Header

Endelig kan jeg slappe av å puste ut!

Heisann sveisann kjære lesere <3
denne uken her har jeg virkelig ikke bare ligget på latsiden selv om formen har vært dårlig, for denne uken har vi trent nesten hver dag, jeg har handlet inn halloween stæsj til i morgen, da vi skal ha halloween kostyme parteey!
Ikke nok med det, men jeg har sydd hver bidige dag på kjolen som skal være kostymet mitt, men som også skal kunne brukes utenom halloween, og jeg er ikke skredder, og heller hadde jeg ikke noen form å sy etter, så dette ble mye vanskeligere enn jeg hadde sett for meg, pluss at jeg valgte å lage kjolen sykt mye vanskeligere enn jeg hadde trengt, da jeg som regel alltid hiver meg ut i sykt kompliserte ting før jeg gjør ting enkelt, så ja, dette er første kompliserte kjole jeg fri hånds syr uten mønster eller tegninger, he he rett og slett kun ut i fra fantasien. Jeg har så klart målt meg selv opp og ned og ut og inn 100 vis av ganger, så det blir ikke så verst ser det ut som, og nå har Jeg heldigvis ikke så mye igjen av kjolen, bare stropper og litt små fiks, så rekker å sy det i morgen, så kjolen blir ferdig til festen, prøvde kjolen i sta, og er sykt imponert av meg selv og mine kreative ferdigheter, altså man trenger ikke være sykt proff for å sy kjole, selv om jeg ikke har alt utstyr jeg burde hatt til maskinen osv, så fy flaten, selv om jeg ser dum ut så er jeg sabla smart også :P mohahaha.
Men jeg skal uten tvil ønske meg/spare til en byste (sydukke) for å drive å fikse å trikse med kjolen rundt seg selv er ikke så enkelt, ha ha, men jeg gleder meg til å vise resultatet, og nei, dere får ingen oppskrift på den dessverre, for jeg har ikke noen til meg selv en gang :P haha

Jeg startet faktisk dagen i dag med å lage muffins, pluss hjemmelaget hundefôr til Chloe, pluss at jeg har ryddet og vasket klær, har faktisk ikke slappet av noe særlig mer enn 1 time i dag helt frem til nå, for jeg fant ut at jeg ville dekorere litt i dag også, så nå er jeg virkelig skutt, jeg vet virkelig å tøye grenesne/strikken til strikken har ryki for lenge siden. men har ihvertfall ikke alt for mye å gjøre i morgen da, jeg skal bare lage punsh, frosting til muffinsen (cupcackes), pynte litt til, sy litt og tja det var vell det!

Har dere noen spennende halloween planer?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

A sunny & beautiful day!

For en vakker dag dere, Bergen er en utrolig fin plass i dette landet spesielt når det er sol. Jeg startet denne flotte dagen med min første fysioterapi trening i basseng på haukeland sykehus, noe jeg skal hver mandag fremover. Basseng trening er jo desidert det beste for meg med den anspente og smertefulle kroppen min, så denne økten i dag gjorde virkelig dagen min. Syns det er litt gøy og koselig at jeg er den yngste på gruppe treningen, er meg og 50 + gjengen, he he.

Må bare anbefale noe siden jeg var inne på det med at Bergen er et fint sted, for i går i det fine været bestemte vi oss for å ta en ''lang tur'' altså lang for meg, og etter det dro vi til 'VIL VITE' museet, noe som viste seg å bli så utrolig gøy at vi ble der i 4 timer nesten, he he, utrolig mye gøy og lærerikt, man går nesten løpsk med all trykkingen på ting. he he, men absolutt å anbefale til alle som tar turen til Bergen.

Jo også enda en ting, he he mye på hjertet i dag gitt, Men jeg fikk endelig vært på stoff og stil på fredag og kjøpt stoff, så i helgen var jeg i full gang med sy prosjekter, og blitt skikkelig bitt av sy basillen, så nå driver jeg å skal sy en utrolig fin kjole som jeg selv har tegnet, og jeg har ikke all kunnskap om sying av kjoler, med søm teknikker osv, men er utrolig gøy å bare prøve seg frem å klare å få det kjempe fint på et vis, gleder meg veldig til å vise dere.

Som dere sikkert har fått med dere så kommer det ikke like ofte innlegg som før, før kom det hver dag gjerne 2 ganger om dagen noen ganger, men nå tenker jeg at jeg skriver heller innlegg når jeg er i form og orker for det skal jo være gøy og fint å blogge, ikke en plikt føler jeg. Jeg ønsker jo å skrive så ofte som mulig så klart, for det er jo så go terapi, koselig og fint å blogge.
Så da vet dere at det kommer innlegg plutselig bare, men det kommer ihvertfall.

Vil vite museet!
Håper dere har en super dag!

Likes

Comments

Ukens smoothie!

Ingredienser:

1 cup solbær (frosne eller ferske)
1 cup ananas (fersk eller frossen)
1 cup vannmelon
2 cups spinat
1/2 rødbete
1/3 sitron (saften fra)
2 cm ingefær
1/3 chilli
4 - 5 dl eple juice (økologisk kaldpresset)

Slik gjør du:

Jeg starter alltid med å putte de frosne tingene sammen med det flytende først, og derettet resten av ingrediensene, så blender jeg på høy hastighet til alt er blitt til den konsistensen man ønsker!


ENJOY...!!
Slang med et lite bilde av meg og min lille skjønnhet!

Likes

Comments

En ny uke med ny oppladede batterier!

Denne helgen har vært veldig fin egentlig, vi har ikke gjort så veldig mye annet enn å være hjemme, spilt spill, sett serie, film og bare snakket sammen og kost oss med god mat, da jeg har hatt betennelse i nakken/skulderen og i tillegg hatt søvnproblemer ble det slik denne helgen. Nå har jeg ENDELIG fått litt søvn igjen, så føler meg mye mer klar for en ny uke nå, helt utrolig hvor viktig søvn er altså. Jeg og Raymond var utrolig flinke i går også da forresten, vi tok frem spinning sykkelen og syklet 1 time hver så svetten rant her, og i tillegg trente bein og rompe sammen. Jeg vil si at vi har vært flinke selv om vi har slappet av en del.

Nå er det snart Halloween!!

Jeg tok et super spontant valg i går kveld, da jeg har hatt så utrolig lyst til å ha en skikkelig halloween fest, men aldri gjort det, så nå går endelig ønsket i oppfyllelse, weee! har en stund nå planlagt litt hva jeg skal kle meg ut som, jeg ha alltid vært vampyr nesten, da jeg har en greie for vampyrer, og aner ikke hvorfor, men denne gangen bryter jeg tradisjonen, og skal være noe helt anderledes, og skal lage hele kostymet selv, jeg tenker å ikke røpe ideen nå, før etter festen, slik at jeg kan dele hele ideen med et bilde sammen med dere. wee som jeg gleder meg, håper jeg får til å lage kostymet slik jeg ønsker det.

Jeg tar forresten gledelig imot tips til halloween fest ting!

Må jo pynte litt og gjøre det skikkelig når jeg først skal ha fest!
jeg som fester så utrolig sjeldent, hehe.

Likes

Comments

Ballkjole tapas med navy wifes/samboere

Fredagen som var, hadde vi månedens tapas som vanlig med jentene (samboer/kone til en mann i marinen på Fregatt), og denne gangen var det bestemt at vi skulle dra frem de fineste kjolene i skapet å pynte oss for ball tapas, hvor gøy er det vell ikke å kunne dra frem fin stasen en gang i blant.
Jeg hadde ikke sko som passet til da, fant jeg ut i siste liten, men men, gikk i sokkelesten uansett med super fine hjerte sokker, he he, så gjorde ingenting.

Det var så utrolig gøy å se alle de fine kjolene som jentene hadde på seg, alle hadde så utrolig fine kjoler. Jeg personlig kjøpte kjolen min dagen før, he he, for den kjolen jeg egentlig skulle ha på måtte sys inn, men det kostet mer enn å kjøpe ny kjole, så venter heller med den kjolen til jeg kan sy den inn selv, for nå har jeg jo endelig sy maskin selv, og skal lære meg å sy slike ting selv.

Ihvertfall, denne kvelden her som alle andre tapas kvelder var utrolig koselig, tiden bare flyr i det hyggelige selskapet, og jeg ble en stund lenger enn jeg har gjort tidligere, noe som var utrolig hyggelig, liker virkelig når formen min holder noen timer så jeg ikke bare får vært med 1 time eller 2.
Jeg som har vært mye dårlig i det siste og ikke vært så veldig sosial, så gjør det veldig godt å ha en så utrolig koselig kveld..

Ønsker alle en super dag <3

Likes

Comments

Gode og vonde dager!

Hele livet består av Gode Og vonde dager, Og når man har en sykdom Så Kan man kanskje desverre få litt oftere vonde dager enn hvis man hadde vært frisk.
I Det siste har Jeg hatt skikkelig problem er med søvn, som virkelig har Påvirket hverdagen, man får liksom Ikke den energien man trenger til Å skrive blogg innlegg, Synge, trene osv, Og Det På virker hvordan man føler seg Så klart. I dag tror Jeg at kroppen min fikk litt nok av lite søvn, var våken hele natten nesten, Så I hele dag har Jeg Så vidt klart Å bevege meg opp av sengen Og hatt en hel haug av smerter, Og da føles alt litt hapløst selv om Jeg uansett finner en løsning Så Jeg Ikke har Det alt for ille. Jeg har sett På serie I sengen med Chloe, stakar hun er jo også dårlig Så Kan Ikke gå tur med henne enda stakar, så bare båret henne ut på gresset så hun fikk gått på do, men hun vil helst bare ligge ved siden av meg å sove. Og Jeg selv om Jeg Ikke har Det Supert, koser Meg likevell fordi Jeg Ikke har gitt opp, altså Det er kjipt med dårligere dager, Det er kjipt Å Ikke orke ting, men Sånn er Det bare, men Det blir Ikke Sånn for alltid. Jeg blir bedre, må bare hvile. Så da må man bare gjøre Det beste ut av ting, kose seg I elendigheten, he he. Nyter Knutekål som snacks mens Jeg ser På serie Og koser med chloe.
Så Håper vi På en bedre dag imorgen, kanskje Jeg får dratt På yoga.

Viktig å ikke gi opp når ting virker håpløst eller er kjipt og vondt.

Likes

Comments

En bitter smak av sunnhet!

Ingredienser :
1 grapefrukt ( skrellet)
1 cup mango (frossen)
1 cup ananas (frossen)
2 håndfuller spinat
1 håndfull grønnkål
2 stangselleri stenger
4 dl kokosmelk

Slik gjør du :
Jeg starter alltid med de frossene ingrediensene, og de flytende så putter jeg oppi resten i blenderen, og setter blenderen på høy hastighet til alt er blendet sammen til en flytende konsistens.

Det er så klart en litt bitter ettersmak på grunn av grapefrukten, hvis det blir for mye så kan man putte oppi kiwi eller appelsing for å hemme smaken litt, men er en god smoothie som virkelig har mange fordeler for kroppen.

Likes

Comments

Som jeg har sagt noen ganger nå så blir det litt ferre innlegg om dagen, og har vært lite, men det skyldes formen, så kommer det helt sikkert dager snart hvor jeg blogger mer igjen, blir litt sånn dessverre, men jeg slutter ikke blogge helt, så det kommer alltid et innlegg før eller siden. men nok om det.
Difficult roads often lead to beautiful Destinations.

Jeg tenkte at jeg bare måtte dele det jeg gjorde på lørdag med dere!

Jeg er jo ekstremt glad i å gå tur i skog og mark, eller i fjell, men har ikke fått gjort så mye av det siden jeg ble syk for 6 år siden snart, noe som har vært et mål for meg hvert år å kunne klare, ihvertfall bare noen små fjelltopper som ikke er super langt å gå opp til, jeg prøvde jo en topp for 2 år siden for første gang på 6 år, og klarte å gå nesten 1 mil, noe som jeg også fikk kjenne på i 1 uke etterpå, men det var en fantastisk følelse!
På lørdag var det så utrolig fint vær her i bergen så vi bestemte oss for å ta turen opp en liten fjelltopp her som heter ''Løvstakken'', og det er hele 2,3 km til toppen ca, og blir da 4,6 km til sammen i kjempe bratt terreng, måtte klatre en del for og si det slik, og svetten rant, men det var en super fin tur, selv om jeg ble dårlig allerede halvveis opp, og måtte fokusere hardt på å tåle smertene resten av veien til toppen, men uansett hvor vanskelig og vondt det ble på slutten før toppen, så klarte jeg det faktisk!

PÅ Løvstakken ser man en så utrolig fantastisk utsikt, så jeg er så glad for at jeg kom til toppen, for det var vakkert å sitte der å titte utover bergen og naturen, i solen. Etter sikkert en halv time var det, det jeg gruet meg mest til, nemlig turen ned igjen, da tenker sikkert dere at, HÆ? det er jo bare deilig å gå nedover!
Men for meg er det verst, å stampe med beina nedover, så var litt slit å komme ned men jeg syns turen var utrolig fin for det. Jeg har måttet sitte en del i rullestol siden den turen men det går så utrolig bra.

Virkelig stolt av meg selv som presser meg selv litt til å klare slike fine ting, og blitt flinkere til å ikke presse meg alt for mye så er virkelig en fantastisk følelse. Jeg syns at det er verdt å klare slike ting selv om jeg får noen dager eller uke med smerter og dårlig form etterpå.

Men stakar chloe slo seg eller vrikka, uff, hun halter enda siden lørsdag, så vi var hos dyr legen i dag, og det var heldigvis ikke noe alvorlig, bare litt forslått, så nå skal en hyper ADHD hund bare gå rolig og ikke hoppe å sprette stakar, hun er så modig.

Der står jeg stolt på toppen av fjellet, med en vakker utsikt i bakgrunnen <3

Hvis dere lurer på hvorfor jeg er så full av gjørme på bildet til høyre, så er det fordi det var skikkelig grisete oppover, også bada chloe i gjørme, og underveis måtte jeg løfte henne for hun ble litt redd en hund. hehe.

Og bildet til venstre er på ettermiddagen på tur med chloe, hvor hun ikke klarte å gå mer stakar så rulla henne inn igjen..

Likes

Comments

Endelig litt Våken!

Det har blitt lite blogging i det siste desverre, både pågrunn av ferie og personlige grunner.
blir litt sånn en gang i blant når man har en slik sykdom, pluss hvis man reiser på ferie og det ikke er Wifi.

Det har ikke vært like lett å komme hjem til bergen igjen, jeg lurer litt på om det er klimaendringene, da jeg har hatt utrolig tunge netter med lite eller veldig dårlig søvn. Jeg har gått rundt som en zombie her hele tiden, ikke orket nesten noe som helst, og nesten ikke orket å lage mat en gang. Når jeg er alene hjemme også så er det ikke alltid så greit å være så dårlig, men jeg har klart meg og overlevd,. I dag er ihvertfall en mye bedre dag, i går var også en litt bedre dag, søvnen er fortsatt ikke super god, men jeg har ihvertfall litt mer energi.
Selv om jeg har vært dårlig da, så har jeg jo vært positivt innstill til at dette går over og bedre dager kommer, og jeg er ganske sikker på at siden det er sol i dag så ble jeg i mye bedre form, regnet her i bergen har en tendens til å gjøre meg veldig dårlig har jeg funnet ut. Er det ikke rart at været skal ha så mye å si? helt merkelig.

I dag skal jeg og samboeren på yoga, også skal vi se på alle game of thrones episodene vi har gått glipp av siden ferien og han dro på jobb for noen uker siden, å egentlig bare nyte fredagen maksimalt!
har savnet kjæresten nå så blir godt å få tid med han igjen!

Jo også skal vi gå tur i et av fjellene i helgen, så krysser fingrene for godt vær og god form!

Har dere noen fine planer i helgen da?

Likes

Comments

Savner solen og stedet allerede <3

Noen utplukkede bilder fra ferien på Kypros, hvor vi bodde på villa sammen 8 stykker i min familie, og stor koste oss masse der og ute og spiste forskjellige steder hver kveld, utrolig flott ferie, absolutt den beste i år!

Litt bilder fra bassenget på villaen.! Bading måtte til i denne varmen!

Her tok vi oss en drink før middag, på en restaurant med utrolig flott utsikt, seee den solnedgangen da!!

Jeg, pappa og kjæresten min dro på en tur til et sykt fint og kult slott, som faktisk slottet til tornerose tar ideen fra, slottet ligger på toppen av et fjell, så var mye gåing, og når det er rundt 50 grader i solen så renner svetten godt for og si det slikt, men var absolutt en fantastisk tur, hvor vi fikk sett så utrolig mye stilig på slottet, og kom oss til toppen, jeg kjente det veldig dagen etter, da jeg sliter med å gå så lange turer, men var absolutt verdt den fine turen.

Fra et spisested 4 min unna villaen hvor broren min og pappa tok helt av med 25 retters, ha ha, begge var ikke så gira på frokost dagen etter!

her er fra siste middagen vår rett før vi dro til flyplassen, virkelig en flott avslutning med utrolig god mat og fantastisk utsikt mot sjøen.

Likes

Comments