Header

I samarbete med Proteinbolaget

Proteinbolaget har nu kampanjpris på deras BCAA's i deras Candy Serie, 149kr istället för 199kr! Den jag håller i är Sour Skulls, smakar som sura skallar helt enkelt. Länk till produkten, HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram kontot jag samlar trevliga och otrevliga saker. Mest sånt som ögat gillar, och varför? För hälften av alla bilder redigerar jag själv om jag inte tycker att den redan har en bra redigering. Ni som vet ni vet, att jag älskar att redigera med filter, ljus m.m. Det är en av anledningarna, sen också för att jag själv älskar liknande konton.

It's eye candy, följ PUTASPIXIES

Likes

Comments

Utan effekt för att ni ska få en mer rättvis bild på klockans utseende

Ni hittar Klockan Goldie Beach HÄR hos JFR.se. Använder ni rabattkoden "nyberg15" får ni 15% rabatt på hela JFR's sortiment, grymt ju! De har nyss uppdaterat deras hemsida med sjukt snygga produkter(!!)

Jag tycker klocka är ursnygg, den bruna färgen innanför glaset gör absolut det mesta, är supernöjd. Tack JFR

Likes

Comments

Har tidigare gjort ett samarbete med caseapp om ni läst min blogg sen jag började. Men tänker förklara om vad det är, caseapp är en sida där man kan designa sina egna Iphoneskal, laptop skins och skal till andra mobilmodeller och olika macmodeller också. Jag älskar konceptet för även om man inte skapar något personligt utåt så är det mycket roligare att få ha något som man designat själv och som någon annan inte har.

Jag har en rabattkod till er, om ni använder den får ni 20% rabatt på ert köp hos caseapp.se.

Rabattkoden är: MARTINAN20

Likes

Comments

Nej detta är inget nyttigt kan jag lova. Men det är gott, fruktansvärt gott.

Är stressad 24h om dygnet har läskigt mycket skoluppgifter att göra som jag inte förstår mig på. Jag har problem i mina relationer som blivit en standard och jadajada livet är surt. Men jag försöker hålla mig uppe så gott jag kan. Jag har nyss kommit hem från ett bicep och ryggpass, det flöt på braaaa. Jag ska in i duschen och ha konsert där, sen ska jag lägga mig i min säng och seriefrossa!! När man är trött på sitt eget liv älskar jag att se in i någon annans låtsasvärld.

Likes

Comments

Jaa jag vet att jag inte är "fit" jag är inte knuttebruden på gymmet. Och jag nämner att jag är medveten om det, för att många inte riktigt förstår och har väldigt knepiga tankar kring "bruden leker fitness". Jag har många förebilder här i stan, tjejer som är duktiga på det dom gör på gymmet och dem är FIT. Men det tar fortfarande inte ifrån mig rätten att säga att detta håller på att bli min livsstil även fast resultaten långsamt dyker fram.. För att jag har äntligen hittat något jag älskar att göra och dessutom något jag aldrig hade trott att jag skulle gilla. Men jag vet att styrketräning och Fitnesslivet börjar bli väldigt populärt, det är nästan som en trend. Men ni som hittat träning genom trend men inte för att bli fit för dig, ni som försöker bli fit to fit in. Det är så synd att ni inte ser vad en livsstil kan göra med en för ni är för fokuserade på vad ni som tonårstjejer bör göra och se ut för att hänga med i olika sociala trender. Läs på bilden, this is whyyyy if u don't feel it u don't men sluta inte träna om du börjat OM det får dig må bra av de rätta anledningarna.

SORRY har blivit dålig på att framföra min poäng genom skrift det senaste, för när jag läser vad jag skriver blir det luddigt och låter fel, som att jag försöker låta bättre än någon annan för får inte riktigt fram syftet. Kanske raderar detta eller förstår ni?

Likes

Comments

Sponsrat Inlägg

Ideal Of Sweden säljer ju läääätt Sveriges snyggaste mobilskal. Dem går med i modet, dem har koll! Ni förstår. Använd koden "idealSS17" vid ert köp den ger er 20% rabatt på hela sortimentet. Rabattkoden gäller April ut!

Likes

Comments

thoughts:

Maybe one day someone will come into my life and actually mean what they say.
If someone truly values you, they wouldn't put themselves in a situation to lose you..
Never beg anyone to fuck with you.                                                            
Don't do shit u wouldn't want me doing.
If you got me, I got you.
If I pulled a you on you, you wouldn't like that shit.
Words have no worth to me. ya actions tell it all.

Likes

Comments

Jag har haft det väldigt bra men nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Jag kom hem igår morse, jag gjorde mig bekväm och landade helt enkelt sen tog jag mitt pick och pack och gick till gymmet direkt. Jag var förberedd på att jag skulle förlora en hel del i muskler men inte såhär mycket!!? Jag har blivit riktigt klen och kan knappt utföra vissa set som innan jag åkte började tycka kännas lätta. Fy det är riktigt tråkigt så det blir en utmaning att komma ikapp och sen bli ännu bättre än det. Det är så lätt att tappa motivationen när man tappar styrka men ska verkligen kriga för att hålla den uppe. Jag har för övrigt gjort min första tatuering en liten en, på underarmen. Kan visa er när jag har nån bild på den. Innan jag åkte så hade jag varit dålig med att uppdatera här jag ska bli bättre men jag kan inte lova er allt för mycket. Men jag har b.l.a två samarbeten på gång som troligen dyker upp snart. Tills nästa update,

be fine

Likes

Comments


Lite ryggmuskler smyger sig lååångsamt fram. Har alltid haft en väldigt fettig rygg så det kommer ta ett bra tag innan musklerna visar sig mer.

Imorgon åker vi upp till Stockholm och sover på hotell, sen åker vi från Arlanda till Santa Maria i Kap Verde. Har med mig min packning till Filip. Och jag har inte tänkt igenom den ett skqwuaat för packa är det absolut tråkigaste jag vet. Applause Applause

Likes

Comments