Header

Men alltså hur fin är inte denna bikini? @elinskoglund & @Josefineeriksson ​har precis släppt en kollektion för Meloonpro och jag blev helt förälskad så var tvungen att klicka hem denna goding direkt hehe! Stort tips till er som ska ut och resa nu under vinterhalvåret, du kommer definitivt vara snyggast på stranden ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men heeej på er, det var så längesedan nu och jag ber om ursäkt för min hemska prioritering...! Vad som har hänt under tiden jag inte bloggat är väl att jag fokuserat lite extra mycket på jobb eftersom att jag ska ut och resa i början av nästa år, samt lagt ner mycket tid på relationer. Jag har verkligen saknat att skriva av mig, att alltid ha detta roliga att se fram emot varje dag, så från och med nu ser ni en skärpning från min sida. Därav behöver jag all er hjälp för hur jag ska göra bloggen bättre, vad vill ni se och läsa om?


Några andra roliga framtidsplaner är definitivt att jag och Hampus ska ner till Göteborg i början av december för en tv-inspelning. Vad han ska medverka i är vad jag vet än hemligt, så ingenting jag tänker gå ut med nu här tyvärr, ni får istället längta tills det går att meddela hihi!! Jag och Wilma har även ordnat en födelsedagsfest den 16e december vilket ska bli heelt fantstiskt! Vi har temat ¨Hollywood (gala-style)¨ och jag har tänkt vlogga båda dessa dagar :)

Love /M

Likes

Comments

Relationspodden med Bingo Rimer & Katrin Zytomierska har fokus på relationer och svåra frågor. Ni som inte lyssnat ännu har gått miste om mycket skratt och galenskaper. Detta är nog min absoluta favoritpodd och jag har inte missat ett enda avsnitt!

Mathilda & Andrea är två bloggare och influencers som pratar om alla typiska tonårsämnen. Det har även tidigare i år haft en poddserie vid namn ¨var femte kvinna¨ där fokuset låg på sexuella övergrepp och trakasserier. Dessa tjejer är girl power för mig och jag diggar dem något extremt, stort tips!

Rättegångspodden handlar som ni nog redan förstått om rättegångar. Jag som har mål att bli polis i framtiden tycker att detta är så intressant, samtidigt som det är så hemskt och tragiskt att höra på alla historier och förhör. Mina favorit rättegångspoddar är Lisa Holm fallet och Styckmordet.

Sanningens mammor drivs av Zara Larsson och hennes bästavän Olivia Gateau. Här pratas det om allt möjligt verkligen, så vill ni lyssna på två gryyymma tjejer som också sprider viktiga budskap borde ni kika in denna!

p3 dokumentär är en podcast där de går bakåt i tiden, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Det finns så många bra och spännande dokumentärer men min favorit är Utöya (Terrorattentatet av Breivik i Norge), så fruktansvärt.

Likes

Comments

Jag längtar så efter att få inreda mitt eget hem, liksom hur fint är det inte på bilderna ovan? Jag dör bokstavligt talat och kommer ha detta som inspiration när jag fixar mitt eget.

Likes

Comments

Godmorgon på er hjärtan! Gårdagen bestod av jobb till 14:30 innan jag begav mig vidare till Ronja som gjorde mina naglar höstsnygga och fräscha. Vidare från Ronja åkte jag till Sundsvall och Fanny för att göra mig i ordning innan jag, Fanny och Elin skulle till restaurangen Grillen för att äta middag tillsammans. Vi blev kvar där till närmare 22:30 vilket var så mysigt och välbehövligt, tjejmys är verkligen det bästa<3 Så tack fina tjejer för en perfekt start på helgen!

Likes

Comments

Jag tror inte jag är ensam om att vilja fly från kylan och ligga med en paraplydrink på stranden just nu. Om några månader åker jag ner till medelhavsvärmen i (Magaluf, Rhodos eller Aiya Napa) med Sveriges största arrangör av ungdoms- och studentresor, @nordicinvasion.

Bokningen för sommaren 2018 är redan igång så passa på att boka din resa med Nordic Invasion innan 1 Oktober 2017 för att utnyttja vårt öppningserbjudande där varje person får 600kr rabatt på resan! Glöm sedan inte att ange rabattkoden: 1400MARTINA så får du eller ni ytterligare 200kr i rabatt! Ni kommer definitivt inte ångra er, PUSS!

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Oj jag har verkligen ingen ingen aning!! Jag gillar iallafall söta, internationella och lite mer ovanliga namn.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Mycket svår fråga. Men jag tror kärlek utan sex, tyvärr haha..

3. Har du bra självförtroende?
Ja men det har jag väl, inte överdrivet bra men mycket bättre nu jämfört med några år sedan.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Några saker jag har på min ¨att-göra-lista¨ är att: Flytta till Stockholm, söka polishögskolan och spara spara spara pengar.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Jag tycker verkligen att det finns så många vackra utseenden jag skulle kunna döda för, men vår svenska Fanny Lyckman är ju helt fantastisk!

6. Någon du har kysst?
Haha det finns ett antal ;)

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja det har jag! Det jag själv har sparat är en vinröd sammetsklänning från att jag var bebis, ett par skor och klänningen jag hade på mig på mamma och pappas bröllop.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Haha jadå, kommer nog dock lessna väldigt snart. Typiskt mig!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Chirreeee alla dagar i veckan.

10. Hur uppvaktar man dig?
Antingen med ett äventyr utan dess like eller en dunder mysig hemmakväll <3

11. Har du rykten efter dig?
Haha inte vad jag vet, men rykten verkar ju vara roliga att hitta på/sprida så finns säkert något härligt rykte som cirkulerar runt.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag blir dunder stressad om saker jag planerat inte blir av:/ Det är hemskt och jag måste skärpa mig!

13. Din bästa egenskap?
Att jag alltid försöker se det positiva i människor, dock kan det också vara min sämsta ibland.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Detta är ju en väldigt individuell fråga, men jag personligen ser inga problem med det så länge det hålls till en vänskaplig relation :)

15. Har du kysst en kompis?
Självfallet!

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Både ja och nej. Beror nog mycket på situation och hur mycket jag är värd att kämpa, men helt ärligt så hoppas jag att jag aldrig behöver ha ett distansförhållande. Tror denna känslomänniska skulle tycka det var extremt jobbigt nämligen.

17. Hur lång är du?
168 cm.

18. En vacker person?
Kenza Zouiten

19. Ett boktips?
Läser verkligen aldrig böcker haha så kan tyvärr inte tipsa om någon.

20. Bäst just nu?
Att alla tv-program har börjat igen, älskar hösten på grund av det hahaha<3

Likes

Comments

Sponsrat av Carl Edmond
Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com eller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Likes

Comments