Om ni är i Barcelona så måste ni prova på Green & Berry. Älskar deras acaibowl's och juicer. Tänkte ta en promenad dit imorse för att käka frukost men var för trött så beställde hem via appen Glovo och åt frukost i sängen istället. En promenad blev det dock senare på eftermiddagen då jag gick ner till Barceloneta och singade ett kontrakt så nu har jag och Nathalie en supermysig etagevåning nere vid stranden! HUR NICE?!?! Är såå lycklig för detta.

Hm more new's.. JA! Jag har börjat spela fotboll igen hehehe. Har börjat lira med RCD Espanyol's damlag (lirar i superettan svenskt mått sett) så nu är det hårdkörning 3-4 gånger i veckan. Det är superkul för dom är riktigt duktiga och det känns gött att vara tillbaka på planen igen. It makes me happy ⭐️

Likes

Comments


Känner att det här med att blogga är jag riktigt dålig på nu, önskar att jag var mer flitig när det gällde det. Hmm ja det händer väl inte så mycket i mitt liv just nu (kanske orsaken till att jag inte bloggar heller) och det sjuka är att veckorna bara försvinner ändå.
Jag pluggar spanska, festar , tränar och bara lever laaajf men ändå så känner jag att jag hade velat åka till Sverige i någon vecka, jag saknar min familj, svensk mat, Nocco päron, marabou apelsinkroant ah allt som inte finns här....

Well well det är tur att mina föräldrar kommer hit snart och hälsar på, ska be dom köpa med allt på min cravinglista + dom kommer ha med sig massa fint från Chiquelle

. Wiie har ett spännande samarbete tillsammans med dom just nu också så håll utkik på min Intagram babes :*

Likes

Comments

När vi va i Los Angeles så tog vi en guidad tur genom Beverly Hills. Fick se en massa fina hus, platser från filminspelningar osv osv. Faktiskt värt att göra det!
Det blir en helt annan sak att åka runt med någon som vet allt för när vi körde själva så visste vi ju knappt vart vi var någonstans haha.

Likes

Comments

Fick äntligen åka lite skidor som jag har längtat efter så himla länge. Jag och Jens drog till Åre och som vanligt när vi är tillsammans har vi alltid så roligt ihop. Han må vara min lillebror men han är även min bästa vän, lika crazy är vi båda 2 !! I alla fall så hade vi lite otur med vädret då det regnade just den dagen vi skulle dit och även dagen efter .. Såklart! Så det blev bara 1 dag som vi åkte skidor..
Senare på kvällen mötte vi upp Micke och Elias för lite käk på någon ny restaurang där vid torget som för övrigt inte alls var bra och sedan blev det utgång på Bygget.
Hur kuuul.

Likes

Comments

Tänkte visa er lite nytt smink som jag har införskaffat mig.

Har bara testat deras mascara tidigare som för övrigt är GRYM. Men nu tog jag tag i detta och köpte på mig flera produkter från detta märket. Foundationen är bland den bästa jag har testat och samma med pudret. Det enda som fattas nu är ett brunpuder som luktar choklad som står näst på min inköpslista sen är hela jag täckt i Too faced tror jag.
Finns att köpa på Sephora.

Likes

Comments

Alcatraz

OK detta var det enda faktiskt som jag såg fram emot i San fran. Ni ska bara veta som vi fick kämpa för att ens få biljetter för att komma över till den här ön.

Som sagt så visste vi inte att man var tvungen att köpa biljetter i ca 1-2 månader i förväg så när vi kommer dit till biljettluckan och ska köpa så fanns det inga förens då i slutet av Augusti ( 1 månad framåt).... Ville gråta på riktigt.... Sen när vi går därifrån så kommer det fram en kille och säger att dom ibland säljer några extra biljetter på morgonen vid kl 8:00, men att man måste vara här i tid , alltså i tid. Verkligen. Han ba ni måste va här vid 4:00 på morgonen och vänta tills dom öppnar 8:00 för att då ha en chans att köpa biljetter. Så ah, jag fick med mig grabbana 03.30 för att stå ute i kylan i hopp om att få biljetter. Sjukaste jag har gjort faktiskt, men ni ser ju, vi tog oss dit och japp det var värt det!!

Jag hade inte tänkt att lämna San Fransisco och inte besökt Alcatraz. No waaay.

Så ÄNNU ett tips om ni ska åka dit , haha köp biljetter till Alcatraz i förväg.

Likes

Comments

För att ta oss över Golden Gate så hyrde vi cyklar på ett ställe inne i stan. Vi hade fått tips om att göra det och det var så värt det. Jäklar vad vi cyklade!! Och upp för det där berget endast för att vi skulle få ta dom här bilderna. Väl på bron så blåste det ganska mycket och vi var inte direkt ensamma om att ha hyrt cyklar och skulle cykla över. Så man fick trängas med en hel det folk och se till att man inte blev påkörd eller körde på någon hahah.. kaos. Men absolut ett hett tips :) du får se mycket mer än om man åker över med bil till exempel.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@martinaamren