Hei dere!

Det er onsdag og vi er allerede halveis i uken.

Her kommer en anbefaling til dere, et reisetips!

Jeg var som dere kanskje har fått med dere, i Parga første del av juni - en utrolig fin plass.

Under oppholdet bodde vi på hotellet Villa Rossa Area Resort, et hotell som falt oss i smak. Vi (merk Maria - reiselederen) sendte mail til hotellet og vi fikk så hyggelige tilbakemeldinger at valget ikke ble vanskelig.

Da vi ankom hotellet ble vi møtt med stor gjestfrihet. Vi møtte de vi hadde mailet med og ble vist til rommet vårt. Da vi våknet tirsdag gikk vi ut på terassen hvor frokosten holdt til - for en avslappende og nydelig utsikt. Hotellet ligger i enden av det jeg vil kalle en bukt, med egen liten strand med solstoler. Fra hotellet går promenaden videre med resturanter og hoteller.

Hele hotellet var under oppussing i vinter og de holder på å ferdigstille de siste suitene, -de blir veldig fine. Vi var så heldige å få omvisning av interiørarkitekten selv og han fortalte oss om planene og hva som hadde inspirert han til de ulike materialene og fargene.

Fargene som blir brukt er gjennomgående, hele hotellet er virkelig gjennomført. Under vil jeg vise dere noen av rommene som kommer til å blir ferdigstilte neste sommer - og noen som allerede er i bruk.

Ellers så vil jeg også få med at de har stort fokus på kortreist mat. Mye av det som ble brukt på kjøkkenet har de dyrket selv - vil du ha en mojito så plukker de urtene i bakhagen. Utrolig moro. Ellers har de en gård litt lenger fra hotellet hvor de har større areal til dyrking.

Parga kan jeg vel si er en "urørt perle" på vestkysten av Hellas. Det har vel å merke blitt mer og mer skandinavere der ettersom Apollo og Ving flyr dit med charter, virkelig et ferieparadis å besøke.

Merk // ikke sponset

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Pink is always a good idea.

Se den fine genseren - takk mamma < 3
Den passer perfekt til "kjølige" sommerdager og det som ellers måtte falle inn. Jeg elsker den!Genser // mami
Skjørt // H&M
Ring // Tom Wood
Veske // Chanel


Likes

Comments

E V E N T, O U T F I T S


Tenkte jeg skulle vise dere settet jeg hadde på meg under
@Nouw sin sommerfest.

B1 eller B2 - kan si jeg følte meg som en av de.

Settet fant jeg på en sjappe i Parga - alltid moro å gjøre ett kupp i slike butikker. Spesielt når plagget er "unikt" i forhold til det jeg har sett her hjemme.

Ellers hadde jeg sko fra Zara og jakke fra Designers Remix.

Ellers så håper jeg dere vil ta turen innom kontoen min på tise: @ martharingstad - ligger litt ute nå og mer kommer! Prøver å kvitte meg med en del før flyttingen.

fineste @annesofie <3

Likes

Comments

I N T E R I Ø R, H V E R D A G
... Flytte

De siste dagene har gått i ett!
Forrige uke kjøpte jeg meg en ny leilighet - utrolig spent på å komme meg på plass og vise dere! Dette er selvsagt veldig spennende og morro men, jeg må ærlig si jeg har en liten bismak. Som dere kanskje vet så er ikke boligmarkedet på topp, noe som er kjipt for den som sitter med en leilighet som skal selges. Tankene om å flytte har vært i hodet over l e n g r e tid, nå er det en realitet, jeg er spent.

Denne uken har bestått av - møte med megler, takstmann - fotografer og pakking - jeg flytter allerede i slutten av neste uke! (stresset)

Dere skal få bli med på prosessen videre - så bloggen kommer nok til å bestå av litt (eller mye) interiør wanties.

Likes

Comments


På torsdag var det duket for sommerfest på Lektern med bloggerne hos Nouw. Man kunne se det var lagt mye innsats i å gjøre kvelden fin - så credz til @TESSB og @KAROLINESMADAL ! Det var fotobooth fra Fotobaren, goodiebags fra Mildhpress, musikk og det ble servert chips og champagne gjennom hele kvelden. Det er alltid så hyggelig å treffe bloggkollegaer! Gleder meg allerede til neste gang, setter så pris på å være en del av nouw - med så mange flinke og inspirerende bloggere!


Fine @annesofie <3

Likes

Comments

<3

Jeg må beklage for mitt fravær, jeg har prøvd å fokusere mest på å slappe av og ta livet med ro. Jeg nyter late dager i Parga sammen med bestevenninnene - kunne ikke blitt bedre stemning.

Ellers så har jeg tenkt å lage en vlog - SÅ jeg trenger spørsmål fra dere!! Noe dere lurer på til spørsmålsrunden? Skriv gjerne under i kommentarfeltet eller på melding her på nouw- da blir jeg glad!

Klem!

Likes

Comments

S P O N S E T

Kofferten er pakket, jeg har kommet meg til Bergen og nå er det bare noen timer til vi sitter på bussen på vei til flyplassen. Ferien har startet og jeg er veldig klar for en uke med sol, venninner og god mat.

inneholder sponset produkter

Likes

Comments

For noen uker siden tok jeg et valg som kommer til å endre hverdagen min fremover. Forrige lørdag hadde vi en sommerfest på jobben som også ble min siste. Jeg har sagt opp, august starter jeg med noe nytt. Gleder meg til å fortelle dere mer om det senere!

Se hva jeg fikk av jentene! Har siklet på ringene fra Tom Wood lenge, noen på jobb hadde tydligvis funnet det ut!

Likes

Comments

Contains affiliate links O U T F I T S, M O T E

Hei fininger <3

Mandagen er her og jeg starter uken med tidligvakt. Denne uken kommer til å gå i ett, mamma er på besøk og jeg drar til Bergen på fredag.

I dag er planen å møte mamma i sentrum etter jobb, spise god mat og kanskje få unna noen ting på sjekk-listen til Hellas.

Jakke // COS

Topp +bukse // Zara

Sko // her

Veske // Chanel

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Den verste følelsen er å gå rundt å ha tørre lepper, men nå slipper jeg det! Lenge har jeg vært på jakt etter den perfekte fuktighetsgiveren til tørre og sprukne lepper og det har jeg funnet i disse lip balmene fra weleda. Ikke bare har de en fantasisk konsistens og duft, de har også litt farge i seg, noe som gjør at man føler seg ekstra fresh. Min favoritt blant de tre er fargen rose, da jeg liker den friske rosafargen den gir.

// Sponset av VASS PR

Likes

Comments

SØNDAG, en dag jeg ikke skulle gjøre noe. Det ble en sen frokost, tur innom jobb, jeg har sett de tre første episodene i serien the OC og nå skal jeg ut å møte en venninne. Så altfor lenge siden jeg så henne sist, det blir koselig.

Ellers så tenkte jeg å dele denne "oppskriften" med dere. Egentlig er det vel ikke noe hokkus pokkus, men ja:

Du trenger:
Vann

Te

Isbiter

Sukker


Gjør:
Kok opp vann gjerne 1-2 liter

Tilsett sukker etter ønske.

Tilsett tepose/løsvekt i sil - la dette stå i 5-10 minutter.

Kjøl av

Tilsett isbiter og voila digg iste.

// produktene er fra Søstrene Grene

Likes

Comments

S P O N S E T

// sponset VASS PR


Det er bare noen timer til 17.mai - noen ting gjenstår på agendaen før jeg kan ta kvelden.

Jeg skrev tidligere at denne parfymen var høyt oppe på ønskelisten, takk til VASS PR - den er endelig min og jeg elsker den! Teksten på flasken topper helheten, så sant i det som står der.


Likes

Comments

Uken som gikk bestod av jobb, sosialt, reise og familie. Reisen til Bergen kom i rett tid, dagene går så fort - følte de stoppet litt opp når jeg var sammen med familien. Det var godt.


Innkjøp:

Uten tvil garnet til en ny genser som blir hjemmestrikket. Gleder meg til å vise dere! Jeg har desverre ikke strikkeevnene inne, så det blir mamma som skal får strikke. Jeg har som mål å lære meg, men ikke helt ennå. Kanskje til høsten?

Antrekk:

happening:

Workshop med Insp Fashion og Kari Traa

Jeg vant to billetter til Shawn Mendes konserten nå fredag i Telenor Arena - wihuu!

Tur til Bergen.

serie:

Har startet på starten av FRIENDS, bare sett litt på tv tidligere - nå blir det sett fra sesong 1, episode 1.

Likes

Comments

God fredags kveld!

Nå sitter jeg på flyplassen i Bergen, venter på at jeg blir hentet av mamma og pappa. De ringte meg i det jeg hentet bagasjen og sa at de skulle innom familien vår før de fortsatte på veien til meg. Så nå sitter jeg her - kjenner jeg de rett så blir jeg sittende her en stund.
De er snille altså, men dette var ikke med i beregningen min - små surt.

Ellers så har jeg hatt mye å gjøre denne uken og bloggen har komt i bak andre ting på listen.
Uken har gått til jobb, litt sosialt og workshop w/Insp Fashion + Kari Traa.

På jobb denne uken fikk vi inn de nye velourstolene, har dere sett dem?
- J
eg må ærlig si jeg var spent på salget. Alle butikker får inn et begrenset antall og det er ikke alle kundene som får. Flere av dere er nok kjent med dette - men jeg liker virkelig ikke å skuffe noen.

Dersom dere var en av de som ikke fikk tak i kommer det nye i uke 21, 26 og 30 - dette gledet hvertfall meg!


Likes

Comments


LYKKERUS - det er under en måned til Kari, Maria og jeg drar på tur til Hellas, nærmere bestemt Parga. Flybillettene ble bestilt i påsken og hotellet fikset vi i dag. På tide med litt sommerklær og bikinier - solfaktoren er fikset og dagene kan ikke komme fort nok.

Hvor fint er det ikke her?

Noen som har vært her tidligere som har noen tips til hva vi kan gjøre? - i så fall, tusen takk! <3

Likes

Comments

Et helsvart antrekk slår aldri feil. På dager der man står rådvill foran klesskapet- gå for svart.

Jakke // Designers Remix -> her

Vest // Mango

Bukse // Zara -> her

Solbriller // Illesteva -> her

Likes

Comments