Header

Okay så i dag skal vi snakke lidt om mine absolut yndlings tracks og artist.
Musik er en kæmpe del af mit liv da jeg selvfølgelig lytter til det hele tiden, men også selv synger og spiller

Jeg har derfor samlet mine nuværende yndlings numre. Giv dem et lyt og nyd den sprøde lyd af Bowie, TLC, LANY osv..
Enyoooy.

Den første sang hedder "Bad, Bad, Bad" og er af bandet LANY.
Jeg har fornyligt opdaget dette bandt. Faktisk fandt jeg dem gennem min gode veninde Mathilde på Spotify hahaha.

Nummer to er et gammelt hit fra 90'erne og er skrevet af TLC. Hittet hedder "No Scrubs" (du kender det højst sansynligt) Jeg ELSKER dette nummer. Det er min Jam hahah (Cille)

Det næste nummer hedder "Life On Mars?" og er skrevet og sunget af en af mine yndlings kunstnere, David Bowie.
Jeg elsker hans musik og lyd. IIIH det er et yndlings nummer.

Endnu et LANY nummer. I know, men jeg er nødt til at dele "ILYSB" med jer. Shit det er godt!!

Det næste er Cracks af Soleima. Jeg har lytted utrolig meget til Cracks på det seneste. Jeg kan godt lide hendes lidt skringre stemme blandet med musikken. Cool!

Til sidst har vi endnu et 90'er nummer. "Give It Up" af Cut'N' Move. Jeg elsker den lidt sjove og skæve lyd i dette nummer. Også en klar favorit.

Møsmøsss<333

Likes

Comments

Heyy again.

Dagens post er om min patchy bag fra Zara,
Jeg har før snakket om denne fine sag, men tænkte at snakke lidt i detaljer om den i dag.
Derfor har jeg shootet nogle cool billeder.
Tasken er fra Zara og hedder Patch Cross Body Bag (den sælges desværre ikke i butikken længere).
Jeg gav 200 kr for den hvilket er en overdrevet billig pris for en taske jeg holder så meget af.
Den er i sort fake læder og har en lang halv kæde halv "læder" rem.
Jeg har dog krydset remmen en gang imellem så den både kan bæres som shoulder eller hand bag.
Vedhængene fulgte ikke med da jeg købte den i Verona, Italien i sommers.
Kirsebæret er fra H&M og den hot pink pels hale er fra OH! Kopenhagen.

Jeg håber i har en nice dag!

Møsmøsss<33

Likes

Comments

Hey igen.

Så igår var jeg (ige, igen, igen) sammen med min bff Cille. Og som altid holdt vi teselskab med Pretty Little Liars.
Det er efterhånden blevet en tradition som går ud på at jeg drikker varmt saftevand, Cille drikker te og så ser vi Pretty Little Liars (vores begges yndlingsserie).
Vi har kendt hinanden altid nærmest og derfor kender jeg hende rimeligt godt. Så jeg elsker at være sammen med hende da vi altid har det pisse sjovt. Hahaha.
Igår tog vi så nogle polaroid med mit INSTAx MINI 8 Polaroid kamera.
De blev faktisk virkelig fine og farverige.

Da vi kom hjem fra skole varmede vi nogle pandekager og lavede te og saft. Derefter satte vi os ind i min seng og startede Pll. Imens lavede jeg nogle letier da jeg har ugematematik for til i dag:(
Resten af dagen gik med polaroid sjov, snakke, hygge, mere te og saft og DESVÆRRE at se Pretty Little Liars sæson seks færdig:(
Cille var lige ved at græde HAHA. Hun blev og sov og nu er vi i skole da det jo kun er tirsdag.
Min tirsdag står på korprøve i aften med Else, Amanda, Johanne, Olivia & Anna. Bagefter skal jeg sove hos min bedstemor som jeg gør hver tirsdag og ellers tror jeg at jeg har nogle lektier der skal overståes.

Jeg håber i har en hyggelig tirsdag!

Møsmøsss<333Likes

Comments

Happy sunday! Eller lazy day som jeg også kalder den. Hahah i dag har jeg lavet et lille inspo post til jer. Hovedsageligt med mine smykker i centrum. Jeg er kæmpe fan af smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, ankelkæder. (Næsten) alt hvad der er. Og guld er farven jeg bærer.

På disse billeder er
- Min guldkæde med tre vedhæng fra Stine A (tiger tooth i grøn), Jane Kønig (firkløver i grøn) og en rosa "krystal" fra lille shop i Wagrain
- Min Jane Kønig V-ring
- Min "snoede" ring fra ukendt mærke
- En lille fin ring med lilla sten (også ukendt mærke)
- Og til sidst mine hoops fra H&M med orange flæser i bunden

Jeg går med mine smykker hver dag. Skifter dog mine øreringe ud en gang imellem. Hvad der passer til mit outfitt.
Jeg syntes det er en mega cool måde at spice et outfitt (endnu) mere op hæhæ:)
Ellers har jeg shootet nogle af mine yndlings produkter og min kæmpe fashion inspo wall som "hænger" over mit skrivebord.

Hav en god sunday! Zzzz
Pssst. Like hvis i vil have et room post hvor jeg viser mit lille værelse frem.

Møsmøssss<333


Likes

Comments

Heyy igen.

så dette post er lidt late fordi billederne over er fra November måned. Hahah. Men jeg har bare haft billederne liggende siden og gået og tænkt på at jeg gerne ville poste dem. Så her er en lille fashion inspo til jeres lørdag aften.

Min jakke er købt hos H&M i september måned. Den er totalt candyfloss lyserød og jeg ELSKER det! Den er dog ikke særlig varm hvis du ikke har en stor lækker sweater indenunder.

Mit næste item er noget jeg har gået med HELE vinteren. Nemlig mit grå COS tørklæde i ren cashmere. Det er mega blødt, pænt og simpelt så det går til hvad som helst.

Inden under jakken har jeg en grå "sewater" fra Vero Moda. Den varmede mig dog ikke så meget, men så super cool ud. 

Til sidst kommer vi til min yndlings taske (som jeg vidst også har fablet en del om her på bloggen). Nemlig min Patch taske fra ZARA. Jeg anskaffede mig tasken i sommerferien og har selvfølgelig båret den siden. Til dette outfitt valgte jeg at bære den som crossbody, Den kan dog også spændes ind til shoulder eller hand bag.
​Den dag havde jeg valgt to vedhæng til tasken - Røde kirsebær fra H&M og en hot pink pels dut fra KOPENHAGEN FUR.
God lørdag og nyd den sidste tid inden skole mandag:(
Møsmøsss<333

Likes

Comments

Wagrain - Østrig

Wuhuuuu vinterferie! Og for mit vekommende betyder det skiferie. En af mine absolut yndlings tider på året er når min far og mor pakker tagboksen og jeg og mine to søskende sætter os tilrette til en 13 timers tur ned gennem bjergene. Så lang tid jeg kan huske har skiferie været en del af årets rutine.

Den blev "desværre" brudt sidste år da min søde farfar inviterede os til Kenya (han blev 70).
Ellers har jeg altid været på ski i enten vinterferien eller påskeferien. Denne gang var det sjette gang vi tog til Wagrain. Wagrain er en lille hyggelig by i Østrig.

Jeg har mega mange hyggelige minder fra denne by. F.eks: Da min bedste veninde Cille og hendes familie var med os på ski i tredje klasse, mine mange skiskole timer på tur med Lise (min skilærer), Wagrainer Hof (her hvor vi hver gang spiser fondue) osv.

I år havde vi lejet en kæmpe hytte til min familie (på fem), min farfar og Gitte, mine to onkler og tante og min farfars kones søn og hans familie (på fire). Hytten hed Logde of Joy og lå lidt længere oppe end resten af byen. Her var to saunaer, seks badeværelser, skirum osv. MEGA lækkert hahahahah.

Vi stod som regel op klokken 08.00 og stod så til klokken cirka 15.00/15.30 derefter spillede vi spil, læste, så Netflix, snakkede, lavede mad og ellers bare hyggede os. Vi har haft en mega hyggelig skiferie!
Og imorgen kommer Else (Elviras blog her )og så skal vi mega bff hygge hvilket jeg glæder mig mega meget til!!
Jeg håber jeres ferie har været lige så god som min:)

Møsmøsss<33.

Likes

Comments

IIIh Valentinesday! Kærlighedens helt egen dag. Konceptet er amerikansk og jeg elsker det. "Desværre" står min dag på ski og bjerghygge med min familie da jeg er på skiferie. Til alle jer som ligesom mig skal holde pizza valentine her kommer nogle cute outfitts! Enyyoooy (your pizza)
psssst. Alt er linket under billederne.

Møsmøsss<33

Likes

Comments

In love med Blair og Serenas stil!

Iiiih jeg håber seriøst ikke jeg er den eneste Gossip Girl Fashionlover. Hvis ikke du kender til det vilde liv på upper east side på Manhatten som de rige teenagere Blair, Serena, Dan, Chuck osv lever i skal du seriøst tjekke Gossip Girl ud NU!

Jeg skal være ærlig og røbe at jeg har set alle sæsoner 4 gange. Der er noget over det glamourøse liv, stil og levemåde som facinere mig.

Men i dag skal det ikke handle om de to BFF'er Blair og Serenas liv, men deres overdrevet lækre stil.
Farver, mønster, stof og highend mærker er indbegrebet af pigernes stil. Personligt er jeg da inspireret af tøjet når jeg selv står foran skabet om morgnen, men det kan altså også være lidt svært når alt tøj er fra enten Chanel, Gucci eller Prada.

Derfor vil jeg hjælpe lidt jer girls derude som mig som altså ikke har råd til en ny Chanel taske hver anden uge.

Blair Waldorf

Blairs stil er ekstremt feminin, men også farverig. Blair har et øje for lækre, elegante kjoler, store tasker og farverige frakker. Derfor har jeg sammensat dette outfitt: Frakke her Sko her Kjole her Taske her

Serena Van Der Woodsen

Nu til Serenas cool jeans stil. Serena er kendt for sine høje boots, store baggie tasker og skinny lavtaljet jeans. Jeg syntes hendes stil er pisse cool og jeg elsker hendes lækre tasker som altid hænger over hendes skulder. Outfittet her er 100% indpireret fra S: Jeans her Taske her Frakke her Støvler her

Jeg håber det kunne bruges! Møøøs<33

Likes

Comments

Broderi 2017

Ih nu går vi altså meget snart ind i 2017. Og i det kommende år ser trendsne (igen) meget lovende ud. En af de store er broderi. Det bruges på alt: taske, jeans, sneaks, t-shirts og selvfølgelig skjorter. Jeg har smalet en slikpose af lækre Zara skjorter med broderi:) Jeg håber i glæder jer til et broderet 2017 lige så meget som jeg gør! Enyoooy. (Links ligger under billederne)

1) Den første skjorte her er min personlige yndlings. Med de smukke blomster og fugler på det mælkedreng stribbede stof bliver en smuk skjorte krearet. Jeg eger desværre ikke selv skjorte (endnu), men af hvad jeg har kunne læse og se mig frem til skulle den gerne være lige under knæ længde. Super smuk skjorte!

2) Nummer to er denne hvide skjorte med broderi på skuldrene. Denne skjorte har normal længde. Broderiet får en flot kontrast til den krid hvide farve på stoffet.

3) Nummer tre minder en smule om et, men her er broderiet placeret ned af brystet og ved maven. Blomsterne er mindre, men virkelig fine.

4) Til sidst har jeg en skjorte/bluse som er lidt anderledes fra de andre. Denne bluse er i et lidt seethrough matriale. Blusen er sort og har broderi på maven i de fineste røde og brune farver. Den har et lidt flavrende snit så den er ikke tight, men mere løs i det. Den er et godt bud på en fin "fest" bluse.

Jeg håber det kunne bruges.

møsmøs<33

Likes

Comments

Julen 2016

Wuhuuu så blev det endelig d. 24 december. Og tro mig. Jeg har glædet mig siden 1. November hahah. Jeg tænkte at I måske kunne være interesserede i at se nogle af de skønne gaver jeg fik juleaften. Jeg har dog ikke tænkt mig at vise det hele. Jeg håber i har haft en lige så skøn aften med mad, gaver og familien. Enyooooy<33

1) Okay så nummer 1 er dette fine vedhæng fra Jane Kønig. Vedhænget fik jeg af min farfar og hans kone Gitte. Det passer perfekt til min Tiger Tooth fra Stine A som jeg fik i fødselsdags gave. Jeg er simpelthent så glad for dette vedhæng.

2) Det næste er denne bog som er skrevet af Pernille Teisbæk. Bogen handler om stil og mode og er lige noget for mig. Jeg fik denne bog af in søde forældre og jeg glæder mig megaaa meget til at sidde med en kop the og Dress Scandinavian.

3) OMG overvej denne kjole. Jeg er virkelig glad for denne smukke mørke grønne kjole fra Ganni. Jeg fik denne kjole af mine forældre og f*** hvor er jeg glad. Undskyld, men..ja er mega glad. Den går op i halsen og så falder den let ved taljen. Kan klart anbefales at ønske sig denne smukke sag:)

4) Sidst, men ikke mindst har vi denne t-shirt fra min Farmor (selve t-shirten er selvfølgelig lavet af Ganni) Jeg syntes den er mega cool og så er der jo pomfritter på. Hvilket jeg elsker. Er så glad:))


Møsmøs<33

Glædelig jul og godt nytår!

Likes

Comments

14 år - 10.12.16

Wuhuuuu så blev jeg endlig 14 år. Jeg havde fødselsdag d. 10. december 2016 hvor jeg blve 14. Jeg havde glædet mig sådan der i flere måneder. Jeg havde en mega skøn dag med familie, venner og selvfølgelig en masse skønne gaver. Jeg har samlet nogle af dem her til jer så i kan få lidt inspi:)

Adidas - Gazelle

Den første gave er fra min søde farmor og det er disse Adidas sneaks som hedder Gazelle. Så jeg har egenligt ønsket mig et par røde sneaks i sådan der MEGA lang tid, men jeg ahr ikke følt at jeg havde nok plaine sneaks til at kunne bruge et fødselsdags ønske på et par røde. Men eftersom jeg har et par plaine sneaks besluttede jeg mig for at ønske mig disse skønheder og jeg var så bare mega heldig at min farmor havde købt dem til mig. Mine er i str. 30 1/3 (wtf?! hahahah) og de er som sagt i den røde model:)

M.A.C - Bronzing powder

Så det næste her er M.A.C's bronzing powder i farven Bronze. Det er en bronzer jeg har ønsket mig i noget tid nu så det er en mega nice ting at få. Jeg fik to af den, men den ene skal ind og byttes til noget nice makeup fra M.A.C

Jane Kønig - horn ørering

Uuuh den næste ting er jeg ekstremt exited over. Det er nemlig Jane Kønig's smukke hornørering i forgyldt sølv. Jeg fik denne smukke ørering af min dejlige Oldemor. Den er simpelthen så smuk og jeg er helt vild med den!

M.A.C - 168 contour børste

Til bronzeren havde jeg ønsket mig denne 168 børste fra M.A.C. Børsten er en contour børste så den passer perfekt til at ligge bronzeren lige hvor den skal være:) Jeg fik børsten af mn onkel og har nu navngivet den "Hans" hahahah min kusine og bestie hader mig for det da jeg sang en sang ("I like Hans. I like Hans" hahaha) om Hans.

Stine A - tiger tooth 

Den sidste ting jeg vil vise jer er dette smukke vedhæng som jeg fik af mine søde forældre. Jeg åbnede denne gave om morgenen(resten åbnede jeg om aftenen da jeg holdt familie fødselsdag) Smykket hedder Tiger Tooth og er fra Stine A. Jeg er så glad for dette smykke og har det faktisk på lige nu hahahah.


Håber I kunne lide det. Ses snart:)

Møsmøs <33

Likes

Comments

Taske nyhed

Heyyy igen. Så i dag er det en lille teaser til et fremtidigt blogpost. Okay det er lidt nederen at sige for jeg hader selv når bloggere ikke helt fortæller en nyhed, men lidt kan jeg godt sige:)

Disse smukke tasker er lavet af min dejlige veninde Cecilie Rostock. Hun har selv hæklet taskerne og der vil snart komme et navn og "hjemmeside", men da det ikke helt er i hus endnu kan jeg ikke helt give jer alle detalgerne.

Håndlavede tasker

Cille (som hun kaldes) og jeg har været besties siden vi var meget små og kun 6 år. Hun har her det sidste halve år til et år arbejdet på disse cute hæklede tasker. De er super smarte til en shoppetur, bytur eller til brug i skolen. De er som sagt hæklet og har kæderæm. Nogle af taskerne har knap hvor andre er plane. Taskerne fås  i forskellige farver som: Rød, sart blå, baby lyserød, lysegrå, mørkegrå og hvid.


Glæd jer til navn og hjemmeside kommer snart!

Møsmøs<33

Likes

Comments