Hei

I dag har det vært det fantastiske været her hjemme, så venninna mi og jeg bestemte oss for å ta en tur ut. Vi gikk utover et sted som heter for Folehavna, her i Sandefjord, et helt fantastisk sted å være på. Det var så utrolig deilig å komme seg ut, og bare nyte det fine været, for den uka som kommer nå er det meldt dårlig vær. Det var så deilig at jeg bare kunne gå i en genser og flisjakke.

Det er bare å nyte dette været så lenge det varer, for denne turen var bare helt magisk. Håper alle andre har hatt en super fin helg, for det har i hvert fall jeg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei
Overskriften min sier egentlig ganske mye, med at livet har alltid en mening og det vil den alltid ha. Ihvertfall for meg. Jeg har hatt et par blogger som jeg aldri har klart å gjennomføre, noe jeg skal bli flinkere med, jeg må begynne å gjennomføre.

Det jeg vil med livet mitt er faktisk å ha en mening med det, meningen min er at jeg skal ha det bra, ha en bra jobb og ha et sted å bo, og da etter hvert stifte en familie. Jeg er veldig hjemmekjær, men elsker også å oppleve nye ting og utfordre meg selv.

Jeg fyller snart 20 og bor fortsatt hjemme, er snart ferdig utdannet barne og ungdomsarbeider. Hva skal jeg gjøre etter det? Dagen i dag får du nesten ikke jobb som bare og ungdomsarbeider. Det er noe som virkelig burde bli fikset i, for når vi er ferdig utdannet som det, sliter vi å få jobb som f.eks i barnehage. Jeg har så utrolig lyst til å jobbe i barnehage når jeg er ferdig med fagbrevet mitt og er faktisk ferdig utdannet barne og ungdomsarbeider, men får jeg ikke jobb, hva skal jeg gjøre da? Bare sitte hjemme på rumpa og ikke gjøre noenting? Neppe, det skjer ikke, jeg vil ut i arbeidslivet, jeg har vært der nå i snart 2 år og jeg stortrives med det jeg holder på med, nettopp det å jobbe med barn og unge.

Jeg vil bare nyre jobb dagene mine som de er og kose meg, og når jeg kommer hjem kan jeg sette meg ned å slappe av og tenke på at jeg har den fantastiske jobben og bare kan nyte det. Jeg elsker virkelig det jeg driver med, greit jeg bare er en lærling, men en lærling gjør en ganske stor jobb. Det er det virkelig ikke mange som trur og det gjør meg egentlig ganske sin.


Likes

Comments

Hei

Jeg kan fortelle litt om meg selv og hva jeg driver med.

# Heter Marthine K Pedersen
#19år, blir 20 i september.
#bor hjemme
#har 2 katter og 1 hamster
#jobber i barnehage som siste året lærling
#har spilt i korps i 10år
#har hatt bil lappen i 1 år nå
#kjører WV Polo, sølv
#trener på Fresh treningssenter.

Er egentlig ikke så veldig mye å fortelle om meg, driver ikke med noen ting uten om jobben min, jeg er jo selvsagt med venner når de kan også trener jeg når jeg har tid. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare til å spørre, jeg er som regel ganske sjapp på å svare.

Likes

Comments