Nå er det ikke lenge før denne sommerferien på 2 måneder tar slutt. Litt vemodig egentlig, å sende de to eldste i en ny barnehage. Spennende, men jeg har troen på at dette blir bra. En kjempefin og stor barnehage som vil legge grunnlaget for det mine to trenger til de begynner på skolen. Allerede neste år begynner G i barnehagen - det er rart det.

Denne ferien har vært lang, koselig og fylt med masse kaos som følger med en trebarnsmors hverdag. Det er jo heldigvis et kaos man kan leve med. 💛 Vi har vært i Kristiansand, mest for å besøke Kaptein Sabeltanns verden. Og det var stor stas for våre små - det hadde det så morsomt. Vi fikk også reist på Kaptein Sabeltann showet som begynner klokken 23:00. Mio fikk dessverre ikke med seg noe av dette showet, da han sovnet på benken vi satt på en halvtime før og sov seg gjennom hele. Det var veldig sjokkerende at han sov gjennom det. Det var kanoner, høy musikk og masse annet som laget endel bråk. Men han, han sov som en engel. Sovehjerte det tenker jeg 😁

Kristiansand var en drøm, og en perfekt ferie for oss. Vi koset oss SÅ masse, og det var rett og slett vondt å komme hjem igjen etter å ha vært på denne fine plassen. Det var ikke bare vondt å komme hjem da, men. Vi koset oss masse på mini ferien vår. Nå i tiden etter har vi tatt over hytte! 😬 gleder oss stort til å reise opp dit i helgen. Det skal bli en perfekt avslutning på en super ferie.

Takk for i år sommerferie - sees igjen neste år ☀️

Likes

Comments

Da var min tid på Country festivalen ferdig for i år. Vi hadde det veldig koselig på vors. Masse koselige folk ute, masse dans, sang og en øl for mye kanskje 🙄

Jeg var også så uheldig, kneet mitt gikk ut av ledd midt i en nedover bakke, så jeg var så nære å klistre fjeset mitt rett i asfalten. Heldigvis skal dette kneet fikses i September, og dere aner ikke hvor godt det skal bli.

Vi koset oss, sang, danset, spiste baktpotet, diskuterte litt, og skrattet en hel del. Så, en koselig kveld 💃🏽🍻 Gleder meg allerede til neste år.

Likes

Comments

Denne lille klumpen av kjærlighet har nå passert 9 kg, hun følger sin kurve så på prikken 😍 I dag visste vi alt vi kunne til helsesøsteren, fra krabbing til å strekke tungen. Fikk nesten helt sjokk når hun sa at neste kontroll der var 1 års kontrollen, tenk det! Ett helt år 💛

Likes

Comments

Jeg er så mega fornøyd med resultatet etter min frisørtime idag. De var så flinke og fikk det til akkurat slik jeg ønsket det, selv med amatørmessig avfarging. Nå går jeg bare rundt om å tar tusenvis av selfies. Det er faktisk veldig lenge siden jeg har vært så fornøyd med håret mitt, så denne fargen skal få bli en stund.

Om jeg ikke var veldig klar for Country festivalen her på Vinstra fra før, er jeg hvertfall klar nå. 🎉
Imorgen blir nok en travel dag, med tanke på at vi drar ut på festivalen en tur og mannen kommer hjem. Skal nok bli en koselig kveld med venner og mannen 🍻☀️.

  • 739 lesere

Likes

Comments

1: Jeg tar alt veldig personlig. Jeg takler kritikk svært dårlig. Jeg prøver å jobbe med det, da det egentlig er veldig slitsomt. "Så bustette du er på håret" 👈🏽 en slik kommentar kan føre til at jeg kan få tårer i øynene. 😂

2: Jeg elsker klor. Jeg vasker hele huset med klor MINST 2 ganger for dagen, og gjerne flere ganger om jeg har mulighet til det. Det lukter jo så godt!!

3: Jeg takler svært dårlig å være alene. Jeg elsker å være sammen med venner, mannen, familie og barna. Når kveldene kommer og jeg blir helt alene blir jeg nesten litt deprimert.

4: Jeg må minst ha 2 fulle flasker med tøymykner i skapet, hvis ikke stopper rett og slett livet opp.

5: Jeg har dårlig tålmodighet. Om noen sier de kommer om 10 minutter og de ikke er her når det har gått 11 minutter blir jeg nesten litt irritert.

6: Jeg elsker å sove! Søvn er min desidert bestevenn💛

7: Alle mine barn har italienske navn. Det er også litt OCD, det er mest derfor Lykke har mellomnavn. For jeg klarte ikke tanken på at hun skulle være den eneste som ikke hadde ett italiensk navn. (Gabriella, Mio Sebastian & Lykke Sicilia)

8: Jeg er livredd for vann. Dont ask - dont know.

9: Sangen til meg og Tom Erik er Droplets av Colbie Caillat, men sangen vi danset til i bryllupet vårt var Then av Brad Paisley.

10: Idag blir håret mitt lilla 💜 jeg elsker å utforske nye farger på håret. Slev om det gjør så jeg må klippe det kortere igjen.

Likes

Comments

En bitteliten smakebit på hvordan det er hjemme hos oss. Her trives vi veldig godt, og alt inne her føles trygt. Idag har jeg som dere kanskje ikke ser brukt dagen på en skikkelig rydde dag, på en vanlig dag ligger det leker strødd utover hele sofaen og oppvask over hele kjøkkenet på denne tiden. Da jeg vanligvis bruker kveldene på å rydde, men siden ungene lekte seg så godt ute i lekestua tok jeg meg friheten til å rydde på dagen.

Da kan jeg virkelig kose meg nå. Ungene er i seng, jeg har ingenting å rydde eller vaske. Veit dere hva? I dag kom det ny episode av Scream på Netflix. Snakkes imorgen da ✌🏽️

Likes

Comments

WOW. Jeg har faktisk ikke mere å si - bare wow. Tenkte jeg skulle lese denne berømte boken i går før ungene la seg. Kom til side 4, da sloknet Mio. Sånn seriøst! Den var veldig fin med at barna ble med inn i historien. Og den var helt super skrevet. Jeg som begynner legging rundt 18-18:30 og holder på til 22:00 til vanlig. Det var helt merkelig å legge G som sovnet med engang hun traff puten og bære en sovende Mio ned.

Gjett hvem som skal lese boken igjen i kveld? (Bare nede på rommet deres) 🙊

Likes

Comments