Martina Lovisa Anita

Slovenien!!
Vi har nyss kommit hem från Slovenien, vi var i Ljubljana och åt på resturang och. Shoppade och gick upp på en borg och åt mat! Nu när vi inte är hemma så kommer jag nog inte skriva så mycket utan kommer mest skriva en snutt till semester bilder!! Hoppas ni har en trevlig sommar!!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

  • 28 readers

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit fram till Kroatien här är några bilder, kommer mera uppdatering senare men det är väldigt varmt och soligt ! Ha en bra dag !
Puss<3

  • 29 readers

Likes

Comments

  • 38 readers

Likes

Comments

Hej på er midsommar är nu över och jag tänkte berätta vad jag har gjort! Jo vi åkte med en färja till djurö där våra kompisar har landställe. Där vi firade midsommar med 2 andra familjer. Vi hade det såå mysigt! Igår kom vi hem och i morgon börjar jag kl 8:00 på mitt sommarjobb! Så måste sova nu !
Godnatt på er !!<3

  • 50 readers

Likes

Comments

Hej på er! igår var jag och min kommpis Amanda i Arnige och åt middag och shoppade ! Här kommer bilder från gårdagen!<3

  • 51 readers

Likes

Comments

Jag och pappa har idag varit och lunchat i stan och shoppat såklart! Här är några bilder från lunchen osv! Hoppas ni har ett bra sommarlov!! <3

  • 58 readers

Likes

Comments

Hade en underbar kväll!

Han spelade massa bra låtar och han var väldigt personlig. Han är väldigt kristen och han sa " I swear to god" "jag har aldrig sakt detta förr och det är inget jag säger på alla konserter utan jag vet att detta är speciellt och att jag kommer minnas detta som ett av mina bästa minnen i livet."

Och OMG mitt hjärta smälte!! Och det som gjorde konserten så bra och mysig var att han sjöng på riktigt utan förinspelat, han spelade även 3 olika gitarrer, sjöng och spelade piano. och han blev jätte svettig och anfådd, efter som han sjöng på riktigt. om man skulle jämföra med Justin Biebers konsert var detta mycket bättre. Justin sjöng inte live och han hade en paus på 20 min efter 4 låtar och gick mest runt på scenen.

så jag vill bara tacka för en bra konsert och hoppas alla haft en bra vecka!

Puss & Kram ♡

  • 142 readers

Likes

Comments

Heej !!!
Idag har det varit en lång dag, jag har spelat 3st innebandymatcher .. det gick inte vår väg kan man väll säga men alla gjorde ändå sitt bästa!

Senare när jag kom hem åkte vi till min farmor och åt middag. Och nu på kvällen var jag med celina och vi hade det suuppeerr myysigt!!

I morgon är det minst 1 match, kanske 2 om vi vinner den första!
Men nu ska jag sova är sååå trött!
Puss & Kram!<33

  • 154 readers

Likes

Comments