Heyo og velkommen til et velduftende post.

I dag skal vi snakke lidt om yndlings mærket Glossier's nyeste medlem. Nemlig duften YOU. Duften skulle være perfekt til den moderne og cool pige.
Udtrykket (altså selve flasken) er så smuk og elegant. Den er i den klassiske Glossier lyerøde farve og med rødt låg.
Jeg har selv fået en lille prøve med hjem fra min shopping i NYC, men parfummen var ikke udkommet endnu da jeg besøgte Glossier's showroom så jeg må nøjes med at skrive den på ønskesedlen.
Men den lille prøve jeg har duftet til er såå skøn. Virkelig en vinder:)

Tjek den lige ud her... Glossier.com

Møsmøss<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Okay, så imorges var det -2 grader?! Pisse koldt, men også lidt skønt. For så betyder det jo snart december, hvilket jeg er vild med. Haha. Jeg har fundet både praktiske og knap så praktiske støvler til jer. Alt fra fest til kolde vinterdage. Shop amok og find jeres perfekte vinterstøvle.

Nåår jo og så skal jeg huske at fortælle jer noget lidt spændene. Nu hvor december og julekalendre snart træder i kraft har jeg sådan gået og tænkt hvordan jeg kan give jer en skøn jul her på bloggen. Derfor vil der køre en julekalender med post på MarthaMaria HVER DAG i hele december. Alt fra FASHION ADVICE JULE EDITION til gode gave guids vil ramme bloggen fra d. 1. december. Så find julehumørret frem og glæd jer:)


Møsmøss<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo og velkommen til lots of lækkert lørdags tøj, haha.

Ej jeg har fundet de mest farverige, smarte og yndige items frem fra det gode internet. Perfekt til en god lørdag aften, sjov og ballade eller noget helt tredje.

I aften skal jeg faktisk selv finde danseskoene frem. Mine forældre fejre nemlig kobberbryllup. Jeg glæder mig så meget til at danske og have det sjovt med alle vores venner og familie!

Hav en skøn lørdag:))

Møsmøsss<33

Pssst...tjek lige smækbukse kjolen fra MADS NØRREGAARD. Kæft den er skøn.

Likes

Comments

Heyo og velkommen til endnu en FASHION ADVICE.

I dette afsnit med den søde Viola.
Hun fortæller om alt fra yndlings stil ikoner til chunkey sneaks.
Læs med og bliv forelsket i Violas cool twist på et "basic" farvet outfit, hendes absolutte yndlings items og alt med sporty looking styllings.
EnJOoY og følge lige søde Viola på Insta:))

Navn: Viola Skytte Bager

Alder: 16

Hvor bor du: Gentofte

Sociale medier: På instagram hedder jeg, Violasb, som er det offentlige sociale medie jeg bruger mest.
INSTA HER.

Beskriv din stil med 3 ord: Farverig, sporty & matchende

Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab: Uhh det er svært, men her for tiden bruger jeg rigtig meget min multi farvede Ganni strik og min Marni taske.

Hvad er et helt almindeligt hverdags outfit for dig: Et helt normalt hverdags outfit for mig vil være, en langærmet mønstret Proenza trøje – som også er en klar farvorit – et par sorte flare bukser og sneaks til. Jeg har lige købt et par Nike TN i hvide, som jeg bruger meget til hverdag.

Hvad er dit største ønske til dit klæde skab lige nu: Mærkeligt nok ønsker jeg mig ikke, som sådan noget lige nu. Det ligner ellers ikke mig – haha. Har dog også lige shoppet en del. Men to af mine seneste køb er, en lille sort Saint Laurent taske og en lyserød hårklemme.

Tre pigers/drenges stil du ser op til:

Emili Sindlev, da hun mixer og matcher på kryds og tværs. Det er også rigtig cool den måde hun bruger teenden ”lag på lag” på.

Caroline Brasch, inspirerer mig også med hendes altid lidt sporty’ twist.

Marie Jedig, Jeg læser stor set altid hendes blogposts, som giver mig meget inspiration.

Hvad er et godt go out outfit for dig: Enten en pæn skjorte eller top, og så for det meste et par pæne bukser. Nederdele er jeg også stor fan af! Og alt efter hvad jeg har på, tager jeg enten sneaks eller støvler på..

Hvor køber du største delen af dine items: Det er nok Ganni, Hm og Zara, men det er svært at sige, da jeg har meget blandet. Jeg elsker at mikse nyt med gammelt, og shopper også tit i secondshands.

3 gode outfit råd:

-Føl dig godt til pas, i det du har på.

-Hvis du f.eks. har en blå t-shirt på, så lad sokkerne matche. Ofte i mine outfits er der noget der matcher.

-Miks det feminine med noget street. Tag f.eks. en lang plisseret nederdel på og tilføj et par chunky sneaks.

Et item som du ikke synes klæder dig: Det må nok være pencil skirts eller A formet nederdele. Det klæder bare ikke lige mig, da jeg er meget lige op og ned. Men det kan bestemt være pænt nogen.

Hvilke farver er dine yndlings at gå med: Jeg går meget i blå, lyserød og rød, men også i basic farver så som sort, hvid og grå.

Hvad for en ”stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv. er din yndlings og hvorfor: Jeg tror ikke som sådan at der er en stilart jeg følger. Jeg mikser lidt det hele, og giver det et touch af mig :-)).

Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv: Jeg får det meste af min inspiration til min stil via Instagram, men også fra mine veninder, bloggere og i modemagasiner.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Og velkommen til alle de lækre og nye items som jeg har hentet med hjem fra NYC. Hver og en er jeg simpelthen så glad for og allerede storforbruger af hæhæ. Jeg er blevet spugt om at lave dette post et par gange nu, så her er det altså.

En lille tilføjelse er at jakken fra Levi's er købt vintage til 450 danske kroner, og online koster den 1200 kr. Det er en herre jakke (det er min også), og min er en original fra 90'erne. Levi's laver dog stadig jakken og den kan købes for ny ved at dobbelt klikke på billedet forneden.
En anden tng er at jeg har anskaffet mig det mega seje Juicy Couture sæt i en hæftig pink, haha. Det er købt i et outlet ved navn Centery 21. Derfor er mit sæt fra en ældre kollektion og kraftigt sat ned (yeees please). Men min pointe er at Juicy Couture ikke producere den matchende jakke til bukserne længere. Derfor har jeg være nødt til at finde en som er en smule lysere, men pisse fed også:)


ENJOOoooY:)

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dagens post har jeg virkelig samlet nogle lækre items. Liiige til ønskeseddlen.
Ej, men overvej de cool sneaks fra Mango eller den karry gule nederdel!
Karry er virkelig en farve jeg er begyndt at holde af her til efteråret. Ih den er lækker og perfekt til et godt efterårsouftit. Så enjoy og find lækre sager til efterårsgarderoben....eller ønskeseddlen:)

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage til endnu en FASHION ADVICE.

I dette afsnit har jeg interviewet den smukke og cool Oline. Hun er 16 år og udtrykker sin kreative side på sin blog "Cphvibes" som hun har med sin bestie Isabella. Hendes stil er moderne og afslappet, men samtidigt vild og skør. Hop ind i Olines univers og bliv forelsket i hendes sans for mode og skønne personlighed.

EnJOooY...og følge hende på insta: her

Navn: Oline Nordengaard

• Alder: 16

• Hvor du fra: Jeg bor og er opvokset i Gentofte, men forhåbentlig om nogle år, vil det svar være KBH;-)

• Socialemedier: Jeg har min Instagram: olinenordengaard, hvor jeg elsker at poste rare moments. Så har jeg en Tumblr, som hedder Cocktails-n-Chanel. Det er HELT klart Tumblr, som er min største inspirationskilde, og jeg bruger den hver dag! Og det sidste jeg bruger er Polyvore, hvor man kan kreere mega fede outfits, med alle de lækreste items. Da styling helt klart er noget jeg godt kunne tænke at arbejde med, så er jeg helt vild med at bruge den. Min Polyvore er olinen. Ved ikke om Spotify bliver betragtet som et socialt medie, men jeg er en musik-junkie, som lytter til musik 24/7. Så laver jeg altså også nogle mega fede playlister hehe:) - min Spotify: Oline Nordengaard:)

• Beskriv din stil med 3 ord: Cool, Comfy & Colorfull.

• Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?: Jeg har lige købt en taske fra Ganni som jeg er SÅ forelsket i. Den er så lækker, og pepper et hvert outfit op!

• Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?: Et par jeans eller et par suitbukser, en lækker sweater el. t-shirt, med en rar jakke udover, et par sneaks og så mine signatur smykker, og en taske der lige dét extra.

• Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?: Jeg har ikke fundet mine vinterstøvler endnu, så helt klart et par lækre støvler.

• Tre pigers/drenges stil du ser op til: Eijj kan ikke vælge kun 3.. Patricia manfield, Sabrina Meijer, Min Kusine Anna Sofie, Veneda Budny, Giotto Calendoli, Ulrikke Hoyer, Alexa Chung os så mange flere..

• Hvad er et godt go out outfit for dig?: Et par lækre jeans med en oversized mande blazer udover, et par hæle og en rød læbe. Så er jeg klar til at indtage dansegulvet eller drinkskortet - nok begge;-)

• Hvor køber du største delen af dine items?: Mange af min lækreste items, som folk spørger hvor jeg har købt, er enten Zara eller H&M. Der kan man virkelige finde nogle gode items! Men ellers køber jeg lidt forskellige steder, er også helt vild med mango, Zadig et Voltaire, Ganni & Gina tricot mm.

• 3 gode outfit råd: 1. Farver er vejen frem! Hvis man ikke er alt for komfortabel med farver, så få et par farverige items, som en taske, et par sko el. en jakke, og sammensæt det med et lækre par jeans og en hvid skjorte, så er man allerede nået lang. Og så som tiden går, kan man ikke lade vær med at gå med farver, det bliver en craving - fordi farver er godt for sjælen, og humøret;-)

• 2. Stil er så meget mere, end at vide hvor man skal shoppe. Selve det at have god stil, handler ligeså meget om hvilken person du er. Hvis man er en mega rar og cool person, som behandler folk godt og bare har styr på sine værdier, så laver man automatisk nogle anderledes og interessante modevalg, da man er mere i touch med sig selv, og så sætter man sit personlige præg på sit tøj. Mere end hvis du har en idé, at man skal ligne alle andre og oven i det, er bitch. Så er der ikke meget der ser interessant ud, selvom det er Gucci fra top til tå.

3. Shop i mandeafdelingen. Der vil du finde de fedeste items. Det er typisk items, du ikke vil se andre girls i, da det sjældent er i mandeafdelingen, de fleste ville shoppe. Alle mine bedste jakker og t-shirts er fra mandeafdelingen:)

Et item som du ikke syntes klæder dig: Croptops er et item, som jeg vitterligt ikke bryder mig om til nogen. Ved ikke, men den giver bare ikke mening for mig. Også lilla items, det bryder jeg mig ikke om, til mig selv.

Hvilke farver er dine yndlings at gå med: Elsker virkelig farver! Rød, blå, gul, orange, grøn. Næsten alle farver, undtagen lilla. Den farve vil man nok ikke se mig i.

• Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?: Jeg har det med selv at mixe og matche, og tage alt det bedste fra alle stilarter, fordi det er når man sammensætter forskellige stilarter, at “ the magic happens” Så jeg vil ikke kunne vælge kun én, da jeg egentlig går med det hele.

• Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?: jeg får som sagt det meste af min inspo fra Tumblr. Der kan sagtens være billeder fra både instagrammere, bloggere, eller bare folk fra gadebilledet. Men der jeg henter mest inspo fra, er nok modeblade og deres modeserier. Især British Vogue, får billederne og stylingen i deres modeserier til at være SÅ nice - det er også pinligt hvor mange modeblade jeg ejer..

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Ja undskyld altså for den helt tavse tid her på bloggen. Jeg er (som nogen måske ved) i New York. Og her er halvskidt internet og alt for meget at se, til at kunne nå det hele. Derfor har jeg prioteret min tur frem for at side med snuden i bloggen.
Men frygt ej. Jeg har en masse video klip klar til at blive klippet sammen til en vlog!! Ja i know...youtube mamma igen, haha. Derudover tænker jeg at skrive om nogle af mine bedste fund, så jer som måske snart skal til New York har noget at sigte efter når det kommer til shopping. Og så selvfølgelig og om min tur og hvordan mit førstehåndsindtryk med NYC var.

Jeg håber ikke ventetiden har været for lang, og undskyld igen! Virkelig. Derfor får I lige lidt snapshots fra min skønne skønne tur:)

EnJoOOoY!

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Okay, så hvad skal der ske seriøst?! Jeg flyver til f*cking New York lørdag eftermiddag. Det er totalt overdrevet syrret at tænke på. For dig som måske ikke kender til mig, så er New York min største drøm, yndlingsby og favorit sted. Jeg er faccineret af alt ved den vilde by. Og mit første eventyr i NYC vil starte lørdag.

Så hvis jeg skal virke en smule mindre voldsom kan jeg godt afsløre at jeg er pisse nervøs. Det kilder i maven både på den gode og mærkelige måde ved tanken om rejsen. Jeg tror måske det har noget at gøre med at en så stor drøm går i opfylelse om mindre end fire dage. Det er sådan helt underligt at tænke på, haha. Jeg har udvalgt nogle af mine yndlings outfits (og bare rolig...der kommer lots of NYC posts!) , fundet butikker og cafeer og selvfølgelig udvalgt mine yndlings Gossip Girl spots som jeg skal tjekke ud.

For at give dig et billede af mine tanker og drømme om New York :
Forstil dig at ELSKE storbyer og mange mennesker, crowdede butikker og smukke cafeer. Så dobbelt det med 100 og læg yderligere 100 til. Det er så meget jeg holder af New York. Og ja så tænker du måske: Øhm wtf du har jo ikke været der endnu? Hahaha. Nej, men jeg kan bare mærke det. Altså jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal formulere det. Jeg glæder mig bare!

Og noget DU kan glæde dig til er et helt særligt FASHION ADVICE post. Nemlig et New York edition FASHION ADVICE post. Årh det bliver f*cking sejt, hæhæ. Så stay tuned:)


Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage til endnu video!
Ja i know. Martha som youtuber igen, haha. I dag er det dog ikke fashion releteret. Det er nemlig min hverdags skincare og makeup rutine. Jeg er igen pisse nervøs for at poste, men jeg håber du måske får lidt inspiration til ny lækre mærker.
Videoen er btw filmet af Elvira.

EnjOOoY:)))

Møsmøss<333

Likes

Comments

Heyo og velkommen til mine absolutte yndlings items fra det "nye" mærke ARKET.

Føsrt og fremmest: What en overdrevet lækker butik de har lavet. Amen altså, grå høje vægge med store vinduer. Jeg elsker det.
Derudover er det noget lækkert, dog lidt dyrt, men helt klart lækkert og smart tøj til alle aldre.
Tjek det ud og bliv forelsket i ARKET's minimalistiske og farverige verden:)

Møsmøss<33

Likes

Comments