View tracker

För vissa skulle det här räcka åratal. Hos mig är det max 2 månader. Varje dag är bakningsdag 😀. Glöm inte att följa martinas tårtor och bröd på Facebook och instagram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

​Bästa receptet på fluffigaste tårtbotten som jag alltid använder

200 gr Ägg

100 gr Socker 

100 gr Mjöl 

1 tsk Bakpulver

10 gr Vaniljsocker

Blanda ägg och socker tills det blir riktigt vitt och fluffigt. Sila sedan ner mjöl, bakpulver, och vaniljsocker och rör försiktigt ner i äggsmeten. 

Häll över i en smord form och baka av i 180 grader varmluft. 

Tips! Kakan är klar när toppen på kakan känns som ni tar på en disksvamp :) 

Lycka till Martina 

Likes

Comments

Mina semlor som handlarn säljer är bakade på äkta smör och därför kan brödet kännas lite hårt när dom stått i kylen. Ett tips är att låta den stå framme cirka 5-10 minuter innan den avnjuts. 

Likes

Comments