God morgon! Hoppas allt är bra med er. Jag tänkte visa lite små saker som jag fick i morse! Jag älskar att bli överraskad:)

Good morning! I hope you are doing well. I will show you some small things I received this morning! I love being surprised:)

Likes

Comments

God eftermiddag! Kollar ut ur fönstret och min blick möts av regn/snö och grå himmel.. Då drömmer man sig tillbaka till värmen och kvällarna där man gick utan smink o utan bekymmer.


Good afternoon! Looking out the window and seeing rain/snow/gray skies makes me want to go back to the warmth and evenings with no makeup or worries.

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte berätta hur jag tillbringade min helg :) I fredags åt jag, mamma, pappa och min pojkvän på en restaurang som heter hello monkey vilket var väldigt trevligt.. Innan det var jag dock på gymmet ovh fokuserade mest på rygg/mage.

Hello again! I am here to tell you how I spent my weekend :) on Friday myself, my mother, my father and my boyfriend ate at a restaurant called hello monkey which was very nice.. Before that though I went to the gym and focused on my back/tummy.

På lördagen tog vi en promenad till ett av våra "go-to" caféer som heter bernaps vilket är ungefär en 30 minuters promenad från där jag bor! På vägen njuter vi alltid av den vackra utsikten på havet.. En av anledningarna till varför jag uppskattar att bo i Sverige.The next day we took a walk to one of our "go-to" cafes called Bernaps which is about a 30 minute walk from where I live! Along the way we always enjoy soaking in the stunning views of the Swedish ocean.. One of the reasons I appreciate living in Sweden.

På lördag kväll åt jag först middag med mina föräldrar sen åkte jag till min kärlek! Det bästa jag vet är inne kvällar med honom eller nära kompisar:) Idag, söndag, har jag pluggat matte och gått en liten promenad men annars bara tagit det lugnt! Vi hörs snart igen, kyssar <3


On Saturday evening I ate dinner with my parents before going to my love's place! My favorite type of evening are evenings in with him or close friends:) today, Sunday, I have studies maths and gone for a short walk but otherwise only taken it easy! You'll hear from me soon, kisses <3

Likes

CommentsTre saker jag skulle vilja uppleva igen
-Att gå runt i favorit staden Hong Kong
-Att bo utomlands minst lika länge som jag gjorde
-Stämningen på första Håkan Hellström konserten i Göteborg (tycker tyvärr inte om Håkan men just den stämningen var oslagbar)

Tre saker jag uppskattar
-Min pojkvän
-Crispy duck salad på min favorit restaurang Hakkasan i London
-Goda hotellfrukostar

Tre saker som jag vill ha
-Perfekt hälsa hela livet för mig och min familj
-A i alla ämnen
-Min allra bästa vän vid min sida men tyvärr så bor hon i Tyskland

Tre saker jag älskar att göra
-Lära mig nya saker
-Resa
-Prata med folk som faktiskt har något vettigt att säga

Tre ord som beskriver mig
Öppen, smart, snäll

Tre saker jag vill bli bättre på
-Blogga
-Laga mat
-Uppskatta saker o ting

Tre saker jag inte kan vara utan
-God hygien/lukt
-En plan
-Min familj

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
-Att plugga på ett fantastiskt universitet och ta ett utbytesår i något av mina favorit länder under tiden.
-Att bli så framgångsrik på EGEN hand så jag inte behöver tänka på vad något kostar
-Att få min egna underbara familj i framtiden

Likes

Comments

Hellooo! Hoppas allt är bra med er. Long time no see.. Jag ska inte komma med någon dålig bortförklaring till varför jag inte har hört av mig på ett bra tag för helt ärligt så finns det ingen! Jag har bara inte velat. Men nu är jag tillbaka och ska försöka göra den här bloggen till en så bra reflektion av mig som möjligt! Kyssar


Hellooo! I hope everything is well with you. Long time no see... I will not make up some bad excuse as to why I have not made myself seen here for a while because honestly there is none. I have simply not wanted to. But now I am back and I will try to make this blog as good of a reflection on my life as possible. Kisses

Likes

Comments

hej!

Inatt gick jag upp 3:45 och packade det sista sedan var vi på väg till flygplatsen. Nu sitter vi i loungen på frankfurts flygplats. Snart är det boarding för planet mot Marrakesch. Vi hörs när jag är framme. Puss

Likes

Comments

​Hej! 

Äntligen lov!! Så skönt verkligen.. Idag åt jag lunch på espresso house och jobbade med dom sista detaljerna på talet. Vi får nämligen en dator från skolan (som ni ser på bilden) som är ganska bra; den är extremt lätt att bära runt på och ganska snabb men jag föredrar min mac. Talen gick iallafall väldigt bra men jag var ovanligt nervös innan. 

Efter skolan idag gick jag och Astrid till frölunda torg för att fixa min mobil skärm men på vägen lockades vi av en affär med ett stort pyssel bord i mitten där man kunde göra sitt egna påskägg. Så vi gjorde varsin och köpte småsaker för att lägga i och gav sedan till varandra. Det var jätte mysigt:) 

Imorgon ska jag packa, gå lite på stan och sen gå på yoga! 

vi hörs snart, puss

Likes

Comments

​Hej! 

Imorgon har jag en jobbig skoldag framför mig med debatterande tal och vanligt tal men sen får jag lov och på Fredag morgon åker jag till Afrika! Måste fixa min mobil skärm innan jag åker också - råkade tappa den på sten golv... 

Fina Ida fyllde år i Söndags så här är en bild på hon och jag<3 

Vi hörs snart, puss och godnatt:) 

Likes

Comments