Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Gotta love this place.


Vädret var inte riktigt med oss min sista dag i Holland då det ösregnade så vi stannade på hotellet och kollade Narcos.

Efter att vi hade chillat hela dagen så bestämde vi oss för att prova på Sushisamba som är nyöppnat i Amsterdam. Mmhh vi åt massa goa saker men det enda jag lyckades komma ihåg att ta bild på var sushin, såklart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spenderade min helg i Amsterdam tillsammans med Marcellino och denna gången så bodde vi på hotell inne i stan så nu har jag hunnit se det mesta där.

Vi började med att se Ajax - Zwolle och Ajax vann med 3-0 så det var ju kul och efter det åkte vi till W hotell och festade hela natten tillsammans med hans kompisar.

Sen i söndags tog han med mig till Amsterdam tower där hans vän jobbade så hon tog med oss upp till the members club där det egentligen inte var öppet för allmänheten. Vi drack kaffe och njöt av utsikten sedan åt vi även lunch där i deras restaurang.

Likes

Comments

IBIZA SUN APARTMENTS

Vi kunde ju inte ha haft bättre läge när vi var i Ibiza. Detta lägenhetshotellet ligger mitt i Playa d'en bossa så vi hade gångavstånd på 5-10 minuter till allt roligt som är där.
Vi hann faktiskt hänga lite vid poolen med under tiden vi bodde där med samt en 30 minuters massage som var mer än välbehövlig.
Njöt av varje sekund haha

Likes

Comments

❤️

Likes

Comments

Efter att jag hade sagt hejdå till Carro och Anto som hade ett tidigare flyg än vad jag hade åkte jag till Tanit beachclub. Himla trevligt ställe faktiskt som låg bortanför Ushuaia.

Likes

Comments

Ushuaia in my heart!
Vilken kväll vi hade där alltså. Musiken var awesoome och senare på kvällen så spelade även French Montana. Det var första gången jag besökte Ushuaia och tror inte jag hade kunnat fått en bättre första upplevelse där. Samma med HI dit vi gick efter Ushuaia, vilken nattklubb 😍 Gud vad vi dansade haha , när vi 2 är tillsammans står vi inte stilla en sekund.

Likes

Comments

I fredagsmorse så flög jag till Ibiza för att möta upp Carro och Anto som redan var där då dom landade på Ibiza nån dag tidigare än mig. Det var sååå roligt att äntligen få ses igen!!!

Likes

Comments

Klänning från Loavies HÄR , Väska YSL och skor från en butik i Fuengirola.

Mosh Fun & Kitchen Marbella

Firade min födelsedag i Mosh med mina tjejkompisar + Jens, vi var ett gäng på 11 st som åt middag där, drack drinkar och hade det gött. Efter middagen skulle vi egentligen dra till Oliva Valere men det blev massa strul så det slutade med att vi åkte hem. Skönt så här i efterhand för både jag & Jens var helt slutkörda då vi hade spenderat hela dagen med sol och bad i El Chorro..

Likes

Comments