​Håller på att göra mig iordning inför aw med jobbet. Samtidigt så försöker jag vila bort ångesten som håller fast mig. Just nu känner jag för att bara vara hemma, men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går. 

Varför just idag? Måste fortsätta göra mig iordning nu, en sak i taget... Lägger på foundation, paus, puder, paus, osv osv.

Ska åka hemifrån om cirka en timma, beroende på om jag ska möta upp S på jobbet.

Hörs sen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår tränade jag med S på friskis och svettis, en timme core och det känns idag kan jag säga. Så sjukt gött! Vi har två gånger kvar att prova på friskis men det lutar nog mer åt att köpa kort på 24/7, men vi får se vad det blir, så svårt att veta vad som är bäst.

Idag är jag ledig från jobbet, imorgon har jag fått en semesterdag och jag hoppas att dom godkänner min semesterdag för lördag också, för imorgon ska jag på aw med jobbet, ska bli så kul!! 

Nu kanske det är dags att lyfta på röven och börja städa lite här hemma, ser ut som ett helvete.. Nej nu överdrev jag det har sett värre ut men jag gillar att ha ordning omkring mig så... Kul dag! Not.

Likes

Comments

För några veckorsen bestämde jag mig för att bli Pescetarian, typ som vegetarian men äter fisk och skaldjur. Men jag ska försöka få bort det från min kost snart också.

Jag har varit medveten länge om hur djuren behandlas men på något sätt valt att blunda för det och fortsatt äta kött men sen hände något och från en dag till en annan så tog jag bort kött från min kost. Igår kollade jag på en video när en kalv togs ifrån sin mamma, mamma ko springer efter bilen och man hör frustrationen i henne. Jag fick mig en tankeställare igen och funderar på att ta bort mjölkprodukter från min kost. .

En text från Djurens rätt om mjöllkproduktionen i Sverige.

Kalven tas ifrån kon direkt efter födseln. Detta görs för att det ska bli mer mjölk till människorna, men också för att det är lättare att få en ko att låta sig mjölkas av en maskin om hon inte vant sig vid att ge di åt en kalv

Efter att kalven tagits ifrån mamman hålls den isolerad på ett mycket litet utrymme, minsta måttet på en spädkalvsbox är 1,2 kvadratmeter.

Liksom alla däggdjursungar är kalven anpassad för att suga, och har ett mycket stort sugbehov. När de unga kalvarna blir lite äldre, som äldst åtta veckor, sätts de ihop i något större boxar och utfodringen med mjölk slutar samtidigt tvärt. Då de inte får utlopp för sitt stora sugbehov är det vanligt att de unga djuren försöker dia på allt de kommer åt, bland annat på varandra. Det leder till att tjurkalvar dricker urin från varandra, och kvigkalvarna kan försöka dia på varandras spenar. .

Likes

Comments

​Lyssnar på musik, myser med världens bästa missar och väntar på thaimat. Är så rastlös idag så det är inte sant.. Jag vet ju vad det beror på men orkar inte göra något åt det, lat? Mmm.

Ledig imorgon så det blir spinning och core på förmiddagen med S, ska bli sååå skönt. Måste komma igång med träningen nu nu NU. Toughest i oktober med jobbet, just därför kan det ju vara bra att komma igång med träningen NU och skaffa sig lite muskler. Jag ser framför mig hur jag kommer helt otränad till loppet, dör efter första hindret.... God job liksom.-

Funderar på att ringa v-centralen imorgon också, jag är så trött hela tiden, aldrig utvilad och det börjar kännas nu... Orkar aldrig träffa någon och jag blir den tråkigaste människan på jorden. Jajajaja babbel babbel.

So long, stay strong, stay true, BE YOU.

Likes

Comments

​Satt och kollade igenom min gamla blogg.. Eller bloggar. Inser hur kul det är ändå att kolla tillbaka, alla känslor som kommer tillbaka. Glädje och sorg... 

Jag vill börja skriva mer då det är så mycket lättare att skriva ut sina känslor än att berätta om dom på riktig. Det är så mycket som har förändrats i mitt liv inser jag när jag läser mina gamla bloggar.

Nu har jag ett jobb som jag älskar, och jag vet vilken riktning jag ska gå. Jag jobbar på  en neonatalavdelning, började i september och ju längre tiden går desto mer inser jag hur mycket jag älskar mitt jobb. Men det är först nu jag inser bristen på personal.. Det är klart att jag insett det innan också men det är inte förrän man verkligen är i det som man verkligen förstår.. Det är anställningsstopp inom Su om jag förstått det rätt men jag kan inte förstå det då vår avdelning inte ens kommer upp i normalbemmanning.. Det ligger sååå många extraturer ute och det är verkligen tur att vi är en så bra personalgrupp och hjälps åt när det är jobbigt.

Annars  då. Jag bor ute på hisingen med min sambo M och våra två katter. Vill så gärna flytta men det är inte lätt i dagens bostadsbrist, vi får se när dagen kommer.

Livet är bra, men ångesten som alltid hängt med hänger fortfarande med. Jag har lärt mig leva med den, jag önskar jag bara kunde prata mer om det för att ge folk förståelse.. 

Så är det iaf.

Until next time - Be You.

Likes

Comments

Så trött på att vara ledsen. Så trött på ångesten som tar tag i en och vägrar att släppa. Så trött på att vara inlåst i min egen kropp. Så trött på mitt liv. Så trött på allt.

Sminket kletar sig i hela ansiktet, vilket resulterade i att det inte blev någon promenad, det blev ingen tripp på stan. Så trött... 

Det enda jag önskar för mig själv är att jag någon gång skulle kunna vara öppen med hur jag mår. Hur ska man våga när de få gånger man försökt blivit nedtryckt och inte tagen på allvar.. 

När man tynade bort och i efterhand så pratas det om hur orkeslös man var, hur liten man var. Det är lätt att prata om i efterhand men när det väl kommer till kritan så är det ingen som orkar se en, ingen som orkar lyfta upp en. Jag ligger kvar på botten, men vad ni får se är när jag är på toppen.

Likes

Comments

Helt plötsligt är det som att man dras ner i ett stort jävla mörker och man hittar inte ut. Tårarna försöker pressa sig ut men jag håller tillbaka. I huvudet så är det krig, alla tankar bara virvlar runt och jag vill krypa ur mitt eget skinn.

Det är lite läskig, jag vet ju att mörkret försvinner men jag vet inte när. . Ibland är jag instängd en vecka, ibland två eller tre veckor. När jag kommer ur det så är jag en helt annan människa. Jag blir glad, ser positivt på saker. Men vilka känslor är dom riktiga? Är jag den glada positiva tjejen eller är jag den ledsna tjejen men ångesten som följer efter en var man än går. 

Until next time.. So long, stay strong, stay true, BE YOU.


Likes

Comments