Hej finisar! Idag har vi bara tagit det lugnt och myst runt här hemma i myskläder. Kollat på film, lekt, ätit och bara varit. Sådana här dagar är så guld värda! Bara får lägga tiden till att andas och lägga tid på William lite extra utan en massa annat emellan.

Nu har vi precis tänt upp en massa ljus här hemma och invänta Tobias och senare får vi tacos gäster framåt 18 tiden, mysigt! Hoppas ni får en mysig fredagskväll var ni än hittar på!

Likes

Comments

Godmorgon! Började dagen vid 8 med mys i soffan och sedan frukost på det. Det är grått och trist ute och då får det allt bli en mysdag. Skönt att inte ut och flänga som vi gjorde igår. Nu ska vi dona till oss lite och sedan så bli det lek och mys en stund. Önskar er en kanon bra fredag!

Likes

Comments

Hej fina ni! Idag har vi varit på vift hela dagen varav lite dåligt med uppdatering, men ibland får man koppla bort allt som har med sociala medier att göra. Hade tänkt att blogga i morse men blev inte redigt så, fick lite ont om tid. Mamma undrade om jag och William ville följa med till Grand Samarkand tillsammans med henne och min ena syster. Så vi gjorde oss iordning, packade en väska och fixade till hemmet och sedan så följde vi med dem. Vi var där ungefär när det hade öppnat och tillbringade tiden där fram till 14 tiden ungefär, åt lunch och fikade även. Sedan så drog vi oss hemåt, jag och William hängde med hem till mamma och var där en stund innan Tobias kom och plockade upp oss efter att han slutat jobbet och så drog vi till Williams farmor för att bli bjudna på middag och efter det så drog vi sedan hemåt och nu sover William sen två timmar tillbaka, jag har duschat, vi har plockat undan här hemma lite och nu ska vi placera oss i soffan för att kolla på serie. Hoppas ni har haft en kanon dag ni också !

Likes

Comments

Kanske har du renoverat köket/matplatsen, ska flytta eller helt enkelt känner för att förnya dig lite. Här visar jag er lite möbler och detaljer som skulle passa in just i köket/matplatsen. Kanske finner du något som passa just dig och ditt hem.

Inlägget innehåller länkar

Likes

Comments

Vi har mest myst i soffan på förmiddagen med film och lek, då vädret inte är så lockande ute så bli det mest mys här hemma. Vi klagar inte! Hunnit äta lunch och William har även vilat. Nu ska vi ta och mumsa i oss mellanmål och sedan så bli det nog lite lek. Allt bra med er annars?

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Började dagen vid 8.20 med frukost tillsammans med William, släppte ut katten en sväng och nu sitter vi i soffan och myser framför film.

Vi har inte så mycket på schemat idag mer än sådant som hör till vardagen. Vi ska nog allt försöka hitta på något under dagen. Ni får har en fin onsdag!

Likes

Comments

Grabbarna leker tillsammans och då tänkte jag ta och ställa mig i köket för att fixa kvällens middag. Sedan så bli det att fixa William inför natten, plock och fix här hemma och jag ska även slänga mig i duschen innan det bli att slänga sig på soffan och kolla på serie med kärleken. Önskar er en underbar kväll och att dagen har varit bra!

Likes

Comments

Nu ska jag ta och fixa lunch till mig och William och när vi har ätit färdigt så ska vi ta och leka inne på hans rum. Ska även få William att sova en skvätt också och då ska jag passa på att städa av att lite här och även unna mig några minuter i soffan med något bra att kolla på.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Här vakande vi lite innan 8 tiden, utvilade och glada. Valde ändå att ligga kvar i sängen och gosa en stund innan vi gick upp. Vi har ätit frukost och jag har alldeles nyss plockat undan här i köket. Nu ska vi slappa en stund på soffan innan vi ta tag i denna dag. Har ni sovit gott? Önskar er en fin tisdag!

Likes

Comments