Martina Lovisa Anita

Hade en underbar kväll!

Han spelade massa bra låtar och han var väldigt personlig. Han är väldigt kristen och han sa " I swear to god" "jag har aldrig sakt detta förr och det är inget jag säger på alla konserter utan jag vet att detta är speciellt och att jag kommer minnas detta som ett av mina bästa minnen i livet."

Och OMG mitt hjärta smälte!! Och det som gjorde konserten så bra och mysig var att han sjöng på riktigt utan förinspelat, han spelade även 3 olika gitarrer, sjöng och spelade piano. och han blev jätte svettig och anfådd, efter som han sjöng på riktigt. om man skulle jämföra med Justin Biebers konsert var detta mycket bättre. Justin sjöng inte live och han hade en paus på 20 min efter 4 låtar och gick mest runt på scenen.

så jag vill bara tacka för en bra konsert och hoppas alla haft en bra vecka!

Puss & Kram ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 58 readers

Likes

Comments

Heej !!!
Idag har det varit en lång dag, jag har spelat 3st innebandymatcher .. det gick inte vår väg kan man väll säga men alla gjorde ändå sitt bästa!

Senare när jag kom hem åkte vi till min farmor och åt middag. Och nu på kvällen var jag med celina och vi hade det suuppeerr myysigt!!

I morgon är det minst 1 match, kanske 2 om vi vinner den första!
Men nu ska jag sova är sååå trött!
Puss & Kram!<33

  • 70 readers

Likes

Comments

Har haft en sjukt härlig kväll med dessa pinglor, hade nationella ... det kan man ju diskutera men men. I morgon har jag innebandy cup som jag kan blogga lite om men här är några bilder från kvällen! Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt i morgon.. men puss på er <33

  • 92 readers

Likes

Comments

Bästa kvällen med bästa tjejen !!<3 @josefinagerdes

  • 99 readers

Likes

Comments

Jag har uppdaterat jätte dåligt, nu ska jag bättra mig? Ja för jag har ingen anledning egentligen... jag e bara lat.. haha!!

Puss på er !!<33

  • 118 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Gissa vad? Jag har bästa erbjudandet till er. Nu kan ni köpa snygga sneakers inför våren från Ellos, hur grymt? Om ni gör en nybeställning från Ellos för över 900 kr så får ni 300 kr rabatt på hela orden med Koden: 355429 . Ni får även fri frakt såklart. (OBS! Kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Hoppas ni går in på Ellos och beställer ett par riktigt snygga sneakers, för det ska jag!

Puss & Kram!!
Likes

Comments

Hej!
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men nu ska jag ta tag i bloggen på riktigt!! Så vad har hänt sen sist jo!Jag har skickat in gymnasie ansökan där jag valde Hantverksprogrammet ( Stylist) och ett Ekonomi programm!
Vi har även mycket prov i skolan och snart kommer alla våra nationella prov komma ... inte så taggad??

Nu är vi i allafall i Trysil som ligger i Norge. Vi har varit här sen söndags och vi åker hem nu på söndag! Vi har åkt massa skidor och tyvvär inte så bra väder faktiskt men idag sprack de upp och blev lite soligt!

Har inte så mycket mera att uppdatera er om just nu så vi hörs !!

Puss & Kram <33

  • 304 readers

Likes

Comments

Hej vänner idag gjorde jag en video ist för bilder de e en video på när jag var i kista centrum med min kommpis Emelie! Hoppas ni gillade det konceptet lika för flera !
Puss och kram!!

  • 421 readers

Likes

Comments

Min helg började ju då i fredags kan man väll kanske säga, sen på fredag kväll åkte jag hem till min kompis Niki och vi kollade på film.


Lördag

Då gymmade jag och åt god mat btw men min lördag bestod typ av det.

Söndag

I söndags var min kompis flisan hemma hos mig och vi bytte julklappar (lite sent) men det jag fick är på bilden åvan. Jag fick även sminka henne och vi tog massa bilder. hon är sjuukt vacker!!! rätt tråkig helg men jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar!! Men hoppas ni har haft en bra helg så får ni ha en bra måndag.

puss och kram!!

Likes

Comments