Header

Idag introducerade vi Infuzion i Norge. Stor succé och vi gjorde två behandlingar för att visa ville skillnad det blir bara efter en behandling.

Vi bjöd in utvalda salonger i Norge som får vara först att börja med Infuzion. Vi har redan sen några månader en klinik som har behandlingar i Leknäs, Norge. Det är sjuksköterska Erika Ferneman. Hon var först at ta kontakt med oss!

Partyt var på Grand Hotel, Oslo i Boheme Suiten med champagne och bästa sushin. Tack Joanna för bästa organisationen och Tonje för att arrangera maten.Likes

Comments

Idag hade jag ett möte med ett företag i Oslo som vi eventuellt kommer att ge agenturen för Infuzion till  i Norge. 

Sen var det iväg till hotellet för att förbereda lite för eventet imorgon. Vi har en stor svit på vackra, sagolika Grand Hotel.

Har fått reda på att CIDESCO, en internationell organisation för hudterapeuter och hudterapeututbildningar fortfarande lär ut en urgammal metod med jontofores. Det är jontoforesmetoden som Infuzion är baserat på. Vi har dock förbättrat,  moderniserat och patenterat en helt ny behandlingsmetod som har bilivt jättepopulär.

Efter en CIDESCO-utbildning är det knappt någon hudterapeut som använder denna gammal metod i sina behandlingar.

Vi har den nya och varför inte presentera den till CIDESCO. 


Likes

Comments

Igår gjorde Daphne som arbetar hos oss en hudslipning med en av våra apparater. Microdermabrasion är en skonsam hudslipning för alla hudtyper. Behandlingen jämnar ut hudytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen.

Daphne tycker om att testa våra apparaturer för att själv se om dom verkligen levererar det som utlovas.

Vad är Microdermabrasion?

Microdermabrasion är en skonsam hudslipning för att bli kvitt hudproblem som oren hy och pigmentfläckar. Under behandlingen flödar små kristaller över huden ur ett munstycke för att sedan med hjälp av maskinens vakuum-funktion suga in de förbrukade kristallerna igen. Hudslipningen jämnar ut hudytan, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen.

Behandlingen gör inte ont och känns som en intensiv exfoliering. Efter behandlingen är huden något känslig och behöver mycket fukt. Behandlingen passar alla hudtyper, även känslig hud.

När det översta lagret av huden slipas bort, återstår ny och fräsch hud. Vakuumfunktionen ökar blodtillförseln och stimulerar samtidigt produktionen av kollagen och elastin.

Efter behandlingen behandlas huden med en fuktåtergivande kräm och solskydd för att skydda den mot nya pigmentfläckar. Du kommer att bli förvånad! Ny fräsch lyster, pormaskar reduceras, torra partier förbättras och din hud känns ren.

Nedan ser ni hur Daphne behandlat den vänstra sidan för att jämföra. Vår apparatur heter CryoDermabrasion, tillverkad i Frankrike och levererar direkt vad den lovar.

Likes

Comments

Just nu gungar hela världen med kvinnor som öppnar upp sig och berättar om sina upplevelser med sexuella trakasserier.

Det som triggade igång det hela var när Harry Weinstein, känd filmmogul från USA skulle lägga in sig på en rehabklinik för sitt sexberoende. Då plötsligt öppnade sig Hooverdammen! Flera kända och okända skådespelerskor berättade om fasansfulla upplevelser med monstret Weinstein.

Nu har även en kampanj satts igång, #metoo där tusentals kvinnor berättar om vad de upplevt.

Självklart är jag också en #metoo.

När man är en ung tjej så är det svårt att veta vad gränsen går. Uppfostran säger ju att man ska vara trevlig mot vuxna, lyhörd och artig. Då blir det liksom svårt att samtidigt våga sätta gränser mot en vuxen person. Det här utnyttjar då, dåliga människor.

Men med åren så arbetar man med sig själv och gränsen blir alltmer tydlig.

Idag vill jag nog kunna påstå att min gräns till och med syns på ytan när man träffar mig. Det är bra.

Jag har även varit väldigt tydlig med mina barn, under deras uppfostran att dom FÅR och SKA sätta gränser. Det här fick dom med sig, mycket tidigt.

För att stoppa sexuella trakasserier så är det viktigt att redan börja lära små barn att sätta gränser. Det gör man inte med ett kort samtal utan det tar flera år innan det sitter. Tänk på det, alla unga mammor och pappor.

Likes

Comments

Idag fick jag ett mejl från min man. Han ville att jag raskt skulle överföra 150 000 kr till ett företag i Mexiko. Insåg direkt att det var ett bluffmejl. Någon hade lyckats kapa hans mejlkonto och få det att se ut som om det kom från honom. Som tur var, förstod jag bluffen. Jag bestämde mig för att leka lite med dom.

Se min mejlkonversation haha…!

Hej,

Kan du göra en internetbank överföring till Mexico idag?

Mvh

Martin

Hej älskling, så klart, vart vill du ha pengarna?

Martina

Hej älskling, har du gjort det?

Martin

Men älskling, lugna ner dig! Har du maffian på dig?

Martina

älskling,bara skicka mig bevisa betalningsmetod när du är klar

Martin

Martin, jag är orolig, känner inte igen dig såhär. Vad fan är det med dig?

Martina

er bra, inget att oroa min älskling, bara arbetar med vissa konsultföretag i Mexiko för utvecklingen av företaget.

Martin

Ok, älskling, jag fixar. Ska jag ha på mig den röda eller blåa klänningen ikväll?

Martina

Du vet en l älskar mest på dig, skicka Skanna kopian av inbetalningskortet så snart du gjort med överföringen..

Martin

Du är så gullig älskling. Men vilken klänning ska jag på mig? Den sexiga med urringning eller den med hög krage?

Martina

Hej älskling, Det är brådskande, jag ringer dig senare

Snälla logga in Internetbank och gör det nu Skicka belopp Eur 15126.00

Bank namn: Banorte BANK PLC

Mottagare namn: Solution Mexico

Consulting.Group.S.De.R.L.

IBAN nr: 00890633359

Clabe..072180008906333598

Swift el.: MENOMXMTXXX

Betalningstyp: Express Transfer

Mottagar adresse: Viaducto Rio Bacerra Suite 1.san Pedro De los pions 03800

Referens: GB1100922

Martin

Hej älskling, så klart, vart vill du ha pengarna?

Martina

Hej älskling, Det är brådskande, jag ringer dig senare

Snälla logga in Internetbank och gör det nu Skicka belopp Eur 15126.00

Bank namn: Banorte BANK PLC

Mottagare namn: Solution Mexico

Nej, bara gå vidare med betalningen, kommer att prata om det senare när du är klar.

Martin Richter

älskling hög-kragen är okej

Martin Richter

älskling hög-kragen är okej. Vänligen skicka slip betalning, måste ge dem bekräftelse av betalningen

Martin

Fortfarande väntar inbetalningskortet

Martin

Vilket kort? Du behöver bara godkänna betalning som ligger klar. Ange koden, så går den igenom.

Martina

l inte kan fixa det här att varför l bett dig att göra det där, alla l behöver från är du bekräftelse lön eller slip för betalning.

Martin Richter

Vad menar du förstår inte????

Martina

Eftersom vi har problem med onilne överföringen, kanske du bör skicka 28, namn 775.22SEK via western union till direktören nedan:

Namn: Daniel Alejandro

Adress: Viaducto Rio Bacerra Suite 1. san Pedro De los pions 03800.df

Komma tillbaka till mig med mtcn så fort du får den skyldige vill se till att de har lite pengar idag.

Martin

Ingen min kärlek, vänligen få korrigeringsfilen för mig, behöver betala konsultföretaget. Du skicka antingen internet bank betalning till dem eller du får västra union betalning gjort, när vi ser l kommer att förklara allt för dig, som l sade är för utvecklingen av vårt företag.

Martin

Likes

Comments

SkinPlan går ut på att du först tar reda på hur din hud mår. Vi arbetar inte efter din hudtyp som så många andra gör. Nej, vi går faktiskt efter ditt hudtillstånd och sen talar vi om; exakt vad din hud behöver.

Det här betyder att du först gör en hudanalys; innan vi talar om vilka hudvårdsprodukter din hud ska ha.

Antingen gör du en vetenskaplig hudanalys; på en certifierad klinik eller hos en hudterapeut; Den tar bara 1 minut att göra.

Eller så gör du en hudanalys online på vår hemsida www.skinplan.se; och besvarar våra frågor. Du kommer att direkt få ett svar av oss på; hur din hud mår och vad vi rekommenderar dig att använda.

Gör du en vetenskaplig hudanalys på en klinik eller hos en hudterapeut så är du alltid välkommen tillbaka efter 3 veckor för att göra en kontrollanalys. Det här för att vi vill att du också är med och ser hur dina hudvärden har förbättrats efter att du använt våra SkinPlanprodukter; som vi valt ut till dig.

Kom ihåg; Du kan handla hos oss eller på en certifierad klinik eller hudterapeut. Välkommen och lycka till med att testa din hud med SkinPlan.


Likes

Comments

Mätinstrumentet SkinPlan Analyzer mäter hudens aktuella tillstånd. På 1 minut får du veta exakt hur din hud mår. En sund hud har en bra balans på fukt och fett.

Om din hud är ur balans så kan SkinPlan hjälpa dig att få en sund hy som syns. En balanserad hy är frisk och det syns också på lystern.

Likes

Comments

  • Stela ansikten utan mimik är helt ute
  • Glöm botox och fillers som kan ge ett onaturligt utseende
  • Testa Infuzion -ett nytt naturligt alternativ
  • Vivacious Beauty betyder ett rörligt utseende, skönhet…

Likes

Comments

Igår och idag har vi kurs på InjectAcademy där det utbildas läkare, tandläkare och sjuksköterskor i injektionstekniker. De som undervisar hos oss har många års kunskaper och fortbildar sig kontinuerligt.

InjectAcademy är min andra kursverksamhet som jag byggt upp inom injektionstekniker. Den första startade jag år 2006 då jag arbetade för Anteis i Schweiz. Jag förstod då tidigt att utbildningar inom injektioner kommer att få stor efterfrågan.

Hur många av er har inte sett personer som är felbehandlade eller överbehandlade med fillers och botox?

Den första utbildningsenhet som jag tog fram var i Annecy som ligger i Frankrike, en vacker liten stad vid en underbar sjö. Här ligger Merieux Foundation där både Bill och Melinda Gates är engagerade. Den här stiftelsen arbetar för att bekämpa infektionssjukdomar i utvecklingsländerna. Det var i deras byggnader jag startade InjectNow Academy som senare etablerades i hela världen.

Jag visste att om vi arbetade härifrån så skulle vi även bidra till att hjälpa barn och vuxna i de fattiga länderna som inte har råd med läkarvård.

Nedan bild på Merieux Foundation i Annecy som låg 40 minuters bilväg från mitt kontor i Genéve.

Likes

Comments

Trådlyft är i ropet. Men vad är det egentligen?

Det är svårt att föreställa sig hur det skulle gå till. En tråd som ska lyfta upp rynkor och veck på ett ansikte som har förlorat volym?

Men trådlyft, är egentligen inte så nytt. Sedan många år tillbaka har det faktiskt funnits olika typer av trådlyft där man använt sig av t.ex guldtråd.

Tyvärr har det inte varit helt problemfritt. Trådar har lagts för ytligt och synts genom huden, andra trådar har slitits sönder och fått den upplyfta ansiktshalvan att trilla ner igen.

Kommer från Asien

I Asien är skönhetsidealet, ett avlångt ansikte. Här strävar man efter ett mer europeiskt utseende och därför låter sig flera opereras, för att bli av med det runda typiska Asiatiska ansiktsutseendet.

För dom som inte hade råd eller lust med en plastikoperation, började man istället att erbjuda behandlingar med att omforma ansiktet med trådar.

Trådens material är av PDO, eller polydioxanon som det heter. Dessa bryts långsamt ner i huden. Vid nedbrytningen bildas koldioxid och vatten. PDO har använts i över 30 år inom organkirurgi, utan komplikationer. På så sätt är det mycket säkert.

För cirka fyra år sedan upptäckte jag PDO-trådar på en kongress utomlands för medicinsk estetik.

Intresset var inte stort, men jag kände på mig att detta var något vi borde titta vidare på. I Sverige började vi testa på InjectAcademy med vårt team av kirurger och läkare.

Det visade sig att PDO-trådar gav flera intressanta resultat. För det första stimuleras hudens kollagen, vilket stramar åt huden som visar sig bli fastare. För det andra så förbättras hudytan väsentligt. Den får lyster och porer förminskas. Sist men inte minst så sker ett ansiktslyft som pågår långsamt under 2-3 månader. Ett VSoftLift lyft håller i cirka 2 år.

Det blir ett naturligt lyft som många eftersträvar

V SoftLift  är ett nytt ansiktslyft utan konvalescens. Möjligheterna till ett naturligt ansiktslyft har utökats till pann-, hak-, kind-, läpp- och halslyft. Även käklinje, ögonbryn, dubbelhaka, kråksparkar och glabellaveck kan behandlas. Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och utförs genom att placera absorberbara trådar med en nål i subdermal vävnad. Proceduren liknar en botox eller fillerbehandling. Tråden är tunnare än ett hårstrå och hållbarheten kan variera mellan ett till två år.

Dr.Victor Garcia, på Vasa Läkarmottagning i Stockholm och styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar I Sverige REBS, har arbetat med VSoftLift i tre år.

Vad finns det för biverkningar?

Jo, samma som vid fillerbehandlingar, det kan bli någon svullnad eller rodnad efter behandlingen. Men det lägger sig snabbt.

Var hittar man behandlare som utför trådbehandlingar?

Det är endast läkare som får utföra trådlyft. På www.rebs.se finns de läkare i Sverige som har genomgått en utbildning och är certifierade.

Nedan en artikel där Dr. Elisabeth Dancey berättar om V SoftLift. Hon var en av de första som började arbeta med mina trådar i England.

Likes

Comments