Hej vänner idag gjorde jag en video ist för bilder de e en video på när jag var i kista centrum med min kommpis Emelie! Hoppas ni gillade det konceptet lika för flera !
Puss och kram!!

  • 101 readers

Likes

Comments

Min helg började ju då i fredags kan man väll kanske säga, sen på fredag kväll åkte jag hem till min kompis Niki och vi kollade på film.


Lördag

Då gymmade jag och åt god mat btw men min lördag bestod typ av det.

Söndag

I söndags var min kompis flisan hemma hos mig och vi bytte julklappar (lite sent) men det jag fick är på bilden åvan. Jag fick även sminka henne och vi tog massa bilder. hon är sjuukt vacker!!! rätt tråkig helg men jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar!! Men hoppas ni har haft en bra helg så får ni ha en bra måndag.

puss och kram!!

Likes

Comments

Jag gjorde dessa i mexiko för ca 200kr såå värt medans de kostar från 450-850kr i sverige. Jag vill göra igen! Bilden högst upp är på mina jag gjorde mexiko de andra är några jag vill göra/ funderar på att göra ! Kommentera eran favorit! 1..? 2..? Eller 3?
Puss på er <3

1

2

3​

  • 228 readers

Likes

Comments

Jag har hafft en grymm dag hoppas ni också hafft det älskar er puss och Godnatt babes!! Och här är lite bilder från kvällens mys !!
<3

  • 252 readers

Likes

Comments

Jag bakade då kladdkaks muffins, såå goda!
Tippsar om dessa, hoppas ni har en bra fredagskväll!
Här är receptet jag bakade efter, bara att jag la dem i muffins former ist för en större form. Puss<3!

Kladdkaks recept: http://www.arla.se

  • 264 readers

Likes

Comments

//2 / //3 / //8 / //1 / //5 / //6 / //7 / //10 / //4 / //9

Inför våren har jag märkt några tränder som är sjukt poppis bland annat mycket skjortor, vida ärmar och volanger på olika material på tröjor, skjortor och byxor. Tycker att det ät sjukt kul med alla nya framförallt snygga trender. Som ni kanske märtk har jag med en strumpbyxa i mitt collage det är en nät strumpbyxa som är väldigt trendig att ha under håliga jeans tex. Boots och sneakers funkar alltid på våren och det var därför jag valt att ha med dem här. Boyfriend och kostym byxor är rätt poppis och tror att de kommer vara rätt trendit nu till våren, hittade dessa sjukt snygga boyfriend jeansen som är rispade nedtill. Sjukt snygga!! och en ny handväska skadar aldrig, snyggt med pastell färger nu till våren !!


Hoppas ni fick lite inspiration nu till våren, det fick iallafall jag!!

Puss & Kram!!

Likes

Comments

Hej! nu har jag gjort en ny design som jag hoppas ni gillar. Jag har tagit bort alla mina tidigare inlägg för att göra en nystart med ny design och nytt inehåll, hoppas ni vill följa mig och mitt liv. Kommer framförallt blogga om mode och smink!! Hoppas vi ses!!
Här kommer en bild på mig och min kompis Felicia från nyår!!
Puss & Kram!<3

  • 315 readers

Likes

Comments