Fashion

Min wishlist #1

​Heiiii. Jeg er tilbage med et nyt post. I dag med en wishlist. Helt jort er det en liste jeg har lavet over de fire items jeg ønsker mig mest lige for tiden. Personligt elsker jeg at læse om disse ting og sammentidigt for man noget god inspi. 

Jeg har faktisk fødselsdag her om lidt over 2 måneder så disse fore ting står på min øsnkeseddel.

- Den første ting på min wishlist er denne mega cool olive green city bag fra Zara women. Den er super flot med guld kæder i hanken og den mørke farve. Den er også super praktisk da den er større end den lige ser ud til.
Link her.

- Det næste Item er også fra Zara. Det er denne skinnende gule body med teksten: "eye contact". Igen er det en lidt pow farve, men jeg eeeeelsker farver så højt o jeg kan ikke stå for denne retro body.
Link her.

- Nu kommer vi til min yndlings og mit aller største ønske. Nemlig den cool rød/pink ternede coat med fake pelskrage. Og omg jeg elsker den her jakke mere end noget andet! Den er cool, feminin men old school. 
Link her.

- Sidst men ikke mindst har vi dette fine vedhæng fra Stine A. Det forstille 😍 emoji. Det er så cute og så i guld som jeg elsker.
Link her.

møsmøs<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Mød mig

Hvem er Marie Jedig?

Okay. Så enten har du sovet under en sten eller også....ja så ved jeg det ikke. Men alt jeg kan sige er at jeg virkelig håber at du kender til mit store idol: Marie Jedig. Den 24 årige Marie Stella Wibe Jedig er en dansk blogger og stil ikon. Det sidste gælder i hvert fald for mig. Hun har (som sagt) en blog som har tusinder af læsere. Hun er kendt for sin drengede, cool og old school stil. Og så hendes hvide hår med det crazy pandehår. Hun skriver specielt om fashion & lifestyle. Så tjek min yndlings blog ud her . Det ville gøre mig mega glad hvis jeg kunne dele mit idol med nogle af jer:)

Stjæl Maries stil

Så vi kan vidst godt blive enige om at Maries stil er OVERDREVET cool og lækker så hvorfor ikke hapse nogle gode ideer fra bloggeren?

Jeg har samlet nogle links med de forskellige items under<3One shoulder top: her

Jeans: de er fra Levi's, men linket vil ikke fungere.. de kan dog købes hos ellos.
Sneaks:her
Taske: tasken er fra Chanel, men linket kan jeg desværre ikke finde...i stedet får i en lookalike fra adidasher
Sunglasses:her
​​​​​

​​
​​​​​​Møsmøs<3


Likes

Comments

Andet

Tivoli

Heyhey. Sorry for ikke at have postet i weekenden, men jeg har været på Fyn og besøge nogle venner. Men altså i dag tænkte jeg at jeg vil fortælle lidt om min uge med besøg at Thyboer. Fordi det er sådan at sidste år var min klasse og jeg i Thy på lejrskole. Og der havde vi en "udvekslings" klasse. De har så besøgt os i sidste uge og jeg havde en sød pige boende hjemme ved mig. Derfor var vi i torsdags i Tivoli med hele min klasse, parallel klasse, Thistedskole 8.C & 8.D. Det var rigtig hyggeligt og vejret ar vildt godt. Vi havde alle fået turpass og var oppe i det meste (jeg er altså ikke så god til de vilde forlystelser, men jeg prøvede lidt hahah).

OOTD - 8. september 2016

Tænkte også lige jeg ville lave min første OOTD nu hvor vi er i gang. Mit outfit den dag er meget mig. Afslappet, men cool og så faktisk mega cheap. Jeg laver en oversigt over mit outfit, men vil også linke de forskellige items:)

Bukser - H&M H&M her
Trøje - BikBok BikBok her Kunne ikke finde min trøje, men her er en der ligner.
Cardigan - ?
Sandaler - Birkenstock Birkenstock her
Sokker - H&M H&M her
Taske - Zara Tasken findes desværre ikke længere.


møsmøs <3

Likes

Comments

Fashion

How to?

​Yay back at it. Okay så jeg vil viser jer hvordan jeg har lavet denne mega cool, cheep og smukke patchshirt (skjorte med strygemærker) det er mega let og giver et vildt tilfredsstillende finish.

EnJoYYyyyYY!


1. Vælg en smuk skjorte (jeg valgte en blå og hvid stribet, men den kan sagtens være grå, hvid, blå, pink osv).

2. Udvælg nogle cool patches. Mine er købt i Handler i København, men ellers vil jeg råde jer til at gå ind på Stof2000 under kategorien: strygemærker. De er mega cute, cool ja alt det de skal være hahah.

3. Find jeres mors, bedstemors, tantes what evers strygebræt og strygehjern.

4. Placer dine patches med billedsiden opad.

5. Gå igang med at stryge dem på lige hvor du syntes<3

6. Og 1 2 3 så har du en mega cool skjorte klar til efteråret!

Håber denne guide kunne bruges. Vil mega gerne have lidt feedback i kommentaren!


Møs<3

Likes

Comments

Mød mig

KylieCosmetics

Okay. Så i kender sikkert Kylie. Hun er kendt for sine "naturlige" former som mange sætte spørgesmålstegn ved. Hendes kendte mor og søstre fra det Amerikanske reality program "Kepping Up With The Kardashians": Men for cirka et år siden udkom hun med sin helt egen cosmeticsline altså makeup. Det startede egenligt bare med lipkit's, men nu har det udvidet sig til: Lipgloss, Eyeshadow, Liner, Brows, Liquidlipstick og det slutter (forhåbenligt) ikke her. Hendes produkter er nærmest udsolgt over alt og der bliver produceret massere af fakes på Ebay. Et musthave for makeuplovers <33

Kylie Jenner

Bag hendes crazy ungdomsliv har den kun 19 årige "teenager" også udgivet tøjlinjer med storesøsteren Kendall, været model for nogle af de største brands, hænger ud med de største stjerner som f.eks: JB, Will Smith, Tyga (som forresten er hendes on/off kæreste) osv. Hun er en utrolig smuk kvinde som gerne vil vise verden hendes "perfekte krop". Jeg syntes det er svært at afgøre hendes personlighed. Jeg følger hende på Snap, Insta og andre medier og på alle sociale medier med undtagelse af Snapchat virker hun utrolig afgant. Hun smiler nærmest aldrig, viser sine dyre biler, deler halvnøgne photos, men på Snapchat virker hun mere venlig. Hun filmer sig selv spise, grine, feste, danse. Ja bare være en ung som nyder livet. Men inderst inde elsker vi vel alle Kylie:)


Møs <3

Likes

Comments

Fave of the month

Lala Berlin bukser-April Collage Dark

Okay. Hey igen. I dag skal vi snakke lidt om mine absolut yndlings items i denne måned eller sidste måned. Nemlig august. I år har vi haft en temmelig lorte sommer. Ja undskyld sproget, men vejret har ikke været særlig godt. Så derfor har en af mine faves været disse smukke bukser fra Lala Berlin. Et mærke som er blevet meget populære for deres Triangle tørklæder. Populæriteten forgår specielt i områder som: Hellerup, Klampenborg, Charlottenlund. I det hele taget Nordsjælland. Men det kendte mærke designer altså også andet end tøj og her fandt jeg så disse smukke farverige bukser på 50% udsalg. Et sommer/efterår musthave for mig!

Zara-Cross body patchbag

Det næste på min Faves of the month list er min yndlings! Og jeg lyver ikke når jeg siger at jeg har gået med denne taske HVER dag siden jeg købte den i Firenze, Italien slut Juli. Det var true love da jeg spottede den på en hylde. Det fede ved den er at den 1. Er meget trendy da den har patches også kaldt strygemærker. 2. den er supercool fordi remmens længde kan justeres. 3. Den er perfekt størrelse til mig. Og 4. ME IN A BAG!

Soft Gallery-Sengetøj Creme Ugle

Ja. Nu kommer vi til noget lidt random, men det næste er altså sengetøj. Hahah nu tænker i sikkert jeg er 20 og lige flyttet hjemme fra, meeeen nej! Jeg er 13. Og elsker bare min dyne mere end noget andet. Så derfor er det vigtigt for mig med noget nice, blødt, men også pænt sengetøj. Og jeg var så heldig at få dette betræk for 2 år siden. Så jeg snyder vel lidt da det overhovedet ikke er nyt. Men følte alligevel lige for at vise det da det (igen, igen) har været en månedsfavorit :)

Chanel Neglelakker- I alle farver

Nu kommer vi til et lidt pinligt moment for mig. For her kommer en lille hemmelighed.....jeg bider negle. Og har gjordt det i år nu. Jeg HADER det over alt på jorden, men bare rolig jeg er ved at gro neglene ud. Og nu kommer vi til Favorit delen. For jeg har nemlig i nogle uger nu købt falske negle og limet på mine ægte. Derefter påfører jeg Chanel neglelak. Chanel er i forvejen kendt for lækker (men dyr) makeup, sko, tøj , tasker og MEGET mere i høj og lækker kvalitet. Og de gør det igen med deres lakker. Jeg har efterhånden skaffet mig en pæn samling i regnbuens farver. Nåår jo og så deler jeg lidt med min farmor som er oppe på de nogle af 30. Uha.

Adidas-Adidas Superstar Blue

Sidst, men ikke mindst kommer vi til mine loved sneakers. Jeg er og bliver en sneakers girl. Og disse er lige mig. De cool originale blå russkinds sneaks er super cool til ALLE årstider (og tro mig..jeg har også gået med dem hele sommeren) Jeg anskaffede mig dem lige før sommerferien 2016 og specielt her i august er de virkelig blevet gået til. De er såååå skønne at gå i og ser de da også super cool ud?


Møs <3

Likes

Comments

Andet

Elvira Holmberg

Heiiii og velkommen tilbage. Dette post kommer udelukkende til at handle om min : søster, tvilling, idol, bedtse veninde & ikke mindst yndlings person. Hahah.  Jeg snakker selvfølgelig om Elvira aka Else. (I know u love me) Vi har efterhånden kendt hinanden i mange år. Det startede alt sammen fordi vi deler (en af de) samme pasion. Sang.
Og heldigvis fandt vi hurtigt sammen. Ja i gider jo ikke høre vores friendship story, men min pointe er at jeg elsker dig og jaer bare rolig guys! I skal nok se meget, MEGET mere til Else<3

Møs <3

btw følg lige hendes blog og Insta: ELviras Insta & Elviras blog

Likes

Comments

Nyeste Trends

Velour

Okay. Så er vi i gang og mit første post er selvfølgelig: AW16/17. Og til jer som ikke helt er med så er det Autumn/Efterår, Winter/Vinter, 2016, 2017 Trends. Og lad mig sige det som det er. Jeg er altså ikke mega begejstret. For nu skal i høre den første trend er velour! Der er sikkert en MASSE af jer som elsker velour, men jeg kan ikke udstå det! Det er sådan et smukt matriale og man kan designe det til det flotteste tøj, men jeg kan ikke røre det! Mine tænder gør forfærdeligt ondt. Puha.

Purple Love

Trend nummer 2: Purple Love eller Lilla Kærlighed. Til det kommende efterår/vinter vil denne flotte lilla farve ramme de største fashion stores. Og jeg er inlove! Det lidt carzy look facinerer mig meget og så med en skarp farve. Det bliver ikke meget bedere. Farven bliver kombineret med ALT! Lige fra: kjoler, jakker, tasker, hansker, sko, hatte, strik trøjer, accessories og mere. So be prepared!

Check Pattern

Tredje og sidste trend er check pattern /Terner. Jeg ELSKER denne trend utroligt højt. Man kan dresse den ned, men også op. Og så er den så mega smuk. De uendelige farver man kan lave det i. De forskellige størrelser og muligheder til designs. Personligt syntes jeg det klæder næsten alle. Når jo. Og så elsker jeg at gå i det. Faktisk er min planlagte vinterjakke i pink tern. Well det var de tre Trends for denne gang. MEN bare rolig....der er flere i vente:)

Møs <3

Likes

Comments