Här kommer några inspirations bilder denna lördagskväll. Kan titta länge på sådana här bilder och bara drömma mig bort, har också en tendens att slappna av också när jag kolla på bilder som faller mig i smaken.

  • Filed under: Inspo

Likes

Comments

Här var vi uppe vid 7.30 denna lördag. Grabbarna låg kvar i sängen och kollade på barnkanalen en stund medans jag tog och gjorde snabba frallor till frukosten. Efter frukost och plock så gjorde vi oss iordning sedan så drog vi ut för att uträtta några ärenden som stod på dagens lista.
- Flytta på Tobias cross och dess tillbehör.
- Barnloppis
- Storhandling
Efter allt så drog vi oss hemåt runt 14 tiden och här hemma nu så har vi fått in allt i kyl, frys och skafferi. Ätit mellanmål, kaffe, lekt och slappat en stund. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan så bli det att förbereda här hemma lite inför kvällens mellomys tillsammans med våra gäster. Hoppas ni har en bra lördag och helg!

Bjuder på några gamla bilder.
Bättre än inga alls.

Likes

Comments


Vi tog och spenderade några timmar innan idag på dagen tillsammans med Williams mostrar och sedan så hängde den ena med hem till oss. Det blev lunch, en skön promenad och bara allmänt prat och mys. Samtidigt som vi kom hem från promenaden så kom även pappan i hemmet från jobb så vi gick inåt allihopa och började förbereda kvällens fredags tacos. Den är nu precis uppäten. Men nu ta vi fredagsmys. Kram på er!

Likes

Comments


Hej och trevlig fredag gulliga ni! Såklart tog vi lite sovmorgon denna fredag och lediga dag, skönt! Vi har donat till att här hemma efter frukosten och ska strax ta och fixa iordning oss. Vi ska även ta och hämta ut paket som har kommit och ligger och vänta på ICA. Sedan fundera vi på om vi kanske ska ta och hänga lite med Williams mormor och mostrar. Hoppas ni får en kanon bra fredag!


Likes

Comments


Bara strosat runt här hemma den största delen med fix och plock. Hämtade hem William vid 13.30 och då gick vi hem och gjorde mellanmål och gosade ner oss i soffan framför en film. Nu har vi tagit helg och nu är inskolningsdagarna över, nästa vecka är det på allvar. Nu ska vi ta och leka en stund innan Tobias kommer hem.


Likes

Comments


Godmorgon! Slöa i soffan med en kopp kaffe, själv! William är lämnad på förskolan sedan 1 timme tillbaka. Under tiden han är där så ska jag väl ta och dona här hemma lite, uträtta några ärenden tror jag och sedan så får vi se vad jag mer hittar på. Vi hörs senare.


Likes

Comments


Godkväll fina ni! Hur har dagen varit? Bra hoppas jag!
Här har det varit städ, förskola, jobb, vårdcentralen och vardagsbestyr på schemat. Har nyss plockat undan i köket efter kvällens middag och Tobias badar William. Vi ska slänga på oss myskläderna och sedan tänker vi placera oss i soffan den största delen av kvällen. Hela familjen!


Likes

Comments


Hejsan! Idag är det full rulle med städning här hemma. Kör ett storstädningsryck utan sambo och barn, passa på när dem är på jobb och förskola. ;) Nu tar jag mig en välförtjänt paus med en kopp kaffe och sedan bli det på att igen. Vid 14 tiden ska jag hämta hem William och då ska vi leka och mysa tillsammans och Tobias kommer hem lite tidigare idag från jobb då han får ta William medans jag ska till vårdcentralen för att ta bort mina stygn från förra veckans lilla olycka. Vad gör ni denna onsdag?


Likes

Comments