De sista bilderna från vår alla-hjärtans dag. 

Är så lyckligt lottad som funnit honom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Olivträd i naturreservatet

Min alla hjärtans-dag började på allra bästa sätt. Vaknade i armarna av min kärlek. Det är något alldeles särskilt med att få umgås med den personen som ger en så mycket glädje och kärlek, utan att någonsin vara ute efter någonting tillbaka. Att få respekteras som den personen man är och aldrig känna press på att vara på ett speciellt sätt är en otroligt befriande känsla.

Denna dagen spenderade jag min tid med min älskling. Han gjorde en underbar frukost till mig och sedan begav vi oss till Ojén för att vandra i bergen och kolla på utsikten ut över Marbella. Var jättefint! Därefter åkte vi in till Marbella och gick runt i gamla stan, centrum samt hamnen. Vi åkte sedan hem och myste och kollade på film.
Verkligen så mycket kärlek till denna killen asså!

Likes

Comments

Fredagen spenderade vi på högre höjder uppe i Sierra Nevada (Även kallat Sol y Nieve). Vi åkte skidor, och för mig var det nämligen första gången dessutom. Trots att jag körde på Alexander ett flertal gånger i hög fart, tyckte jag själv att jag var en ren naturbegåvning! Haha ramlade ett x antal gånger, skrattade så magen gjorde ont, och ville gråta genom hela backen som Alexander tvingade ner mig och Erica i... Trots all drama så var det en helt underbar dag, med massor av sol, skratt och onda kroppsdelar.

Likes

Comments

För några veckor sedan befann sig jag och Alexanders föräldrar i Malaga för en cykeltur genom centrum. Vi stannade på olika tapasbarer som Cortijo de pepe och på ett café. De som känner mig vet hur kräsen jag är med mat; så det måste uppmärksammas att jag åt både någon mystiskt fisk, lax och fetaost (Cred till mig). Det var dock otroligt mysigt att bara cykla omkring i solen!
Måste dessutom påpeka att jag (tuff som jag är) tog mod till mig och tänkte vara elak och cykla på Alex i hopp om att han skulle ramla av cykeln. Dock valde karman att dyka upp i bilden. Det resulterade i att Alex satt stadigt kvar på cykeln medans jag ramlade av min...Typiskt.

Likes

Comments

I lördags åkte vi till Tolox med HUMHUM-kursen, en liten by uppe bland bergen. Där besökte vi någon olivoljefabrik samt fick se hur ost tillverkades. Vi provsmakade oliver, ostar och olivolja. Sen var vi på en bondgård där vi fick mjölka getter, som var dessutom var en naturbegåvning på (hmm ändra inriktning i livet kanske?) och gosa med små killingar

Bilder lånade av Emmie.

Likes

Comments

Förra veckan (Nobelldagen) så höll elevkommittén en nobellmiddag på skolan. Det bjöds på mingel, god mat, uppträdanden samt nomineringar till både lärare och elever. Alla klädde upp sig väldigt fint och hade en rolig kväll tillsammans. Årets skratt bjöds dessutom Fanny på, i sin historia om hur hon gick i sömnen och hamnade i samma säng som sin värdmamma, hahaha!!

Bild lånad av Emmies blogg.

Likes

Comments

Efter fredagens Sverigefest så mötte jag och Johanna upp Hanna och Emmie på caféet Pan y Chocolate för frukost/fika. Vi pratade om gårdagen och bara myste på favoritstället. Jag och Johanna drack dessutom världens godaste varm choklad med grädde!

Likes

Comments

Även Miguel och Juan Carlos från salsan fick såklart varsin sverigeflagga på kinderna! 

I fredags så höll elevkommittén och elevkåren en Sverigefest på Ocean drive för att fira vår sista helg tillsammans för detta året. Temat var såklart ''Sverige'' och det var väldigt roligt då många gick all in på temat, som vackra Elin och Ylva i sina otroligt fina peruker! Haha. Vi gick sedan vidare till de vanliga uteställena, och sedan hem vid två-tiden.

Klockan 23 tyckte vi det var en briljant idé att ta med våra blå-gula kritor till baren, men vi insåg sedan runt 01 att ALLA (inklusive spanjorer och annat folk vi inte kände) var helt blå och gula i ansikte, på kroppen och kläderna. Haha oups, perdón!

Likes

Comments

Den sjätte december åkte vi i salsagruppen iväg till Córdoba för att gå på en salsamässa. Var samtidigt till för insamling av mat till fattiga barn som inget har till jul, så vi fick alla skänka mat. Det bjöds på mat, skratt och många latinamerikanska danser som salsa, bachata​, merengue​ samt cha-cha-cha​. Vi dansade i över nio timmar så vi alla var lagom trötta när vi begav oss hemåt igen, men summa summarum; en mycket mysig och rolig dag!

Likes

Comments

Haha undra om han fick ner dom apelsinerna han stirrar på?

För några veckor sedan så gick jag och Alex ut för att gå runt i Los pacos några timmar. Vi gick upp på ''Los Pacos berget'', plockade rosmarin och bara kollade utsikten utöver Fuengirola.

Likes

Comments