View tracker
View tracker
View tracker

Godnatt alla!!!! har en tidig morgon, framför mig så godnatt igen !!

Likes

Comments

Som ni ser i titlen ska jag till Mexico nu i vinter om ungefär 3 veckor såå jäkla najs! Men det betyder att man behöver lite snygga kvälls klänningar och klackar och ett par snygga sneakers men detta e ungefär vad jag har / kommer köpa inför Mexico sjukt snygga plagg kika gärna in plaggen!! kommer att uppdatera er mera om mexico senare , men ha en bra helg !!

Puss & Kram!!

Likes

Comments

Hej allihoppa!!
Idag hade jag skola till 13:50 och sen tog jag bussen in till täby centrum och passade på att shoppa lite med Mamma. Tänkte visa en higlighter från the balm den hittar ni HÄR och en concealer jag köpte från mac i veckanden hittar ni HÄR . Men vidare till de jag köpte idag, det var en vinter jacka från mango som ni hittar HÄR . Sen köpte jag ett svart Calvin Klein underkläds set från Twilfit som ni hittar HÄR . Det kan jag inte visa här för att de ska jag få i julklapp men vi passade på att köpa den för att det var 100-150kr rabatt på det!! Och på jackan var det 200kr rabatt!! Men nu är jag hemma hoppas ni har haft en bra dag !!

Puss & Kram!!

  • 118 readers

Likes

Comments

Nu kom jag nyss hem från skolan jag hade nationella prov i svenska, det gick ockej! Men nu har jag gjort lite mellis! Nu ska jag plugga så vi hörs senare!!
Puss & Kram !!!

  • 125 readers

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft sjukt mycket i skolan nu och med sportena och har helt enkelt inte hunnit me allt. Men nu e jag igång igen och här kommer mitt inlägg!!

Skolan är sjukt jobbig just nu har haft ett prov idag och ett igår och har två uppsatser att skriva och massa o de e svårt och hinna allt!!

Men idag hade jag halvdag men innan vi slutade så var jag och min kommpis @Signelovisa och tog nya hedders till våra bloggar. Kika gärna in signes nystartade blogg!!
Kom hem från fotbollen för ett tag sen och nu sitter jag bara och tar det lungt framför datorn . Imorgon har jag nationellt prov i svenska så önska mig lyckatill!

Godnatt <3

  • 131 readers

Likes

Comments

  • 215 readers

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från skolan slutade jag 13:50 sååå skönt!!
Och bussarna går hem villket e skönt, nu ska jag hem och träna och sen ska jag hem till Elsa ikv för att äta middag för att hon har fyllt år!! Kommer mer uppdatering ikv.

Puss & Kram!!

  • 223 readers

Likes

Comments