Header

DAILY LIFE

Dinnerdate med min älskling i lördags! Vi åt på 9 Reinas och det var supergott! Värt ett besök om ni är i Barcelona.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hey baaabes!
Nu är påskhelgen över och den avslutades på bästa sätt. I söndagskväll så drog jag ,Nathalie och Emma (som är här på besök från Umeå) till Shoko och dansade hela natten. Så igår var vi lagom trötta kan jag säga er!

Lyckligtvis spenderade jag min eftermiddag på Metropolitan's spa med A. Suuuperfint spa & träningsanläggning som ligger om man åker upp mot bergen. Och det mina vänner var välbehövligt ,jag kände mig som en ny människa efter det.


Likes

Comments

Glad påsk , happy easter , feliz semana santa .

I år så har jag faktiskt inte firat påsken alls då jag är helt själv här i Barcelona för tillfället, Nathalie kommer hit imorgon. Så ingen påskmat eller något påskägg blev för min del vilket jag tycker är jättetråkigt då jag ÄLSKAR påskmat och ah ett påskägg fylld med svenskt godis hade jag ej tackat nej till heller. Blev lagom jealous igår när min lillebror skickade en bild på all god mat dom åt och som jag gick miste om..
Likes

Comments

Oversized knit from Chiquelle (tyvärr slut i lager just nu)

Hallå kompisar! Slänger in lite bilder från igår när jag sprang runt här i Barcelona med Joel och fotade en massa.
Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft iaf! <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hoodie från FILA , U can find it here --> Fila <--

Nu är jag äntligen tillbaka i Spanien, jag flög  igår eftermiddag och när jag kom hem så drog jag direkt till CDLC för att möta upp min fina vän Oona som var här på besök. Lärde faktiskt känna henne här i Barcelona men hon flyttade hem till Sverige i December så vi hann ej umgås så jättemycket men det var såå roligt att jag nu hann träffa henne igen för hon åkte nämligen hem idag haha.. Well well. Annars idag så har jag hängt med Joel och fotat en massa. Resultatet av det dyker la upp här så småningom!

KÄRLEK

Likes

Comments

Åkte till Frölunda torg för att käka lunch med Jens och Nathalie innan idag på Adam's café och dom har verkligen grymma sallader. Vi satt på uteserveringen och njöt i solen och sedan gick vi en sväng inne i köpcentret.
<3

Likes

Comments

Lite så spontant så bokade jag en biljett till Göteborg i förrgår. Så nu är jag här. Får se hur länge jag stannar. Vädret är sämst och det är nu jag verkligen inser och förstår varför jag inte bor kvar i Sverige!! Kommer nog aldrig kunna flytta hem igen haha fyy för detta....

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw