​som ni kan se på rubriken så suger jag verkligen på att blogg men jag ska försöka blogga mer. jag vet också att jag har sakt det förut och det har inte gott så bra men ska försöka mer seriöst denna gången.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Aa i detta inlägg så kommer ni kunna se att allas liv är inte så perfekta och jag kommer faktiskt inte bry mej om vad folk tycker om att jag bloggar om detta. Oo ja jag ska skriva om att jag mår dåligt för att det är jag och det kan ingen ändra på!. jag tänkte att jag ska dela upp varför jag mår dåligt i några delar till exempel i dag ska jag skriva om killar och nästa gång kanske skolan eller nåt annat.


KILLAR

jag har son ångest över killar , det är sjukt. Jag vet inte vilka man kan lita på riktigt för jag har stött på så många så kallade "fuckboys" så det typ gör ont i mej när jag tänker på det. jag har jätte svårt för att veta vem jag kan lita på och vilka jag inte kan lita på. Jag vill bara att man ska kunna lita på alla och inte behöva tveka. jag blir arg , ledsen och besviken faktiskt.Jag kan inte förstå hur in killar tänker. Jag vet att inte alla killar är sona men det känns som om det bara finns fler och fler att dom har tävlingar om vem som ligger men flest tjejer på en månad typ. Asså förlåt men det är så jag känner. Aa ni killar vet att ni är snygga och typ kan få den ni vill men vi tjejer vill inte vara med er om ni har legat med 50 tjejer typ in kanske är coola framför era vänner men hos det flest tjejer jag har pratat med om detta så tycker dom som jag att det är inte coolt att ha haft sex med 50 tjejer man som tjej känner sig väldigt ospeciell då. Jag tar upp detta för att det är något jag tycker är jobbigt. Jag har stött på så många "fuckboys" så jag har börjat må dåligt över det och det är inte ok. Asså in killar borde verkligen tänka på vad ni gör. Ingen tjej vill ha en "fuckboy" med flit. Ni "fuckboys" är väldigt bra på att övertala och göra så att man tror att ni inte är "fuckboys" men sanningen kommer fram tillslut. Aa jag tycker att ni kan tänka ett varv till innan ni sårar en till tjej!

japp jag vet inte riktigt hur detta blev men aa jag ville bara få ut detta för jag är så irriterad på att samhället är så här.

                                                                    TJEJER NI ÄR VÄRDA BÄTTRE

Likes

Comments

nämen hej igen!

idag tänkte jag blogga om mina vänner eller aa "min bästa vänner ".Dom två jag älskar mest på detta jord är Isolde och Annie dom betyder allt för mej dom finns där och stöttar när man behöver hjälp , när man är ledsen så tröstar dom.Dom får mej att skratta när jag är med dom och även om jag inte är så glad så får dom mej ändå att skratta.Dom betyder så mycket för jag det finns inga ord på hur mycket dom betyder.Jag älskar dessa två över hela mitt hjärta.Jag mår bra när jag vet att dom mår bra!

Tjejer jag älskar er otrolig mycket!<3 ni betyder allt

Likes

Comments

jag fick inspiration till detta inlägg va en video jag såg på BARNCANCERFONDEN.

Jag ser dagligen folk som kämpar mot en diagnos eller en sjukdom .Dom är små hjältar i min ögon. Dom kämpar mot något dom oftast inte kan hjälpa att dom fått till exempel dom med ADHD dom kan inte hjälpa att dom har den diagnosen eller dom med cancer dom kan oftast inte hjälpa att dom har fått den sjukdomen. Dom är hjältar i min ögon för att dom kämpar och kämpar på olika sätt för att må så bra som möjligt varje dag.Dom vill inget annat en må som det flesta andra vara friska , inte behöva ligga på sjukhus om dom skulle behöva det eller behöva äta medicin varje dag att man kanske är sjuk eller för att man har ADHD eller ADD eller något liknande.Det finns folk som blir utstötta på grund av att dem kanske har nån slags diagnos.Jag ser dessa människor som kämpar mot något slags hinder i sitt liv som hjältar i mina ögon så är dom hjältar. Jag hoppas att det inte bara är jag som tänker på dessa människor dom hjältar utan att just du också gör det och om du inte gör det börja göra det då för dom är hjältar.

puss på er alla och fortsätt kämpa<3


Likes

Comments

hej på er allihopa idag så kommer inlägget kanske inte vara så roligt för jag ska bara informera lite om vilka dagar det kommer komma inlägg varje måndag, onsdag och fredag hade jag tänkt det kommer också komma på lördag eller söndag under veckan. Jag har dock inte bestämt om det ska vara på lördag eller söndag så det kommer variera lite mellan lördag och söndag så ni bara vet.Det kommer komma upp outfit bilder varje dag hoppas jag jag ska försöka att komma fixa det.

men aja puss och kram

Likes

Comments

Hej på er! Det var väldigt länge sedan jag bloggade men i dag så bloggar jag.

I tisdags så var jag , mamma ,björn och Stina och åt på restaurang i Stenungsund. restaurangen heter Harrys. till förrätt åt jag vitlöks bröd, till huvudrätt åt jag rostad potatis och kött , kommer inte ihåg va det var för kött och till det så fick jag bearnaise sås och sedan till efterrätt åt jag nån glass med  mandelflarn eller nåt vet inte riktigt vad det var.

detta blev lite kort men bättre en inget.

Likes

Comments

frågor:

1. va har du på dig? Jag har på mig ett par pyjamas byxor och en vit tröja.

2.har du varit kär ? ja jag har varigt kär.

3. hur mycket väger du? jag vet inte hur mycket jag väger.

4. har du några piercingar? ja jag har hål i mina öron ett hål i höger öra och två hål i vänster öra.

5. hur lång är du? jag är runt 160cm

6.favorit serie? har ingen

7.favorit band ? har inget favorit band lyssnar på det mesta.

8.favorit låt just nu? up all night - drake

9.stjärntecken? jungfru

10. kvalitéer du söker hos en partner? vet inte riktigt

11. favorit citat?har ingen aning

12 .har du haft ett jobbigt avslut på ett förhållande?ja

13.favorit skådespelare?har ingen

14.favorit färg?vit och råsa

15.hög eller låg musik? hög

16.vart går du när du är ledsen? olika jag brukar inte gå till nån speciell

17.hur låg tid tar det för dej att duscha? mellan 10 och 40 min

18.har du någonsin vart med i något fysiskt bråk? nej

19,.anledningen att att du börja blogga? det verkade kul

20 senaste gången du sa till nån att du älskar den? det var under dan nån gång

21 betydelsen bakom ditt blogg namn? jag heter Martina borgström så de fick bli Martinaborg

22 senaste serien du såg? har ingen aning

23 senaste personen du prata med ? Isolde

24 relationen mellan en du senare fick ett sms av? det var från en kille som heter Daniel vet ej riktigt

25 favorit mat? har ingen

26 plats du vill besöka? London

27 senaste plasten du besökte? skolan

28 favorit smak av nått sött? olika

29 vilka instrument spelar du? inga

30 senaste sporten du spelade? fotboll

31 senaste låten du sjöng? vet ej

32.turn on på killar? fina ögon och nyckelben

33.turn off på killar ?dryga

hoppas in fick veta nåt nytt om mej.

puss 

Likes

Comments

Att vakna upp den dagen var det bästa som nånsin hänt mej Den dagen då jag vakna upp och kunde känna att jag är glad på riktigt idag! det var blad det bästa jag nånsin känt! Jag kände inte att jag behövde tänka på allt som hänt utan att jag kunde låta det vara som det är och allt som hänt är inte glömt men ändå glömt om in fattar vad jag menar hehe.

jag kände mej iallafall glad och jag kände äntligen så behöver jag inte ligga i mitt rum under täcket och bara vilja dö. Så jag kände bah jag vill träffa Daniel så jag kan berätta att jag äntligen mår bra igen men aa va ska man säga han gjorde slut innan jag hann säga det till han. Aja jag kände på mej att det skulle sluta så ändå men det ska vi inte gå in på nu!

ville bara berätta för er att jag tror att det kommer komma mer inlägg nu när jag mår bättre för då är allt mycket lättare aa ville bara ha detta skrivet

så nu säger jag natti på er alla sov så gott!<3

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw