Selvmorstankene kom da jeg gikk på barneskolen og dette er tanker som sitter inne enda. Jo mer som skjedde i livet mitt jo større ble tankene. Jeg ble mobbet hver eneste dag på barneskolen og ungdomskolen, det gikk veldig inn på meg. Jeg hadde allerede da lyst på å ta livet mitt, men måtte holde styrken oppe. Jeg har kjempet meg igjennom mange tøffe perioder som gjør at jeg sliter nå i dag. Jeg har opplevd mye og det er ting jeg ikke tørr og snakke om. Jeg har forklart mine nærmeste at det er noe jeg ønsker å prate om, men at det er noe jeg ikke klarer. Det eneste de veit er at jeg sliter med selvmorstanker og ja jeg har prøvd å tatt livet mitt tidligere. Det var en liten periode der jeg ikke tenke så mye over de tøffe tidene, men tanken kom selvsagt tilbake etter det voldelige og truende forholdet jeg var i for bare noen få år siden. Den perioden har vært det tøffeste jeg har opplevd hittil i livet og jeg er nesten 100% sikker på at jeg kommer til å oppleve flere tøffe perioder. Jeg har lenge ønsket å få hjelp mot de psykiske lidelsene, men har så vidt turt ta sjansen på hjelp. Moren min søkte om hjelp for noen år siden, men fikk dessverre avslag for hjelp på den tiden. Det er ikke spesielt lenge siden legen sendte en henvising slik at jeg hadde en mulighet for å få den hjelpen jeg trenger og sist uke fikk jeg den gode nyheten om at jeg skal få hjelp. Endelig skal jeg få den hjelpen jeg har trengt i flere år og endelig skal jeg få snakket med en person om dette. Dessverre er jeg redd, redd for å fortelle alt og det å ikke kunne stole på personen jeg har fortalt det til. Jeg har så vidt turt og åpne meg for de nærmeste, så hvordan skal jeg egentlig klare å fortelle om disse tøffe periodene og selvmordstankene til en helt fremmed person. Innerst inne er jeg redd for å snakke om det, men jeg vet godt selv at det er noe jeg trenger.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag er det 10 år siden en av mine nærmeste venninner gikk bort og jeg merker at det går veldig innpå meg. Hvert eneste år etter hun ble borte har jeg tent lys for henne. Jeg har tenkt på henne og tent lys om kvelden, det har hele tiden vært min måte å minne henne på og min måte å trøste meg på. Den 23 august hvert eneste år har jeg valgt å stenge meg selv inne og det er også noe jeg kommer til å gjøre i år. Det er den datoen i året jeg virkelig trenger tid for meg selv, spesielt nå som jeg virkelig hadde trengt henne. Jeg velger alltid å sitte for meg selv på denne dagen og tenke på henne. I morgen stenger jeg meg selv inne og holder meg hjemme. Dette er en dag jeg gruer meg til hvert eneste år og jeg vet at jeg ikke kommer til å sove noe natten før. Det skjer det samme hvert eneste år, jeg våkner natten før og gråter for meg selv. Jeg setter meg inn i stuen for å gråte og jeg setter på en trist sang. Det er da alt av følelser kommer og det at jeg virkelig savner henne. Siden det er 10 år siden kommer det til å bli ekstra tøft.Likes

Comments

I 6 år har jeg slitt med å komme meg vekk fra en arbeidsplass som bare har dratt meg langt ned. November 2016 fikk jeg praksisplass i en matbutikk og jeg var utrolig spent på hvordan det hele kom til å bli. Jeg var usikker på om dette var virkelig noe jeg kom til å like og noe jeg kom til å få til. Det har gått overraskende bra og jeg trives utrolig godt. Praksisen varte egentlig i 6 mnd men siden de er såpass fornøyde her på Coop har jeg fått lov til å være der lenger. Jeg er jo innen nav og venter på en ledig plass via nav slik at jeg for en videre opplæring i ordiner bedrift. I dag fikk jeg beskjeden om at jeg skal forsette å jobbe på Coop fram til nav har en ledig plass til meg. Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for hvor jeg skal jobbe og det er like før jeg kommer meg vekk fra den gamle arbeidsplassen. Jeg er super fornøyd og kan jobbe på en plass der jeg trives. Det hjelper virkelig å gjøre sitt beste og en bra innsats.

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg kommet meg mer og mer ut og jeg har opplevd mer enn det jeg har gjort på ganske så lenge. Jeg har blitt flinkere til å komme meg ut og til å gjøre noe ut av dagen. Jeg fant sjeldent på noe å gjøre og satt alltid å tenkte ut hva jeg kunne gjøre, men jeg kom aldri noen vei. I det siste har jeg vært en del på Jessheim og Jessheim har blitt til mitt andre hjem. Jeg bor i Skedsmo, men begynner å føle meg mer hjemme på Jessheim. Det er der jeg gjør ting og det er der jeg for mye ut av dagen min. Jeg har også fått mer og blogge om etter jeg startet å være mer ute. Det at jeg har begynt å komme meg mer ut har også hjulpet meg på humøret. Jeg er mer glad innvendig og det har vært litt lettere å legge de vonde tankene bak seg. Selvsagt sitter det tanker der enda, men jeg tenker ikke like mye på de nå som før. Jessheim er mitt andre hjem og jeg trives så godt der. Jeg er mer på Jessheim enn det jeg er i Skedsmo, kanskje ikke så rart når en stor del av hverdagen min er på Jessheim.Likes

Comments

Denne helgen har virkelig vært en av de beste og kunne ikke drømt om en bedre helg. Fredagen startet med at jeg dro ned til Jessheim for å få lit tid for meg selv. Jeg gikk rundt på senteret og så gikk innom matbutikken for å kjøpe noe jeg kunne kose meg med når jeg skulle til Nordbytjernet. Hadde en plan om å dra til Nordbytjernet, men som alltid kom jeg ikke så langt. I stedet endte jeg opp hjemme hos en jeg kjenner og det endte selvsagt med en fest. Vi koste oss med godt og drikke, bra musikk og festen kunne bare ikke blitt bedre. Så kom lørdagen og jeg måtte dra tidlig til Lillestrøm ettersom at jeg skulle på fotballkamp den kvelden. Det var virkelig gøy å være på fotballkamp denne kvelden, kanskje ikke så rart når favoirtt laget knuste de dem spilte mot. Etter kampen brukte jeg en time på å komme meg hjem og jeg gledet meg til å bare slenge meg ned på sofaen og se en god film, men planene ble fort endret. Jeg fikk et spørsmål om jeg hadde lyst til å komme til Jessheim for å drikke ute. Det jeg ikke viste var at det var et rånetreff jeg hadde takket ja til så jeg fikk meg en stor overraskelse der, men jeg hadde det kult. Tidligere i dag var jeg hjemme hos to gode venner av meg før vi skulle ut på konsert for å se Sandra Lyng opptre. Det var en bra konsert og det var like gøy å se Sandra som alltid. Dette er helt klart en av de beste helgene jeg har hatt og en helt klart en stor favoritt. Elsker starbucks så måtte selvsagt innom dit i helgen også.

Likes

Comments

I går kveld var jeg på konsert sammen med to gode venner av meg! Vi skulle se en kompis av dem opptre og han leverte som alltid. Digger virkelig den fyren der selv om det faktisk er andre gangen jeg ser han opptre. Hadde aldri hørt om han tidligere før jeg var og så han på Kjeller`n på Jessheim for to uker siden. Sneip er artist navnet hans, rå kult navn syntes jeg da. Jeg digget musikken hans med en gang jeg hørte på en av de nyeste låtene hans. Gud så gøy som jeg hadde det i går og virkelig koste meg på konsert. Jeg var ganske så sliten så orket ikke å være i danse modus, men gud så gøy det var. Kan vell innrømme det at lysta på å danse og slå meg løs var der, men er man sliten så er vell ikke akkurat det noe man orker. En fantastisk konsert, det er det ingen tvil om.

Likes

Comments

I går ettermiddag tok jeg turen til Jessheim for å møte ei god venninne. Vi hadde avtalt god tid på forhånd at vi skulle spise middag ute før vi skulle på konsert med henne og forloveden hennes. Siden forloveden hennes skulle på fotballtrening før konserten ble vi venninnene enige om å ha litt jente tid før han kom tilbake fra fotballtreningen. Vi jente koste oss med god middag ute på Egon og skravlet om alt mellom himmel og jord. Maten smakte som alltid og jeg gikk like fornøyd ut fra Egon. Jeg og venninnen min hadde mye tid igjen før konserten så da gikk vi like greit rundt på senteret. Dette var forresten første gangen jeg og hun spiste sammen ute noe som gjorde det hele ekstra koselig. 

Likes

Comments

Det nærmer seg 10 år siden du forlot oss, du døde så alt for tidlig. Du var bare 15 år da du fikk kreft og hadde bare 2 år igjen å leve. Jeg husker godt hvordan du var som person og alle de minnene jeg var så heldig å få oppleve med deg. Jeg husker deg som en god hjertet person som spredde mye glede og som alltid var der for vennene dine. Du var min første nære venninne og den som stod meg nærmest. Det var du som alltid var der for meg og støttet meg i alle de tøffe periodene. Jeg har slitt i flere år nå og du er den jeg virkelig hadde trengt, dessverre er ikke du blant oss lenger. Jeg viste at jeg alltid kunne regne med deg og har så vidt latt nye mennesker komme så tett innpå meg slik du gjorde. Det er du som hadde kjent den virkelig meg og en som hadde kjent meg best. Jeg tenker på deg hver eneste dag og skulle ønske du var hos meg. Det er spesielt i de tøffeste periodene jeg tenker på deg og jeg ser for meg deg smile og hva du ville ha sagt om du var i live. Du hadde bedt meg om å ikke gi opp og at må gjøre det beste for meg selv, du viste hvor sterk jeg kunne være så lenge jeg hadde deg ved min side. Hver dag føler jeg meg svak og jeg vet det er en person som mangler. Det er minnene om deg som holder meg i live i de tøffeste periodene. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har ønsket å gi opp, men likevel har klart meg. Det er deg jeg kan takke, det høres vell kanskje rart ut når du ikke er blant oss kjære Thea, men det er du som har holdt meg i live. Jeg føler meg sterk når jeg tenker på deg og den styrken du ga meg de få årene du var i live. Jeg savner deg og tenker på deg hver eneste dag.
Likes

Comments

God søndags kveld, da er jeg hjemme igjen og klar for å gi dere oppdateringer fra hytteturen jeg var på denne helgen. Fredags kveld kom vi fram til hytta og det første vi gjorde var å ordne i stand ting i hytta før det ble middag seinere på kvelden. Mens foreldrene mine drev med middagen tok jeg meg en tur ut for å ta bilder til bloggen. Etter middag ble det en rolig kveld foran tv`n med godt og drikke. Vi hadde ingen planer for lørdagen ettersom det var spådd dårlig vær, heldigvis ble været bedre enn forventet. Siden vi ikke hadde noen spesielle planer foreslo jeg at vi kunne ta oss en fjelltur, noe foreldrene mine sytes var et bra forslag, så da ble den en fjelltur på oss seinere på dagen. Vi tokk med oss noe godt og drikke og noe vi kunne kose oss med på turen. Da vi kom tilbake til hytta ble det tapas til middag og resten av kvelden brukte vi på å slappe av foran tv`n. Så kom dagen i dag og foreldrene mine ordnet i stand et par ting før vi tok turen hjem.

Likes

Comments

Etter en opplevelse jeg opplevde for noen år siden har ting endret seg mye. Jeg har blitt sterkere som person, selv om det også har gått utover det pysiske og gjort at jeg sliter. En nær døden opplevelse og et voldelig forhold er noe man ikke ønsker å oppleve, men for meg har det også kommet noe godt ut av det. Denne opplevelsen har tatt knekken på meg, men samtidig gjort at jeg har blitt sterkere på visse områder. Livet mitt er forandret både negativt og positivt. Det negative har gått utover det psysiske, men det positive har endret meg som menneske. Jeg har ikke bare blitt sterkere, men også lært meg en lekse. Den leksen at jeg ikke må være for godtroende og ikke gi et mennesker for mange sjanser. Jeg har lært mer om meg selv og hvor mye jeg egentlig kan takle i de tøffeste periodene. Det var en tøff periode i livet mitt som har påvirket meg mye, men som gjorde meg sterkere. Tidligere i slike tøffe perioder har jeg valgt å "stenge" meg selv inne og syntes synd på meg selv. Jeg pleide å bare være hjemme og hadde ingen ønsker om å dra ut. Denne gangen viste jeg at det måtte bli en endring og at jeg måtte leve det livet jeg ønsker. Nå er jeg ikke den jenta lenger som sitter i leiligheten og syntes synd på meg selv, nå er jeg den jenta som lever det livet jeg ønsker å ha.

Likes

Comments