Header

Torsdag och helg för min del. Jobbat och varit på body attack, reminder to myself- ha aldrig underställsbyxor på ett pass igen, lök-vm där jag tog första plats utan tvekan! Ikväll ska jag ta tag i lite tråkigare saker såsom räkningar, planering samt att packa ihop sånt som ska skickas tillbaka. Not so fun men skönt imorgon när det är gjort!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

74 000 på läktaren och vinst till Giants!! Lite kyligt men kul, dumt att klaga! Ikväll är det kortspel på rummet och imorgon går flyget hem! Det va den resan 🤓

  • VARDAG

Likes

Comments

Tredje dagen i London och idag är det gametime, New York Giants vs Los Angeles Rams, så det ska allt bli kul!! Annars har vi vandrat runt lite i kensington park, åkt London eye och shoppat lite!! Mucho najz

  • VARDAG

Likes

Comments

Idag fyller en av världens bästa personer år, min vapendragare, partner in crime och bästavän. Hon som jag till en början inte riktigt kände men spydde på i en buss påväg till cup. Hon som nu står vid min sida genom allt, hon som tar hand om mig samtidigt som skrattet väller ut medan jag sitter på knäna, på hennes födelsedagsfirande, och spyr på en trottoar, hon som sitter bredvid och tröstar i Thailand när hemlängtan tar över, hon som kan gå mig på nerverna till 1000 för att hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Hon är verkligen världens bästa person. 20 år idag, sjukt. Grattis bästa du, ses när jag kommer hem!!

  • VARDAG

Likes

Comments

Onsdag och ledig, pretty nice!! Bytte däck för första gången och satt mig i bilen med Alex och tog riktning mot Åre. Fikade och var på möte, så most likely är det där ni hittar oss i vinter! Åkte hem och tog tag i små saker jag skjutit på för länge såsom skrubba hela kroppen, smörja in mig i BUS och måla naglarna! Söndags-göra på en onsdag med andra ord, inte lätt när mest alla söndagar går åt till att jobba stängning, men cash is king som de säger!!

Likes

Comments

Oktober. Det är en månad som för mig till mestadels har inneburit sjukhus, långa nätter, prover utan svar, mediciner, panik, dödsfall och tårar i mängder. Nej oktober har inte varit någon favorit. Jag vet inte hur det kommer sig, men allt händer verkligen i oktober. Eller har hänt. 2014 var det faktiskt en bra månad dock, då var det inte många tårar och inte många besök på sjukhuset. Har haft en "gömd" ångest över att denna månad har närmat sig, mått dåligt och inte alls längtat. Men nu är den här och den ska inte få bli som tidigare år. Den ska bli bra. Jag ska bli bra.

Likes

Comments

Hemma i Östersund igen och allt är som vanligt, vilket är både skönt men lite trist. Innan jag åkte hem hann jag iallafall med Elins inflyttningsfest och därav bilden!

Idag stod jobb på schemat men efter att ha mått dåligt i en vecka tog det stopp och 15 minuter innan jag började bröt jag ihop och grät istället, life :-) Sovit mest hela dagen, gjort räkningar, bokat flyg till Sthlm och mått illa, not so fun day. Meeen imorgon kommer Moa hem och om det inte tar stopp igen så vankas yoga 🙆🏼

Likes

Comments

Efter många om och men, hit och dit, fördelar och nackdelar så har jag nu bestämt mig för att denna tripp bara blir en mini-semester. Det är en fin stad och jag älskar Elin, men det känns inte rätt alls. Har haft konstant ångest för att jag inte vetat vad jag vill göra. Som jag tidigare skrev så känns det som att jag står still i livet och inte vet vart jag vill ta nästa steg. Jag åkte hit, kände mig för, gick på intervju och jobbmässigt kändes det bra. Men ska jag vara ärlig med mig själv så är detta inget jag vill nu. Jag åker då hellre hem en sväng, samlar ihop mig själv och mina tankar innan jag bestämmer nästa steg. Jag ångrar absolut inte att jag satt mig på tåget hit, har fått umgåtts med Elin, bytt miljö för en stund och insett att detta inte är något för mig nu. Hade jag inte åkt så hade jag inte vetat. Så summan av kardemumman så känner jag att det bästa för mig nu är att åka hem igen och ta det därifrån!

Likes

Comments

Sol, promenad, vin, zara och en utgång på loulou bjöd gårdagen på! Idag har jag träffat Sam som va förbi Göteborg en sväng vilket var väldigt mysigt då det var ett tag sen vi sågs! Nu är det most likely bara soffa och film som väntar resten av dagen då både jag och Elin är pretty tired, så hörs!!

Likes

Comments

​Idag är det fredag och jag är snäppet mer motiverad idag. Åkte in till stan runt 12 för att kika runt lite och nu har jag landat hemma igen! Kvällen blir bara lugn då Elin ska upp och jobba imorgon innan vi beger oss till Liseberg för att kika lite på Zara. Har även fått ett "möte" inbokat på tisdag så vi får hoppas att det går bra helt enkelt!! hörs och ses!!

Likes

Comments