Här har vi myst, varit ute en runda, lekt, ätit mellis, lunch, hängt med Williams mormor och uträttat några ärenden. Just nu sitter William i soffan och kolla lite på tv och jag ska nog göra detsamma innan det är dags att sätta igång med kvällens middag och inta fredagsmys.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Äntligen fredag! Här startade vi denna fredag med frukost framför barnkanalen. Det är väl oftast så vi starta våra dagar nuförtiden. Dock är det inget vi klaga över. Idag är det ytterligare en dag med lite sol dock är det ändå lite halvgrått. Idag ska jag först fixa undan lite smått här hemma och sedan ska vi faktiskt hänga en stund med Williams mormor och mostrar hade vi tänkt. En massa lek och mys lär det väl bli. Hoppas ni får en fantastisk fredag!


Likes

Comments


Godkväll i stugorna! Sitter nu i soffan och ska ta och kolla på något tillsammans med sambon. William sover redan, sedan en halvtimme tillbaka. Nu ikväll har vi haft besök av Williams farmor också.


Önskar er en kanon bra kväll! 

Likes

Comments


Hejsan fina ni! Sitter just nu och får i mig lite lunch efter att har varit nere i tvättstugan och startat en maskin tvätt. Våran morgon började kanon bra med lite extra mys och god frukost. Vi vaknade iallafall upp på bra humör idag, inte konstigt när solen tittar fram, efter lunchen så hade jag tänkt mig att fortsätta städa och tvätta färdigt och se om jag hinner med att uträtta lite ärenden innan det är dags att hämta hem sonen.
Hoppas ni får en kanon bra torsdag!


Likes

Comments


Godkväll på er! Sitter just nu i soffan med chokladbollar framför mig och bredvid mig har jag sambon. Vi ska ta och kolla på lite serie tänkte vi. Mys! Vi tänker iallafall sitta här en bra stund till innan det är dags för sängen.
Hoppas ni har haft en kanon bra onsdag.


Likes

Comments

Tänkte bjuda på 15 snabba frågor denna onsdag. Är det något annat ni vill veta som inte kommer fram här, så är det bara att fråga på i en kommentar eller slänga iväg ett mejl.


1. Hur gammal är du? 23 år.

2. Hur gammal känner du dig? Ibland 15, ibland som 30.

3. Vem ringde du senast? Sambon.

4. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Har aldrig varit något fan av något i skolan.

5. Har du några husdjur? Ja, en katt.

6. Har du några syskon? Två yngre systrar.

7. Har du ett turnummer? Nä, faktiskt inte.

8. Vilken är din favoritaffär? Det är nog H&M.

9. Vilken är din favorithögtid? Julafton.

10. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart, svart och svart.

11. Vilken film såg du senast? Det var ett bra tag sedan det sågs på en film.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Det är nog lite både och faktiskt.

13. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På sängbordet.

14. Favorit tv-program? Just nu är det Parneviks och This is us.

15. Hur många kuddar sover du med? 3 stycken.

Likes

Comments


Hej på er! Hoppas eran morgon startat bra. Jag har hunnit med att lämna sonen på föris, myst en stund framför serie, druckit kaffe och fixat lite smått här hemma. Nu ska jag alldeles strax ta och hitta något att äta till lunch.


Likes

Comments


Nu när våren verka vara på ingång så passar det väl kanon bra med lite vårinspiration och just färgen grönt. Kan ju allt hoppas att det börja slå ut snart. Både blommor, träd och knoppar.


Likes

Comments


Jag har faktiskt bara tagit det allmänt lugnt denna tisdag förmiddag, skönt det! Fick även hämta hem William tidigare idag då han håller på att bli sjuk. Nu har vi precis fått i oss lite lunch och ska fortsätta ta det lugnt här hemma.


Likes

Comments