14 Rue Marbeuf, 75008 Paris

På Nathalies födelsedag så firade vi henne genom att äta på Maison de la truffe.,det är en jättefin restaurang och dom har tryffel i ALLT. Dom har till och med en liten butik vid entren där dom säljer produkter med tryffel i. Jag åt en pasta med tryffel och tryffelcreme och till efterätt vit chokladglass med tryffel och bär. Bilden på maten gör sig inte rättvis då det ser ganska tråkigt ut, men åk dit och prova detta så kan vi snacka sen! På riktigt den godaste pastan jag har ätit och då ska jag säga er att under mina 23 år i livet så har jag provat på en hel del olika pastarätter haha.

Verkligen värt ett besök om ni frågar mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

51 Avenue George V, 75008 Paris, Frankrike

Miss Kô måste ni besöka innan ni lämnar Paris. Riktigt ballt ställe med god sushi och grym atmosfär. Ligger precis vid Champs-Elysée precis runt hörnet utav den stora Louis Vuitton butiken så det är enkelt att hitta dit med.

not my pics

Likes

Comments

Hett tips om ni besöker Cafe Charlot är deras hamburgare och deras egg benedict.

38 Rue de Bretagne, 75003 Paris, Frankrike

Jättetrevligt ställe för att äta brunch eller lunch på. Vi var faktiskt där 2 gånger under vår vistelse i Paris då vi båda fastnade helt för deras Egg Benedict.

Likes

Comments


Beskriv din höst med 3 ord? Mysig, regnig och spännande

Vad är det bästa/sämsta med hösten? Det sämsta är väl precis när det övergår från höst till vinter att det blir så jäkla kallt precis under den perioden + att här i Spanien blir det jättefuktigt och det regnar, notera ösregnar väldigt mycket. Men samtidigt tycker jag det bästa med hösten är att man får klä på sig mer och ha snyggare/mysigare outfits. I år så var jag faktiskt väldigt trött på solen och sommaren redan i slutet av Augusti, jag ville bara att det skulle bli kallare så jag fick ta på mig mer kläder haha.

Hur höstmyser du? Nerbäddad i sängen med netflix, , choklad och Nathalie by my side såklart. Mah partner in crime <3

Hur ser din höstoutfit ut? Ett par ovekneestövlar med en stor stickad tröja med hög krage eller ett par skinbrallor med nån snygg topp , mina Isabel Marant skor + en vit kappa.

Vad har du på TO-DO listan just nu? Söka in till skolan i Barcelona, hitta en lägenhet där och börja rensa och sortera mina kläder & saker då jag inte får med mig allt dit..

Bästa musiken för regniga dagar? Hm, jag gillar ju house och clubmusic så jag säger väl det

Vilka serier rekommenderar du att följa? NARCOS alla dagar i veckan!! Har ni inte kollat på den serien så måste ni göra det Är egentligen inget big fan av filmer/serier där det är mycket våld/blod osv men denna är verklighetsbaserad vilket enligt min mening gör det mer spännande.

Vad är den höstigaste maträtten? Älggryta med ris och gelé. Skulle kunna boka en flygbiljett hem för att få äta det just nu.

Var hänger du helst under helgen? I Marbella / Puerto Banus

Har du någon inplanerad resa inom den närmsta framtiden? Ja det har jag, jag åker faktiskt till Paris imorgonbitti, sen till Barcelona om 2 veckor.

Hur förbereder du dig inför vintern? Jag förbereder väl mig inte på något speciellt sätt men kollar runt lite extra på skidgrejer faktiskt då jag vill köpa nya skidor som jag kan inviga när jag är hemma i Sverige över jul och sen ta med mig dom tillbaka till Spanien. Från Barcelona är det ju bara 3 timmar till Andorra så planerar in en tripp dit i vinter.Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram @martinaamren