Heyyy piger!

Jeg går lige nu i 9. klasse, og i kan tro der sker meget for tiden! Terminsprøver er lige rundt om hjørnet, og mens det eneste man render rundt og tænker på er karaktere, skal vi nu også til at tage stilling til, hvad vi vil efter 9.! I weekenden var jeg inde på Viborg Katedralskole, og er nu sikker på, at det er det jeg vælger.

9.klasse er som sagt vores sidst år, og det fejrede vi ved at tage til Berlin med HELE årgangen! Det var en mega fed tur, og er ked af at den ikke varede længere. Vi shoppede en del, og jeg har nu en masse lækre ting med hjem! Vi boede på et hotel kaldt "Hotel berlin city east", hvilket var langt over forventningerne! Jeg boede på værelse med to af mine rigtig gode veninder, og vi havde det rigtig sjovt! Om aftenen tog vi som regel metroen ind til Berlin centrum, hvor vi fik noget mad og oplevede Berlins ungdomskultur om aftenen. Alt i alt var det en pisse fed tur med mange gode minder!

Håber også at i alle har haft det mega fedt siden mit sidste opslag!

see you <3

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog.

I dag skriver jeg mit allerførste blogindlæg nogensinde, og langt fra mit sidste!

Jeg vil starte med at præsentere mig selv kort, og introducere dig for hvad min blog kommer til at indeholde.

Jeg hedder Marthine, og jeg er 14 år gammel. Til dagligt går jeg i 9.klasse i Viborg, jeg har nogle skønne venner og veninder som jeg ellers tilbringer min fritid med.

Jeg har altid været meget interesseret i mode, hvilket også er den største grund til, at jeg prøver bloggen af.

På min blog kommer der primært indlæg om min hverdag, mode og ellers mine tanker og personlige stil.

Hvis du kunne være interesseret i at få et lille indblik i mig og min hverdag, så følg endelig med!

Likes

Comments