Header

Antingen har mitt ego varit väldigt högt eller, så har jag brutit ner mina rumpmuskler jag (kanske trodde jag hade) hade för den ser mindre ut än för 3 veckor sen?? jag vet inte. Fruktansvärt synd isåfall

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

... when u can't do it yourself

För mig ett magiskt ansikte om ni undrar vem skönheten är så är det Yaris Beth en makeup artist.

Likes

Comments

It’s so hard having to try and explain what’s going on inside your head when people just don’t seem to get it.
Someday, i’m just gonna leave. buy a plane ticket, and just fly somewhere. maybe i’ll be with someone, maybe i won’t. but one day, i’ll leave.
The only words that ever feel right slipping from my mouth are - ‘I’m sorry, I’m sorry, I’m so fucking sorry.
 I’ve been in hiding for a very long time. Sometimes it’s hard to remember what real life is like outside of the hole I’ve dug myself into. could there be a place for me there?
 I don’t know.
I don’t want to be dead
but I’d rather not be alive.
Sleeping feels more comfortable because 
I’m not me.
I can escape.
But my head is pounding.
Music is burning my ears
and my breathing is shallow.
Can I run to the mountains and scream
until my lungs give way
or I slip into unconsciousness?
I’m not seeing clearly.
My thoughts are clouded.
I can’t keep sleeping though.
I’ve spent so much time asleep.
I’ve wasted so much time. 

Likes

Comments

Jag åker snart utomlands med Filip det är ungefär två veckor kvar and that one is keeping me pushin'

Sitter just nu ute och tar en lauring, har precis ätit glass, kollar på vänner. Imorgon ska jag till psykologen (mindre roligt) men det är ett måste. Jag tränade tillsammans med F för första gången idag, vi körde biceps och rygg. Tyvärr var det troligtvis första och sista gången han ville träna med mig, han tycker att jag är lame.. Vilket är sant, har på senaste tiden inte tränat speciellt bra för jag kommer inte riktigt någonstans. Har inte sett några resultat på länge och det hade ju varit skönt att få till det innan vi åker till Kap Verde but well, keep pushin' I guess.

Likes

Comments

Såg så mycket bättre ut förr? Jag har ingen aning om vad som gick snett. I've been dealing with bad stuff denna förmiddagen nu kollar jag på friends och väntar på att mitt vitlöksbröd ska bli klart i ugnen.

Ska äta lite sen ska jag släpa iväg mina ben till gymmet. Har haft svårt det senaste att genomföra ett pass jag är nöjd med efteråt, ni vet när kroppen bränner. Kan bero på att jag druckit pwo oregelbundet, jag vet inte. Jag har verkligen blivit sämst på att skriva, jag är så arg på mig själv för att jag tappat all min inspiration till att dela med mig av något som andra vill läsa. Jag har haft tanken att jag ska börja blogga, 2-4 inlägg om dagen men det är inte så lätt när läsarsiffrorna sjunkit och man inte har någon ide vad jag kan dela med mig av.

PLS help. Om ni vill att jag ska blogga <3

Likes

Comments

Sleep or take a nap. You will either feel better or worse when you wake up, but it's better than suffering. 

Vad har jag gjort idag? Varit på möte med människor jag inte alls ville sitta i samma rum med. Jag har gråtit, skrikit, sovit, sen lipat och skrikit lite till. Det finns folk i min omgivning som försöker förstöra mitt liv och jag får inte veta vilka det är pga sekretessbelagd information?USCH!!!! jag tänker ändå ta reda på vilka det är. If u read this shit, I WILL find u.

Har inte velat skriva av mig av den enkla anledningen att jag får bara bara skit av att vara personlig. Här och in real life. Men jag oooorkar inte bry mig jag orkar inte. Jag har haft suicidethoughts varje dag i snart en månad och mitt liv rasar mer och mer pga av att folk runt omkring mig vill krossa mig totalt. Och jag har redan gett upp även om jag inte vill att det ska vara sant men jag har kämpat med mig själv i snart åtta år, jag är helt slut nu. Det går inte mer


Och snälla människor, det här är min blogg. Inte din, inte din morsas och återigen inte din fkn plattform. Jag skriver inte här för att få empati jag behöver inte sånt min kropp tar inte ens åt sig sånt längre. Jag hatar att jag ska behöva förklara mig!! Men jag gör det ändå. Jag skriver för min egen skull, jag försöker få tillbaka min luft okej.

Likes

Comments

För jag har inte ett skit att säga, verkligen inte. Har drunknat i alla uppgifter och inlämningar jag måste göra. Jag har provjobbat som servitris och ska provjobba på ons, tors också. NERVÖS? ja. Sen städar jag på min pappas fru frisörsalong varje söndag, riktigt slavarbete. Dock värt det. Och skönt för jag älskar att se hur jag förvandlar smuts till skimmer och glimmer, japp.

Likes

Comments

Instagram@martinanyberg