När du ibland, helt plötsligt slutar svara,
Så blir jag lite sur på dig.
Du är fin, jätte ofta. Okej, jämt egentligen.
Men snälla fina människa, gör inte sådär.
Sluta inte svara för att sen komma tillbaka några dagar senare.
Snälla fina. Gör inte så mera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag till Sanna, vi bestämde oss för att åka på bio! Vi kollade på lights out, skräckis!
Den var riktigt bra faktiskt! Sen sov jag över hos henne, mysig kväll med den finaste vännen jag har.

Alltid lika kul och välbehövligt att åka till Sanna och bara vara, ta en sleepover. min bästa vän!

ikväll ska jag jobba, känns drygt men jag vet att det går bra bara jag kommer dit.Likes

Comments

Det går inte en hel dag utan att jag tänker på dig och saknar dig, minst en gång. Det går inte heller en hel dag utan att jag tänker att jag hatar dig för det.

Jag hatar dig för hur du fick mig att känna,
Jag hatar dig för att du bara hör av dig när det passar dig själv och jag hatar dig för skuldkänslorna jag har varje dag, mot dig men framförallt för mig själv.
Jag hatar dig för att du gör allting så jävla svårt varenda dag för mig, för varenda gång jag tror jag ser din bil, när jag ser ditt jävla namn på skärmen, när jag hör ditt namn, så gör det ont i kroppen. Jag vet att vi är vänner, och jag är ändå glad för det, men lite ont gör det ändå. Ont att det bara vart så tillslut och att det kommer stanna så.

Egentligen hatar jag inte han som person, som jag vet att det låter. Mer hur han fått mig att känna och må.


Likes

Comments

En ledig dag kan väll vara det bästa som finns, trots att det bara regnar och trökar. Jaja, startade dagen med en god smoothie & lite grey's anatomy.
Till lunch fick det bli en god kyckling wrap, bästa jag någonsin ätit tror jag!
Väntar på att klockan ska gå så jag får åka till hästen, för att ut & rida i regnvädret!
Lugn och fin dag innan 4 dagars jobb!

Likes

Comments

Jag är så trött efter jobbet varje dag. Igår jobbade jag kväll & idag jobbade jag 07-16. Sover alltid i nästan en timme efteråt. Vet inte om det är pågrund av själva jobbet eller om det är för att det är så varmt där inne! Hua.
Igår innan jobbet fick jag massage av min moster, låg även i massagestolen på jobbet på rasten, måste bli bättre på det där, att gå på massage. Blir så spänd i axlarna & får så ont i ryggen.

Händer inte så jävla mycket mer i livet just nu iallafall än jobb, skulle behöva en utlandsresa med Sanna👌🏼 hade suttit som ett smäck om några veckor de verkligen!

Likes

Comments

Tänkte jag skulle ge det en chans att börja blogga lite igen, dels för att kunna skriva av mig när det behövs och dels för att kunna se tillbaka på vad jag gjort, när jag gjort vad och bara få något att koncentrera mig på utöver allt annat. Få loss lite tankar osv. Tror det kan bli skönt och tror även att jag kommer kunna hålla det denna gång, har startat bloggar så många gånger men har gett upp för tyckt det varit tråkigt.
Men har bestämt mig för att inte ta bort denna, även om jag skulle känna att de var tråkigt igen så kan den ändå vara kvar, då slipper jag starta nytt hela tiden.
Så, vad har jag gjort idag? - ja, inte ett dugg nästan.
Igår var jag på pinchos och käka med Sanna och Malin, efter det strosade vi runt på stadsfesten ett tag.
Jag sov hos Sanna till idag och vi drog till med en rejäl sovmorgon! Tror klockan var 14.30 när jag klev upp ur sängen första gången och åkte hem. När jag sen kom hem så fick det bli en ridtur helt ensam med Elden vilket var väldigt skönt!
Imorgon ska jag träna och rida, annars är det bara slapp på agendan imorgon, snart är det måndag och det innebär att en ny arbetsvecka börjar, jobbar då 6/7 dagar så då lär jag passa på och vila imorgon!

  • 32 readers

Likes

Comments