​Alltså livet. Det är först när man vågar testa sina vingar som man faktikst börjar leva. Man pendlar mellan total lycka och fullständig smärta. Det viktigaste när man bestämmer sig för något, när man vet sitt mål, är att inse och förstå att vägen är lååååång och den känns omöjlig.. Men utan resan, vad är då målet? Det är så viktigt att skapa ett band med sig själv att vara sin bästa vän och att låta sig själv känna det man känner men också att kunna stötta upp sig själv igen. Självinsikt. 

I'm tryna figure this out, but my God I'm so human.....


Likes

Comments

Tänkte skriva om min första vecka och min fredag. Jag går i "skolan" (jag måste skriva inom parantes då man inte kan jämföra dom skolor jag gått på innan med denna... Jag vill inte nedvärdera Bimm med att associera det med ordet skola) Moving on...Ons-fre 16h, vilket är nada jämfört med hur många timmar jag måste lägga för att ens klara linjen. Så det innebär väldigt mycket arbete utöver dom timmarna vi lägger ner där. -Skit kul.

Varenda lärare man träffade på var helt underbar, man vart så sjukt avslappnad efter bara några minuter i klassrummet. Lektionerna vi har är fyllda med information, inspiration, och självklart musik i alla dess former. Jag får lära mig allt från att läsa noter till att spela tsm med ett band på scen, till att lära mig musikens historia och verktyg för att kunna hantera alla slags tekniker och genrer. 

Det finns inte tillräckligt starka ord för att förklara dessa lektioner, man måste liksom uppleva det själv, kommer nog dela med mig av nån filmsnutt här och där i framtiden så att ni kan få en liten feeling av hur det kan se ut och vad jag faktiskt får göra ! :D 

Bara på dom här tre dagar har jag börjat älska musik mer än vad jag gjorde innan, vilket jag inte trodde var möjligt då jag inte kan gå en dag utan mina Marshalls på öronen. Som jag skrev innan, skräckblandad förtjusning är ett perfekt ord för att förklara min sinnesstämning om dagarna. Det är så mycket nya intryck och känslor så man vet inte riktigt hur man ska hantera det. Som en sann konstnärssjäl som jag är så väljer jag då att skapa, gråta, skratta och fullständigt lacka ur, Haha det är så jag hanterar saker.. Men som jag också skrev tidigare är att jag har blivit mycket mer tålmodig, på två veckor. Vilket är mycket intressant och får mig att inse att man lär sig så mycket om sig själv, vad man är kapabel till när man ställs inför prövningar där man faktiskt bara har sig själv, utan hjälp från någon annan så börjar man lita på sig själv mer. Och det är faktiskt också en anledning varför jag valde att flytta hit,  för att utvecklas till det bästa jag kan bli.

Moving on..

I veckan frågade Maria mig om jag ville komma och se när hon körade på en bar, självfallet! Utan någon aning om vad jag skulle få se och höra så rörde vi oss dit och gick därifrån frälsta. Wow. Bandet bestod av en gitarrist en pianist två körsångare och två leadsångare som sjöng i stämmor. Dom sjöng egna låtar och en sjukt häftig version av "cool for the summer" med Demi Lovato. Och ja, Aaamaazeen (uttalas med bred brittiska) är ordet jag kommer på som förklarar deras framträdande. Lägger in videos på dom så att ni kan få en viss känsla av hur klockrent det var. Efter hennes framträdande vart vi sugna på att klubba så vi började röra oss ut från baren, några meter påväg så möter vi en tjej typ inkastare som ger oss fri entré biljetter till en klubb som vi går till och lämnar lika snabbt för vi vart mer sugna på pizza än att stanna kvar där, så vi började röra oss mot Maria, Rosa och Nicks hus för att beställa Domino´s, men som jag ofta brukar känna så ville jag bara hem och sova i min egna säng! Så jag följde med hem till dom och beställde en Uber taxi (Gud´s gåva till fattiga trötta studenter) Resan som tog 30 min kostade strax under 200kr, again, Aaamaazeen. Hade också ett mycket trevligt samtal med taxichaffisen som fick avsluta min dag. Det där med taxichaffisar känns lite som ett lotteri, antingen får man åka med någon och dela ett djupt samtal om allt mellan himmel och jord-TaxiTerapi. Eller så får man be personen i fråga att höja på radion för att bryta den pinsamma tystnaden som ligger i luften. typ.


Här kommer lite pics.

Innan någon nämner det, så vill jag bara klargöra att jag är sångare, inte fotograf. Därav den hemska bildkvalitén. haha.

Och det går tydligen inte att lägga in videos... Får försöka klura ut hur jag ska lösa det.


Likes

Comments

Imorgon så har jag bott i London i 2 veckor. Pendlar mellan att det känns som att jag varit här 3dagar och 6mån.. Väldigt konstig känsla..

Första 3-4 dagarna bestod av fruktansvärd klump i magen och gråten i halsen ÅNGEST. Det kändes så fel, alltihop. När pappa åkte hem kändes det sjukt skumt för vafan, vi hade ju åkt på en weekend till London...? eller..? Men jag blev kvar, haha.. Dagen efter pappa åkt hem kom mamma, och lika skumt vart det när hon åkte.. Som tur var så hade Bimm ordnat en mingel kväll på ett ställe som heter "Spoons" en bar typ, där jag hade Maria och Johanna <3 två tjejer från Uppsala som jag fick kontakt med strax innan jag åkte till London. Dom går samma linje som jag men vi hamnade inte i samma klass, vilket jag ser som ett plus så vi inte går varandra på nerverna haha.

På kvällen bröt jag dock ihop, så jag fick bli vaggad till sömns av Maria den natten<3

Jag har också fått äran att lära känna helt underbara klockrena människor som förgyller min dag!!

Vi har nu bildat ett "squad" som går under namnet "Nandos". hehe

Varje dag efter det har bara blivit ljusare och ljusare. Jag började skolan i Onsdags och det är över förväntan! Sjukt häftiga kunniga lärare, underbar klass, sjukt roliga lektioner och bara grejen att vara runt så mycket talang och musik 24/7. Drömmen.

Så, för att sammanfatta dom två första veckorna-

Mitt tålamod har blivit så mycket bättre hahah.. asgarvar inombords då jag är en mycket stressad och otålig person... Jag har börjat trivas med att bo här och det känns som att det bara kommer förstärkas! Har dock en hemsk hemlängtan, familj pojkvän och vänner kan gärna sätta sig på ett gemensamt plan hit nu, tack.


Och ja, lalala jag är sjukt trött när jag skriver detta så bare with me bland stavfel och felformuleringar..


Puussar och kramar till alla dom jag längtar efter <3 <3 <3 <3 <3


Här kommer lite bilder som sammanfattar dom första två veckorna :)

Likes

Comments