View tracker

Igår hade vi våran första heldag och det var helt fantastiskt. Otur som vi hade så blev både jag och Amanda jetlaggade, så vi fick inte sådär jätte mycket sömn.

Istället vaknade Amanda och gick ner till sällskapsrummet på vårt hostel där hon pratade med min syster som jag också gjorde så småningom.

Runt halv åtta på morgonen bestämde jag och Amanda för att utforska området lite mer slutade med att vi tog en ca två timmars promenad. På promenaden träffade vi bland annat på tre munkar.

Sen senare under måndagen så tog vi en utflykt till ett tempel där vi bland annat såg denna enorma Buddha staty. Och så tog vi såklart lite roliga bilder också.

På eftermiddagen åt vi en sen lunch med Amanda innan hon var tvungen att åka vidare till Australien. Sen så åkte vi iväg till MBK shopping mall där vi bara blev förvirrade över hur många våningar det fans.

Dag två har varit lite mer av en slapp dag. Vi var ute lite sent igår kväll vilket resulterade med att vi sov lite länge in på dagen. Därför valde vi bara att ta det lugnt idag med spa och en massa kvalitetstid.

Ord kan inte ens beskriva hur mycket jag trivs här med värmen och frukten och folket och bara hela atmosfären. Tyvärr är det snart dags att lämna Bankok och åka vidare i landet, men vart vi ska återstår att se om två dagar. Tills dess så hoppas jag att ni där hemma inte har det allt för kallt.

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags! Medan jag skriver detta inlägg så bordar de sista passagerarna på planet. Från att vi skulle vara tre tjejer som reser till att vi är fem. Eftersom jag snart måste stänga av så blir detta ett kort inlägg. Jag skriver när vi kommer fram och berättar hur resan går.

Och för dom som ville veta hur min packing såg ut så såg den ut lite såhär

Blev lite stressig här i slutet så skriver lite mer detaljerat imorgon när vi landat. Men just nu säger vi hejdå kalla Sverige och Hello varma Thailand.

Likes

Comments

Det här var februari 2016 och vad som kändes som det knäppaste jag gjort ,när jag och min bästa kompis satte oss på ett plan till Thailand för att göra vår utlandspraktik. Om jag visste då att jag mindre än ett år senare skulle iväg igen på mitt livs största äventyr, skulle till och med jag ligga på marken och skratta åt hur absurt det lät.

Tänk vilka konstiga stigar livet kan leda en på. Att lilla jag som nyss tagit studenten ska ut och upptäcka världen, är någonting som inte ens jag såg framför mig för ett år sen.

Men tillbaka till nuet. Jag måste nog säga att dessa tre bilder är en ärlig representation av vad jag känner just nu angående mina packnings skills. Att jag ska leva i en 65 liters väska i de kommande månaderna gör det omöjligt att veta vad man ska prioritera. Jag vill ju helst bara packa med mig hela mitt rum , då skulle nog livet bli så mycket lättare. Klockan är 02:30 nu och jag tror nog att det är dags för en vapenvila med den här packningen.

Jag kan försöka få till några bra bilder på min packning imorgon, men just nu måste jag få lite sömn.

Likes

Comments

Nu är det inte mycket kvar tills jag och två underbara tjejer ger oss iväg till ett av våra livs största äventyr. Okej det är inte så dramatiskt som det låter. Men den 14 januari bär det av mot Bangkok,Thailand där vår resa tar sin början sen så går vi på magkänsla till ett fåtal andra länder. Om jag ska vara helt ärlig så är jag både lite nervös men samtidigt så vet jag att allt kommer att ordna sig vart eftersom. Just nu är det bara sånt där tråkigt kvar att fixa som försäkringar, packning och allt sånt där praktiskt som ens föräldrar oftast brukade fixa. Så får höra av mig när det kommer något värt att berätta om.

Här är lite av de tusen grejerna jag hade tänkt att ha med mig. Vill inte börja packa för tidigt för att det finns en viss risk att jag antingen glömmer vad jag packat eller så behöver jag använda en del av de saker jag packat ner.

Likes

Comments

Att resa med sin bästa vän är inte bara en dans på rosor, har hunnit blivit irriterad sur och arg, men allt har ändå i slutändan blivit bra. Anna sitter nog just nu på stranden och jag sitter här på rummet med öppen balkong och baa lever life! Thailand behandlar oss väl, och känner att jag aldrig vill härifrån 🌴 igår var jag och tog en promenad i bergen fina utsikter! Tanken var att jag skulle gå en promenad idag igen men sitter med världens träningsverk så får nog bli imorgon istället.

Likes

Comments