Sitter på jobbet och klockan närmar sig 05.30. Snart är helgens första natt gjord, och sen är det bara två kvar 🙌 tre nätter låter inte så mycket men det blir långt. Därför har jag inga planer i helgen alls, jag ska satsa på att sova länge 🙈

Nu ska jag fixa det sista här på jobbet innan det är dags för passbyte. Lovar ett bättre inlägg längre fram.. När jag inte är en zombie 😜😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen som var tillbringade vi i Stockholm. Så kul att komma ner och hälsa på pappa. Det händer inte allt för ofta att vi åker dit men nu har vi lovat oss själva att det inte får gå två år till nästa gång.

Jag och Fredrik var till Älvsjö på lördagen för att gå på Bröllopsfeber-mässan. Det blev en liten besvikelse. Jag hade nog lite för höga förväntningar. Men det var ändå kul och lite inspiration fick vi ju, även om det mest var bröllopsfotografer som utställare. Men en och annan brudklännning, guldringar och hel del herrgårdar och slott var också utställare. Vi hittade en fluga som vi så gärna skulle vilja ha till Fredrik, Ringo och Bestman. Något annat som jag verkligen fastnade för var chokladfontän, så lyxigt och framförallt gott! Vet inte hur många gånger vi gick för bi den montern och provsmakade 🙈 den bästa Goodiebagen kom från Hardanger Bestikk, två otroligt fina och lyxiga latteskedar fanns där i. Lovar er en bild på dem senare.

Jag fick även håret lockat med någon ny plattång, det var även massor av erbjudande och tävlingar.

Barnen fick vara med Morfar och Helena under tiden. Dom hade varit på exploria center som är ett ett superstort lekland. Det är typ olika världar, man kan köra bilar och rida på mekaniska dinosaurier tillexempel, spelande chokladhjul osv. Ja, ni kan ju gissa om dom haft det bra? Inte nog med det så var Helenas barnbarn också med, som är exakt lika gamla som våra barn, så då vart det ju extra kul.

Likes

Comments

Skulle kört igång med min jobbhelg idag, men vi har fått någon variant av magsjuka i huset så det blir en hemmahelg i soffan som det verkar.

Tänk vad man får energi och lust till förändringar på våren. Samma visa varje år! Man vill ha nytt inne, ny frisyr och nya kläder. Jag är så sugen på att korta av min longbob, som inte är någon Bob längre utan vara long 🙈 ljusa upp håret och fräscha till det. Min största hårinspiration just nu är Carolina Gynning.

Sjukt snyggt, eller hur?

Likes

Comments

Okej, ja vi gör väl ett försök att skaka igång en helt ny blogg, eller hur? Mycket har ju såklart hänt sen jag sist bloggade (på en annan portal) och helt ärligt fick jg inte igång min gamla blogg, så kan det ju vara skönt att få börja på en ny kula, eller hur?

Just nu rullar livet på, jag jobbar både som personlig assistent och som fritidsledare på ungdomsgården. Just nu är jag inne i en period där jag måste jobba väldigt mycket. Extrapass här och där vilket resulterar i dåligt samvete som mamma och sambo. I och med det har jag inte så mycket tid över till vänner och roligheter. Men jag kämpar på, det är en period nu så får man väl vila och göra roliga saker sen! 

Har iallafall ett litet avbrott inplanerat nästa helg. Vi ska till Stockholm hela familjen och hälsa på min pappa. Det ska bli så skönt och roligt att få komma iväg en sväng. Jag längtar så!!

Det är väl lika bra jag släpper bomben på en gång, för den största anledningen till att vi åker är för att jag och Fredrik ska gå på Bröllopsmässa. Yes, du hörde rätt, och ja, det stämmer.⛪️💍 Nästa vinter är det vår stora dag! Vi har då varit ett par i tio år så det är väl dags antar jag 😜

Ikväll passade jag på att klicka hem lite vårfräscht till garderoben, passar ju perfekt att inviga när vi far ner mot huvudstaden, inte sant?

Som ni nu kanske räknat ut så kommer väl bloggen vara väldigt inriktad mot vårt bröllop en period, det får ni stå ut med 😉 Kommer väl handla om vår vardag också och barnen såklart 😀Vårfräscht, inte sant? Ni missade väl inte att H&M hade 25% på valfri vara och gratis frakt idag?

Likes

Comments