Header

outfit, vardag

slängde på mig ett linne och min lätta bomber jacka idag

Hallå på er! Vaknade otroligt pigg då jag bara sov i ca 2h, slocknade runt 4-5 och skulle upp 7. Detta betydde att jag levde på överskottsenergi hela förmiddagen och blev helt mosig i hjärnan. Don't take naps after school people säger jag. :-) Ville egentligen bara slänga mig under täcket direkt när jag kom hem, men icke gjorde jag det. Jag och O tog en långpromenad och satte oss uppe på en av bergen som har utsikt över hela hamnen. Supermysigt att ta långpromenader med systern/kompisen/pojkvännen i hamnen nu när det är tillräckligt varmt för att sitta vid havet utan att frysa!

Likes

Comments

foto, resor

Det bjöds på goda färska drinkar och solsken

En härlig utebar på Forsbergs skolan

Min fina syster som också var med på examens utställningen

När vi väl var nere i Stockholm så bjöds det på pangväder och ett roligt evenemang på Forsbergs! De som ställde ut hade verkligen gjort ett bra jobb med att dekorera in- och utvändigt. Jag och pappa stannade en liten stund och kollade runt på de olika arbetena innan vi åkte till Mood gallerian och åt en god tapasmiddag på Boqueria. Har ätit där två gånger innan och tycker det är sjukt gott. Om ni går dit måste ni testa friterad pulledpork (omg säger jag bara), samt vitlöks kräftorna. Supergott!

Likes

Comments

resor, trevligheter, vardag

Hello guys, sitter nu på tåget påväg hem från Stockholm. Vi har haft det väldigtväldigt trevligt! Igår gick vi på Forsbergs examensutställnings branschkväll, det var examens arbeten med kreativa lösningar eller originella idéer. :-) Utställningen håller på hela helgen så om ni är i Stockholm kan ni bara svänga förbi! Det var intressant att se och eftersom det var kanonväder så blev kvällen ännu bättre. Efter utställningen gick vi till Boqueria i Mood gallerian, och därefter var vi så trötta att vi gick till hotellet och la oss haha. :P Men för att sammanfatta gårdagen : sol, mat och trevligt sällskap.

Jag har en hel del bilder på kameran så det kommer komma upp under veckan. Kraam

Likes

Comments

vardag

Jag och Emil

Denna skolveckan slutar idag för mig eftersom att jag åker upp till Stockholm imorgon, och eftersom jag är ledig på fredag så har jag "helg" tills på måndag igen. I Stockholm så hoppas vi på lite shopping, vill hitta något fint att ha på mig på studenterna och andra sommarfestligheter. ;-)

Nu ska jag ta en lång pw innan jag ska skriva klart en uppgift tills imorgon!

Likes

Comments

trevligheter, vardag

Hello! I fredags träffade jag spontant upp Alexander i stan och tog ett glas med honom. Det var ganska längesedan vi träffats så det var trevligt med en catch up och diskutera gamla minnen. <3 Vi gick även i stan och jag fick med mig några örhängen och ett par snygga byxor! Men mer om dem i ett annat inlägg.. Efter stan åkte vi till värdshuset och tog varsin cider och njöt lite i solen.

Har en massa plugg att göra idag så ska avrunda detta inlägget med att påminna om att om ca 30 dagar så är det sommarlov. ;-) Kram på er!

Likes

Comments

Instagram@marthasjostedt