Heyo og velkommen tilbage.

Jeg ville ønske jeg kunne sige velkommen tilbage til sol og forår, men det er jo desværre ikke situationen.
Jeg sad lige og tjekkede Nouw og så faldt jeg over en masse forårs post der i blandt søde Mathildes:( blog ) cute forårs post med items fra Lovechild. Så fint. Derfor kom jeg helt i blomster mood og fandt derfor internettes pæneste forårs farver frem. Så klik rundt og shop lidt lækkert fra diverse online sites.

EnJOoOOY:))

Møsmøss<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Yndlingsserien vender tilbage igen. Denne gang er det med skønne Rosa.
Jeg har udvalgt Rosa fordi hendes stil simpelthent er så yndig. Den er let og legende, men moderigtig og feminin. I love it og jeg håber du vil efter du har læst hendes cool interview forneden.

Så sæt dig tilrette og læs om lag-på-lag og grønne farver.

EnJooOOY:))

• Navn: Rosa Z. Behrens

• Alder: 15 år gammel.

• Hvor du fra: Søborg

Socialemedier: instagram

• Beskriv din stil med 3 ord:

Feminin, lag-på-lag-agtig, og i virkeligheden også ret skiftende

• Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?:

Jeg er rigtig glad for min Marni taske som jeg købte på Vestiaire Collective for et par måneder siden. Derudover har jeg også en gammel Love Stories (nat)skjorte med stjerner på, som jeg har brugt rigtig meget.

• Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?:

Jeg har ikke rigtigt en uniform, men en fællesnævner for mange af mine outfits er, at jeg tit har “overflødige" beklædningsdele på. Istedet for “kun” at have et par bukser og en t-shirt på, smider jeg som regel en nederdel eller en kjole på over.

• Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?:

Har i lang tid kigget på de røde Adam Selman x Le specs “The Last Lolita” solbriller, som jeg bare synes er mega seje. Men hvis det skal være til garderoben, kunne jeg rigtig godt tænke mig den lange røde silkekjole fra Saks Potts’ “swiss” kollektion.

• Tre pigers/drenges stil du ser op til:

1) Leandra Medine. Jeg er ellevild med hendes farverige univers, og har fulgt med på hendes blog (The Manrepeller) i over to år. Hun er uden tvivl min største inspirationskilde, og det tror jeg kommer af, at hun er så selvironisk og gør op med den måde, som modeinteresserede mennesker tidligere tit blev afbilledet; som humorforladte der ikke kunne tage en joke.

2) Jeg kan også rigtig godt lide den danske model Caroline Brasch’ stil. Den er farverig og sporty og samtidig super feminin.

3) Jeg elsker at følge @coco_pinkprincess på instagram. Hun bor i Tokyo og er kun 7 år gammel, men på trods af hendes unge alder, er hun bare så mega cool. Hun er ret innovativ og androgyn i hendes måde at klæde sig på; hendes stil er både drenget og piget, og hun kommer med så mange idéer til nye måder at sætte tøj sammen på.

• Hvad er et godt go out outfit for dig?:

Det kommer meget an på hvad jeg skal, men hvis jeg skal ud og spise med nogle veninder, tager jeg nok bare lidt flere smykker på, og hvis jeg har haft jeans på, skifter jeg dem ud med nogle pæne bukser.

• Hvor køber du største delen af dine items?:

Det må være Zara, Ganni og forskellige genbrugs- og vintagebutikker.

3 gode outfit råd:

1)Man skal ikke tage sig selv for højtiddeligt. Jeg synes det er mega fedt når man kan se, at folk har lidt selvironi; med det mener jeg, at man aldrig skal være for “god” til at tage et eller andet helt skørt på, som f.eks. et par skrigegrønne bukser eller en helt overdrevet glitter jakke.

2) Man skal klæde sig, som man SELV har lyst til. Hvis du har lyst til at tage en excentrisk leopardjakke på, eller derimod “bare” et par sorte skinnyjeans og en grå strik, skal du da gøre det, men man skal aldrig klæde sig i noget - eller afholde sig fra at tage noget på - i frygt for hvad andre vil tænke om én. Jeg synes, at det er vigtigt, at man klær sig for sig selv, og ikke sådan som man tror andre vil synes er passende.

3) Man behøver ikke at være med på ALLE trends hele tiden; det er ikke godt for pengepungen, og så er det også meget belastende for miljøet, hvis alle skal være med på alt nyt. Desuden synes jeg også, at man ser meget mere cool ud, hvis man ikke ligner en, der er taget ud fra fra et magasin, men derimod blander nyt og gammelt, vintage og high-end.

Et item som du ikke syntes klæder dig:

Stramt tøj generalt, men især stramme lavtaljede jeans!! Kan slet ikke få det til at fungere..?

• Hvilke farver er dine yndlings at gå med:

Jeg har nok mest blåt, men elsker også at gå i grøn og lyserød.

Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?:

Farverigt. Jeg synes, at tage tøj på om morgenen bliver meget sjovere, når man tager et eller andet skørt og farverigt på.

Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?

Jeg for rigtig meget inspiration fra instagram, fra personer jeg følger, som f.eks. @sgundelach, @bettykrag og @barbarapotts. Og som tidligere nævnt, får jeg også rigtig meget inspiration fra bloggeren Leandra medine.

Møsmøss<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage igen!

Så i dag har jeg denne fine video (selvfølgelig med Gossip Girl Soundtracket til) som er tons af klips fra mit eventyr i New York.
Jeg ved det er blevet efterspurgt så efter nogle månedernes forsinkelse er den her.
Youtube Martha slår til igen:)

EnjOOoY og så håber jeg du kan lide det.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

Så i dag er jeg klar med endnu en IN MY HEAD. Efter min lange julekalender har jeg følt en smule umotiovation til at skrive. Meeen frygt ej. Den er langsomt vent tilbage og her kommer altså et sprit nyt post:)

Så EnjOOyy lidt tanker om min ferie og det kommende år. Læs med:

Når så altså juleferie. Præcis indtil d. 1. januar er denne ferie den bedste på året. I loove it.
Jul, mad, dans, hygge, nytår, fest, venner & familie.
Men så rammer virkeligheden. Ferien bliver lidt mere grå og så pludselig står man midt i januar (årets mørkeste og kedeligste måned).
Ja altså i virkeligheden burde jeg måske ikke klage over ferie og det gør jeg skam heller ikke.
Men når virkeligheden og hverdagen starter her på mandag så er det altså lidt svært at være helt oppe og køre.

Udover anmindelig vintertræthed så har sygdommen ramt mig. Jeg har de seneste to dage været placeret under dynen med varm saft og en masse Gossip Girl (traditionens tro genser jeg yndlings serien når jeg er syg).
Det har også betydet at jeg får slappet MAX af inden hverdagen. Hvilket jeg glæder mig volderen meget til.
For jeg er nok pænt ferietræt.
Mmm jeg er typen som elsker at starte i skole efter ferie. Men der er også god grund vil jeg mene.
Jeg kan nemlig se frem til terminsprøver, erhvervspraktik (måske hos Eurowoman, men shhhh...det er slet ikke på plads endnu) og skiferie i uge 11 med hele min årgang (yeees)! Derudover er jeg halvejs i det sidste år af grundskolen.

Det sgu da meget fedt det hele:)

Jeg håber virkelig I har nydt jeres ferie og har et skønt nytår!

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dag er jeg klar med endnu en FASHION ADVICE. Og denne gang med den super cool og søde Maria Jernov.
Jeg er så stolt af at kunne fortælle at det er hendes svar I kan læse forneden. Hendes stil beskriver hun selv som "ikke fundet endnu" dog er den cool og rå samt feminin og elegant.

Læs Marias svar fornede og fall in love med hendes seje stil og søde personlighed:)

ENjOOooY.

 • Navn: Maria Jernov
 • Alder: 24 år
 • Hvor du fra: Jeg bor til daglig i København men er oprindeligt fra Silkeborg, midtjylland.
 • Beskriv din stil med 3 ord: 1.Udefinerbar. 2.Ubeskrivelig. 3.Endnu ikke fundet ud af. Jeg har altid haft meget besvær ved at ”beskrive min stil”. Den er i konstant udvikling og lige når jeg tror jeg har fundet ud af mig selv så skifter det hele igen. Men jeg er meget glad for farver, godt overtøj og fine tasker.
 • Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?: Mit yndlings item må være min håndbroderet Gucci blazer som jeg købte i foråret. Den bliver nok en af de ting i mit klædeskab som skal gå i arv til min datter (eller søn hvem ved). Den er helt fantastisk.
 • Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?: Jeans, en hoodie (eller langærmet t-shirt om sommeren), en eller anden form for kort jakke, et par sneakers så jeg kan løbe stærkt og en god taske.
 • Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?: Altså man kan jo altid bruge en ny taske, men ellers er jeg lidt på udkig efter sko for øjeblikket. Har dog ikke udset mig et bestemt par endnu. Derudover skal jeg på et tidspunkt eje en Birken i eksotisk skind eller en sej farve og så leder jeg altid efter en navy Céline blazer har bare ikke fundet den rette endnu.
 • Tre pigers/drenges stil du ser op til:
  1. Jeg synes Patricia Manfield er super cool. Hun taler nok til min mere gakkede side af hjernen. Hun er super cool og tør anvende items som lange lakstøvler og lækre farver. Derudover er hun bare super pæn og så er hun lidt af et streetstyle ikon. Hun er en god inspirationskilde.
  2. Jeg troede aldrig jeg skulle skrive det her men min nr. 2 er faktisk Kim Kardashian. Ikke altid, vil jeg gerne lige understrege. Men jeg er ret vild med den mere afslappet side af hendes stil. Jeg ser meget op til den måde hun blander jordfarver og hvordan hun tør sætte høje hæle til sweatpants. Det er sgu sejt.
  3. Sidst men ikke mindst ser jeg ufatteligt meget op til min bedste veninde Laura’s stil. Hun står bag bloggen Couturekulten.dk og har en helt unik sans for farver og print. Hun springer bare ud i det og føler sig godt tilpas i det meste. Hun er god til at minde mig om at stil ikke er så skide seriøst.
 • Hvad er et godt go out outfit for dig?: Det kommer lidt an på humør og hvor jeg skal ud. Hvis jeg skal danse natten lang eller til koncert vil man se mig i et par stramme jeans, en sej band t-shirt, massere af smykker og et bare super gode sneakers som jeg kan hoppe rundt i. Ellers er jeg meget vild med en smuk hvid silkeskjorte (gerne med bindebånd), en lak nederdel og høje støvler.
 • Hvor køber du største delen af dine items?: Jeg er vild med at købe ting på Vestiaire Collective, de har super lækre mærkevare items til gode priser og man kan godt være heldig at gøre nogle super fine kup. Det er b.la der jeg har købt min Chanel og min Balenciaga taske.
  Derudover er jeg meget glad for at shoppe i udlandet, jeg synes der er noget fedt ved at finde nogle brands vi ikke lige har i Danmark. Det gælder også beauty brands, der er så meget fedt udenfor lille Danmark.
 • Et item som du ikke syntes klæder dig:En maxi nederdel. Jeg tror egentlig måske jeg ser fin nok ud i den når jeg endelig får den på. Men jeg føler mig slet ikke godt tilpas i en maxi nederdel. Tror ikke engang jeg ejer sådan en.
 • Hvilke farver er dine yndlings at gå med: Hvid er min yndlingsfarve, jeg har rigtig meget hvidt tøj. Derudover er jeg MEGET glad for rød.
 • Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?: ”Streetstyle” er min yndlings stilart. Mest fordi det er en stilart du ikke rigtig kan putte i en kasse. Det er bare en stor pærevælling af inspiration, og så er det SÅ farverigt altid. Det er helt fantastisk.
 • Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?: JA selvfølgelig! Er det ikke det sociale medier er til for? Så vi kan blive inspireret af hinanden? Det er smukt at alle deler så meget af dem selv, jeg elsker at få inspiration fra andre. Det er vidunderligt!

ALLE BILLEDER ER FRA MARIAS BLOG: MARIAJERNOV:COM

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage,

Dagens post er nu blevet en årlig ting. Som så mange andre er dette et uddrag af mine julegaver 2017.
Når jeg siger uddrag er det altså fordi jeg mangler nogle af tingene (Det skyldes jeg ikke kunne finde dem online).
Jeg tror det skal siges at jeg ikke laver dette for at prale, men blot fordi jeg selv elsker at læse disse post.
Sååå jeg tænkte I også gad læse mit haha.

EnjOooY & glædelig bagjul:)

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dag har jeg en Fashion Advice klar til jer. Og denne er faktisk lidt anderledes end normalt. Fordi den er faktisk på Engelsk. For en måned siden kontaktede jeg cool og søde Eva. Hun er bosat i Madrid og derfor var vi nødt til at kommunikere på engelsk. Jeg håber i kan lide det. Selv syntes jeg det har været lidt sjovt at udvide min søgning i seje piger drenge med engelsksprogede. Så Enjooy Evas seje og rene stil.

Selv er jeg heeelt vild med den!

 • Name: Eva Seoane
 • Age: 33
 • Were are you from? Madrid, Spain💃
 • Socialmedias: @evaseoane (Instagram)
 • Describe your style in 3 words: minimalist, feminine and comfy
 • What is your favorite item in your closet? an orange floor-length vintage kimono robe from Tokyo, Japan
 • What is a perfect everyday outfit for you? a perfectly fitted jeans, a soft, comfy yet sexy white t-shirt and a pair of heels (now that's almost winter, a cozy sweater and ankle boots)
 • What is your biggest wish for your closet at the moment? a dress from Reformation and a pair of ankle boots from & Other Stories
 • 3 girls/boys style you look up to: Jeanne Damas, Anne-Laure Mais and Gala González
 • What is the cutest and most perfect “go out” outfit for you? it has to be a summer outfit (I love summer or warm breezy weather) so it would be a minimal mid dress with a thigh split, along with some cute sandals (lately I'm so into block heels). And of course some fine small jewelry and red lips.
 • Where do you buy most of your items? Asos is super easy to get your online shopping done, when in Spain I'll check Zara and her sister brand Uterque, and vintage shops wherever I am at the moment
 • 3 good fashion advice: know what works on your body, be confident whatever your wearing and have fun with your clothes!
 • An item that you don’t think looks good on you: low raise jeans, neither flattering nor comfortable.
 • What color do you dress the most in? pink! and white in summer.
 • What kind of style do you like the most. Eg: Streetstyle, Sporty, Girly, Classic, colorfull…..I'd like to think I have French style with some edgy touches.
 • Do you often get inspiration from other bloggers and instagrammers? yes! all the time, I do my daily scroll to see what's going on.

Møsmøss<33

Likes

Comments

WHAT 2 DO WHILE WAITING - 24. DECEMBER

Heyo og GLÆDELIG JUL!

Dagen er kommet og det er d. 24. december. Det er så skønt så skønt, men det betyder jo også at enden på min julekalender "CHRISTMAS COZINESS" er kommet.

Mit sidste post vil være en lille hyggelig guide til dig som er utålmodig på denne lange dag.
Selv har jeg massere af planer da jeg skal synge julen ind i Holmens Kirke og derefter hjem og pynte og gøre fint med mine søskende. Men hvis du går og småkeder dig kommer her mine forslag til en måske mindre land dag.

EnJOooY:)

FIND OUTFITTET:

Nummer et siger sig selv. En hyggelig ting du kan gå og sysle med er hvad du skal hoppe i om aftenen.
Selv er jeg altid i tvivl og finder somregel først mit oufit 5 min. før gæsterne kommer haha.

NEGLELAK OG JULEFILM:

En anden dejlig ting er at lakkere dine negle i en flot julefarve. Det færdiggøre dit outfit flot og så tager det sin tid. Du kan eventuelt se en god julefilm imens. Så kan du i hvert fald være sikker på at komme i julestemning.

GÅ ELLER LØB EN TUR:

Måske vil du syntes det virker lidt kedeligt, men hvad med at tage en god playliste i ørene og hoppe i dine sneaks/løbesko. Så kan du jo tage dig en god gå eller løbetur. Det er jo meget godt lige at motionere lidt inden alt den fede julemad. Så kan du gå til stegen med god smavittighed:)

HOP I BAD:

Ja en hver går nok i bad juleaftensdag, men en god og hyggelig ting er altså at gøre lidt ekstra ud af det.
Skru op for Last Christmas og find alle dine lækre scrubs og ansigtsmasker frem. Jeg kan i hvert fald godt bruge ret så lang tid på at pleje og stå under brusseren.

HJÆLP TIL:

Jaja her kommer den gode hæhæ. Hjælp da med anden eller stegen. Så er din mor eller far måske lidt mindre stresset og I får sikkert en god samtale ud af det. Plus at tiden jo går og går når man laver lækker mad.


Jeg håber I får en mega skøn aften med alt hvad der hører til.
Tak for at have læst med her i December, jeg håber I har kunne lide det:)

Glædelig jul og godt nytår!

Møsmøss<333

Likes

Comments

VANTER TIL DEN KOLDE TID - 23. DECEMBER

Heyo og glædelig dagen før dagen:)

Vi er snart mod enden af min julekalender, men dog er den ikke slut endnu. For i dag har jeg samlet en masse flotte og skønne vanter som både er fashionable, men også varme. Så klik rundt og bestil måske nogle nye rare vanter hjem!

EnjoOOoy:))

Møsmøss<333

Likes

Comments

DE FINESTE SMYKKER TIL ØNSKELISTEN - 22. DECEMBER

Heyo og velkommen tilbage!

I dag har jeg fundet nogle virkelig fine smykker frem. Hvis i skynder jer kan I måske nå at proppe dem på ønselisten, men ellers kan de også være med i en god drøm haha. Men altså klik rundt og find smukke smykker!

EnjOOooY:)

Møsmøss<333

Likes

Comments

HVAD JEG SKAL LAVE JULEAFTEN - 21. DECEMBER

Heyo og hjerteligt velkommen.

I dag vil jeg fortælle lidt om min juleaften, så læn dig tilbage og læs med:)

Så siden jeg var relativt lille har jeg holdt jul hjemme.
Vi pynte juletræet og den 24. kommer familien og vi fejre julen sammen.
Sådan er det heldigvis også i år. Dog er kommer der faktisk ikke andre børn end mig og mine to småsøskende. Men det gør ikke så meget, da der kommer så mange andre skønne familie medlemmer.
Hjemme hos mig får vi både and og flæskesteg...jeg hader flæskesteg haha, så jeg fråder bare en masse and og brune kartoffler. Fuuuck jeg glæder mig alligevel (ups det må man ikke sige:/). Efter maden danser vi som så mange andre om juletræet. Min lillebror vælger snag først og derefter arbejder vi os op mod den ældste (min Oldemor). Det er altså sådan en hyggelig tradition. Og så kommer vi til yndlingsdele. Mine forældre bringer konfekt og juleslik ind og så starter det store gaveræs. Ih det er så skønt. Aftenen slutter altid med min søster og jeg som bygger hendes playmobil og så går jeg glad i seng. Jeg (som I nok kan høre) glæder mig syrret meget, så nu må d. 24 gerne snart komme!

Møsmøss<33

Likes

Comments