Header

Min midsommar har varit superbra. Den har spenderats med släkten vilket alltid är kul. Vädret har varit underbart så vi har varit ute och gjort en massa kul saker, bland annat bevittnade vi den underbara midnattssolen från toppen på ett berg. Vi lyckades även förtära en hel del mat och dryck. En perfekt helg helt enkelt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bilder från weheartit.com

Glad midsommar till er som firar det, hoppas att ni som inte gör det har en superbra helg!

Likes

Comments

​Idag när jag och mamma var på Ica så såg vi att de hade fått in de nya ProPud-smakerna. Man kunde köpa alla tre på extrapris så vi gjorde det. Tycker att den med chokladsmak är riktigt god så det ska bli kul att pröva dessa!

Likes

Comments

Hej på er!

Mitt sommarlov har varit bra hittills. Sommarjobbar just nu så det tar upp en stor del av mina dagar, jobbar i ett kök och det är jättekul. Det finns alltid något att göra vilket är bra, dagarna går väldigt snabbt då. Utöver jobbet har jag mest bara varit hemma och tagit det lugnt. Stiger upp 07.35 varje dag så kan inte vara uppe jättelänge på kvällarna, även om jag gärna skulle vara det. Som tur är så är jag ledig helger iallafall.

Denna arbetsdag har faktiskt varit lugnast hittills. Har nästan kunnat gå och rulla på tummarna, så det var en konstig omväxling. Idag är även den första dagen på hela veckan då det har varit bra väder vilket är jättehärligt, har saknat solen och värmen. Sen jag kom hem har jag mest bara hunnit äta, åt kycklingtacos så jag är väldigt nöjd och mätt. Vid 19 ska jag in till stan i nån timme och träffa lite kompisar, är inte helt säker på vilka vi blir än.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

​När jag kom hem i måndags möttes jag av detta, älskar att ha en mamma som är bra på att baka!

Likes

Comments

Aldrig någonsin kommer det att finnas ett band som Nirvana. Deras talang, både i och utanför studion, är helt otrolig. Spelningar som denna visar att allt inte bara är en produkt av autotune och andra förfiningar. Detta är ren och skär skicklighet. Hur tre människor tillsammans kan vara så duktiga musiker och skapa musik som denna är nästan oförståeligt. Det gör ont i mig när jag påminns om hur snabbt allt tog slut.

Likes

Comments

Ni som har följt min blogg ett tag kanske vet att jag är väldigt taggad på att Suicide Squad ska ha premiär i höst. För några dagar sedan släppte Twenty One Pilots en låt som heter Heathens och som kommer att medverka i filmen. Gillar TOP så det är alltid kul när de släpper ny musik, att musiken även ska vara med i en film som verkar jättebra är ett plus!

Kollade upp mer info om filmens soundtrack och såg att det verkar vara en massa bra musik, av bland annat Panic! At The Disco och G-Eazy, så det gjorde mig om möjligt ännu mer taggad.

Om ni inte har hört Heathens så kan ni lyssna på den här uppe, där kan ni även se trailern till Suicide Squad.

Likes

Comments

​I veckan fick jag hem denna underbara tröja från Dedicated. Har kikat på den fram och tillbaka ganska länge nu och förra veckan så beställde min älskade mamma den åt mig. Vad hade min barndom varit utan kvinnan på tröjan, världens bästa Astrid Lindgren? Den hade varit väldigt annorlunda, det är säkert.

Förutom att tröjan är superfin så är den även 100% organisk och Fairtrade-märkt. Så bra ju!

Likes

Comments

En väldigt lugn skolvecka som har bestått av bland annat, fotbollsturnering, avslutningsmiddag och båtrace har lett fram till att jag äntligen har fått sommarlov. Har nu gått ut grundskolan vilket gör att jag avslutar ett ganska stort kapitel i mitt liv. Börjar ju gymnasiet till hösten vilket innebär en ny klass, nya lärare och en ny skola. Är faktiskt väldigt taggad på det, men självklart så finns det folk som jag kommer att sakna väldigt mycket.

Det har varit jättedåligt väder hela dagen så det känns inte riktigt som sommar. Har blivit väldigt bortskämd av min älskade familj och släkt under dagen så jag är nöjd. Det ska bli superskönt att få vara ledig nu, ska jobba de tre första veckorna men sen blir allt väldigt lugnt!

Likes

Comments

1 34576 Next