Lika bra att ta tag i saker så det blir gjort. Rensade ur våra garderober på kläder och annat som vi inte vill behålla. Verkligen behövligt! Vi har sagt det i flera veckor men eftersom det inte är det roligaste så har de fått vänta. "- Bebis kommer ju inte fören i April.."
Men nu har bebis fått en låda till kläder m.m.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åkte hem tidigare från jobbet igår och har varit hemma idag. Trots att jag är dålig och sjukt orkeslös så har jag bakat frallor som det ska bjudas på på Söndag då min familj kommer hit. Har även städat här hemma. Nu blir det soffhäng resten av kvällen. Sambons syster och hennes kille kommer hit senare.

Trevlig helg alla!

Likes

Comments

Världens förkylning har krypit sig på. Mådde okej på jobbet på förmiddagen men efter lunch dalade allt. Så lyckligt lottad som har en sambo som åker ut till stallet när jag inte orkar..
Sitter just nu i soffan med honungste med ingefära och choklad som sambon köpte med sig hem från stan.

Pepparpeppar, Fredag snart!

Likes

Comments

Efter tre långa veckor kom mamma hem från Spanien igår. Hon va redan hemma hos oss när vi kom hem från jobbet och hade satt på kaffe och diskat. Otroligt skönt att slippe tänka på det de första man gör när man kommer hem från jobbet. Senare på kvällen kom min älskade Malin förbi, och hon hade med sig världens finaste present till bebis 😍 

Likes

Comments

Go kväll!
Ni vet när man skrattat så mycket tills man faller i tårar och får ont i magen? Man skrattar för ingenting och känner att humor inte ens existerar? Exakt en sån dag har jag haft idag!
Men i allafall!
Efter halva dagen på jobbet åkte vi och hade teambuilding med fem-kamp, förvånansvärt kul..!

Väl hemma så blev det kvalitétstid med mina fina. Nu blir det sängen och ladda inför fredag och helg!

Godnatt

Likes

Comments

Som vi har längtat!!
Idag gick jag och sambon ut med denna efterlängtade nyhet som vi har haft ett tag. Dessa första veckorna under graviditeten har jag mått helt oförskämt bra! Vi har till och med köpt några extra grav-test för att man ville se en gång till, va det verkligen positivt..!? I Torsdags va vi på vårt första U-ljud och fick se vårat lilla hjärta. Allt såg bra ut och självklart kom tårarna när man såg hur den lill* hade gymnastik i magen. 
Den känslan var helt obeskrivlig, jag hade kunnat ligga där i flera timmar för att få kolla på vårt lilla liv.Likes

Comments

Fixade lite fint på trappen hemma nu när hösten är här. Ikväll blir det hemmakväll med god mat tillsammans med sambon och hans syster och hennes pojkvän.
​Ha en trevlig helg alla!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg och mitt första inlägg

Jag heter Marthina och är en amatörbloggare... (?)
​Jag marknadsför skönhet och hälsoprodukter och kommer lägga upp bilder och information på de produkter jag använder.
Jag kommer även att skriva om min helt vanliga vardag, bakning, familj och vänner.

Tack för att du kikade in! Likes

Comments