Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Me & Moa

Likes

Comments

En vanlig Lördag. Jobb 11-18, gick sedan runt på stan snabbt innan det vankades middag med Ebba och Gustav i stan då mamma och pappa hade gäster hemma. Möjs.

Bilder på gurran + efterrätten. Tog cappuccino och några tryfflar, :P

Likes

Comments

Igår var det den årliga roddtävlingen mellan Samskolan och Rudebecks. I regnet hejade vi trots att Sam vann... Värdiga vinnare enligt mig!

Likes

Comments

Idag har familjen åkt till Skövde för att fira min kusin som fyllde 14 år! Vi var framme runt 14 och blev efter paketöppning bjudna på god lunch, och sedan jordgubbstårta.. 🍓😍

Vad vill folk läsa på min blogg? Skriver nästan bara om vad jag gör på dagarna, då jag inte har någon inspiration till något annat. Så kommentera gärna (haha), om någon vill läsa något speciellt.

pöss


Påvägen hem stannade vi på Max och käkade halloumiburgare. GOTT😻

Likes

Comments

Premiärtur med nya segelbåten! Självklart blev Styrsö målet. Glass i solen var också ett måste!

Likes

Comments

Här kommer min torsdag i bilder.

Började dagen med frukost på da Matteo i solen!

Fika i solen igen efter skolan. Därefter klippte jag mig! Extremt skönt. Stället där jag brukar klippa mig var fullbokat, därför tog jag en snabb tid på NK. Blev väldigt nöjd!

Mötte sedan upp Moa, Johanna och Emilia för att sedan åka hem till mig innan Rudebecks utspark. Vi lagade hamburgare och gjorde sedan iordning oss i timmar. Det är något av det bästa som finns! När vi var klara tog vi vagnen till Wille, och sedan åkte vi till stan.

Uuutspaark...

Efter en taxiresa hem med skönaste chaffisen somnade jag och Moa gott i min säng.

Utsparken var helt okej, mer som ett skoldisco enligt mig men kul att träffa folk från skolan och vara med tjejerna. Det blir ju vad man gör det till!

Likes

Comments

Helt klart ett MÅSTE när man solar! Har blivit nästintill beroende av detta.

Det man behöver är:
•Is
•Bryggkaffe
•Mjölk
•Liite socker

!!!VOILÀ!!!

Likes

Comments

Likes

Comments