O U T F I T S

bukse // Diesel

skjerf i hals// Zara 

skjerf i bukse // H&M

jakke // Designers Remix

sko // Bianco - Caroline Berg Eriksen


Likes

Comments

M A T , O P P S K R I F T

Tenkte jeg skulle dele en super enkel middagsoppskrift med dere. Dette er noe jeg bruker å lage når jeg har liten tid eller bare har lyst på noe godt!

Retten består av :

Tagliatelle - så mye du ønsker, alt fra 3-6 ruller
En pk strimlet svinekjøtt
En pk creme fraiche
Kylling tandori krydder - denne finner dere i alle matbutikker

Kok opp vann til pastaen, samtidig som du steker kjøttet. Når kjøttet er godt stekt heller du creme fraichen opp i stekepannen. Rør rundt og tilsett krydderet - smak til.
Tøm ut vannet til den ferdigkokte pastaen - hell kjøttet og creme fraiche opp i kaserollen - bland sammen.

ENJOY

Likes

Comments

T A N K E R

Vil ikke si at denne trangen om å kome seg ut kommer ofte, men når den kommer, så kommer den for fullt. I går var jeg hjemme i leiligheten - da jeg fikk en stor trang til å komme meg ut.

Kledde på meg i rekordfart og kom meg ut døren - ut i frisk luft - få puste.

Jeg dro innom Kiwi og kjøpte med meg noe digg, og satte meg på t-banen til Sognsvann.


Å bo i en storby er fint det, men ikke noe jeg skal gjøre for alltid ( dette sier jeg nå - hvem vet ). Jeg er avhengig av et fluktsted der tanker og roen kan senke seg i en ellers så travel hverdag. Hadde jeg vært hjemme hadde denne turen garantert gått til Flø - mitt favoritt sted.


Jeg vil prestere på arbeid, her på bloggen og ikke minst være en god venn. Miste kontakt med venner er det værste - men så er det kanskje bare min egen skyld. Jeg hater avstand - samtidig som den er god å ha - setter alltid pris på tiden med venner når vi treffes.


I går var en sånn dag - måtte ut - puste - frisk luft.

Likes

Comments

H V E R D A G, M O T E , O U T F I T S

Torsdag postet jeg inlegget "Dagens" - her har jeg på meg sort kåpe, sort bukse, sorte sko, hvit skjorte og ett vinrødt skjerf. -Jeg var langt utenfor komfortsonen. Jeg prøvde , prøvde og prøvde - 150 bilder direkte slettet. En farge har så mye å si - jeg elsker vinrødt, men hvorfor så vanskelig?

Da jeg var mindre gikk jeg konstant i blått - dette var fargen jeg likte. Opp gjennom årene har flere og flere farger forsvunnet fra garderoben. Det går for det meste i hvitt, grått og sort. En blå dongeri bukse er for meg - vågal. Jeg sliter med å style den slik som jeg kan med den sorte.

I de siste to årene har jeg følt at jeg hører hjemme i sorte plagg, dette skal jeg prøve å få en slutt på. Jeg elsker å kunne friske opp med noen farger - jeg må bare venne meg til dem først.

Så - dette er meg. Svak for sorte klær - skal prøve å få til noen endringer.

Likes

Comments

H V E R D A G

I fjor investerte denne jenta i et par gode skinnhansker - med ull inni. Er det et kjøp jeg virkelig er glad for, så er det dette! 

Kulda er her for fullt og idag var disse gode å ha!

Hanskene er fra Hestra

Ønsker dere alle en fin fredagskveld <3

-M

Likes

Comments

H V E R D A G, O U T F I T S

Hei dere!

Titter innom - legger ved dagens antrekk. Nå står det mer jobb på agendaen, blir nok en sen kveld - men morro!

Håper dere har hatt en fin dag, og får en fortsatt fin kveld.

-M

Likes

Comments

H V E R D A G

Vi er unge. Det slo meg da jeg fortalte om planene mine til noen venner av meg. Planer om å dra hjem, slappe av, ligge på sofen - samtidig nyte et glass vin.
Hørest ut som noe mamma kunne gjort! - men jeg liker det! Jeg får mer enn nok av alenetid siden jeg bor alene - men alenetiden kan brukes på så mange måter - min favoritt er akuratt dette - senke skuldrene og lene seg tilbake.


I dag etter arbeid går turen til Olivia mens i morgen etter abreid går turen til min favoritt restaurant her i Oslo - Dinner! Pappa er i byen på arbeid så jeg har skvist meg inn på timeplanen hans. Vi skal på middag deretter på konsert - Brit Floyd - The Pink Floyd Tribute Show ( midt i blinken for pappa )


Håper dere har fått en fin start på uken!

Likes

Comments

R E I S E

Da jeg var femten skrev jeg en liste over steder jeg drømte om å besøke. Denne listen blir vel å merke bare lenger og lenger. Verden er ikke så stor som en gang var - tilgjengeligheten er lett og nødvendigvis ikke så altfor dyr.
Siden jeg var 15 har jeg allerede fått huket av noen av stedene. Jeg har besøkt New York, Paris, Milano, Barcelona og Zermatt - for å nevne noen.

Videre på listen står :

Europa:

Roma

London

Budapest

- Budapest -


Afrika:

Zanzibar

Mauritius

Marrakech

- Marrakech -


Asia:

Beijing

Hong Kong

- Hong Kong -


Nord Amerika:

Los Angeles

San Francisco

Miami

Sør Amerika:

Cuzco - Peru


Denne jenta er ikke akkurat den største "fanen" av late dager på stranden. Jeg kan nyte det for all del - slik som på Kos som jeg har blogget om tidligere. Jeg er en jente som er glad i litt fart og spenning, leie en liten rød mini - kjøre rundt i Italia deretter langs den franske rivieraen. Dette må være drømmen!


Hva er dine reisemål?

Likes

Comments

O U T F I T S

Herlighet - uken har gått så ekstremt fort. Hva har jeg gjort disse dagene? Da jeg var ferdig på arbeid idag, slo det meg - "Hva skal jeg gjøre ikveld?"..

Jeg håper kvelden byr på lasagne og veninnekos!

D A G E N S

Hvilke planer har dere for helgen?


Likes

Comments

I N N K J Ø P

Er det en ting jeg elsker, så er det å gjøre kupp. Føler jeg har vært heldig med noen kjøp i det siste. Og jeg liker å spare penger der jeg kan. Jeg finner vel en unskyldning for å kjøpe noe jeg ikke behøver men har lyst på, - og sparer vel ikke noe når alt kommer til alt. Slik er jeg bare.

Viser dere en godbit jeg fant på GANNI sitt vareprøvesalg. Det gjelder å være tidlig ute her, - mange godbiter forsvant fremfor øynene da jeg kom litt etter opningen. Skal møte opp tidligere neste gang!

Fant et undertøysett og ikke minst , jeg fant julekjolen - denne blir ikke vist på bloggen før julen er her.

- Fornøyd jente på vareprøvesalg!

​D I G G E R mixen med glatt og semsket skinn. 

Likes

Comments