Dagen har spenderats på shoppingcentrumet. Även idag gjorde vi riktiga kap hehe. Vi hade växlade pengar som vi behövde bli av med, inga problem kände vi hehe!

Vi kom nu precis hem ifrån en otroligt magisk kväll. Vi kunde inte avsluta vår resa på ett bättre sätt. Vi klädde upp oss, var nästan rädd för att jag klädde upp mig för mycket, då jag hade långklänning på mig. Sen tog vi en taxi till ett hotell där de hade en sky bar på 64:e våningen?!? När vi rullar in med taxin framför hotellet, är vi tvungna att blinka en gång för att se om det var på riktigt haha! Det var nog det mest exklusiva hotellet vi sett! Så är glad att vi klädde upp oss för vi såg nämligen en tjej bli tillsagd av personalen pga att hon inte hade en anständig klädsel. Här på denna rooftop har delar från hangover filmen spelats in, så det var lite häftigt.
Utsikten var bara helt sjuk. Så där satt vi, drack en god drink, kollade ut över Bangkok och pratade om alla roliga minnen från resan.
Nu ligger vi trötta i sängen, efter mycket fix och trix med att försöka få ner allt i väskorna. Josse hade lite problem med sin, så det slutade med att hon fick ställa sig på toppen haha!

I morgon checkar vi ut, men ska ha en hel dag vid poolen, eftersom vårt flyg inte går förens halv 3 på natten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments