View tracker

Heisann dere.

Nå har jeg tenkt til å dele noe med dere som jeg har tenkt på en stund og det er nemlig det at jeg tar en pause fra bloggen. Jeg begynner å bli veldig sliten for tiden og har ikke motivasjon til å skrive noe på bloggen. Jeg har fått skikkelig skrivesperre. Jeg er sliten og det er mye som skjer fremover.

Det er mye skole ting, jeg skal konfirmeres på søndag, venner og familie. Har mye jeg på følge med på. Jeg synes selv det er trist å ta en pause, men sånn må det nesten bli. Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å komme tilbake, men jeg kommer tilbake en gang.

For å se litt i hverdagen min kan dere følge meg på (klikk på de forskjellige navnene for å komme til brukeren min! :

  • Snapchat

Dere kan scanne koden over for å legge meg til. Hvis dere ikke får det til så heter jeg @marthafour . Jeg adder dere alle tilbake!

Jeg håper dere alle får en fin dag i dag!

MARTHA THU

Likes

Comments

Hei alle lesere til Martha! Det er Signe Aardal som skriver! Jeg har fått æren av å skrive et gjesteinnlegg på boggen til Martha! Jeg er egentlig veldig usikker på hva jeg ska skrive så jeg ser hva det blir til. Jeg blogger ikke selv.

Jeg syntes at det er veldig kult at dere leser bloggen til Martha! Jeg vet at det betyr mye for henne! Selv syntes at martha er en utrolig flink blogger, ikke minst en utrolig jente med et utrolig stort hjerte! hun er også den beste venn en person kan ønske seg! Hun plasserer alle hun kjenner foran seg og hun er utrolig sterk! Jeg har vært bestevennine med Martha siden slutten av 6. klasse. Vi har alltid gått på skole sammen helt til 9. klasse da skifta hun skole til Sandnes Friskole! det var selvfølgelig veldig dumt for meg for hun er bestevennina mi, men det som er så bra er at vi ennå har veldig god kontakt og hun er fortsatt bestevennina mi! Martha er det beste som noen gang har skjedd meg! hun støtter meg gjennom alt jeg går gjennom! Jeg klarer ikke forestille meg et liv uten den beste personen i hele verden, Martha! Så til slutt vil jeg bare si til deg Martha: husk du kan alltid komme til meg om det er noe uansett hvor gale det er! Det fins ingen grenser hva du kan snakke med meg om! jeg er utrolig glad for at du er min vennine! det betyr VERDEN til meg! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte!


Stooooor klem

​SIGNE AARDAL

Likes

Comments

Oi! Dette var rart! Dette er første gangen jeg blogger fra mobilen på NOUW! Jeg blogget noen få ganger på blogg.no.

Nå sitter jeg egentlig bare i sengen og slapper av før jeg skal ut. Jeg skal ut å bowle sammen med Lena og Signe. Vi bestemte oss for å "feire" bursdagen til meg og Lena siden vi har det ganske nærme hverandre og hun kunne ikke komme i bursdagen min. Og siden det er kjekkere å spille bowling med 3 enn 2 så tar vi med oss Signe også. Jeg kjenner jeg gleder meg.

Jeg har vært mye på bowling i det siste. Hehe! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er det.

Håper alle får en fin dag videre

​MARTHA THU

Likes

Comments

Nei, det er ikke lenge igjen. Om litt mindre enn 4 timer kommer første gjesten. De andre kommer 18:00. Ja, jeg får besøk igjen. Dette blir det 3. selskapet, eller 4. hvis vi tar med da jeg var ute med mormor og morfar. I alle fall så kommer Line ca. klokka 17:00 Hun er i et selskap nå tror jeg? Så hun kommer litt før de andre for hun gidder ikke å stå ute i en time. Hehe! Det hadde ikke jeg heller gjort for å si det sånn.

Jeg gleder meg virkelig til i kveld. Vi blir 5 jenter. Vi alle går på skolen, unntatt Line, hun gikk der før da. Så vi har et skole selskap om vi kan kalle det det. Hehe. Det blir kos. Mamma skal lage pizza til oss. Jeg har laget en quiz med rundt 15 spørsmål. Husker ikke helt hvor mange det var. I tillegg til quiz og pizza så blir det kake og godteri. Hehe! Det blir vel ikke et selskap uten kake og godteri. Det selskapet jeg hadde på søndag sist uke ble godteriet bort med en gang nesten. Hehe!

Hehe! Dette bildet hadde jeg aldri trodd skulle komme ut, men det gjorde det. Haha! Jaja! Håper dere alle får en fin dag og koser dere!

​MARTHA THU

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å arrangere en liten konkurranse. Den er ikke særlig stor. Det er denne leppepomaden som dere kan se på bildene under. Jeg håper du vil være med på konkurransen. Jeg vet ikke helt når jeg trekker vinneren, men jeg gjør det en gang. Hehe!

Det eneste du MÅ gjøre for å være med i konkurransen er:

  1. Følge meg på instagram (@marthathu)
  2. Skrive i kommentarfeltet hvilke land jeg har lyst til å dra til.
  3. Skriv hva du heter på instagram
  4. Lykke til!

​Jeg kontakter vinneren på instagram! Jeg kommer også til å legge ut her når jeg har trukket vinneren og jeg vil skrive navnet på vinneren her.

Håper dere vil delta på konkurransen! Ha en fin dag alle sammen!

MARTHA THU

Likes

Comments

View tracker

En typisk dag i mitt liv starter med at jeg ligger i senga og slapper av. Ligger ganske lenge. Kan være 1 og en halv time selv om jeg skal på skolen. Jeg har på alarm fra klokka 06:00 av. Og den går hvert 5 minutt frem til klokka er 7, men ligger ofte til halv 8. Jeg steller meg og gjør meg klar til skole.

Jeg er på skolen, der møter jeg vennene mine og jobber med fag. Det er vel det man gjør på skolen? Det er vel ikke så mye mer enn det.

Når jeg er ferdig på skolen pleier jeg å gå opp til togstasjonen å være der sammen med noen av dem i klassen. Så sier jeg hade til dem også går jeg til min egen buss som går 5 minutter etter toget til vennene mine i klassen har dratt.

Når jeg kommer hjem fra skolen spiser jeg eller går ned på rommet. Der gjør jeg lekser og hører på musikk. Eller rett og slett blogger litt før jeg gjør noe lekser. Jeg sitter ofte med lekser flere timer. Etter dette spiser jeg middag sammen med familien. Når jeg har spist slapper jeg bare av eller er med venner. Det er veldig forskjellig etter hvordan formen er.

Kan også hende at vi spiser middag på kvelden når klokka er sånn 7,8,9 veldig forskjellig. Vi har ikke noe fast klokkeslett.

Jeg gjøre ikke så veldig mye i løpet av en dag. Jeg gjør ganske mye av det samme. Jeg går ikke på noe idrett eller noe. Blogging er min type idrett. Hehe.

​MARTHA THU

Likes

Comments

Heisann dere!

Da har jeg flyttet bloggen min hit! Det vil nok ta litt tid før jeg venner meg til det. Det blir spendene! Håper dere fremdeles vil følge med meg her! Det første bildet dere får se av meg her er et slakt bilde

Likes

Comments

Blogg

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra i går. Signe fikk være med å feire meg sammen med familien. Så før gjestene kom gikk vi ut og tok noen bilder. Som jeg sa i går så fikk jeg kjøpt noen sko og de kan du se på det nederste bildet. De er veldig behagelige å gå i. Jeg kjente med en gang jeg tok de på meg at de var gode på beine og for ryggen. Når jeg har de på meg vil jeg ikke ta de av meg.

Meg, Signe

Signe

Meg


Håper dere alle får en fin dag! 

MARTHA THU

Likes

Comments

Blogg

HEISANN! 

Ja du leste rett! Jeg flytter bloggen min til Nouw.com. Her hetter bloggen min http://nouw.com/marthathu Du kan klikke på linken for å komme inn på den! Jeg håper dere fremdeles vil følge med meg selv om jeg flytter bloggen! Håper dere vil følge med meg!
9870963067

MARTHA THU

​<a title="marthathu blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=813703&mid=196278&f=true" target="_blank"><img alt="marthathu blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=813703&p=1&l=nb" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Blogg

Wow! Tiden har gått fort. 15 år av livet mitt har gått. Tenk nå er jeg halvveis til 30! Det er jo litt sykt da! Og det er bare 1 år til jeg mest sannsynlig sitter bak rattet og kan kjøre bil sammen med en voksen. Trenger ikke å tenke på det enda. Jeg er jo bare 15. Det blir rart hvis jeg blir kjent med noen nye mennesker så spør de hvor gammel jeg er så kommer jeg nok til å si at jeg er 14. Hehe! Jeg ville ikke sagt selv at jeg ser ut som om jeg er 15. Spør du meg så ser jeg yngre ut. 

Om noen timer så skal jeg ha familieselskap. I fjor så følte jeg ikke at jeg hadde bursdag. Jeg føler ikke helt at jeg har det i dag heller egentlig. Hehe wops. Kanskje kommer i bursdags modus senere i dag? Hvem vet. Satser på det. 

Er det noe nytt man kan gjøre når man er 15? Se 15 år aldersgrense filmer, men wops har allerede gjort det. Hehe! Men er det noe annet man kan gjøre? Jo! Man kan få ungdomsskort på buss. Hehe. Da kan jeg reise rundt i hele Rogaland uten å betale noe mer! Det er jo veldig greit. Jeg har jo venner som bor et stykke unna. Lengre borte enn Stavanger. Og hvis The Main Level kommer en plass i Rogaland kan jeg lett dra for å gå på jakt. Hehe. Under kan dere se 15 år gamle Martha!  

Jaja! Nå må jeg nok snart være med å rydde litt i huset sånn at det er ryddig til familieselskapet mitt.

MARTHA THU

Likes

Comments