La oss prate kjøkken.
Nordisk kjøkken. Hvitt. Grått. Rene flater. Sterilt.

Ikke noe jeg lenger ønsker. Jeg har fått helt nok av mitt eget kjøkken. Noe farge hadde virkelig ikke vært feil. Jeg ønsker noe levende. Inspirerende. Gøyalt. Annerledes. Litt spesielt. Unikt.

Likes

Comments

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

SØNDAG.. Mistet telefon. Ute i solen. Funnet telefonen. God frukost. Mistet fly. Ny flybillett. Ny serie.

Stikkordene over forteller mye om dagen min idag. Serien står ennå på, og til kvelden er det Farmen Kjendis finale. Rolig dag her altså, noen dager som dette skader ikke.

De siste dagene har jeg hatt oppussing på hjernen, skulle ønske jeg kunne bruke litt kreativiteten til å skape noe nytt hjemme. Jeg har lagt min elsk på teglsten i flere år nå, noe jeg enda har.

Teglsten. Gull. Sort. Grønne planter. Mørke vegger. Lyse vegger. Far-Far fliser. Tre. Noe vintage. Smijernsdør.

Likes

Comments

Stripasko her Jakke her Kjole her Sølvsko her Shorts her T-skjorte her

Zara

Zara har så mye fint, jeg fallt helt for jakken nede til venstre. Lurer på om denne må bli en liten bursdagsgave til meg selv? hihi- bursdag idag si.

Dagen idag går til jobb så helaften med veninnene - middag så kino på kvelden.

Likes

Comments

I helgen har planen om å ikke gjøre så mye gått i boks. Jeg har vært ute i naturen og kost meg. Jeg er for øyeblikket i Rondane - her har jeg vært alt fra en til tre ganger i året siden jeg var 7år.

Ellers tenkte jeg å tipse dere om en inspo-side jeg bare elsker! Den heter "theyallhateus" - dere har sikkert hørt om den fra før, men den er så bra så føler den fortjener å bli fortalt om enda en gang. Her kommer litt bilder for å friske opp søndagen deres og forhåpentligvis gi dere litt inspo til uken som kommer! siden finner dere her

Ha en fin dag dere! <3

Likes

Comments

M O T E

Mango har fått inn mange fine nyheter i pastellfarger - ingenting er vel bedre enn lyse farger nå som vi nærmer oss vår, varme og sol?

Sjekk ut siden deres for mange godbiter!

Likes

Comments

I dag har jeg gjort alt og ingenting. Dagen startet tidlig med ett besøk innom Joe and the Juice etterfulgt av byvandring. Jeg har surfet meg gjennom flere "inspo-kontoer" i håp om å finne noe å ta med seg til Stockholm. Jeg har også gjort månedens beste kjøp - gleder meg til å vise dere det litt senere.

Likes

Comments

Ventetiden er over - i morgen tidlig drar jeg hjem!
Denne ferien er etterlengtet, jeg gleder meg virkelig

.

Likes

Comments

T A N K E R

Vil ikke si at denne trangen om å kome seg ut kommer ofte, men når den kommer, så kommer den for fullt. I går var jeg hjemme i leiligheten - da jeg fikk en stor trang til å komme meg ut.

Kledde på meg i rekordfart og kom meg ut døren - ut i frisk luft - få puste.

Jeg dro innom Kiwi og kjøpte med meg noe digg, og satte meg på t-banen til Sognsvann.


Å bo i en storby er fint det, men ikke noe jeg skal gjøre for alltid ( dette sier jeg nå - hvem vet ). Jeg er avhengig av et fluktsted der tanker og roen kan senke seg i en ellers så travel hverdag. Hadde jeg vært hjemme hadde denne turen garantert gått til Flø - mitt favoritt sted.


Jeg vil prestere på arbeid, her på bloggen og ikke minst være en god venn. Miste kontakt med venner er det værste - men så er det kanskje bare min egen skyld. Jeg hater avstand - samtidig som den er god å ha - setter alltid pris på tiden med venner når vi treffes.


I går var en sånn dag - måtte ut - puste - frisk luft.

Likes

Comments