Hei og god kveld alle sammen!

Har hatt en ganske rolig kveld hittil, så da tok jeg meg tiden til å fikse på en liten sak jeg har hatt liggende en liten stund nå.

Hadde en helt vanlig sort bukse, som ved et uhell jeg klarte å spjære på innsiden nederst på låret. Så, i stedet for å kaste den eller gidde å fikse på den så ville jeg gjøre noe annet. Jeg klipte av begge beina på buksa, og da ble det en shorts på 1-2-3! Genialt!

Så det eneste jeg hadde i tankene var å få tak i nagler. Heldigvis fant jeg noe billig på eBay. Og nå når jeg hadde fått min lille pakke i posten var det bare å sette seg ned og starte!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei og god morgen alle morgenfugler!

I går kveld var det nok en gang tid i det kreative hjørnet.

Fant frem to enkle, svarte singletter og laget en kjole ut av det. Har sett en lignende kjole i butikk, så hvorfor ikke prøve ut noe som er mer eget og av noe man allerede har hjemme?

Overdelen, eller den første singletten, på kjolen gjorde jeg på samme metode slik som prosjekt 2 tidligere på bloggen.

Når det var gjort, så var det den siste delen igjen. Så jeg klippet bort stroppene på den andre singletten og lagde en ordentlig søm, slik at den ikke skal risikere å gå opp i stoffet. Etter det var det bare en jobb som gjenstod, og det var å feste de to til hverandre.

Så da var det bare å sette seg ned igjen for å sy de ordentlig sammen. Og vipps, da ble disse to singlettene til en enkel, svart kjole. Perfekt nå for sommeren!

Likes

Comments

Hei og god ettermiddag alle sammen.

Nå er det en god stund siden jeg kom ut med et nytt innlegg, men her er jeg igjen. Bedre seint enn aldri!

Har nå denne ettermiddagen tegnet litt. Har vært ganske dårlig på å faktisk kommet i gang, men nå var det på tide å løfte denne blyanten og sette den ned på papiret. Denne gangen fortsetter det med de menneskelige kroppsdelene, eller sansene. Jeg gir med ikke på å tegne øyer, og det er rett og slett fordi det er noe som jeg aldri føler at jeg blir riktig fornøyd med. Helt til nå. Nå syntes jeg at det begynner å sitte litt mer enn det jeg har gjort tidligere.

Hva syntes dere?

Er det noe mer som jeg må jobbe med?

Håper alle sammen får en fin dag videre og ikke minst en kjempe fin påskeferie.

God påske til alle og enhver!

Likes

Comments

Hei hei alle sammen og god ettermiddag! I dag blir det nok en gang en ny start på en ny uke. Håper alle er like klare som meg til denne uken som kommer.

På fredagen så var jeg i gang igjen med et nytt prosjekt. Ville lage meg min egen lille kalender til å ha på skrivebordet.

Fikk inspirasjon fra YouTube og Pinterest.

Før jeg satte i gang hadde jeg vært på miljøhuset for å få tak i en bilderamme, som jeg trengte til dette prosjektet.

Tenkte det var like greit å finne en ganske så grei ramme der, siden jeg ikke får bruk for hele. Så fikk tak i denne til da hele kr 6,-

Det eneste som ble beholdt av denne rammen var selve rammen og baksiden eller bakstykket, om jeg kan kalle det for det.

Det neste jeg gjorde var å finne noe som jeg kunne ha som en bakgrunn til denne kalenderen. Ettersom den brune korkfargen som er på bakstykket til en ramme er ikke så veldig fin. Så da fant jeg dette (litt tykkere) mønstret kartongen. Hvor jeg bare målte opp til riktig størrelse, klippet det ut og limte det direkte på bakstykket til rammen.

Så var det å finne frem hammeren og de spikrene jeg skulle bruke til dette. Spikrene vil jeg bruke som "knagger" for datoene.

Slik ble det når kartongen hadde limt seg godt fast til bakstykket.

For å lage datoene så tegnet jeg opp like store ruter på et ark. Dette skal holde for alle 12 måneder. Januar - Desember.

Tallene 0 - 3 for det første sifferet og tallene 0 - 9 til det siste sifferet. Siden det ikke går lengre enn til 31 i en måned.

Når det var helt sikkert at kartongen hadde limt seg godt fast til bakstykket, så var det bare å slå på plass spikerne der jeg skulle ha dem.

Når alle smålappene til måneder og datoer var klart og klippet ut, så var det bare å skrive på hva som skulle stå på dem.

Og slik ble det til slutt.

Så da håper jeg at dere alle sammen får en fin uke og jeg kommer tilbake med mer nytt senere!

Likes

Comments

Hei og god morgen alle sammen! 

Som en siste oppdatering av 2015 så laget en noen av julegavene det året. Syntes det blir mer personlig å lage gavene selv enn å kjøpe en liten ting og gi bort. 

 

Til min kjære kjæreste så tenkte jeg å lage noe ved siden av alt det andre. Og da ble det følgende:

En liten twist av logoen til favorittlaget hans, Real Madrid CF. 

 

En annen ting jeg prøvde meg på var et litt annerledes, i forhold til et typisk rett opp-ned maleri. 

 

Tegnet ut formen av motivet på baksiden og skjærte det ut hvor selve motivet ble igjen. Slik som man ser på bildet. 

Deretter så var det bare å male i vei! (Malte hele rammen, både inn- og utsiden senere)

 

Det siste prosjektet jeg begynte på var å lage min egen drømmefanger. Hvor min mor viste og lærte meg hva, hvor og hvordan. Satt vel i ett sett den kvelden og kunne ikke legge den fra meg uten å få den ferdig, så brukte en god stund på dette. Å tre tråden over hele, finne den rette tråd, rette perle(r), rette krystall etc. Men alt i alt, så ble den slik:Det var det siste jeg hadde igjen fra 2015. Så da håper jeg at alle likte det jeg har laget så langt (for året 2015), og ser like mye frem til ett nytt produktivt år i 2016 som meg.

Håper alle får en fin dag videre!

Likes

Comments

Heihei alle sammen!

Håper alle sammen har fått en fin start på det nye året. Det har i hvert fall jeg!

 

Her er en liten oppdatering siden sist gang jeg la ut noe nytt på bloggen.

 

Seint i julen så hadde jeg og min mor en kveld hvor vi hadde et lite juleverksted. Moren min hadde sett på nett hvor noen hadde laget små nisseluer ut av avklippet doruller og garn. Vi tenkte at dette kunne vært morsomt å teste ut!
Så her legger jeg ut hva vi gjorde steg for steg for å lage disse små, søte nisseluene.

Det første vi gjorde var å klippe ut tre deler ut av en dorull, hvor hver bit har en høyde på 2 cm.

Deretter plukket vi ut hvilke farger på garnet vi ønsket å bruke.

Etter at jeg fikk valgt ut hvilket garn jeg ville bruke, så målte jeg opp tråder på en ca lengde på 30 cm (hvor jeg holdt tråden ganske så strukket ut). 

Deretter så tok jeg tråden, lagde en bue (ca midt på tråden) og holdt buen ytterst på ringen. Så tok jeg tråden opp på innsiden av ringen og laget en form for en knute for å "låse" denne tråden fast til dorullringen. Slik fortsetter jeg rundt hele ringen til det blir tett.

Og til den ser slik ut til slutt.

Etter å ha blitt ferdig med trådene rundt hele ringen, så tok jeg alle trådene. "Vred" de på innsiden av ringen og dro de oppover (slik på bilde).

Etter at jeg fikk dratt trådene skikkelig på plass, så målte jeg opp en ny tråd (uavhengig av lengden der, bare den er lang nok). Denne tråden skal jeg bruke til å lage en knute rundt alle de andre trådene. Slik at det vil bli en passende form til en lue, med en liten "dusk" på toppen.

Slik at den ser slik ut.

Som en siste finish, så er bare bare å klippe ned på dusken slik at den blir som du selv vil ha den. Og da er den rett og slett ferdig!

 

Håper alle får en fin dag videre!


 

Likes

Comments

Hei alle søte!

 

Nå som julen nærmer seg med stormskritt så hvorfor ikke lage noe som gjør julestemninga litt bedre?

Jeg har nemlig prøvd meg på å lage noe som gjør det litt ekstra koselig i vinduet mitt.

Syntes det minte meg litt om snø i vinduet og det var veldig lett å lage.

 

Kjøpte den minste posen jeg fikk tak i av marshmallows og tredde det på en tråd. Og det var alt som skulle til for å få til dette.

Må ærlig innrømme at det ble et skikkelig kliss. I hvert fall når nålen gikk gjennom den lille marshmallowsbiten.

 

Uansett, så var det verdt alt klisset.

Samtidig så har jeg gitt meg ut på et annet forsøk med gullspray. Hvor jeg tegnet opp et motiv, teipet rundt og sprayet der jeg ønsket at fargen skulle komme.

Selv hvor bra jeg forsøkte å tette igjen med teipen, så klarte det selvfølgelig å ikke tette helt (som jeg håpet på).

Men jeg løste det ved å bare male litt rundt, slik at jeg fikk det som jeg ønsket. Selv om det syntes litt at jeg har malet rundt, så gjør ikke det meg noe. (Det syntes ikke så godt som det gjør på bilde her)

Hvis jeg vil unngå det skillet, så er det ikke verre enn at jeg bare maler resten rundt.

For å få bedre hold på malerier, så har jeg kjøpt en matt lakk til nettopp slike ting. Og det funker utmerket, så det er noe som jeg anbefaler alle å invistere i.

Videre så ønsker jeg alle en god helg, så kommer jeg med mer utover som jeg får laget noe nytt! Stay tuned ✨

Likes

Comments

Hei alle sammen.

Nå har det vært en god stund siden sist jeg la ut noe på bloggen.

Men har i hvert fall laget noe innen den tid.

Nå er julen rett rundt hjørnet og da har det vært mye tid og fokus på julegaver, som er litt av grunnen til at jeg ikke har vært så aktiv som tidligere.

Her er noe som jeg testet ut etter DIY video fra YouTube, og vil si at dette var ganske så lett å lage. Ikke minst at det var fort gjort å lage.

Så dette kan være en idé å prøve ut, hvis man vil gjøre noe nytt og kanskje noe annerledes.

Dette var også fra en DIY video jeg fikk idéen fra.

Og det er så smart å ha, ettersom det kan brukes til absolutt hva som helst!

Jeg tok denne til bruk ved å ha alt av mine "småting" oppi.

Var innom bruktbutikken her i byen, og fikk kjøpt disse tallerkene og messingstakene til en ganske så rimelig pris. For når man først skal lage noe, så kan man like gjerne finne noe som er fint og så godt som nytt fra en bruktbutikk. I stedet for å bruke mer penger på noe helt nytt i hvilken som helst annen butikk.

Vel, dette er det siste jeg har laget nå for tiden. Men jeg skal fortsette arbeidet mitt med å lage mer fremover.

Nå som det går mot et nytt år, så blir det mye mer tid til å lage mye nytt og rart. Så dere får holde dere oppdatert, og jeg skal sørge for at dere vil se mye mer fremover.

Likes

Comments

Heihei og god kveld alle sammen. Eller kanskje bedre å si god natt, siden det begynner å bli litt seint. Men men..

Satte i gang et kjapt prosjekt nå denne kvelden.

Har nå begynt å se etter mer inspirasjon fra pinterest og der finner jeg jo så utrolig mye rart.

Så denne gangen ble det til at jeg prøvde meg på å lage mine smykker.

Dette gikk utrolig fort, men var konsentrasjonsprosjekt uten like! Ingen feil å gjøre på dette. Men dette gikk ganske så bra. Så null stress!

Håper dere likte dette og ønsker å følge med videre på prosjektene fremover.

Likes

Comments