Hosted by Caroline Roxy

Här är några pics från Carros halloweenparty som hon hade förra veckan. Vi var ungefär 15 pers som åt massa god mat, körde lekar och gick på spökvandring i Gamla stan och sedan avslutade vi kvällen på Oxid. Det va ju lite småläskigt ändå måste jag säga att vi befann oss just där, kan tänka mig att det spökar nog på en hel del ställen i gamla stan;) Grym kväll med andra ord <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade totalt glömt bort dessa bilderna ifrån vår sista dag i Nikki precis innan red partyt.. Blir lite ledsen i ögat när jag tittar på dem för jag tänker tillbaka på min och Silvanas sista tid i Marbella när vi bara levde livet och njöt av dagarna till fullo.

Vi åkte jetski, hängde i Nikki beach typ varje dag och åt deras magiska salamipizzor, hängde vid poolen vid vår lägenhet och sen ba drog vi till Portugal and a u name it. Vi hade iaf massor med roliga saker för oss!

<3

Likes

Comments

Bilder från @nojesfabriken

Hello babes!

Nu är jag hemma i Jämtland igen efter att ha varit en vecka hos Carro i Stockholm. Vi började veckan med att åka till Karlstad för att hon skulle gigga där på Nöjesfabriken, så jag hängde med som sällskap. Och som vanligt när vi är iväg tillsammans har vi det grymt roligt ihop. Sen det stället vi var på är nog den coolaste nattklubben jag varit på här i Sverige faktiskt, bra med space och alla bara flippade haha. Älskar det!

Likes

Comments

Vår 3:e dag i Portugal så förflyttade vi oss närmare Faro. Vi checkade nämligen in på Tivoli Hotel resort som låg precis vid hamnen inne i Vilamoura och sov där i 2 nätter.

En utav våra kompisar bodde i närheten och han hade sin båt där i hamnen så han frågade om vi ville hänga med ut på en båttur så vi hakade såklart på.

Om vi hade roligt?? Det var lätt den bästa dagen av alla i Portugal. Han tog med oss till ett ställe så att vi fick se delfiner och efter de åkte vi till den restaurangen jag skrev om i ett tidigare inlägg. Efter vi hade käkat åkte vi tillbaka mot Vilamoura men stannade mitt ute på havet och njöt av solnedgången med massa vin och musik på högsta volym.

Ni vet det var ett sånt moment jag nästan började gråta för det var så himla fint och jag kände verkligen att jag inte har många saker att klaga över i livet. Inte för att jag har det annars heller haha men just där & då blev jag påmind om det extra mycket.Likes

Comments

Throwback till den godasten maten jag har ätit på länge. Vi åkte båt till en ö utanför Faro som heter Ilha Deserta och där fanns det bara sand och denna fantastiska restaurangen, ingenting annat.

Bästa är ju att hänga med lokalbefolkningen som har lite koll på läget!!

Likes

Comments

Benagil Cave

Andra dagen i Portugal så bestämde vi oss för att ta en båttur där man fick åka in i massa grottor. Egentligen så ville vi bara se" Benagil Cave " som är den största och mest kända. Vi tog en båttur på 1 h och sedan inser vi att den där grottan låg preciiiis runt hörnet av den stranden där vi hoppade på båten. Vi hade alltså kunnat simma till den .... Vilket folk också gjorde. Vi kände oss så lurade haha! Well, nu vet vi det tills nästa gång i alla fall.

Så vill ni se den grottan som är på bild här ovanför, hyr en padelsurf eller simma dit lol.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sneakers from Gucci, you'll find them directly if you click on one of the pictures.

Köpte dessa för ca 1 månad sedan när jag strosade runt i Puerto Banus och jag bara älskar dom! Tycker detaljerna är så balla och dessutom är dom hur sköna som helst.

Likes

Comments

Mysigt litet café som låg mitt i stan inne i Lagos. Mina mackor smakade väl sisådär medans Silvanas pannkakor var så goda. Ångrar mig idag att jag inte tog dom istället..

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw