över axeln. Jag tycker det är hemskt och oacceptabelt att vi i dagens samhälle knappt reagerar på ord som exempelvis hora.. som att ordet blir normaliserat och att det är något en kvinna "förtjänar" att höra om de inte lever efter alla konstens regler. Jag tycker det är hemskt och oacceptabelt att det otroligt viktiga ordet nej inte alltid respekteras i dagens samhälle.

Jag blir upprörd när jag ser hur många som lägger ut om #metoo i mitt flöde på social medier. Men samtidigt blir jag även stolt över att kvinnor vågar stå upp för sig själva och uppmärksamma problematiken. Jag önskar att jag var mer insatt i kvinnors rätt i samhället då det är ett otroligt viktigt ämne. Men jag försöker göra en liten del, jag försöker alltid säga ordet NEJ om jag upplever eller ser något som är oacceptabelt. Men jag har en känsla att vi alla borde göra mer, även jag.

Likes

Comments

Dagens match mot Lund resulterade i en 3-0 vinst och pris som bästa spelare. Något som gjorde mig extra glad idag var att inte bara mina fina föräldrar kom och hejade utan även min syster och fästman. Roligt att ha alla samlade!

Efter matchen kollade jag på två sett av killarnas match mot Lund innan jag cyklade hemåt. Nu ligger jag i soffan och kollar på ett avsnitt av Bones. Har alltid gillat den serien och bestämde mig för några veckor sedan att kolla den från början då jag bara sett avsnitt sporadiskt innan. En bra och spännande serie som fungerar perfekt att slötitta på.

Likes

Comments

Att var helt ledig efter klockan tolv en lördag, helt underbart. Jag har städat lägenheten, lagat två maträtter, tvättat och återhämtat mig i soffan.

Vill tipsa er om min favoritpaj som jag gjorde till dagens middag. En grönkålspaj med getost och valnötter, magisk god för alla er som gillar grönkål. Recept:  https://www.koket.se/gronkalspaj-med-getost-och-valnotter

Likes

Comments

Igår gjorde jag och Stina en radiointervju innan träningen där vi diskuterade att volleybollen borde synas mer i Halmstad. Det kändes både kul och otroligt viktigt att vi hörs. Intervjun kan ni hitta här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=128&artikel=6798080

Efter intervjun hade vi en timme fysträning, två timmar bollträning och sedan videogenomgång inför helgens match. En lång eftermiddag i hallen, men en väldigt bra eftermiddag. Direkt efter träning slängde jag mig in i duschen för att sedan möta upp min kollegor för after work. Vi åt middag tillsammans på min favorit resturang i Halmstad, Pio. Otroligt mysigt och vi skrattade typ 90% av tiden. Mina kollegor är guld värda!

Det första ordet jag tänkte på när jag vaknade i morses var HELG! Så galet skönt och välbehövligt med helg för min del. Det har varit en rätt tuff vecka så idag efter träningen ska jag njuta av kvalitetstid med mig själv.

Cheers for the weekend!

Likes

Comments

Min vecka har varit rätt upptagen hittills, därmed den dålig uppdateringen här på bloggen.

Igår spelade vi match mot danska laget Amager i Öresundsligan, matchen resulterade i en 3-0 vinst. En bra match där alla presterade. Jag tycker det är riktigt kul att vi år även spelar Öresundsligan, det blir fler matcher mot annat motstånd. Det kommer bli en tuff säsong med många matcher, men minst sagt en otroligt rolig säsong! 

Idag är det torsdag, vilket betyder träningsledigt. När vi har lediga dagar slappnar min kropp av totalt, sjukt hur kroppen fungerar. Så idag är det skönt att vara träningsledig! Nu ska jag ha en lugn eftermiddag i soffan innan jag går bort till min bästa vän för myskväll.

Likes

Comments

Min fina vän Maria har varit hos mig sedan i torsdags. Riktigt skoj att äntligen träffa henne igen! Vi har haft tid tillsammans för att prata ikapp, mysa och njuta av helgen. Jag är tacksam för att jag har en sån otroligt fin vän som henne.

Dagens seriepremiär resulterade i en 3-0 vinst, helt enligt planen. Kul hade vi allt!

Nu ligger jag i soffan och slappar, laddar om inför den kommande veckan. Nästa vecka har vi två matcher, på onsdag och på söndag. Matcherna gör veckan mycket roligare och jag tror på en bra vecka!

Likes

Comments

Idag är det äntligen seriepremiär, 14:30 blåser domaren igång vår match mot Svedala. Jag är taggad, det ska bli riktigt skoj att köra igång på riktigt!

Likes

Comments