Hade en liten catch up med min amigo Andres i helgen, har inte träffat honom sedan vi var och kollade Malaga - Real Madrid tillsammans i våras... Väldigt längesen med tanke på att vi bor så pass nära haha! Men det var kul, vi åt lunch vid Puro Beach och avslutade med en strawberry mojito. Himla fint är det nere vid Puro Beach, fattar inte varför vi inte har spenderat fler dagar där i sommar? Får bli mer häng där nästa år ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min käraste ägodel har varit med om mycket och det börjar synas nu. Haha som den ser ut!! Imorgon ska jag faktiskt gå och byta ut den mot en Iphone 7 så att jag slipper skicka iväg en massa konstiga snaps , skriva konstiga bokstäver på Messenger och ringa upp folk jag normalt sett inte pratar med på facetime.

Likes

Comments

Tickets booked to PARIS.

Nu i Oktober så åker jag och Nathalie till Paris i några dagar för att fira hennes födelsedag. Ingen utav oss har varit där tidigare så alla tips och råd om saker att göra, bra restauranger, nattklubbar osv osv är mer än välkomna.

xoxo

Likes

Comments

Besökte en helt otrolig restaurang igårkväll som ägs av Dani Garcia som är en av Andaluciens / Spaniens kändaste kockar. Maten var fantastisk och själva restaurangen ligger inne i Puente Romano vid La Suite så placeringen av stället går ju inte att klaga på heller då jag älskar Suite. Mmh fantastisk kväll med andra ord! Mat och bra sällskap vad mer kan man begära ? Mina favoriter utav allt vi åt var hummern med avocado och tempura salladen. Foodheaven

Likes

Comments

Ligger lite efter med mina inlägg om vår LA/Vegas/ San Fransisco resa så det blir lite hipp som happ det här. Men åhh vad synd att jag inte hade med mig min kamera när vi åkte upp till det här stället en utav kvällarna när vi var i LA, det var dock stängt när vi kom dit med staket och bommar men vi lyckades ta oss in iaf för vi hittade ett litet hål som vi kröp in igenom och som tur var så va vi inte ensamma där och jag förstår varför. Utsikten där var magisk och jag är glad att vi åkte dit på kvällen och inte på dagtid.

Likes

Comments

Igårkväll så åkte jag med mina tjejer till Marbella för att säga hejdå till Romina som snart lämnar oss då hon flyttar till Madrid imorgon. Vi åt sushi på Mosh och sedan åkte vi ner till Puerto Banus en sväng innan vi drog hem. Kommer sakna henne, men nu har jag en ännu större anledning till att åka till Madrid så jag får se det positivt!

Likes

Comments

Instagram @martinaamren