HEJ VENNER !!

Jeg var forleden dag ude og cykle med min familie, & der fik jeg lige skudt et outfit billede af mig & min alt for lækre ( lidt gamle ) cykel. Jeg var kommet direkte fra arbejde, hvor man skal have sort tøj på, så mit outfit var faktisk ordnet, haha.

Jeg har smidt min alt for lækre oversized læderjakke fra MONKI på. Mine bukser er fra Ginatricot. De er meget brede nede ved læggen, & går under navnet " trompet bukser ". Da min jakke er meget stor, så er den et rigtig godt match med bukserne, da de er stramme ved taljen & lårene. Jeg har smidt nogle meget kolde & lyse accessories på, da mit tøj er utrolig mørkt. Mine sko er fra CONVERSE, som jeg har haft i utrolig lang tid & aldrig skiller mig af med. Det er den lave model, da jeg synes den passer aller bedst til mig. Mit ur er fra Daniel Wellington, & er det klassiske med hvid skive & sort rem. Hårbåndet er en lækker cognac farvet & lavet af ruskind. Jeg fik det engang af min mor, så jeg ved ærligt ikke hvor det er fra, sorry. Jeg har utrolig glat hår fra naturens side, så jeg har utrolig svære ved at bruge hårbånd faktisk. Da det er lavet af ruskind, så glider det ikke så let af & er derfor blevet min favorit & så passer det jo bare til alt.


Det var en lille update fra mig af.

MarthaVictoria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyooo

Jeg bliver ofte spurgt om hvor jeg får min inspiration fra & der må jeg være ærlig og sige, at jeg får min inspiration rigtig mange steder fra. De sociale medier ville jo være et godt sted, men det kommer jeg ind på senere. Pernille Teisbæk er en af mine favoritter, når det kommer til modedronninger i DK. Det jeg faldt for ved Pernille var, at hendes stil er meget enkel, men med et lækkert twist, ligesom min egen. Jeg har fulgt hende diverse steder, men hendes bog er lige i øjet. For det første synes jeg lige vi skal have 2 minutters stilhed for bogens design. OKAY, JEG KAN IKKE ENGANG HOLDE MUND I 2 MIN!!! - Jeg synes bøger har været meget ude af fokus, men de er på vej igen. Bogen er fyldt med en masse tips og lækre billeder i fantastisk kvalitet. Jeg fik bogen i julegave af min mor & det var en af de bedste julegaver nogensinde. Hvis i ikke kender Pernille Teisbæk i forvejen, hvilket jeg håber du gør, så synes jeg helt klart du skal tjekke hende ud. Hun venter et barn & aldrig har jeg set en smukkere gravid kvinde. MEN GUYS TJEK HENDE UD !!!

Jeg håber i har nydt jeres weekend <3

XX MARTHAVICTORIA

Likes

Comments