Header

Kan inte riktigt förklara varför mitt hår ser snuskigt ut. PROMISE bilden ljuger, okej. Jag körde ben idag, kan väl erkänna att det gick sådär. Men jag maxade min vikt idag iallafall. Resten av dagen har jag varit barnvakt åt världens finaste lilla tjej, jag fick henne nyss att somna sen åkte jag till Filip direkt efter. (Och jag lämnar inte ungen ensam hemma när hon sover, Ida är hemma med henne). Har bara lipat lipat och lipat den senaste månaden och minns faktiskt inte senaste dagen jag inte grät, sorgligt haha. Men idag har jag varit på helt okej humör.

Min statisttik på bloggen har aldrig varit såhär låg? Inte speciellt konstigt men fan va tråkigt att jag uteslutit det. Men för er som fortfarande är kvar, är det intressant att läsa om träning? Jag minns att när jag själv inte tränade var det dunder tråkigt att läsa om, usch fy ville inte ens se bilder på det. Men eftersom att träning är väl det som är min vardag så har jag ju inte så mycket annat att skriva om förutom gnäll och snyft om hur jag mår. Well well, jag kommer iallafall att dela med mig av massa fina inspo bilder för det gillar ni väl?

Likes

Comments

Har pluggat och är super trött, och vädret gör mig endast förbannad. Det är verkligen storm och det regnar nu också så underbart att bo i Sverige... Och att jag ska till skolan imorgon gör mig inte direkt gladare. Ne fy, ska gå in i duschen nu sen ska jag lägga mig och bara latcha.

Likes

Comments

Har så dåligt med bilder så ni får glädjas av gamla selfies

Körde ett grymt benpass idag var verkligen nöjd med min prestation efter vilket var ett tag sen jag kändes så SKÖNT med andra ord. Och sen en hemlis också, jag har tränat två ggr idag. Åkte hem jättenöjd med all styrka jag körde idag men missnöjd med hur lite cardio jag körde. Så åkte dit igen efter jag ätit och körde mage och lite mer cardio. Och ja jag vet att man inte bör styrketräna två ggr per dag det är ingen som behöver berätta det för mig. Jag gör vad fan jag känner för och jag är inte ätstörd eller något liknande längre så jag har koll på vad jag gör. Jag ska faktiskt inte till skolan imorgon av en tragisk anledning. Måste stanna hemma för att plugga igen mig... Ska dock passa på att sova hos F inatt och pwa hem vid 11 tiden.

FY
FAN

Likes

Comments

Vill inte belasta andra med min skit mer. Ingen idé verkligen att folk är snälla och frågar hur jag mår, jag kommer bara ljuga ändå.

Likes

Comments

Dem var så snälla på glossybox att de skickade Januaris box till mig. Dock har jag inte fått den för än idag pga att posten aldrig sköter sig. Men verkligen värt väntan för har sett så mycket gott om glossybox.

Vad som fanns i boxen:

OOLUTION Eye Love - En ögonkräm med 100% naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar och samt rynkor samtidigt som den rengör på djupet.

SPA TO YOU Face Brush - Ansiktsborste med silkesmjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen.

ORAL-B 3D White Luxe Whitening Accelerator - Ett serum för tänderna som man använder efter man borstat tänderna som man sen sköljer av. Ökar effekten och boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen.

HOT MAKEUP Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow - Marmorerad ögonskugga med skimmer

GARNIER SKIN ACTIVE Micellar Cleansing Water - Rengöringsvatten med micelles som drar till sig smuts som en magnet.

Likes

Comments

Ni borde ha sett dem här ringarna förut? Antar jag. Alltid velat ha en för det är ju grymt att hålla i sin mobil och ta bilder osv och veta att man INTE kommer att tappa den. PLUS att det är väldigt bekvämt.

Inlägget är i samarbete med smartring. Ringarna finns i fler färger, jag fick hem en i silver och en i guld. Och dem kostar bara 99kr hur bra är inte det, som pricken på i:et så har dom just nu fri frakt också. Dessutom får ni en rabattkod av mig som ger er 20% på ert köp rabattkoden är: smartring20

Tycker att alla absolut borde ha en sån här, grym. Tack Smartring

Likes

Comments

Älskar älskar älskar. Sista versen gör att jag lyssnar på klippet varje dag för att det känns bra

Likes

Comments

Instagram@martinanyberg