Nu är jag äntligen klar med plugget, har nämligen matteprov imorgon. Och jag hatar verkligen matte. Men jag tror att det ska gå bra. Efter skolan ska jag med min pojkvän hem och sen på lördag ska vi till Tidaholm för Endurotävling, han ska även vara med och tävla. Och på söndag ska jag även få träffa min syster igen, hon har flyttat till Jönköping så man får passa på att följa med mamma och pappa när de ska dit. Var ett tag sedan man träffa henne nu så det ser jag fram emot. Nu ska jag fortsätta att äta upp min mat så hörs vi imorgon, sov så gott.

Kram!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er igen! Var några dagar sen sist. Men jag har inte riktigt orkat för jag är fortfarande förkyld och sen kommer ja hem så sent när jag har praktik, i måndags kom jag hem vid 10 för jag har träning halv 7, så orkade inte sätta mig framför datorn då. Idag är jag iallafall ledig men jag har inte gjort sådär jätte mycket. Har bara varit hemma och tagit lugnt.


Likes

Comments

​Godmorgon på eer! Om en timme ungefär ska vi iväg och åka skridskor med några kompisar. Får äntligen träffa min Nina igen. Sen måste jag vänta ända tills onsdag eftersom att vi har praktik. När vi har åkt färdigt ska jag nog dra hem och fixa lite. Ska även börja att kolla på någon serie nu när vi har fått internet. Men vet inte riktigt vilken bara. Ni får gärna ge lite förslag på bra serier. 

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen kommit till Philip, orka inte stanna hemma. För mamma och pappa åkte till dom som skulle komma till oss istället. Så jag köpte med mig lite gott och drog hit istället. Jag börjar även må bättre nu och det känns så bra för då behöver jag inte stanna hemma från praktiken.Fransarna blev bra men det är inte klara på långa vägar då hon inte får sitta mer än 3 timmar och eftersom att det va andra gånger hon satte fransar så tar det tid. Så hon ska göra klart dom i veckan någon gång. Nu ska jag va med Philip så vi hörs imorgon. 

Kram 

Likes

Comments

Idag är det Lördag mina vänner och jag ska äntligen få göra mina saknade fransar. Det kommer nog ta några timmar för hon jag ska göra dom hos håller fortfarande på med utbildningen. När jag är klar vet jag inte vad som händer riktigt, ska jag hem eller till Philip, har inte bestämt mig än riktigt. Så vi får väl se. Hemma så får vi gäster och dom ska även sova hos oss. Nu ska jag kolla på någon serie så vi hörs ikväll, ha en underbar dag.

Kram

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen tillbaka här. Var på akuten hela dagen igår, kom hem 10 på kvällen så jag la mig direkt. Just nu är jag hos Philip och lyssnar på musik medan han spela. Ikväll ska vi nog kolla på handboll, mer vet jag inte. Jag måste iallafall ta det lugnt. Men imorgon ska jag göra fransar hos min kompis som håller på med en utbildning. Ska bli så skönt med fräscha fransar igen. Har saknat dom.

Kram

Likes

Comments

Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter lite kvällsmat. Har inte sovit något på några dagar så jag är välidgt trött nu, orkade egentligen inte gå till skolan idag för jag må verkligen inte bra. Men jag hade bara en lektion så jag gick ändå. Frågan är om jag orkar gå imorgon, det beror på om jag sover inatt för annars kommer jag stanna hemma. Hoppas ni mår bättre än mig nu iallafall. Måste plugga på matteprov nu egentligen men jag har ingen ork kvar till det och om jag är hemma imorgon så får jag längre tid på mig så det är bra. Nu måste jag lägga mig i sängen och försöka sova så jag får lite sömn inatt. Ha det så bra och sov gott.

Kram

Likes

Comments

Hej! Kom precis ut från duschen och sitter nu vid dator och kollar lite. Idag har jag varit på mi praktik och sen har jag inte gjort sådär jätte mycket sedan jag kom hem. Är så himla trött efter att jag har jobbat så jag brukar lägga mig och sova ett tag. Men imorgon är det vanlig skola igen, dock har jag bara en lektion så det är lite segt. Hoppas ni har haft det bra idag.

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det har väl inte hänt sådär jätte mycket sedan dess, mer än att jag har bytt skola till Praktiska pågrund av att jag inte riktig trivdes där jag va av många anledningar. Men nu känns allt bättre som tur är. Jag har praktik 2 dagar i veckan måndag i tisdag och läser endast svenska, matte, engelska och en vård/medicin lektion på onsdag, torsdag och fredag. Schemat är betydligt bättre nu än va de va förut, vilket känns bra. Det har även hänt en till sak men det orkar jag inte ta nu utan det kommer ni märka snart tror jag. Det har varit väldigt jobbig tid för mig och det är fortfarande inte bra, men ni kommer som sagt märka vad det är senare. Jag kommer att uppdatera så mycket som jag kan här, någon dag kanske jag inte hinner eller så men ska försöka göra mitt bästa. Om ni har några tips om vad jag ska skriva är det bara att kommentera tips åt mig.

Kram <3

Likes

Comments