Igår var det den årliga roddtävlingen mellan Samskolan och Rudebecks. I regnet hejade vi trots att Sam vann... Värdiga vinnare enligt mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Till Ebba i Konformationspresent gav jag denna Jeansjackan som ni kan se på bilden ovan! Ville ge något personligt och fick då denna idén.

Jag köpte en vanlig jeansjacka på HM, i en liite större storlek än vad Ebba brukar ha. Sedan köpte jag patches i en second hand butik.

Sydde sedan på alla patches på olika ställen där jag tyckte det blev häftigast. En text på ryggen, en stjärna på bröstet och sedan något annat märke lite längre ner på ryggen.

Tyckte att resultatet blev coolt! 

Likes

Comments

Idag har familjen åkt till Skövde för att fira min kusin som fyllde 14 år! Vi var framme runt 14 och blev efter paketöppning bjudna på god lunch, och sedan jordgubbstårta.. 🍓😍

Vad vill folk läsa på min blogg? Skriver nästan bara om vad jag gör på dagarna, då jag inte har någon inspiration till något annat. Så kommentera gärna (haha), om någon vill läsa något speciellt.

pöss


Påvägen hem stannade vi på Max och käkade halloumiburgare. GOTT😻

Likes

Comments

Premiärtur med nya segelbåten! Självklart blev Styrsö målet. Glass i solen var också ett måste!

Likes

Comments

Här kommer min torsdag i bilder.

Började dagen med frukost på da Matteo i solen!

Fika i solen igen efter skolan. Därefter klippte jag mig! Extremt skönt. Stället där jag brukar klippa mig var fullbokat, därför tog jag en snabb tid på NK. Blev väldigt nöjd!

Mötte sedan upp Moa, Johanna och Emilia för att sedan åka hem till mig innan Rudebecks utspark. Vi lagade hamburgare och gjorde sedan iordning oss i timmar. Det är något av det bästa som finns! När vi var klara tog vi vagnen till Wille, och sedan åkte vi till stan.

Uuutspaark...

Efter en taxiresa hem med skönaste chaffisen somnade jag och Moa gott i min säng.

Utsparken var helt okej, mer som ett skoldisco enligt mig men kul att träffa folk från skolan och vara med tjejerna. Det blir ju vad man gör det till!

Likes

Comments

Helt klart ett MÅSTE när man solar! Har blivit nästintill beroende av detta.

Det man behöver är:
•Is
•Bryggkaffe
•Mjölk
•Liite socker

!!!VOILÀ!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Middag på Grill Grotesque i Linné med Moa och Siri! Supergod mat och sjukt skönt att kunna sitta ute till sent utan att frysa, nu är det verkligen sommar😻

Likes

Comments

Igår hade Jennifer styrt upp en grillkväll hos henne för några 1:or på rude! Det var supertrevligt och kul att lära känna lite fler från skolan. Det var somrigt tema och passande nog hade jag svarta kläder + en militärjacka!? Invigde även mina nya kilklackar som gav mig extrema skavsår..

Tack så mycket Jennifer för en fin kväll!!🌺🍸

Likes

Comments