ego trippin for real tho, har t.o.m ful eyeliner. Ska bli bättre på att fota mina fina homies när jag hänger med dem och för övrigt fota när jag inte befinner mig i hemmet. Idag iallafall, tog jag mig till gymmet med Heijin men ack, jag pallade inte. Jag ska dit imorgon och köra ett ordentligt benpass istället, ska planera, äta och dricka en ordentlig pwo och döda arsle. It's a plan.

Just nu äter jag tårta i underkläder och ska fortsätta att kolla på serien Start Up, finns på viaplay. Rekommendeeeerar, riktigt bra serie. Trodde att den skulle vara lite b men nej nej. Samtidigt hade jag tänkt att inspirera mig själv och göra ett inlägg med massa bilder och annat som jag helt enkelt bara gillar. Så det blir väl vad jag gör ikväll

och nej, jag kommer inte att blogga varje dag, eller ofta, kanske hmm återstår att se


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag ätit tjugofyra bitar sushi blev mätt, hungrig en timma efter. Har pluggat matte (procent) mycket trevligt, spelat in film där jag agerar regissör samt skådespelare, trevligt det också. Photo Booth är något som håller på att befinna sig närmare mig, jag har tidigare aldrig använt Photo Booth. Pga det aldrig fungerat på min dator tidigare, but well. Kamerans dator kommer flitigt att användas eftersom det är perfekt för den late.


Jag är förvirrad, har bestämt mig för att utesluta socialt liv tills jag tagit mitt körkort. Har inte ens börjat plugga på det, därför har jag tagit detta beslut. Förvirringen påverkar mig, i ena timman vill jag ta en paus från alla människor i mitt liv, samtidigt som jag gråter för att jag inte sover med min pv. Tror ni det är korkat att göra som jag tänker(?) alltså, utesluta socialt liv för att kunna fokusera på plugg (körkortet inkluderar det)? Sagt till mina vänner och pv att jag inte kommer träffa dem på ett tag för att jag kommer gå i skolan, träna, plugga, sova. För just det, har sagt upp mig från mitt jobb. Kanske ett jävligt korkat beslut men har faktiskt börjat prioritera min psykiska hälsa före annat. Även fast jag är i ett stort behov av pengarna.. well. Får leva fattigt som jag gjort ett bra tag nu, hoppas bara att jag lyckas få ihop pengar till allt studentfirande och dylikt som medkommer.

Likes

Comments

- Jag kallas ofta för Marty, ibland Tina

- Jag är livrädd för demoner och sterilitet

- Har alltid drömt om att få jobba med artisteri

- Jag har alltid ätit ovanligt mycket mat för ålder och storlek

- Jag är svart eller vit

- Stressad dygnet runt, förutom när jag rappar

- Uppskattar inspobilder något fruktansvärt, jag älskar konst av alla olika slag

- Andra uppfattar mig som komplicerad och svår

- Jag älskar nästan all mat

- Jag älskar J.Cole

- Jag har aggressionsproblem

- Jag är tyvärr en ganska negativ person, något jag jobbar på

- Jag kan somna nästan när jag vill, och kan napa i 10h

- Det bästa jag vet är att skratta tillsammans med människor jag älskar

- Jag var inte barn så länge som jag skulle, tvingades bli vuxen ganska fort

- Jag är en HSP

- Min bästa egenskap är att jag är impulsiv (gott & ont) och snabbtänkt i krisiga situationer

- Alla säger att jag är dramaqueen men det stämmer inte. Jag är bara noga med principer och respekt

- Jag känner mig som finast när jag är brun och har fräsch hårfärg

- Jag hatälskar pengar

Likes

Comments

Nemen hallå igen, hade tänkt att känna av om blogga är något jag vill göra. Jag kommer endast göra detta för mitt eget roande. Jag har ingen aning om varför man egentligen gillar att dela med sig av sin personlighet på en blogg, men har ju funnit det roande sen liten. En liten procent av egoism? jag vet inte. Men kommer iallafall att starta bloggen på nytt och inte tänka på vilka som läser, eller hur korrekt jag är i mitt skrivande. Syftet är att publicera det jag känner för. Jag kommer inte att starta en blogg där jag försöker passa in i ett yttre mönster, många bloggare vill vara delaktiga i. För det ligger långt ifrån mig som person.

Jag trooor att jag återkommit till detta behovet av att vara personlig då jag är så missnöjd över mina publiceringar på instagram. Man kan knappt glimta vem jag faktiskt är, jag tror att de flesta som möter mig personligen förstår vad jag menar.

But well, see u soon

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@martinanyberg