Header

+ Jag har jättemycket julfeeling, har inte haft det på några år så det känns kul

+ Min förkylning håller på att bli bättre vilket är jätteskönt

+ Jag hittade i veckan en Monster Energy som smakade precis som Capri Sun fast med kolsyra, den var god

+ Alicia Keys har en ny låt som är superbra och den tycker jag att ni ska lyssna på

+ Jag har under dagen hunnit göra ganska mycket nödvändiga saker som att plugga och städa

+ Nu är det bara en vecka kvar innan jag får höstlov

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder från weheartit.com

Hoppas att ni alla har en superfin fredag, jag ska snart iväg och spendera kvällen med mina fina vänner vilket ska blir väldigt mysigt.

Puss på er!

Likes

Comments

Bild från weheartit.com

Som ni nog har märkt så har uppdateringen inte varit superbra de senaste dagarna. Detta beror på att jag har haft väldigt mycket plugg, sedan så har min förkylning tyvärr inte gjort mig piggare. Imorgon har vi matteprov och sedan blir det lugnt i några dagar igen vilket ska bli skönt. Då kan jag förhoppningsvis komma med lite bättre inlägg, svara på fler kommentarer och annat relaterat till denna blogg.

Hoppas att allt är bra med er!

Likes

Comments

Denna låt hade jag dansparty till väldigt många gånger igår, tycker den är lite småhärlig.

Idag har varit en helt okej dag. Jag ar dragit på mig en rejäl förkylning så jag känner mig rätt sliten och orkeslös. Var i skolan till ungefär tre, sedan satt jag kvar ett tag och räknade matte medans jag väntade på Cecilia. När hon slutade for vi hem till henne ett tag innan jag skulle hem och äta. Sedan jag kom hem har jag mest ätit och pluggat, just nu sitter jag även och ser på lite hockey. Jag ska nog försöka lägga mig rätt tidigt ikväll, men först måste jag hoppa in i duschen en sväng och plugga lite till.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

The Forest: Denna var det ändå ett tag sedan jag såg. Den var helt okej, såg den med några kompisar så vi fokuserade väl inte jättemycket på själva filmen. Tyckte inte att den var särskilt läskig, vilket jag faktiskt hade trott att den skulle vara.

Pinocchio: Jag älskar hur fina Disney-filmer är, det är helt otroligt hur bra ritade de är. Det som jag tänkte mest på när jag såg Pinocchio var att jag ville ha katten, Figaro, och hur söt Pinocchios röst är. Har ju sett Pinocchio för en himla massa år sedan, så det var kul att få se den igen.

Taken: Eftersom jag tidigare sett både Taken 2 och Taken 3 så kände jag att det var dags att se den första. Den var väl rätt bra, hade inte jättehöga förväntningar. Gillar att se filmer som denna ibland, då man mest kan slötitta utan att behöva ha fullt fokus på den hela tiden.

Blair Witch: Älskar att se skräckfilmer på bio, så jag var väldigt nöjd när jag fick med mig några av tjejerna i klassen att se denna. Tycker att den var väldigt bra, den var väldigt slö i början men fick upp farten senare vilket lyfte hela filmen. Var lite smårädd under filmens gång, men det släppte direkt efteråt vilket var skönt.

Sleepy Hollow: Fick tips om att se denna så valde att ge den en chans. Tycker att den var väldigt bra, älskar Tim Burtons filmer så det var trevligt att se ännu en sådan. Har dock lite svårt för Johnny Depp nuförtiden, efter allt kontroversiellt som har kommit fram om honom under året.

Silence of the Lambs: Det finns inte ord för hur bra jag tycker denna film är. Vi såg den på svenskan och ska diskutera den i grupper vilket ska bli spännande. Jag har sett den så många gånger men tycker fortfarande att den är så himla bra. Nu när jag har sett denna igen så är jag riktigt sugen på att se de andra filmerna i trilogin, så det blir nog att göra det inom en snar framtid.

Likes

Comments

Precis som alltid så har Nelly.com en massa fina kläder. Här ovan ser ni några av mina favoriter därifrån, dessa får mer än gärna flytta in i min garderob!

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag inte kunnat sluta titta/lyssna på denna video. Det är ett klipp på en kille som heter Matthew Schuler, han tävlade i The Voice i USA för något år sedan. Detta är hans cover på Cosmic Love av Florence + The Machine och den är så himla bra. Kan lyssna på den flera gånger om, särskilt de första 40 sekunderna. Han är otroligt bra!

Likes

Comments