Header

DAILY LIFE

Gran Via de les Corts Catalanes, 605, 08007 Barcelona, Spain

Efter att vi hade käkat lunch på Café del mar så drog vi till denna underbara rooftopen på Hotel el avenida palace som ligger precis vid det stora nya H&M:et och det stora Zara vid Passeig de Gracia. Så mitt i smeten skulle jag vilja säga!

Så himla nice med pool där uppe också. Vi var typ helt ensamma där så vi chillade gärnet i poolen, drack drinkar och massor med vin (as usual) .. Helt OK söndagseftermiddag måste jag säga. Kan tipsa er om min kompis Suiso's event som han har där nu för tiden med, checka Facebook här --> Iconic elektronik .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spenderade förra söndagen med dessa brudarna plus min kompis Suiso. Vi åt lunch och drack sangria i Café del mar som ligger uppe i köpcentrumet " Maremagnum" .

Likes

Comments

Kan inte ens fatta att tiden har gått så snabbt, nu har jag bara 4 dagar kvar här i mitt älskade Barcelona.. Det är blandande känslor att vi ska flytta men samtidigt så är det inte fy skam att komma tillbaka till Marbella heller som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
Är SÅÅÅ redo för denna sommaren!!

Likes

Comments

Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona

Mojitos och rooftops kan ju aldrig bli fel så när Elin var här på besök så gick vi till 1881. Sjukt nice då det ligger precis bredvid där vi bor och det är väldigt fin utsikt över hamnen i Barceloneta.

Likes

Comments

I fredgskväll så kom min kära lillebror på besök. Han kom rätt sent så vi tog det lugnt där på kvällen för att sedan vakna upp i bra tid på lördagen. Så i lördagsmorse startade vi dagen med en lång promenad längs stranden och frukost på Blue beach bar. Mysfaktor till tuuusen! Är så glad att han var här över helgen, även om det bara var några få dagar var det guld värt. Saknar honom jämt <3

Likes

Comments

Varje tisdag är det ett event i W hotel ( Eclipse) som heter Beauties night.
Jag har dock inte kunnat gå på det tidigare pga att jag har haft fotbollsträning så sent men nu finally var jag ledig denna tisdagen så då passade jag på att dra dit. Superskoj!!

Likes

Comments

Passeig de Joan de Borbó, 5, 08003 Barcelona, Spain

Har fått någon slags besatthet av acai bowls på senaste tiden då jag jämt går runt och är sugen på det. Det är väl kanske inte det sämsta då den är fylld med massa nyttigheter och är ju faktiskt supergod.

Så hörniii ett hett tips, kika förbi Brunch & Cake när ni är i Barcelona för dom har även massa andra nyttiga och goda saker på sin meny.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw