Jag vaknade idag vid 11 tiden sen gjorde jag frukost sen så har jag inte gjort så mycket väntar just nu på att pappa ska hämta mig och min lilla syster.

Hej Idag ska jag åka till pappa och hämta mina saker där för pappa flyttar så måste flytta mina saker hem till mamma ❤❤
Det är det ända jag ska göra idag ❤❤

Likes

Comments

Hej alla ni får gäran kommentera vad ni vill att jag ska blogg om ❤❤

Likes

Comments

God morgon alla idag vaknade jag vid 8 tiden typ och åt frukost men nu är jag på g hem till min älskling saknar han som fan ❤❤❤ ska oxå sova över där.
Och nu får jag äntligen gå till systemet var där i fredag 🖒🖒🖒

Likes

Comments

God morgon alla jag gick upp kl 07.15 idag ska till skolan nu. sen ikväll ska jag till dc och i morgon fyller jag 20år längtar 😁 Jag undrar vad jag ska få i prisent av alla 😎 

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 10 tiden för skulle träffa emanuel vid 13.20 i Kungsbacka för kolla när han spelade bowling och sen så åkte jag hem var hemma vid ca 17.30 tiden sen så åt vi mat sen så fick jag ut med några kompisar på nattbio.
jag älskade denna fimen ❤❤❤

Likes

Comments

Godkväll allihopa!

Idag är det redan 1 december, tänk vad tiden går fort när man har roligt. Vaknade iallafall klockan 6 och gjorde frukost till min syster då hon fyller 18 år idag, så ett stort grattis till henne och till frukosten till henne blev det, 2 varma mackor, en liten bit kladdkaka och ett glass Cola. Så hon tjockare sig väldigt mycket på morgon. Drog iallafall hemifrån klockan halv 8 till skolan och hade bara 2 lektioner. sedan drog jag hem och var med min kompis natta hemma hos mig och tog det bara mest chill och sedan gick vi ut och gjorde typ ingenting och sedan kom jag hem och bara tog det bara lite lungt framför teven nu ligger jag i sängen och ska strax gå och lägga mig för att ha skola imorgon.


Juste följ även min syster blogg då hon uppdaterar varje dag och gör sjukt bra inlägg hennes blogg hittar ni på

Här:@Emma1998

Uppdaterar bloggen lite då och då, då jag inte har så mycket att skriva om.

Likes

Comments

Hej!
Idag fick jag gå upp kl 07.00 för att väcka min syster för hon har svårt att komma upp på morgonen 😀 Så är vacken nu kan inte somna om 😕
Idag ska jag kolla om jag hittar julklappar till min familj 😀😀
Sen så ska jag träffa några kompisar 😍😍😍
(Här får ni en liten rolig bild hehe)

Likes

Comments

Hej
Idag har jag haft det bra :) Och idag hade jag namnsdag idag:) Så jag fick detta smset ❤❤❤

Likes

Comments