Idag tog jag en snabb springtur såklart var det jobbigt men det kändes ändå riktigt bra.
Det var perfekt väder att springa idag, det fick mig att tänka på hur ledsen jag är över det hemska vädret som varigt i Strängnäs. Hur ska jag klara mig?
Men om 19 dagar far jag till USA och det blir bra.
Ses snart igen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 168 Readers

Likes

Comments

Idag prövade jag en ny locktång med andra lockar än vanligt. Och själv tyckte jag att lockarna var jätte söta!
Vad tycker ni? Kommentera så blir jag glad. Här är lite bilder.
Ses snart igen


  • 212 Readers

Likes

Comments

Igår var jag på one directions konsert och det var helt otroligt! Förbandet var 5 seconds of summer och nu är jag 5sosare, dem är så bra och snygga! Dom spelade ungefär 7 låtar och jag typ dog. När vi väntade på one direction så visades en massa musik videos så vi typ pratade loss, jag glömde berätta vilka jag åkte ditt med och det var Ebba och Bea. Jag skrek sönder min röst när one direction kom ut, inte för att jag är directioner eller nått men det var så häftigt att se dem. Vi satt längst upp på vänstersidan av scenen men vi såg ändå ganska bra. Bästa låten måste ha varigt you and I. Och som många kanske vet så var det öppet tak så det var ap härligt och vi dansade och skrek massor. Men alla som satt där vi satt var typ helt konstiga, det var bara vi som stod upp och alla sa att vi skulle sitta och att vi skulle vara tysta.. Hallå det är en konsert man ska hoppa och skrika! Så vi gick högst upp och var där och dansade och skrek istället. Det var ett minne för livet och jag är så glad att jag gick ditt. Och jag såg/träffade 2 personer som jag känner, alltså vad är oddsen? Tänker inte säga vilka men men, Det var nog allt
Ses snart igen


  • 222 Readers

Likes

Comments

Äntligen har jag fått sommarlov och det känns så fel men ändå rätt. Det värsta med allt är att Beata ska byta skola och jag kommer sakna att ha henne i skolan.. Jag kommer knappt ihåg hur det var i skolan när hon inte gick med oss, Jag kommer iallafall sakna henne.
Och snart åker jag till USA, jag är över taggad! Men här är lite bilder ifrån skolavslutningen.
Ses snart igen!


  • 231 Readers

Likes

Comments

Idag har det varigt otroligt fint väder och jag har lyssnat på lite musik och så har jag solat.
Men imorgon ska det bli ännu varmare, äntligen börjar det kännas som sommar.
Bara 14 skoldagar kvar och jag längtar så mycket efter USA i sommar! Tagga tagga!
♡Ses snart igen♡

Likes

Comments

Hej hej! Idag är jag sjuk och stannar hemma men då kan jag ha lite fancy frukost♡
Jag åt två toastade mackor, några jordgubbar och drack lite apelsinjuice. Nu får jag bara hoppas på att jag mår bättre inför tävlingen i helgen, önska mig lycka till♡
♡Ses snart igen♡

Likes

Comments

Hej hej☼ Igår hade jag gymnastik tävling i Stocholm och jag och min syster åkte ditt med Maja. När vi kom fram till hallen började vi värma upp och jag var otroligt nervös inför min bomflickis i friståendet och vågade inte köra utan pass. Det första vi skulle förträna i var fristående så jag fick öva i uppvärmnings rummet men vågade aldrig köra själv, när det var vår tur att förträna så fick min tränare springa fram och passa mig. Det som var allra jobbigast var att jag visste att jag kunde köra men kunde ändå inte tro på mig själv...
Men sedan när det var 3 minuter kvar tills vi skulle tävla så hjälpte Julia (min syster) mig med att kunna tro på mig själv och köra min bomflickis.
Så först tävlade vi i friastående och då bestämde jag mig att jag skulle köra och då gjorde jag det, nu är jag så otroligt stolt över mig själv. De andra grenarna gick inte lika bra så det slutade bara med en brons medalj i fristående men vi kämpade hårt och ska tagga till på nytt inför RM2 nästa helg.
♡Ses snart igen♡


Likes

Comments

Hej alla! Jag har tänkt att skriva lite om min senaste tävling, Riksmästerskapet 3!
Det var absolut den bästa tävlingen jag varigt på. Vi kom på tredje plats men det är bra ändå, vi gjorde massa roliga saker tillsammans och hade A VARY GOOD TIME. Vi bar runt våran tränare i sin madrass runt hela skolan (vi bodde på en skola), det var så roligt!
Jag kommer aldrig glöms denna tävling, den bästa tävlingen ever♡
Följ gärna oss på Instagram och var en del av våra roliga minnen (sgfyngreelit)♡Likes

Comments

Hej👋 Jag heter Martina och jag älskar gymnastik➰
Ni kommer få läsa mycket om mitt liv som gymnast men mycket annat också!
Jag älskar mina kompisar som ni kommer få höra mycket om🌸 Hope you enjoy♕

Likes

Comments