H V E R D A G

Heihei - dere! Det har desverre blitt en stund siden sist, så her kommer min siste uke oppsummert.

Jeg dro hjem til Sunnmøre fredag og var der til i går kveld. Dere som følger meg på instagram har nok fått med dere dette - til dere som ikke følger den - her er den.


Craving : halspastiller - enda ikke helt god i halsen.


Øyeblikk : her har jeg endel - kakemann baking med familien og fjelltur med pappa <3


Flause : alle kjenner vel til den " sovner i sittende posisjon - på flyet" ååh jeg hater det øyeblikket da hodet bare smeller. Jepp - hodet faller ned og jeg skvetter til - håper de ved siden av sov - hater når det skjer.


Matopplevelse : MAMMA sine rundstykker og aniskringler! NAM!! tenkte jeg også skulle dele mamma sin granola oppskrift - denne skal jeg lage om ikke så altfor lenge - noe dere kan tenke dere?

Sang : "What do you love" - SeeB og "Alive" - Madden // begge er sanger vi har hørt på anlegget på jobb før opning - de gav god stemning tidlig på morgenkvisten forrige uke.


Liste: det må nok bli denne - Christmas Peaceful Piano julen er her snart!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

H V E R D A G, M A T
sunday morning

God morgen, dere! Ble en sein frokost i dag! Kickstartet dagen med en vitaminboost - vinterkulda har påført meg en sår hals så her er det bare å bli frisk så fort som mulig!

Det ble heller ingen tur til vestkanttorvet igår - kulde og sår hals er ingen god kombinasjon så jeg ble inne. På kvelden i går dro noen venner og jeg på Kino, - Inferno.

juice // eple - appelsin - gulrot

Likes

Comments

H V E R D A G
Friyay - helgen er her

Heihei, dere! Da er helgen her igjen - jeg har ryddet i klesskapet og i morgen finner dere meg og noen venner på vestkanttorvet! Om dette var taktisk smart vet jeg ikke helt - ble litt usikker nå som snøen daler, men vi prøver oss! Jeg kommer til å selge alt fra H&M til dyrere merker - veldig koselig om dere vil ta turen i vinterkulda.

Klesstativet er en favoritt blandt møblene mine hjemme, dere finner det her

Kari er i byen med familien - så nå går turen ut på middag med de!

Har dere planer for helgen?

-M

Likes

Comments

Tiden flyr - i dag er det syv uker til denne jenta tar juleferie. Før den tid er det mye som skal gjøres. Mye morro - elsker denne tiden av året! I dag rakk jeg til og med å knipse noen bilder av dagens antrekk. Enkelt, sort, og et hint av en farge. Akkurat slik jeg liker det!

jakke // meotine

polo // her

veske // gucci

bukse // her

sko // bianco - camilla pihl

Likes

Comments

O U T F I T S

God mandag, dere! Vil takke alle dere som har vært innom bloggen de siste dagene - selv om oppdateringen ikke har vært den beste. Jeg håper dere har hatt en super helg og fått en fin start på den nye uken. Her skal uken brukes på arbeid - forbredelser til personalmøte og nye timelister.

jakke // BikBok

genser // Envii

Likes

Comments

M O T E , O U T F I T S

Åååh, endelig! Uken har gått i ett, ombygging i butikken og vi har fått inn mange av julevarene! Har dere sjekket julekatalogen til Søstrene Grene? - vi får inn så mye fint, blandt annet et superfint marmorbord og mye gøy til kjøkkenet! Hihi - må reklamere litt!
Ellers er helgen nesten uten planer - en aldri så liten fest på lørdag!

Her har dere dagens - ny body, elsk på fløyel om dagen!

blazer // Zara
body // Her
bukse // Zara

Ha rn super helg! 

Likes

Comments

O U T F I T S

bukse // Diesel

skjerf i hals// Zara 

skjerf i bukse // H&M

jakke // Designers Remix

sko // Bianco - Camilla Pihl


Likes

Comments

M A T , O P P S K R I F T

Tenkte jeg skulle dele en super enkel middagsoppskrift med dere. Dette er noe jeg bruker å lage når jeg har liten tid eller bare har lyst på noe godt!

Retten består av :

Tagliatelle - så mye du ønsker, alt fra 3-6 ruller
En pk strimlet svinekjøtt
En pk creme fraiche
Kylling tandori krydder - denne finner dere i alle matbutikker

Kok opp vann til pastaen, samtidig som du steker kjøttet. Når kjøttet er godt stekt heller du creme fraichen opp i stekepannen. Rør rundt og tilsett krydderet - smak til.
Tøm ut vannet til den ferdigkokte pastaen - hell kjøttet og creme fraiche opp i kaserollen - bland sammen.

ENJOY

Likes

Comments

T A N K E R

Vil ikke si at denne trangen om å kome seg ut kommer ofte, men når den kommer, så kommer den for fullt. I går var jeg hjemme i leiligheten - da jeg fikk en stor trang til å komme meg ut.

Kledde på meg i rekordfart og kom meg ut døren - ut i frisk luft - få puste.

Jeg dro innom Kiwi og kjøpte med meg noe digg, og satte meg på t-banen til Sognsvann.


Å bo i en storby er fint det, men ikke noe jeg skal gjøre for alltid ( dette sier jeg nå - hvem vet ). Jeg er avhengig av et fluktsted der tanker og roen kan senke seg i en ellers så travel hverdag. Hadde jeg vært hjemme hadde denne turen garantert gått til Flø - mitt favoritt sted.


Jeg vil prestere på arbeid, her på bloggen og ikke minst være en god venn. Miste kontakt med venner er det værste - men så er det kanskje bare min egen skyld. Jeg hater avstand - samtidig som den er god å ha - setter alltid pris på tiden med venner når vi treffes.


I går var en sånn dag - måtte ut - puste - frisk luft.

Likes

Comments