Header

New in denne sommeren!

High waist bukse fra Monki og Genser fra Bikbok.

Syns denne genseren var så utrolig stilig da jeg kjøpte den for veldig kort tid siden på salg, hos bikbok, og den er så behagelig og sitter veldig fint på også, samme med buksene, elsker Monki sine bukser da de er litt kortere i beina og har veldig god stretch.

Håper alle har en super dag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Håper alle har en super dag!

Jeg har hatt en skikkelig lang periode nå hvor jeg har vært i veldig god form, og orket veldig mye. Jeg har også trent mye mer i det siste og bakt litt osv, følt at ting har gått veldig bra, men i lange gode perioder glemmer man litt bort at man er syk og ikke må ta i for hardt da det kan virkelig smelle å snu på hue. Noe det gjorde i går, jeg lå hele dagen i sengen til samboeren min kom hjem, lagde mat til han og masse hjemmelaget mat til chloe som hun skal spise fremover, og var egentlig utrolig dårlig all over, utmattelsen tok helt overhånd å kroppen sluttet å virke, men jeg strakk meg til å lage mat osv for det. Da det var leggetid og natt sov jeg i 3 timer før jeg våknet av en sykelig hodepine som ikke gikk over med det første, prøve å massere nakken, tok hodepine tablett, drakk vann osv, og ga opp litt, så jeg tok frem padden og så på litt serie til jeg tilslutt sloknet. Kl 9 i dag tidlig brå våknet jeg, og følte meg totalt tygget og spytta ut igjen, og jeg hadde en veldig viktig ting jeg skulle, så måtte bare ta meg totalt sammen å la sykdommen vente litt, så gjøre det jeg skulle. Det er ikke lett å skyve dårlig form unna men noen ganger er ting så viktig at jeg bare må klare det.

Jeg ble nemlig intervjuet over skype av et Engelsk magasin 'The 'Economist'', noe jeg syns er utrolig givende og stort at jeg fikk være med på. det hele gjelder AV1 roboten jeg både har hatt på skolen, og brukt i sommer igjennom et prosjekt Atea og No isolations hadde, som jeg også fikk gleden av å vær med på.
Jeg syns det er så gøy å føle jeg kan hjelpe til, å prøve ut ting, og komme med tilbakemeldinger som er gull verdt for dem. Denne teknologien er jo gull verdt for utrolig mange mennesker, og jeg syns det er så utrolig givende å kunne hjelpe til å formidle dette videre sammen med dem.

Etter intervjuet måtte jeg bare legge meg i foster stilling, var helt tømt for energi, men prøver å mentalt forberede meg på å dra på yoga kl.16.30 for det.


Sofa tryne og bilde fra intervju med tv hordaland i sommer da jeg var på festival med Av1 og ble intervjuet igjennom roboten!

Likes

Comments

Ukens smoothie, en deilig start på dagen!

Ingredienser:
2 cups kokos melk/vann
2 cups mango (frosne)
2 cups spinat
2 stangselleri stenger
1 ss protein pulver
1/2 cup granateple (saften fra bærene inni)


slik gjør du:
Når det gjelder Granateple så har jeg tatt ut alle frøene/bærene inni granateple, og blendet i en blender, så har jeg silt ut alle frøene og dermed har man granateple juice.
eller man kan kjøpe økologisk granateple juice i butikken.

Jeg starter alltid med det flytende og frosne i blenderen, så putter jeg i resten og dermed blender på høy hastighet en stund til man får en flytende og fin konsistens.

så er det bare å nyte den utrolig gode smoothien.


ENJOY!
  • 23 lesere

Likes

Comments

God Lørdag alle kjære lesere!

i dag har virkelig lørdagen bare skutt fart av sted og tatt meg igjen med tiden, hvor ble all tiden av? he he.
Startet dagen med en smoothie til frokost i dag, oppskrift kommer på mandag tenker jeg, så en tur med Chloe før vi dro til butikken å handlet inn en haug med frukt til å knaske på hver dag. Vi glemte å se på klokken i går, så vi la oss ikke før 4, er ikke ofte vi er oppe så sent, og jeg sovnet ikke før halv 6 for jeg var så overtrøtt, hehe, så er litt skutt i kroppen i dag kjenner jeg, er kanskje ikke så rart da jeg ikke har sitti stille et sekund.

Jeg har egentlig vært veldig effektiv i dag, har bakt sunne søtsaker, vasket og ryddet litt, handlet osv, så det neste som står på planen nå er å slappe totalt av, vi skal vell sikkert gjøre noe gøy hjemme i dag, får se hva som hender!

Jeg har valgt å ikke blogge så mye om sykdommen min i det siste, siden jeg har vært i veldig god form generelt, sliter litt med utmattelse og søvn, men ikke hatt alt for mye smerter, så har heller fokusert på fine ting jeg er veldig interessert i, Hvis dere noen gang har noen spørsmål om noe, så er det bare å fyre løs!

Jeg har jo også snap kontoen ''Norwegianblogs'' i dag også, så gjerne titt innom, da vi er 8 jenter som snapper forskjellige dager , hver uke. kjempe gøy måte å bli bedre kjent med noen på.

Har kjøpt inn en del for å lage litt spennende spiselige ting fremover, gleder meg til å dele med dere hvordan dette blir!


Likes

Comments

Da er det endelig helg dere!

For en uke dette har vært, har trent masse, startet med yoga og fått ryddet og vasket litt.
jeg har i tillegg fått være med på noe spennende som jeg kommer til å skrive om i et innlegg når det kommer ut, jeg har vært så heldig å få være med å hjelpe til litt, så jeg blir intervjuet av et engelsk magasin til uken, noe som er veldig spennende, dette gjelder Av1 roboten, jeg kommer til å skrive mer om det og eventuelt linke til artikkelen senere, vet ikke når det kommer ut.

Skal trene siste økt denne uken i dag, jeg og samboeren skal på yoga, noe som er så utrolig deilig å holde på med!
så har jeg skikkelig lyst til å lage noe sunt å godt i helgen, så har søkt litt rundt på ting å lage, og har bestemt meg for å lage is og energy bites (små kuler med nam i), jeg fant en del oppskrifter, men tenkte å ta litt fra noen ideer fra noen oppskrifter å prøve å lage min helt egne oppskrift, har lenge hatt lyst til å lage sånne bites og deilig sunn is, så skal absolutt få gjort det i helgen, også så klart dele med dere!

Er noe alla det på bildene under jeg skal lage!


Gleder meg til å dele resultatet!

vi har egentlig ikke planlagt noe spesielt i helgen, så får se hva vi finner på, med vi skal ihvertfall kose oss, så har jeg snap kontoen i morgen (Norwegianblogs), man finner alltids noe å drive med!

har dere noen spennende planer for helgen?

Snap: Mcatalina

Likes

Comments

Nytt inn i sommer!

God formiddag alle sammen, nå er det snart helg igjen dere, herlighet som tiden flyr, håper alle har hatt en fin uke så langt, jeg skal nyte litt avslapping på sofaen nå, så jeg kanskje orker trening i ettermiddag, dag nummer 4 med trening også er det yoga i morgen, så hvis jeg orker trening i dag, så er det 5 dager med trening denne uken, super bra føles det. igår var kjæresten med på yoga, og vi skal på yoga sammen fremover også, veldig deilig å ha startet med det igjen!


Skrev jo for en stund siden at jeg skulle dele alt jeg har kjøpt i sommer, innleggene kommer litt og litt, her er ihvertfall et kjøp jeg gjorde nylig, og som er nytt inn på bikbok for 2 uker siden tror jeg. Elsker pastell farger, spesielt denne grønnfargen. Denne buksen og bodyen var bare helt nydelig å gå med, kun velbehag å ha på og ser super fint ut samtidig! kjøpte det ganske nylig!

Bukse og body fra Bikbok, og jakke fra Cubus

Ønsker alle en super dag <3

Likes

Comments

God formiddag fantastiske dere!

For en deilig start på dagen, jeg gikk en lang tur med Chloe (my dog), og det er endelig fint vær, deilig og varmt!
Dessverre har det vært ekstremt lite sol i det siste, har bare øse pøst ned med vann her i Bergen, så en sol fylt dag blir satt stor pris på. Jeg testet også ut en ny smoothie oppskrift i dag, som blir neste ukes (ukens smoothie), da den ble helt fantastisk god, elsker å starte morgenen med en god smoothie!

Jeg har også ryddet litt her hjemme, og vasket kjøkken skapdørene, da vi har sånne blanke hvite skapdører som blir skitten med EN gang, så i fremtiden når man har egen bolig, så blir det mest sannsynlig ikke slike blanke skapdører selv om det er sykt fint, for de ser så fort fettete og fæle ut, blir gal! Jeg må få ryddet litt på verandaen også ser jeg, er planter overalt på gulvet osv, fordi regnet har ødelagt plantene ute, og flettet kurv potter som henger på gelenderet passer ikke inn i Bergen da de faktisk mugner på grunn av all fuktigheten, så blir nok plastikk fantastisk neste år!

Jeg skal også på yoga 16.30 som blir tredje treningsøkt denne uken, og absolutt ikke den siste, føler meg skikkelig sprek denne uken altså! og kjæresten kommer hjem etter noen dager på vakt, så denne dagen kan ikke annet enn å bli fin! Jeg sang forresten litt i ste, spilte inn med IRIG mikrofonen, ble fin lyd, må bare manne meg opp å dele det jeg spiller inn etterhvert! er en prosesss! Men ihvertfall så håper jeg dere også får en super dag <3

Ønsker alle en super dag!

Likes

Comments

God formiddag kjære lesere<3

Nå er det mye trening om dagen merket jeg, he he, jeg hadde første yoga time i går, skal til fysioterapaut i dag, yoga i morgen så trene med kjæresten etter det, blir ikke en slapp kroppsdel på meg fremover, he he.
men det er egentlig skikkelig deilig, for jeg har noe fornuftig å drive med som hjelper meg til å bli bedre helsemessig, også når sangkurset startet igjen neste uke, så har jeg enda en ting på agendaen, og da har jeg liksom en liten time plan, så putter man så klart litt ting i mellom der, men når man er hjemme værende så er det viktig å ikke være hjemmeværende hver dag hele tiden.

merker jeg er støl i muskler jeg ikke husket jeg hadde etter yogaen i går, he he, er så deilig å ha startet med det igjen, ikke drevet med det på lenge, og er absolutt nyttig for min helse, da jeg blir stiv på grunn av smerter, men merket også i går at jeg fortsatt er ekstremt myk i forhold til normalen.

i dag hadde jeg egentlig tenkt til å synge rett etter fysio timen, men så fikk jeg vite at jeg hadde mistet pengene mine av nav i dag, på grunn av at legen hadde glemt å levere papirer før ferien, så må sikkert tilbringe en del tid på sosialen for å ha penger i mellomtiden til jeg får tilbake pengene mine!! syns det er såååå kjedelig å være på nav, hadde jeg kunnet jobbe så hadde jeg gjort det!

men men, jeg får sikkert litt tid til å synge litt i kveld da!

ønsker alle en super dag!

Likes

Comments

Ukens fantasiske smoothie! 

Ingredienser

1 cup eple juice (organic/sukker fri)
2 cups mandelmelk
2 cups Grønnkål
1 cup solbær (ferske eller frosne)
1/2 avocado
1 cup ananas (frosne eller fersk)
1 ss chiafrø (som har ligget i vann i 5 min)
2 ss protein pulver


Slik gjør du!

jeg putter frosne og flytende ingredienser alltid oppi blenderen først, deretter resten av ingrediensene. sett blenderen på høy hastighet til alt er knust sammen til en kremete konsistens, og deretter nyt en deilig og næringsrik smoothie.
denne oppskriften tilsvarer 2 store posjoner, som erstatter et helt måltid (alle smoothiene mine nesten gjør det)

Ser den ikke god ut?

Det er en av de beste jeg har laget når det kommer til næring og smak, utrolig god smoothie!

ENJOY!

Likes

Comments

What a wonderful weekend!

Denne helgen har virkelig ikke vært så grusomt spennende, men jeg har fått slappet av en hel masse, spist god mat, og sovet helt himmelsk godt, så føler meg virkelig klar for en ny uke med nye muligheter!
i går så var vi skikkelig NERDS, da vi tok oss en tur til byen, satte oss på kafee, spiste et deilig kakestykke (blåbær pai), på espresso house (den er økologisk), også kjøpe vi så klart en frappino, noe som er helge tradisjon, da det er så himla godt tross for at det er himla usunt og tilhører helgen. Det ble liksom en liten date, pluss at vi tuslet litt rundt å tittet på salg, og EHEM, spilte pokemon go! vi var på super Pokemon jakt, ha ha, ja det er lov å le, vi syntes det er gøy å gå tur og jakte litt samtidig, sånn er det bare!

Jeg fikk en litt vell stor Frappino, så på kvelden ble jeg veldig dårlig (ehem laktose intoleranse), burde kanskje holdt meg unna, men neida! så neste gang skal jeg sjekke ut om de har laktose fri melk, så slipper jeg mage smerter hele kvelden!
MEN kvelden ble absolutt ikke ødelagt, for jeg så på New girl serien hele kvelden imens kjæresten satt å spilte ved siden av, jeg lo så jeg nesten tissa på meg hele tiden, er så glad i den humoren på denne serien! haha. så lørdagen ble veldig fin altså!

I dag er planen å trene, blir vell ikke mer spennende enn det tenker jeg, vi nerder sikkert litt, så skal jeg se om energien min fører meg bort til hobby rommet mitt og mikrofonen som står og venter på meg!

jo også bestilte jeg min første time til yoga i morgen ettermiddag, skal starte for fullt med det igjen, gleder meg masse!


Nytt Treningstøy!

måtte bare slenge med litt bilder avden nye freshe treningsbuksa fra cubus, elsker treningstøy som har kjempe fine mønster og farger, og denne bare skriker av awesomeness!

ønsker alle en super duper søndag videre <3

Likes

Comments