Jag brukar inte vara den som ens går ut på blackfriday och handlar för att jag tycker att det är för mycket folk och jobbigt. Dock så gjorde jag det denna fredag och kom hem med två godbitar. Happy!


KRAM!

Likes

Comments

Hej!

Är äntligen lite ledig efter några intensiva jobb dagar. Att jobba dagarna runt black friday är galet men också väldigt roligt.

När jag kom hem från jobbet igår var den här mån lampan det första jag såg, den är så fin och ger ett sånt mysigt ljus och varför inte ha den över sängen ;) passar perfekt. Detta är faktist min systers lampa och jag kommer garanterat köpa en likadan när jag har mitt egna hem.


Ni hittar den Här (klick)

KRAM

Likes

Comments

Varför inte börja denna blogg med en liten DIY. Jag älskar att göra DIYs och har gjort ett antal som jag har i hemmet.

Till denna fick jag inspiration från Zara Home där jag hittade en spegelkub, jag ville ha en exakt likadan och tänkte be min pappa fixa speglar i den exakta storleken, eftersom jag bor i Stockholm så skulle det ta tid. Jag googlade runt och hittade bloggen 34kvadrat hon hade gjort en spegelkub av Ikeas speglar och tänkte att jag kör på och provar. Well...lättare sagt en gjort, här cirka 2 månader senare är jag klar och nöjd med min.

Tänkte visa hur jag gjorde i ett annat inlägg men här är slutresultatet.Jag provade med olika dekorationer på spegelkuben för att se vad jag skulle ha.

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag.


KRAM!

Likes

Comments