Hei og god kveld alle sammen!

Nå denne uken her har vi i leiligheten, altså meg og samboeren min Oskar, begynt å pynte klart til jul. Vi har full julestemning nå og bryr oss ikke om enkelte mener at det er "for tidlig". Vi ønsker selv å ha det sånn, så da har det blitt sånn.. Haha. Til og med juletreet er på plass, og ja, vi har allerede begynt på julegavene til de forskjellige vi skal gi gaver til i år.

For å gjøre noe nytt så fant jeg noen forskjellige småklipp på facebook og bilder på Pinterest av DIY store snøkrystaller.

Tenkte også at jeg kunne legge ut her hvordan jeg gjorde det, steg for steg.

Først så startet jeg med å finne frem det som skulle brukes, som var følgende:

- Limpistol
- Hobbypinner (ispinner kan også brukes, eller alt som er lignende av disse)
- Spraymaling i den fargen man ønsker å ha på snøkrystallene (jeg brukte hvit)

Neste steg var da å starte med å lime sammen to og to.

Deretter så var det å lime alle sammen til selve kjernen av snøkrystallen.

Videre så tok jeg å fortsatte med å utvide lengden på hvor stor jeg ønsker at snøkrystallen skal være. (Jeg tok totalt 3 pinner utover)

Og da kommer det som er gøy, og nemlig velge hvordan man ønsker at den skal se ut.

Jeg lagde to forskjellige varianter.

Den over er den første varianten som jeg prøvde ut, og den under er den andre varianten.

Til slutt når alt satt sammen, så la jeg de utover på gulvet på underlag og sprayet dem med spraymalingen. Siden jeg ønsket å ha begge hvite, så brukte jeg den hvite på begge. Har sett at man fint kan variere med en hvit og en i gull etc. Men dette kan man jo fikse og trikse med selv som man ønsker.

En ting jeg la merke til var at mitt syn på å prøve å få det til å bli rett gikk rett skeis! Men shit au, er ikke det litt av sjarmen at noe ikke er helt perfekt? Og er ikke hvert eneste snøfnugg ulik og unikt?

Jeg kan tenke det på den måten, men uansett så har jeg gjort et realt første forsøk på dette. Så det får være godt nok!

Her kommer bilder av dem ferdig spraymalt og hengt opp på veggen.

Håper at dere ønsker å ville prøve ut dette her selv, for dette kan være den lille prikken over i´en av julepynten i hjemmet (hvis man vil ha noe uvanlig og hjemmelaget)


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei og god lørdag ettermiddag.

I dag så tenkte jeg å hente tilbake enda ett nytt prosjekt jeg gjorde for litt siden nå i høst.

Til dere som kjenner meg utrolig godt vet hvor fan jeg er av Disney og bare forguder alt med det. Så til en liten forandring, hvorfor ikke gjøre noe morsomt med det?

Så jeg tittet litt rundt på Pinterest (as usual) hvor jeg kommer over denne DIY til din egen lille Baymax fra Big Hero 6! Så hvorfor ikke bare prøve ut det, for morro skyld?

Slik ble dette forsøket på min egen lille Baymax, noe som jeg selv ble ganske så fornøyd med.

Link til denne oppskriften finner dere HER hvis dere ønsker å prøve ut selv!

Likes

Comments

Hei og god kveld (eller natt siden det er såpass sent nå)

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om det siste nytt som har skjedd i det siste, siden jeg har hatt en pause i en lang stund nå.

Har flyttet tilbake til Halden (rock city) sammen med min kjære samboer. Det er så utrolig fint å bo her igjen og stortrives i den nye leiligheten våres.

Min kjære lille kanin, Simba, har jeg hatt nå siden slutten av mars. Når jeg kjøpte han så fikk jeg med buret som han bodde i. Som er et stort nok bur for en kanin. Men ettersom jeg og Oskar flyttet til en ny leilighet, så hvorfor ikke la lille Simba også få ett nytt «hus»?

Før vi flyttet så hadde vi begge den samme tanken om å gjøre noe fint for Simba, så jeg tittet litt rundt på Pinterest for litt insporasjoner. Så ut i fra Pinterest så fant jeg ut av hvordan jeg ville ha det. Jeg tok meg tiden til å granske litt på Finn for å finne en kommode eller en sjenk som noen ville kvitte seg med. Til slutt så fant jeg en som skulle gi bort en, noe som var perfekt. Også i forhold til størrelse av det jeg ønsket! Så vi hentet den i Oslo og lot det vente til vi hadde flyttet til Halden, hvor vi begynte å pusse den opp ganske så fort. Vi slo ut hyller, glassdører og malte over. Til slutt så ble dette er resultat som lille Simba bare måtte elske!


Slik så denne skjenken ut som vi hentet.


Slik ble det etter en god runde med oppussing, som nå er Simba sitt nye «hjem»

Jeg må selv si at jeg og Oskar gjorde en flott innsats på å gjøre dette inn til et bur. Mye større enn det han hadde + nå har han fått en liten 2 etasje hvor han fritt kan hoppe opp på (noe som jeg ser at han stadig hopper opp på). Så dagen lang lar jeg døren stå stadig åpen så han løper fritt inn og ut av buret, noe som jeg ser gleder han hver dag av å ha den muligheten.

For det er veldig viktig for meg at han ikke skal føle seg «innesperret», selv med større bur.

Likes

Comments

Hei og god kveld alle sammen!

Har hatt en ganske rolig kveld hittil, så da tok jeg meg tiden til å fikse på en liten sak jeg har hatt liggende en liten stund nå.

Hadde en helt vanlig sort bukse, som ved et uhell jeg klarte å spjære på innsiden nederst på låret. Så, i stedet for å kaste den eller gidde å fikse på den så ville jeg gjøre noe annet. Jeg klipte av begge beina på buksa, og da ble det en shorts på 1-2-3! Genialt!

Så det eneste jeg hadde i tankene var å få tak i nagler. Heldigvis fant jeg noe billig på eBay. Og nå når jeg hadde fått min lille pakke i posten var det bare å sette seg ned og starte!


Likes

Comments

Hei og god morgen alle morgenfugler!

I går kveld var det nok en gang tid i det kreative hjørnet.

Fant frem to enkle, svarte singletter og laget en kjole ut av det. Har sett en lignende kjole i butikk, så hvorfor ikke prøve ut noe som er mer eget og av noe man allerede har hjemme?

Overdelen, eller den første singletten, på kjolen gjorde jeg på samme metode slik som prosjekt 2 tidligere på bloggen.

Når det var gjort, så var det den siste delen igjen. Så jeg klippet bort stroppene på den andre singletten og lagde en ordentlig søm, slik at den ikke skal risikere å gå opp i stoffet. Etter det var det bare en jobb som gjenstod, og det var å feste de to til hverandre.

Så da var det bare å sette seg ned igjen for å sy de ordentlig sammen. Og vipps, da ble disse to singlettene til en enkel, svart kjole. Perfekt nå for sommeren!

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag alle sammen.

Nå er det en god stund siden jeg kom ut med et nytt innlegg, men her er jeg igjen. Bedre seint enn aldri!

Har nå denne ettermiddagen tegnet litt. Har vært ganske dårlig på å faktisk kommet i gang, men nå var det på tide å løfte denne blyanten og sette den ned på papiret. Denne gangen fortsetter det med de menneskelige kroppsdelene, eller sansene. Jeg gir med ikke på å tegne øyer, og det er rett og slett fordi det er noe som jeg aldri føler at jeg blir riktig fornøyd med. Helt til nå. Nå syntes jeg at det begynner å sitte litt mer enn det jeg har gjort tidligere.

Hva syntes dere?

Er det noe mer som jeg må jobbe med?

Håper alle sammen får en fin dag videre og ikke minst en kjempe fin påskeferie.

God påske til alle og enhver!

Likes

Comments

Hei hei alle sammen og god ettermiddag! I dag blir det nok en gang en ny start på en ny uke. Håper alle er like klare som meg til denne uken som kommer.

På fredagen så var jeg i gang igjen med et nytt prosjekt. Ville lage meg min egen lille kalender til å ha på skrivebordet.

Fikk inspirasjon fra YouTube og Pinterest.

Før jeg satte i gang hadde jeg vært på miljøhuset for å få tak i en bilderamme, som jeg trengte til dette prosjektet.

Tenkte det var like greit å finne en ganske så grei ramme der, siden jeg ikke får bruk for hele. Så fikk tak i denne til da hele kr 6,-

Det eneste som ble beholdt av denne rammen var selve rammen og baksiden eller bakstykket, om jeg kan kalle det for det.

Det neste jeg gjorde var å finne noe som jeg kunne ha som en bakgrunn til denne kalenderen. Ettersom den brune korkfargen som er på bakstykket til en ramme er ikke så veldig fin. Så da fant jeg dette (litt tykkere) mønstret kartongen. Hvor jeg bare målte opp til riktig størrelse, klippet det ut og limte det direkte på bakstykket til rammen.

Så var det å finne frem hammeren og de spikrene jeg skulle bruke til dette. Spikrene vil jeg bruke som "knagger" for datoene.

Slik ble det når kartongen hadde limt seg godt fast til bakstykket.

For å lage datoene så tegnet jeg opp like store ruter på et ark. Dette skal holde for alle 12 måneder. Januar - Desember.

Tallene 0 - 3 for det første sifferet og tallene 0 - 9 til det siste sifferet. Siden det ikke går lengre enn til 31 i en måned.

Når det var helt sikkert at kartongen hadde limt seg godt fast til bakstykket, så var det bare å slå på plass spikerne der jeg skulle ha dem.

Når alle smålappene til måneder og datoer var klart og klippet ut, så var det bare å skrive på hva som skulle stå på dem.

Og slik ble det til slutt.

Så da håper jeg at dere alle sammen får en fin uke og jeg kommer tilbake med mer nytt senere!

Likes

Comments

Hei og god morgen alle sammen! 

Som en siste oppdatering av 2015 så laget en noen av julegavene det året. Syntes det blir mer personlig å lage gavene selv enn å kjøpe en liten ting og gi bort. 

 

Til min kjære kjæreste så tenkte jeg å lage noe ved siden av alt det andre. Og da ble det følgende:

En liten twist av logoen til favorittlaget hans, Real Madrid CF. 

 

En annen ting jeg prøvde meg på var et litt annerledes, i forhold til et typisk rett opp-ned maleri. 

 

Tegnet ut formen av motivet på baksiden og skjærte det ut hvor selve motivet ble igjen. Slik som man ser på bildet. 

Deretter så var det bare å male i vei! (Malte hele rammen, både inn- og utsiden senere)

 

Det siste prosjektet jeg begynte på var å lage min egen drømmefanger. Hvor min mor viste og lærte meg hva, hvor og hvordan. Satt vel i ett sett den kvelden og kunne ikke legge den fra meg uten å få den ferdig, så brukte en god stund på dette. Å tre tråden over hele, finne den rette tråd, rette perle(r), rette krystall etc. Men alt i alt, så ble den slik:Det var det siste jeg hadde igjen fra 2015. Så da håper jeg at alle likte det jeg har laget så langt (for året 2015), og ser like mye frem til ett nytt produktivt år i 2016 som meg.

Håper alle får en fin dag videre!

Likes

Comments