Denne uken gikk så fort. Mye har vært på agendaen og det har dukket opp noe denne uken jeg gleder meg til å fortelle dere mer om litt senere.

Antrekk:


Sang:
I Don't Know My Name

Høydepunkt:

Turen hjem i helgen - møte med familien fra Seattle. Det er snart tre år siden sist jeg så dem. Vi fikk vist dem litt rundt samtidig som vi fikk se nye steder. Jeg vil vise dere litt bilder av turen vår senere i uken.


Mat: Lutafisk, mamma hadde heldigvis kjøpt inn mye til jul og spart til vi fikk besøk! NAM!

Film: La La Land - personlig ikke så glad i musikaler, men denne må være den beste jeg har sett.


Håper alle hadde en fin uke, og at denne blir like bra om ikke bedre.

Likes

Comments

T A N K E R

Livet består av valg, - enkelt sa du? Nei sier jeg! Det bor mange drømmer i denne jenta, men jeg har ett problem; - hvor skal jeg starte? Hva skal jeg bli? Ikke er jeg så veldig lysten på skole heller. Om det er noe jeg selv føler jeg ikke mestrer, så er det nok skole. Jeg kan om jeg vil, så godt kjenner jeg meg selv, - men vil jeg det nok? En lærer sa til meg en gang, - du trenger en utdanning for å komme deg frem i livet. – Ja, det vet jeg, svarte jeg. Men må man egentlig det? Alt kommer vel an på hva man vil?

Det er så mange så spør meg om dette, - hva vil du Martha? Beklager å måtte si det, men etter hvert HATER jeg dette spørsmålet. For er det en ting jeg vet, så er det at det vet jeg ikke noe om. Jeg har ikke peiling engang. Hva vil jeg bli? En god ide kan vare en uke, kanskje jeg kan tenke meg å bli politi, for så tenke tanken på å blir massør. Mamma sier jeg er flink med mennesker og har sett potensialet. Ja, jeg kunne nok bli massør om jeg ville… Eller pappa, jeg kunne nok blitt en flink lærer om jeg ville…

Slår jeg av en prat med noen som studerer noe kult, så blir jeg ofte litt sånn; «Martha, kanskje dette er noe du skal gjøre? Dette kan bli bra!» Er det flere som kjenner seg igjen?


Da jeg var tre år skulle jeg bli frisør. Da jeg var 15 år visste jeg hvor huset mitt skulle stå, hvordan det skulle se ut, og jeg skulle bli arkitekt. Da jeg var 18 år skulle jeg bli lærer. Da jeg var 20 år skulle jeg bli interiørdesigner. Da jeg ble 22 år sist uke, visste jeg ikke hva jeg ville bli…

Jeg jobber som butikksjef og er selvsagt fornøyd med å ha kommet meg så langt i relativt ung alder. Men tankene er der, hvor går veien videre? Jeg har lært mye om HMS, personalledelse og drift av butikk. Mange sitter på skolebenken og leser om dette i teorien, jeg får lære det i praksis.

Kanskje er det for mange valg her i livet? Det blir nesten umulig å velge, spesielt når du ikke helt vet hva du vil. Jeg har ikke lyst å hoppe på et studie for så å finne ut at dette ikke er noe jeg ønsker. Noen sier at dette kan være en hjelper, og bare prøve seg på et studie. Da har du i alle fall prøvd, og du har et valg mindre. Jeg tror ikke det er en god ide…

Likes

Comments

Tise er blitt en app de aller fleste har lastet ned, jeg har gjort det samme. Om dere har noen bra tips til profiler tar jeg gjerne en tur innom. Jeg er alltid på utkikk på nye kupp! Selv har jeg litt ute nå, mer kommer. Ta en titt om du ønsker!

Konto / @martharingstad

Likes

Comments

H V E R D A G


Om jeg kunne velge hvordan fredagen min skulle startet, hadde jeg valgt den slik som på bildene. Jeg tar en liten tur innom jobb før jeg drar hjem til Sunnmøre! Skal bli godt å kome hjem, ikke bare til mamma og pappa, men og familien vår fra Seattle! Herlighet, de skal bli koselig å se igjen.Ønsker dere en fantastisk fredag!


Likes

Comments

Jeg som var sikker på at mandag var starten på våren, tok feil. Å våkne til 10cm nysnø tirsdag, var virkelig en nedtur.. Ytterjakkene mine ble pakket ned og plassert på boden. Kanskje ikke et sjakktrekk av meg. Jeg håper snart på varmere dager.

Det ble helsort antrekk på tirsdag da motivasjonen til å kle seg vårlig ble betraktelig mindre! Hehe

Likes

Comments

H V E R D A G, I N N K J Ø P

God tirsdag, fine! Som jeg skrev forrige uke, så fant jeg meg en jakke. Har gledet meg til å vise den til dere, håper den faller i smak hos dere og! hihi.
Jeg har valgt en farge utenfor mitt "safe" fargevalg - brun / rød /burgunder. Morro med litt farger.


Har vært ute å gått litt idag, fantastisk vær! Ååh, kjennes ut som våren er i luften.
Gleder meg til den er her for fullt.

Ha en fin dag videre!


Likes

Comments

craving:
McFlurry med nonstop.

høydepunkt:
Bursdagsmiddag med @KAROLINESMADAL på Dinner.

Bursdagen min varte en uke<3

antrekk:
Vest // Envii Skjorte // H&M Bukse // BikBok Veske // Chanel

sang:
Helium - Sia

liste:
DAGENS HITS!

film:
1 NIGHT -
her

serie:
Riverdale.
Men, jeg trenger en venteserie, noen som har et bra tips eller to?


Likes

Comments


God søndag dere, håper alle har hatt en fin helg.Instagram har blitt en stor del av min hverdag. Jeg elsker å scrolle nedover freshe og inspirerende kontoer. Jeg elsker Mary Seng (også kjent som Happilygrey) sin, hun får bildene så kule og samtidig delikate. Hun er flink med vinkler. Det finnes så utrolig mange flotte profiler, skulle ønske mange av disse var mine.
Det er de ikke, men jeg gjør mitt beste for å prøve å inspirere dere.

Ta gjerne turen innom @martharingstad

Likes

Comments

God morgen dere!

Jeg våknet tidlig idag, og har bestemt meg for å ta dagen rolig. Gå ut på tur og oppdatere Tise kontoen min -> @martharingstad. I morgen er det vårrengjøring på jobb, så må utnytte fridagen idag.


Bildene er tatt i Stockholm.

Likes

Comments

S P O N S E T
Gratulerer

// sammarbeid med Caseapp

Vinneren av giveawayen har blitt kåret, gratulerer så mye til @camillaschakenda! Håper du plukker deg ut noen fine deksler!
Tusen takk til dere andre som også deltok <3

Håper dere får en fin fredagskveld og nyter helgen!

Likes

Comments

Contains affiliate links
 CHERRY B O M B 

Denne t-skjorten har jeg siklet etter en stund. ENDELIG er den min! Denne ble kjøpt som bursdag/valentine gave til meg selv. Må jo være flink å utnytte muligheten når jeg har den?-hehe.

I dag etter jobb tok jeg en spasertur nedover Grünerløkka, fant en jakke jeg gleder meg til å vise dere litt senere!
Håper dere tok hintet, startet å se på Riverdale?Jeg klarer snart ikke å vente lenger på ny episode!

Ønsker dere en fin kveld! <3

Likes

Comments

Hei,hei <3


I dag er det St. Valentine´s Day, og da passer det fint med en aldri så liten giveaway! Jeg har fått gleden av å kjøre en konkurranse hvor du kan vinne egen- eller ferdigdesignet deksel til mobil og PC/Mac, og alt du må gjøre for å vinne er følgende:

1. Følg @Martharingstad og @CaseApp

2. Tagg en venn i kommentarfeltet på Instagram (bildet som ligger under)


Ved bruk av koden MARTHARINGSTAD20 på caseapp.no får du også -20% på hele kjøpet.

Lykke til!

Likes

Comments

H V E R D A G

God mandag dere!


Håper alle har fått en fin start på den nye uken. Jeg startet dagen med frukost sammen med Maria, før jeg dro på jobb. Uken som kommer går med til jobb. men fri lørdag- denne håper jeg å få brukt til en tur ute.


Craving: De som kjenner meg godt vet dette, - jeg er en stor godtemoms. ELSKER godteri, virkelig.
Kjærligetene på Søstrene Grene (regnbue-smak) og ellers noe smågodt.

Mat: Til en forandring bestilte jeg bord på Sumo - Solli på bursdagen min. Egentlig bare fordi jeg elsker ostekaken der, ja her ser dere - glad i søtsakene si.

Antrekk: Har lagt min elsk på denne buksen - ble brukt mye under Stockholm FW. Slenger med to antrekk, da jeg også ELSKER genseren fra & Other Stories.


Høydepunkt: her bli det vanskelig å plukke ut ett, så her kommer fire.

Bowling - Feiret Anna, en venninne.
Jeg var bursdagsbarn - feiret med middag og Fifty shades darker.
Feiret Anna igjen, dro en tur ut på byen.
Vi fikk tilbake mobilen til Maria som hun mistet ute på lørdagen, jammen godt noen er ærlige. Kan si vi ble lettet. TUSEN TAKK!Sang: ISSUES

Liste: NORWAY TOP 50

Serie: RIVERDALE - ny Netflix serie!


Likes

Comments

SØNDAG.. Mistet telefon. Ute i solen. Funnet telefonen. God frukost. Mistet fly. Ny flybillett. Ny serie.

Stikkordene over forteller mye om dagen min idag. Serien står ennå på, og til kvelden er det Farmen Kjendis finale. Rolig dag her altså, noen dager som dette skader ikke.

De siste dagene har jeg hatt oppussing på hjernen, skulle ønske jeg kunne bruke litt kreativiteten til å skape noe nytt hjemme. Jeg har lagt min elsk på teglsten i flere år nå, noe jeg enda har.

Teglsten. Gull. Sort. Grønne planter. Mørke vegger. Lyse vegger. Far-Far fliser. Tre. Noe vintage. Smijernsdør.

Likes

Comments

H V E R D A G, O U T F I T S

Helgen er her, og denne skal feires. En venninne skal feires. Dagen idag har gått til byvandring og en tur innom favoritten @Eckers.

Jakke // Ganni Topp // FWSS Bukse// BikBok Belte // CalaJade Veske// Chanel

Likes

Comments

Stripasko her Jakke her Kjole her Sølvsko her Shorts her T-skjorte her

Zara

Zara har så mye fint, jeg fallt helt for jakken nede til venstre. Lurer på om denne må bli en liten bursdagsgave til meg selv? hihi- bursdag idag si.

Dagen idag går til jobb så helaften med veninnene - middag så kino på kvelden.

Likes

Comments

Hva er vel bedre enn en stor, god genser? Jeg har mange på ønskelisten. Jeg har to som holder på å bli strikket - ikke av meg vel å merke, men av Mamma og Mormor. Jeg må lære av de en gang. Genseren under fant jeg hos & Other Stories, den butikken har så mye fint!

chunky knit

Strikk // & other stories bukse // BikBok sko // Nelly veske // Ganni

Likes

Comments

Dette trodde jeg ikke kom til å skje i nærmeste fremtid - da jeg kjøpte Chanel vesken min i fjor. Jeg hadde gått til innkjøp i min første Chanel - noe jeg hadde drømt om lenge. Først var jeg veldig på den "jeg skal ikke kjøpe brukt" - startet å se mørkt på den tanken for å si det slik - men etter hvert måtte jeg innse at skulle jeg få kjøpt en i nærmeste fremtid måtte jeg kjøpe brukt. Jeg fant den som vises under og var i ekstase - tror ikke jeg hadde vært så lykkelig på lenge.

For drøye to uker siden, fikk jeg tak i enda en - det var faktisk med den samme selger som sist. Den er i grønn ull, lammeskinn i kantene og gull hardwear.

Den er allerede en favoritt og kommer til å bli mye brukt.

Likes

Comments