Som rubriken lyder är vi på en liten resa.
Och Wira är hemma med mormor, morfar och moster. Första natten utan henne sedan hon kom för min del. Det kändes ordentligt i mammahjärtat att lämna henne och åka idag.
Jag bokade hotell och planerade denna resa redan i november. Så jag tycker att jag borde haft tid att förbereda mig, men icke!
Det var riktigt jobbigt. Och då befinner vi oss ändå bara i Gävle.

Som sagt. I Gävle är vi. Just nu ligger vi på hotellrummet. Vi har tvingat oss att vara vakna till längre än nio för en gångs skull. Tur vi fastnade för någon film om William Shakespeare på SVT1 😂

På vägen hit stannade vi även till i Valbo och hälsade på Odalia. Så roligt att få träffa henne och få pussa på den där goa mulen!
Sen bar det av till fängelsemuseumet här i Gävle. Vilket var en intressant upplevelse. En snabblunch på Buddy’s innan vi checkade in på hotellet.
En liten paus på rummet innan vi gjorde oss klara och gick ut. Strosade lite innan vi slutligen letade oss till Church Street Saloon. Ganska lång väntetid idag. Men så värt det eftersom vi hann bli hungriga igen.
Sen strosade vi lite till innan båda två ville tillbaka till hotellet. Där tappade vi upp ett bad och satt där en stund. Och sen fastnade vi som sagt framför filmen om Shakespeare.
Men nu, så ska vi verkligen sova!

Fick en snap på världens finaste unge ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

  • 54 Readers

Likes

Comments

Tänk att du redan är sex månader gammal 😍❤️❤️

  • 61 Readers

Likes

Comments

För två år sedan stod vi där i Rättvik. Vi hade gått på marknaden och haft det skittrevligt. Första gången vi sågs utanför arbetet.
För ett år sedan stod jag och tog det där kortet på magen och gick ut med det här på bloggen att vi skulle ha barn.
Och idag så är hon hos oss, världens finaste lilla tjej.

Att det kan hända så mycket på två år.
Samtidigt så känns det som det alltid varit såhär.
Jag är så lycklig med min familj ❤️

Jag älskar er ❤️❤️❤️

  • 70 Readers

Likes

Comments

  • 83 Readers

Likes

Comments

Sjukstuga här hemma och Rasmus är nu borta ända tills onsdag. Sen ska vi bo i Hedemora torsdag-söndag för att vara häst-, hund-, hus- och barnvakt. De andra ska på fälttävlans SM med matilda så räkmaistro blir hemma med oss 👍🏼

  • 87 Readers

Likes

Comments

Kan starkt rekommendera Bergs Nagelsalong!

  • 115 Readers

Likes

Comments

  • 124 Readers

Likes

Comments