Happy go lucky.

Jeg er endelig tilbake til Sunnmøre og Flø. Jeg er ganske så betatt dette stedet. Flø ligger en mil utenfor Ulsteinvik, ganske så alene. Værhardt? Ja. De fineste solnedgangene? Absolutt.

Håper alle har fått en fin start på påskeferien og får senket skuldrene. Her er jeg i full sving med å lage granola som jeg vil dele med dere i morgen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

O U T F I T S, T A N K E R

Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere - de er nå en uke gamle. Jeg har ikke postet de fordi jeg ikke føler meg noe fresh nok på de. Ufresh. Ikke noe sminke.

Jeg var en av de siste jentene i klassen til å bruke sminke, startet vel så vidt i slutten av ungdomskolen. Trengte jo den egentlig ikke, ingen uren hud. Jeg var heldig.
Men går jeg en dag uten nå, kjenner jeg det på kroppen - ingen glød, ingen jevn farge i huden og heller ikke et "våkent" ansikt.

Rart hva sminke gjør med oss, eller hva?

Likes

Comments

Torsdag allerede, uken har gått ekstremt fort, spesielt siden agendaen har vært full. I dag går dagen til jobb, workshop med Insp og middagsdate med et vennepar (jeg er da som du sikkert tenker, tredje hjul på vognen), blir uansett bra.


Antrekket er fra Nouw-helaftenen. Jeg har jo et tilbehør her jeg har glemt å vise dere. Jeg har funnet en vintage Gucci veske som jeg tror er fra 70 tallet - elsker den. Den bærer preg av at den er gammel, men pent brukt. Jeg synes mixen med noe gammelt og vintage er så fint til noe nytt. Det gir et mer personlig preg på helheten.


Noen som kjenner til modellen og når vesken ble solgt?

Likes

Comments

Contains affiliate links
Yellow & Orange

Har fått helt dilla på farger i det siste. Dere har kanskje lagt merke til det? Instagramen min har fått en helomvending, og jeg er mye mer inspirert. Etter å ha sett mye farger i butikkene og blomstrene som står på butikkhjørnene blir jeg lykkelig.

Dagens outfit

Jakke// Holzweiler Sko// Her Veske// Chanel

Bandana// BikBok

Likes

Comments

A N B E F A L I N G

God morgen, dere!

Håper uken har startet bra!
Dagen idag går til Billie & Me, Søstrene Grene og til slutt - TRAPPELØP. Om jeg er nervøs, ja?

Vi er en gjeng som har blitt enige om å samles en til to ganger i uken med en intensiv treningsøkt. Dette skal selvsagt bli godt, treningen har jeg alltid hatt under kontroll men etter jeg flyttet til Oslo har den blitt lagt på hyllen - jeg er nesten litt skremt av hvor fort man merker at kroppen forfaller uten trening. (Hvertfall min - hjelper ikke noe at jeg er svak for godteri og alt annet som ikke er sunt.) Skjerpings, Martha.


Over til noe jeg har lenge tenk å tipse dere om:


DENNE leppestiften fra Dior.
Den er ganske så anonym med en gang du tilfører den på leppene men etterkvart vil varmen i leppene gjør at den skifter farge og blir noen toner mørkere rosa. Den blir ikke for mye, helt perfekt for meg- dere burde prøve dersom dere ikke er den største fanen av kraftige farger.

Likes

Comments

God mandag <3

Dagen idag startet med en tur innom Billie and Me - nå er jeg på vei ned til Søstrene Grene, hvor jeg blir hele dagen.
Denne uken går endel til jobb før jeg tar påskeferie på fredag - gleder meg!

UKEN SOM GIKK :

Cravings:

Creperi de Mari - med kylling, pesto og mozzarella. NAM

Antrekk:

Happening:
Denne uken var jeg så heldig å få bli med på to eventer, Pressefrokost @ DAY

og Helaften med Nouw - stas.


Høydepunkt:

Bli invitert med på event tirsdag og torsdag.

Kosekveld med noen venninner på fredag, der Riverdale og god mat sto på agendaen.
Søndagen er jo hellig for meg, denne bestod av byvandring, burger på Munchies og kos på kvelden.

Sang:

Symphony - Clean Bandit & Zara Larsson

Serie:

Riverdale, endelig tilbake.

To ukers pause, var lenge å vente.

Likes

Comments

Contains affiliate links O U T F I T S

Så deilig at gradene stiger på gradestokken - lykke! Gleder meg til flere slike dager, så deilig å slippe de tykke jakkene, og ta i bruk vårjakkene for fullt.

Dagen i dag for min del har gått til jobb - de ble en lang og hektisk dag, mer enn planlagt. Nå er planen faktisk bare å slappe av - legge meg tidlig og ta igjen noen timer søvn jeg har gått glipp av..

Dagen i morgen består av en gåtur og filmkos - jeg gleder meg! Har dere noen planer for dagen i morgen?

Kjole// Her Bukse// Her Sko// Her

Likes

Comments

E V E N T

I går var det duket for et event i regi av Nouw for de norske bloggerne. Eventet startet på restaurant Louise der vi var samlet for drinker og mingling.

Det var så gøy å både se kjente, og nye fjes. Vi fikk en presentasjon av @elinskoglund, @karolinesmadal og @tessb om sosiale media og informasjon om hvordan plattformen vår funker.

Etter det var det tid for middag på Albert Bistro hvor vi møtte et pyntet bord, goodiebags og noe godt i glasset.

Her fikk vi servert mye god fingermat, og fantastisk dessert. Hit skal jeg helt klart tilbake!

Var så heldig å få sitte på bord med blant annet disse fine jentene @SiljePauline @xanjac @henriettehonsrud!

Denne kvelden var utrolig vellykket fra start til slutt, og jeg ser frem til flere sammenkomster i fremtiden. Tusen takk for en fantastisk helaften!

Nouw-teamet hadde fått med seg Annie Hyrefeldt som fotograf på eventet, og hun har tatt alle bildene i dette innlegget.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Tirsdag startet bra med en god dose mote. Jeg var så heldig å få se AW17 til DAY Birger Et Mikkelsen og 2NDDAY. HERLIGHET så mye fint som kommer. Det kommer mye basis og klassiske klær i mange fine farger - nok til å "sprite" opp garderoben med litt farger, ikke bare sort og hvitt som det er hos meg. Jeg forelsket meg blant annet i en rød dress, og en fantastisk pelskåpe.

Likes

Comments

S P O N S E T
Masala Magic

NAM! Denne jenta er, som dere sikkert har fått med dere - veldig glad i mat. Jeg har vært så heldig å få prøve flere nye produkter fra Nirus - Masala Magic, noe dere også bør prøve. Er dere glad i indisk så er dette produkt jeg virkelig går god for.

Noen av produktene i Nirus Tikka Masala er gluten og melkefri, -noe som gjør at flere har mulighet til å kunne smake dem.

Nirus Tikka Masala - en velsmakende saus, med cashew nøtter i. Den er litt sterk, men det er bare å tilpasse etter smak, enten med fløte eller cremè fraiche.

Nirus Håndlagede Nan - flere enn meg som elsker nanbrød? NAM! Dette inneholder hvetemel, men om du ikke kan spise det vil jeg annbefale deg å prøve Nirsu Papadam - et flatbrød laget av linsemel.

Nirus Daddel Chutney passer perfekt til tapas og oster. Den er både litt søt og sur.

skrevet i sammrbeid med Masala Magic

Likes

Comments


Hei dere - god mandag!

Håper alle har fått en fin start på den nye uken. I dag startet dagen med en tur oppom showroomet til Billie and Me, så videre ned i sentrum for å ta litt bilder til de. Pssst - sjekk ut så mye fresht de har inne her . Nå har jeg fått ryddet leiligheten og er klar for middagsbesøk av en venninne! Gledes.

Her kommer en oppsummering over uken som har gått.


Antrekk:

Jakke// Meotine Sko//Zara Bukse// Envii

Høydepunkt: Den siste uken bestod av mye reising, noe jeg liker veldig godt.
Lærerik tur til København og Århus - og en koselig helg med venninnene i Bergen!

Innkjøp: Solbriller fra Quay Australia.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jakke// Holzweiler Sko// Nike Bag// Louis Vuitton

Når det kommer til reising så er jeg en stor fan av å reise med håndbagasje. Spesielt på kortere reiser. Å slippe ventingen før og etter man leverer bagasje er gull verdt. Fordi det å "miste" tid, klarer jeg ikke tanken på engang. De gangene jeg står og venter på bussen har jeg en tanke om dersom jeg går til neste stopp vil jeg komme frem fortere, jeg slipper å stå og vente, ikke snakk om å gå tilbake til stoppet før - da "mister" jeg tiden. Baggen min ble kjøpt i gave til meg selv før jeg "flyttet" til New York. Det må være en av de beste investeringene jeg har gjort, mye brukt og mer skal det bli.

Likes

Comments

O U T F I T S
..for en dag.

Jeg er tilbake fra København etter en inspirerende og hyggelig tur med jobben. I morgen allerede er det igjen - ut på tur. Bergen og venninnetid, har forstått det slik det er snø der? Ikke helt hva jeg hadde håpet, men vi skal nok ikke la det stoppe oss!

Bukse// 5 Units Jakke// Meotine Hoodie// Weekday Sko// Bianco Veske// Chanel

Likes

Comments

Denne må dere prøve!
Bland en eller to dråper med olje i dagkremen din. Oljen tilføyer glød og litt farge og du føler deg med en gang litt mer fresh og pen.

Den er fra Clarins og du finner den på de aller fleste sjønnhets-butikker.

Likes

Comments