Budweiser.... It tastes good everywhere... Anytime.. Any how... Just let it flow

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My name is Sgt. David Brock, I am an American soldier with Swiss background,serving in Iraq,

i found TEN MILLION USD near one of Saddam's old palaces in Tikrit-Iraq,i need you to help me to

keep the money in safe place pending my arrival,20% will be giving to you for your assistant. confidentially

contact me for more information and details at (sgt.davidb2@live.com) Sgt David Brock.

Likes

Comments

Står på våran tomt i 27 gradig värme och handgräver? Kul med hus? Jobba 14 till 22 sen. Mmmm! Överansträngd vänster biceps på detta å succén är ett faktum. :) orka tisdagsklubben ikväll? Hmm? Nu undrar jag hur man infogar en bild från mobilen?

Likes

Comments

Nu ska jag försöka föra en blogg om vårat husbygge. Det kan vara otoligt skoj att ha och se hur det såg ut från början! 

Vi kan ta allt från början:

Jag och min flickvän Maria köpte en tomt för exakt ett år sedan. Den har legat vid sidan av eftersom jag har väntat på att min lägenhet i Gårda ska bli producerad så jag kunde sälja den. Den är nu såld och vi har börjat bygget! Det kommer bli en otroligt lärorik resa tror jag.

Tomten vi köpte var helt igenvuxen utan avlopp och vatten i Torslanda Lilleby med en "kåk med äldre charm fårn 1949". Det var en fallfärdig stuga med ett träd som låg inne i vardagsrummet. Öppen planlösning (1 rum med träd och kokvrå)

 

Började med att röja ner samtliga träd. 20-talet stora jobbiga bökträd.. 7 STORA ekar (otroligt hårt träslag) Sedan bjöds det till FEST med öl, släggor, motorsågar och ett gott humör. Folk trampade på spikar, rapade öl, skrattade och slet.

När detta "drömhus" hade förts till tippen och sorterats så såg tomten ut såhär:

Dem svarta märkena är efter eldning av grenar sen är det lite väggmaterial som används som tak till all ved som blev efter trädfällningen. Min Aduis duger inte efter 7 års trogen tjänst, letar nu kombi med dragkrok.. Vuxenpoäng?   :O

Såhär har tomten sett ut hela vintern tills i måndags då jag och min arbetskamrat Christian satte igång med schaktningen. Började med att gräva undan stubbar.. Fösrta stubben vi började på uppskattas att väga c.a 2 ton.. Den tog 2½ Timma(!?) att få upp... Kewl.....................................................

Stubben har samma form Som Kenneth! :D  Smala axlar och bred röv! Säxit!

Gick sedan vidare med resten av tomten med lite grävastrul såsom oljeläckage och förlust av bussning. Annars flöt det på ganska smärtfritt. Jobbar med uppfarten nu. Eftersom vi har en del shacktning på tomten används stenen vi hittar som fylle eftersom 4 kubik grus kostar 1300 spänn kan man tjäna en del på detta..   :)  Det lutar åt att bli en 40 lass ungefär utan fyllestenar.. Med fyllestenar kanske vi kommer ner till 20 (om vi har tur)

Har tyvärr missat att fota idag när jag var på tomten och började göra rent berget för grundbygget.   :(   Det kommer i nästa inlägg. Var på Bauhaus (reklam) idag och köpte lite kemikalier, spadar, fyndade en handuksvärmare för huset och lite annat bös. På lördag hoppas jag kunna hälla ut kemiklaierna för det ska verka i 24 timmar minst och förhoppningsvis på söndag kan jag högtryckstvätta bort mycket skit. Sedan blir det dräneringsrör längs berget efter uppfarten som ska korsa under uppfarten på en lågpunkt och ledas bort. 20 meter handgrävning, URK! Sedan ska rören vattenpassas med fall och duk, makadam ska läggas i, lsutna rör under uppfarten med skydd av större stenar fram till uppsamlingsbrunnen..

Imorgon blir det grillning och öl efter ett underbart arbetspass på Preem-raffet.. $$$$$! 06-14, hem och powernappa, 16.00 beger vi oss mot "festen"      :)

Trevlig midsommar!

 

Likes

Comments

Har startat en sida på nätet som är en samlingspunkt för alla webshoppar..

SIdan var väl ganska lätt att knåpa ihop. Men allt efterarbete tar tiiiiiid! Marknadsföring är f*n inte lätt..

Butiksfönster

Ska börja bygga hus denna månaden med! Det sk bli skoj! Frågan är bara hur mycket budgeten spricker uppåt igentligen?!  :|   Ska bli en erfarenhet som heter duga.. Snälla ni som läser denna! Lägg till min webshop bland era favoriter och besök den när ni är sugna på att shoppa nånting online!

Hjälp mig genom att trycka här

 

Likes

Comments

Klicka på bilden och var med och tävla!

Tävlingsreglerna står längst ner på sidan!

Likes

Comments

Gratis annonssida

                                 Här kan man sälja saker graaaaaaaaaaaatis!

Likes

Comments

Finns det nån sida eller liknande på nätet som du saknar för att underlätta, roa eller bara irritera?

kommentera gärna!

Likes

Comments

Jag gick till läkaren i onsdags och klagade på tidig utlösning. Läkarens råd var att jag skulle försöka skrämma mig själv när jag kände att det närmade sig. Jag köpte mig en startpistol, gick hem och körde igång en 69:a med min älskade flickvän.

 

Då utlösningen närmade sig så brände jag av pistolen. I torsdags gick jag tillbaka till läkaren som frågade hur det gick - Åt helvete svarade jag.

Min flickvän bet av 5 cm av snoppen och sket mig rakt i ansiktet samtidigt som grannen kom ut ur garderoben med händerna i vädret..
 

Likes

Comments