Header

Alltid lika skönt att vakna upp utvilad på hotell i en ny stad, men denna gången känns det som jag dragit nitlotten och lämnat sommaren hemma på västkusten mot 10 grader och regn i norr.

Ska byta om nu och ta mig ner till gymmet på hotellet för ett pass där.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

O har inplanerade målvaktsträningar i Umeå i helgen så nu sitter vi på Landvetter och väntar på flyget till Stockholm där vi mellanlandar innan vi flyger vidare till Umeå. Men såklart fick vi precis höra att flyget från Göteborg till Stockholm är försenat så nu kommer det blir stressigt att hinna med vårt andra flyg på Arlanda. Min vanliga otur när jag mellanlandar, tack och lov för direktflyg.

Så nu sitter jag och försöker att lära mig inställningarna på den nya kameran då jag tänka ta lite bilder och filmer till DIN Goalie Camps hemsida under helgens träningar. Lättare sagt en gjort när man är relativt ny på detta med fotografering. Även bloggen förtjänar lite bättre bilder än mina mobilbilder som jag för tillfället använder mig av till 95%. Så jag ska verkligen göra mitt bäst för att bli bra på denna kameran.

Vi har valt en Lumix som du ser nedan. Valet föll på denna av fler olika anledningar, men till största del på storleken, 4k-foto och Wi-Fi vilket gör det så mycket enklare att dela bilderna mellan olika enheter.

Lumix GX800K hittar du Här

Likes

Comments

Godmorgon darlings!

Nu är det ÄNTLIGEN påskrivet och klart för vår lägenhet i Schweiz. Som jag har väntat på detta! Kan säga att paniken så smått har gjort sig påmind nu när det börjat närma sig flytt.
Så känslan nu när de är klart och vi har en tydligt bild på hur vi kommer bo kan de bästa börja, att planerat vårt nya hem..

Skissar på ett inspirationskollage som jag tänkte lägga upp här på bloggen sen.


Här är vår nya fina lägenhet!

Likes

Comments

Tröja hm här

/ skinnbyxor zara (liknande här ) / väska Céline / Solisar Dolce Gabbana / lofers hm här !


Tänk att den nya veckan redan är igång..! Och denna veckan återstår de endast två dagar på min arbetsvecka.. åh herre..!

Idag har det varit en hemmadag för mig och w då han är krasslig och får hostmedicin.

Men dagar som dessa handlar det bara om mys med W och att få honom frisk. Man får verkligen tänka bort jobb och allt man missar när man inte är på plats, just för att få ut de bästa av dagen. Vilket är chansen till en hel dag med kvalitetstid!

Likes

Comments

Drunknar i all inredningsinspo just nu.

Vi väntar fortfarande på godkände gällande vår lägenhet i Schweiz så får hålla tillgodo med att drömma innan jag kan dyka ner i vårt egna projekt med ny lägenhet.

Den som väntar på något gott..

Likes

Comments

Min bröllopsgåva från min fantastiska man<3Som jag suktar efter det skärp.. och nu är det mitt!!

Som ni ser blev det ett besök i Guccibutiken under våra dagar i London.
Hur fantastisk är det inte att gå in i en lyxig butik och köpa något som man väldigt gärna vill ha. Det var dock inte bara skärpet i butiken som jag ville ha!
Hahah men de får bli en annan gång ;)

Likes

Comments

Bilder från våra dagar i London

Blus från hm

Lunch i världsklass på The Ivy.

Tröja hm / väska Céline / solglasögon dolce gabbana

Vi har haft lite otur med vädret under dagarna vi spenderade här, så när solen väl tittade fram tog vi plats på närmast uteserveringen och drack Italienskt kaffe.

Sushi och drinkar på sushi sambas roof top. Fick svindel inte vara en gång under tiden vi var på restaurangen utan flera gånger när man kommer på hur sjukt högt upp man är. Bara att ta hissen upp är en prövning, inget att rekommendera för de höjdrädda :/

Sista dagen åkte vi ut till Shoreditch vilket jag hört mycket bra om. Men jag kan inte säga att jag blev så imponerad. Eller jag kanske missade något?!? Så klart häftigt med alla konceptbutiker och restaurangerna som gått all in, men ändå inte riktigt vad jag förväntat mig. Hamnade på en mexikanskrestaurang som O kollat upp på väg ut som var helt okej. Kom in strax innan kl 12 och fick bord direkt, två minuter senare stod personer upp och åt på restaurangen så känns som den var rätt populär.

Likes

Comments

Italien

Jag har även kärat ner mig totalt i dessa sandaler som Michaela Forni tagit fram för Flattered!

Dessa är perfektion!

<3 <3 <3

Jag kan och vill inte tänka mig att ha några andra sandaler på fötterna när jag går på gatorna i Verona till sommaren.

Man har ju bra lust att frossa i alla färger men min favvo är nog ändå de rosa.

Sandalerna hittar du här


Kram/ M

  • 994 readers

Likes

Comments

Idag har vi haft kalas för mig. Bättre sent än aldrig kan man säga.

Men då vi alla i familjen var så dåliga kring min födelsedag fick det bli såhär.
Så på förmiddagen var det fullt upp med alla förberedelser innan familjen kom.

Älskar att samla familjen och få skämma bort alla med gott att äta och dricka. 

Då jag inte kände att jag hade tid denna vecka att baka själv, gjorde jag en beställning på dessa goda tårtor i veckan. Så skönt och smidigt när tiden inte räcker till.


Hallon & citronmaräntårta!

Igår var jag på folkuniversitetet och deltog i en kurs om aktier. Var väldigt nöjd med kursen i helhet och känner att jag nu har kunskapen för att våga ta klivet ut i aktievärden. Kan verkligen rekommendera er som är intresserade av att fördjupa er eller lära er om ett ämna, att se hur utbudet i din stad är.Vår söndagsmorgon innan vi drog igång med allt inför kalaset<3

Kram/ M

Likes

Comments