God kveld.
I dag hadde jeg egentlig skole, men undervisningen ble avlyst. Så helgen ble enda lengre for min del:-D klager ikke av den grunn si! Dagen i dag har gått med til litt rydding her hjemme, vasking av klær og gått en lang tur med min lille øyesten. Altså hunden min. Han er så skjønn, en blanding av Jack Russell Terrier og Chihuahua. 50/50. Som blir 2 år i mai.

I kveld hadde jeg time på sykehuset. Jeg utredes for litt søvnproblemer. Så nå har jeg fått koblet på meg en del utstyr som jeg skal sove med i natt. Ingen ting av det er vondt å ha på eller noe, men selvfølgelig er det litt i veien:p I morgen tidlig skal jeg tilbake for å levere det, samt ta noen blodprøver. Jeg må bok vente litt på svarene, men jeg håper at det ikke er noe i veien med dem.

Dette bildet er bare en liten del av utstyret.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Jeg og samboeren min har begynt på sesong 1 av Homeland.
Ha en fin kveld videre!

Xoxo

Likes

Comments

Hei. Da har jeg fått somla meg til og endelig opprette en profil her. Her kommer jeg til å skrive om min hverdag, og hva jeg driver med. Jeg studerer to dager i uken, jobber to dager i uken og en ukedag fri samt helger. Og heldige meg, så er fridagen min mandager så her er det langhelg hver helg. Jeg er neeesten ferdig med bachelor som barnehagelærer (tar opp igjen et fag, resten er jeg ferdig med). Jobben min er da selvfølgelig i barnehage. Hehe. Håper dere vil like mine innlegg og det jeg skriver om. Om det skulle være noe dere lurer på, eller vil jeg skal skrive om er det bare å si ifra.


Xoxo

Likes

Comments