Hej på er!

Här har det stått tomt ganska länge nu. Det började med att jag hade ganska mycket att göra under en period och samtidigt hade jag ingen inspiration till att blogga. Några få dagar blev snabbt till veckor och nu har det nästan gått en månad sedan mitt senaste inlägg. Anledningen bakom det är att jag har bestämt mig för att sluta blogga, antar jag.

Sedan jag var nio år har jag bloggat fram och tillbaka. I perioder har jag skrivit tre-fyra inlägg för att jag har tyckt att det har varit så roligt. Allt eftersom jag blev äldre så blev det större hets kring kvalité på inlägg, hur många läsare man hade, om man fick kommentarer osv. Under åren verkar jag även ha fått mindre och mindre tid. Allt går så fort just nu att jag knappt hinner med. I samband med det har jag haft svårt att prioritera bloggen och att planera bra innehåll till mina inlägg. De senaste månaderna så har det känns mer som ett måste än som ett intresse att blogga. Det har känts som ännu en sak som bara medför stress och äter tid. Det har helt enkelt inte varit lika roligt som förr.

Därför väljer jag nu att sluta blogga. Jag kommer att ha kvar min blogg ifall jag skulle ångra mig, men just nu känns detta som rätt beslut. Jag har varken tid, lust eller ork för bloggen just nu och då känns det inte som någon idé att hålla igång den.

Jag vill avsluta med att tacka alla er som har kikat in här. Oavsett om det har varit en gång, eller hundra gånger. Tack för era fina kommentarer och att ni har tagit er tid att läsa mina inlägg. Det har varit otroligt kul att ha varit i kontakt med många av er.

Det här är ett tillfälligt slut, eller ett permanent. Jag har inte bestämt mig än. På återseende.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Igår stod det tomt här. Det beror på att jag slutade 16.20 och for till Luleå ungefär en timme efter det. Jag hann bara duscha och äta middag, sen for jag och mamma på hockey för att se Luleå-Skellefteå. Tyvärr gick det inte så bra för Luleå men det var grymt härlig stämning. Det har snöat väldigt mycket de senaste dagarna så det var lite kaos på E4:an men det gick bra i alla fall.

Min dag har hittills varit väldigt bra. Vi hade sovmorgon till 9.20 och sedan blev våra biologilektioner inställda så vi slutade vid 13. Jag har inte gjort särskilt mycket sedan jag kom hem, jag har lyssnat på några vinylskivor och kollat igenom en biologirapport vilket har varit rätt mysigt. Ikväll ska jag och några tjejer i klassen träffas och bara mysa vilket blir härligt.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Bild från weheartit.com

Likes

Comments

Bild från igår, idag har det inte varit såhär fint ute utan det har varit grått och dimmigt.

Idag var det dags för mig att återvända till skolan efter ett väldigt skönt lov. På morgonen var jag väldigt trött, som tur var så var mamma hemma vilket innebar att jag slapp åka buss till skolan. Skoldagen blev väldigt kort, vi hade lektioner fram till lunch och sedan blev resten av lektionerna inställda. Vi slutade ungefär vid 11 men några av oss satt kvar ett tag och skrev labbrapporter.

När jag kom hem låg jag först på min säng ett tag innan jag räknade matte. Efter det var jag ut på en promenad och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Resten av kvällen ska jag träna, göra klart lite skolarbete och se American Horror Story. Det tror jag blir mysigt.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem min ansiktsmask från GlamGlow, jag hade en mindre förpackning av den för ett tag sedan och då gillade jag den verkligen. Tyvärr har den stigit i pris och verkar fortsätta göra det. Blir priset ännu högre så får jag nog hitta en annan ansiktsmask, men det är ett senare problem. Som tur är så behöver man inte använda så mycket av masken så den räcker ett bra tag. Nu är jag i alla fall väldigt taggad på att få använda den igen. Sist hjälpte den min hud väldigt mycket och jag hoppas att den ska kunna göra det ännu en gång!

Likes

Comments

Igår lyckades jag och mina vänner samlas för att köra julklappsleken vi har planerat detta ganska länge men inte hittat ett datum som har passat alla. Vi hade i alla fall en jättemysig kväll, alla hade köpt så himla fina julklappar så det var kul. Vi hann även med lite annat, bland annat spelade vi sällskapsspel. Vi har inte träffats alla samtidigt på någon månad nu så det var kul att vi kunde samlas igen!

Likes

Comments

Idag är det jättekallt ute. Vi började veckan med omkring -10 grader, nu ligger vi nere på -30. Jag har varit ute en sväng när jag och mamma var och handlade men jag kände att det räckte gott och väl. Resten av dagen har jag varit inne och myst på, bland annat har jag jobbat på ett manus till svenskan och kollat på serier. Kojdagar kan vara riktigt mysiga och välbehövliga så det var ändå skönt att få en sådan också.

Likes

Comments

Detta är enligt mig den näst bästa reklamlåten just nu (den bästa är Hi-Fi klubbens "It's that sound"). Jag älskar Lee-la Baums röst, den är supermäktig!

Likes

Comments