Har ni varit i en hm home-butik? Så mycket mer inspirerande att gå i butiken än att beställa på nätet! Jag älskar att klämma och känna på textilier och jämföra strukturer och material. Idag var jag på hm home i Malmö och två fina handdukar fick följa med hem, kommer passa perfekt i vårt badrum :) prisvärt och bra kvalitet! 59 kr styck!


Stenarna är ett fynd från Gotland-resan förra vecka.. De som känner mig vet att jag är svag för stenar! Haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Semestertider hägrar! Vi tåg en sen båt till våra vänner på Gotland igår och ska spendera resten av veckan här! Såå mysig ö och fina miljöer! Min vän Louise är en fena på inredning, här är en bild från deras uteplats :)

Likes

Comments

Mina favoritljusstar här hemma är definitivt de två mässingsljusstakarna till vänster som jag rotat fram från mammas gömmor :) tycker det är snyggt att blanda upp med andra typer av lyktor och ljus!

Likes

Comments

Hej där! Välkommen till min nystartade blogg! :) framöver kommer den fyllas med inredningsinspiration för både inomhus och utomhus! I september påbörjar jag ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen en utbildning för och bli inredare, då tyckte jag att det var lägligt att fixa en blogg där jag kan samla all inspiration under utbildningens gång.. Även bilder från mitt eget hem och projekt jag pysslar med. Vad tror ni om det? :) Jag sysslar även med mycket diy-projekt, och tillbringar mycket tid vid symaskinen. Jag gillar att återvinna saker och material, främst läder! Jag syr mycket läderväskorna av återvunnet läder, kika in på designbym.se på instagram om ni är nyfikna :)

Så är ni sugna på lite inredning, hantverk och andra roliga projekt så får ni mer än gärna hänga med på min resa! :)

/Martina

Likes

Comments