Ligger just nu i sängen och ska kolla på Vampire Diaries som förövrigt är den bästa serien jag vet. Skönt med en hemmakväll för en gångs skull, riktigt underskattat faktiskt meen tro det eller ej vi har blivit bättre på detta nu den senaste månaden. Igår var vi också hemma men det berodde på att det var kaosväder här, det ösregnade, åskande och blixtrade så vi kände att lämna lägenheten inte var något alternativ.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags så besökte vi FC Barcelona museet som ligger i Camp Nou och detta var min 3e gång jag var där sedan jag flyttade hit. Kan snart hela stället utan och innan. Skämt å sido!
​Det är verkligen värt ett besök i alla fall tycker jag om man är i Barcelona.
Man blir dock helt slut av att gå där i flera timmar så efter det så åkte vi hem och vilade lite gick vi ut och åt middag med mina föräldrar. Produktiv dag yeeey

Likes

Comments

Efter skolan så mötte jag och Nathalie upp mamma och pappa nere vid Port Olimpic och åt lunch på CDLC.

Mysfaktor till tusen. Älskar verkligen att mina parents är här, har saknat dom massor ska ni veta!!

Likes

Comments

Något jag har börjat göra sedan jag flyttade till BCN är att dricka kaffe. Har aaaldrig i hela mitt liv gjort det innan. Så nu är det jag + café con leche varje dag haha!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Våren har äntligen kommit hit till Barcelona och jag är överlycklig för det. Idag var det 21 grader här så jag och Nathalie var ute och gick i ca 3 timmar , SÅ jäkla underbart!

Igårkväll var vi och kikade på när RCD Espanyol spelade mot Las Palmas med. Bra match med mycket mål och dom vann med 4-3! Har blivit mycket fotbollstittande för mig på senaste tiden haha pero me gusta muchoo!!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@martinaamren