Header

Älskar älskar älskar detta medley, ni måste lyssna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Woooow vilken helg jag haft! Allt började med att jag och min bäääzttaaaveeeen Alexandra åkte ner till stan runt sex på fredagkväll för att börja festligheterna tillsammans med Sofia, Helena och Freya. Vi beställde pizza, drack gott och fixade oss hemma hos Freya innan vi drog vidare till festivalen runt klockan åtta. Miriam Bryant, Norlie & KKV och Galantis stod för underhållningen under fredagen och vi hade verkligen super kul! Lördagen fortsatte i samma spår och vi började utgången med middag på O'Learys innan vi åkte hem, fixade oss tillsammans och började förfesten. Denna kväll toppade nog allt, både Otto Knows och Steve Angello stod för den feta underhållningen och den var sjuuuuuuk.

Så tack så mycket Sensommar! och mina tjejer för en toppen helg, ni är bäst

Likes

Comments

Eftersom det var mer än ett år sedan jag uppdaterade senast så börjar vi denna ny-start med ett catch up inlägg från de senaste månaderna. Det jag hunnit med sedan maj är alltså att åka på en veckas studentresa till Magaluf med fantastiska vänner, jag har gått på studentbal i Östersund, tagit studenten, firat midsommar på Alice landställe i Stockholm och besökt/jobbat som barpersonal på Bråvalla-festivalen i Norrköping. Fantastiskt roligt!

Puss & Kram

Likes

Comments

Jag har fått en förfrågan av en tjej att skriva om ¨My Bieber Experience¨ igen och tänkte absolut fixa det.

För mig började allt på en bussresa på väg hem från alperna i oktober 2011. Det var där jag fann tycke för Justin och hans musik och det var där och då jag blev en så kallad ¨belieber¨. Innan denna resa var jag väldigt skeptisk, jag gillade inte hans musik och jag tyckte endast att dom som gillade honom var konstig. Men under bussresan sökte jag runt lite och fann alla fina sidor hos honom, som övervägde alla dåliga. Jag blev fast och har sedan dess tyckt om honom otroligt mycket!

Under sommaren 2012 släpptes det att han skulle ha en konsert här i Sverige, jag hoppade och skrek av glädje och fick tag på två biljetter via presalen på BieberFever åt mig och min kompis Emma. Från den dagen fram till konserten var det ungefär 9 månader, och under den tiden hann det hända mycket.

Våren 2013 var en väldigt bra period i mitt liv, tills någonting som inte fick hända, hände. Ungefär två veckor innan konserten skulle äga rum bröt jag mitt lårben under min skidträning i Sundsvall. Ska jag vara ärlig tror jag inte jag gråtit så mycket i hela mitt liv faktiskt, jag bröt ihop helt och ljuset var väldigt väldigt långt bort. Jag hade längtat efter denna konserten i över ett år, och att någonting, två veckor innan skulle förstöra det var hemskt!

Som tur var hade jag väldigt många fina människor runt om mig och en av dom var min kusin. Jag kommer så väl ihåg hur han kontaktade mig och frågade om det inte fanns någonting jag kunde göra för att detta skulle lösa sig. Han kom då på idén att jag skulle lägga ut en bild på mig från sjukhuset på hans Facebook timeline och berätta vad som hänt, vilket jag sedan gjorde. Bilden blev väldigt uppmärksam och nådde dryga 35 000 likes på tre timmar innan Facebook raderade bilden på grund av att så många haters hade anmält den. Det var hemskt, det var riktigt hemskt. Men som tur var fanns det väldigt många fina eldsjälar där ute som hörde av sig och önskade mig all lycka i både kommentarsfältet och chatten <3

Nu kommer vi till den del som jag kommer bevara djupt i mitt hjärta livet ut. Jag kommer så väl ihåg att jag sms:ade pappa tidigt på morgonen i skolan och berättade att det släpptes drygt 5-10 Meet & Greet´s till hans sista konsert den dagen. Efter ungefär 3 timmar skickar pappa en bild på en biljett som han lyckats få tag på åt mig, en sån biljett som jag alltid drömt om få. Den känslan var helt otrolig, att lilla jag skulle få träffa honom om endast 7 dagar var DET SJUKASTE SOM NÅGONSIN SKULLE KUNNA HÄNDA. Jag kommer aldrig kunnat tacka pappa nog för detta. Världens bästa människa.


Dessa tre dagar var dom bästa i mitt liv och att jag ska få uppleva samma sjuka känsla tillsammans med min fina Emilia om 7 månader gör mig så lycklig. Jag älskar henne, jag älskar honom, jag älskar allt.

Likes

Comments

Denna fina tjej heter @amandabarwich, är 17 år och väntar sin första son tillsammans med pojkvännen Andres i februari.

När jag först hittade hennes blogg blev jag helt lycklig i själen haha, jag har i flera år nu längtat ihjäl mig till tiden i mitt liv då jag också har bildat familj och skaffat mig ett riktigt lyckligt vuxenliv. Jag inspireras så otroligt mycket av att följa bloggerskor/instagrammare som är nyblivna föräldrar då det är så vackert och fint att jag går under haha! Jag rekommenderar verkligen er som är lika betuttad i detta som jag att följa hennes blogg där man får följa med henne under hela graviditeten till förlossningen <3

Likes

Comments

Idag är det måndag vilket betyder ännu en vecka med skola och träning. Igår kom jag hem från en tävlingsvecka i Hafjell/Norge och det ska faktiskt bli så skönt att få hänga i lägenheten igen. Det är verkligen min favorit plats, trivs så himla bra <3

Min dag kommer bestå av skola, handling av mat, städning, middag, träning, plugga och umgås med lite friendos. Det bästa med att bo själv under gymnasiet är verkligen att man planerar och styr allt själv, sedan att man i princip bor granne med dom flesta vännerna gör det bara så sjukt kul. Skulle ni vilja ha ett inlägg om gymnasiet förresten? Vore super kul att veta :) ​Ha en fin kväll, puss och kram, skumbanaaaaan. 


Likes

Comments

Just nu pågår det en GIVEAWAY tillsammans med Todiefor.com som ni kan delta i genom min Instagram - martinabjansson. Mer detaljer om vad ni vinner och hur ni deltar finner ni som sagt på min Instagram <3

Likes

Comments

Finns ju inget bättre än att titta på inspirations bilder. Här har jag satt ihop ett litet collage med några super fina bilder jag hittat på WeHeartIt <3

Likes

Comments