View tracker
Fashion

Broderi 2017

Ih nu går vi altså meget snart ind i 2017. Og i det kommende år ser trendsne (igen) meget lovende ud. En af de store er broderi. Det bruges på alt: taske, jeans, sneaks, t-shirts og selvfølgelig skjorter. Jeg har smalet en slikpose af lækre Zara skjorter med broderi:) Jeg håber i glæder jer til et broderet 2017 lige så meget som jeg gør! Enyoooy. (Links ligger under billederne)

1) Den første skjorte her er min personlige yndlings. Med de smukke blomster og fugler på det mælkedreng stribbede stof bliver en smuk skjorte krearet. Jeg eger desværre ikke selv skjorte (endnu), men af hvad jeg har kunne læse og se mig frem til skulle den gerne være lige under knæ længde. Super smuk skjorte!

2) Nummer to er denne hvide skjorte med broderi på skuldrene. Denne skjorte har normal længde. Broderiet får en flot kontrast til den krid hvide farve på stoffet.

3) Nummer tre minder en smule om et, men her er broderiet placeret ned af brystet og ved maven. Blomsterne er mindre, men virkelig fine.

4) Til sidst har jeg en skjorte/bluse som er lidt anderledes fra de andre. Denne bluse er i et lidt seethrough matriale. Blusen er sort og har broderi på maven i de fineste røde og brune farver. Den har et lidt flavrende snit så den er ikke tight, men mere løs i det. Den er et godt bud på en fin "fest" bluse.

Jeg håber det kunne bruges.

møsmøs<33

Likes

Comments

Andet

Julen 2016

Wuhuuu så blev det endlig d. 24 december. Og tro mig. Jeg har glædet mig siden 1. November hahah. Jeg tænkte at I måske kunne være interesserede i at se nogle af de skønne gaver jeg fik juleaften. Jeg har dog ikke tænkt mig at vise det hele. Jeg håber i har haft en lige så skøn aften med mad, gaver og familien. Enyooooy<33

1) Okay så nummer 1 er dette fine vedhæng fra Jane Kønig. Vedhænget fik jeg af min farfar og hans kone Gitte. Det passer perfekt til min Tiger Tooth fra Stine A som jeg fik i fødselsdags gave. Jeg er simpelthent så glad for dette vedhæng.

2) Det næste er denne bog som er skrevet af Pernille Teisbæk. Bogen handler om stil og mode og er lige noget for mig. Jeg fik denne bog af in søde forældre og jeg glæder mig megaaa meget til at sidde med en kop the og Dress Scandinavian.

3) OMG overvej denne kjole. Jeg er virkelig glad for denne smukke mørke grønne kjole fra Ganni. Jeg fik denne kjole af mine forældre og f*** hvor er jeg glad. Undskyld, men..ja er mega glad. Den går op i halsen og så falder den let ved taljen. Kan klart anbefales at ønske sig denne smukke sag:)

4) Sidst, men ikke mindst har vi denne t-shirt fra min Farmor (selve t-shirten er selvfølgelig lavet af Ganni) Jeg syntes den er mega cool og så er der jo pomfritter på. Hvilket jeg elsker. Er så glad:))


Møsmøs<33

Glædelig jul og godt nytår!

Likes

Comments

Andet

Toothbrush makeupbrush

Yay 1. advent=Jul! Endlig går vi julen imøde og det betyder (også) adventsgaver. Jeg får ikke adventsgaver hjemme hos mig, men nissegaver. Men i år har min bff Elvira og jeg valgt at give hinanden adventgaver. Vi har lave en pris vi giver gaver for og ellers har vi hver valgt fire af hinandens, men også vores egne favorit produkter, slik eller tøj som vi forære hinanden hver søndag.

I søndags da vi startede åbnede jeg min gave og i den lå en p-tærte ( mit yndlings slik), en af disse dejlige oval børster og nogle fine armbånd. Det var sådan en fiiin gave og jeg var så glad. Elsker adventsgaver med Elle for hun kender mig bedere end nogen anden <3


Ved godt vi lige har haft 3. advent. JEg skrev indlægget dagen efter den 1. advent, men syntes alligevel jeg ville dele dette indlæg:)

Møsmøs<33

Likes

Comments

Fashion

14 år - 10.12.16

Wuhuuuu så blev jeg endlig 14 år. Jeg havde fødselsdag d. 10. december 2016 hvor jeg blve 14. Jeg havde glædet mig sådan der i flere måneder. Jeg havde en mega skøn dag med familie, venner og selvfølgelig en masse skønne gaver. Jeg har samlet nogle af dem her til jer så i kan få lidt inspi:)

Adidas - Gazelle

Den første gave er fra min søde farmor og det er disse Adidas sneaks som hedder Gazelle. Så jeg har egenligt ønsket mig et par røde sneaks i sådan der MEGA lang tid, men jeg ahr ikke følt at jeg havde nok plaine sneaks til at kunne bruge et fødselsdags ønske på et par røde. Men eftersom jeg har et par plaine sneaks besluttede jeg mig for at ønske mig disse skønheder og jeg var så bare mega heldig at min farmor havde købt dem til mig. Mine er i str. 30 1/3 (wtf?! hahahah) og de er som sagt i den røde model:)

M.A.C - Bronzing powder

Så det næste her er M.A.C's bronzing powder i farven Bronze. Det er en bronzer jeg har ønsket mig i noget tid nu så det er en mega nice ting at få. Jeg fik to af den, men den ene skal ind og byttes til noget nice makeup fra M.A.C

Jane Kønig - horn ørering

Uuuh den næste ting er jeg ekstremt exited over. Det er nemlig Jane Kønig's smukke hornørering i forgyldt sølv. Jeg fik denne smukke ørering af min dejlige Oldemor. Den er simpelthen så smuk og jeg er helt vild med den!

M.A.C - 168 contour børste

Til bronzeren havde jeg ønsket mig denne 168 børste fra M.A.C. Børsten er en contour børste så den passer perfekt til at ligge bronzeren lige hvor den skal være:) Jeg fik børsten af mn onkel og har nu navngivet den "Hans" hahahah min kusine og bestie hader mig for det da jeg sang en sang ("I like Hans. I like Hans" hahaha) om Hans.

Stine A - tiger tooth 

Den sidste ting jeg vil vise jer er dette smukke vedhæng som jeg fik af mine søde forældre. Jeg åbnede denne gave om morgenen(resten åbnede jeg om aftenen da jeg holdt familie fødselsdag) Smykket hedder Tiger Tooth og er fra Stine A. Jeg er så glad for dette smykke og har det faktisk på lige nu hahahah.


Håber I kunne lide det. Ses snart:)

Møsmøs <33

Likes

Comments

Fashion

Taske nyhed

Heyyy igen. Så i dag er det en lille teaser til et fremtidigt blogpost. Okay det er lidt nederen at sige for jeg hader selv når bloggere ikke helt fortæller en nyhed, men lidt kan jeg godt sige:)

Disse smukke tasker er lavet af min dejlige veninde Cecilie Rostock. Hun har selv hæklet taskerne og der vil snart komme et navn og "hjemmeside", men da det ikke helt er i hus endnu kan jeg ikke helt give jer alle detalgerne.

Håndlavede tasker

Cille (som hun kaldes) og jeg har været besties siden vi var meget små og kun 6 år. Hun har her det sidste halve år til et år arbejdet på disse cute hæklede tasker. De er super smarte til en shoppetur, bytur eller til brug i skolen. De er som sagt hæklet og har kæderæm. Nogle af taskerne har knap hvor andre er plane. Taskerne fås  i forskellige farver som: Rød, sart blå, baby lyserød, lysegrå, mørkegrå og hvid.


Glæd jer til navn og hjemmeside kommer snart!

Møsmøs<33

Likes

Comments

The perfect christmas

Velkommen

Hey igen og velkommen til The Perfect Christmas som er et collab mellem Elvira Homberg og jeg.
Det er den første december og vi er nu oficielt gået ind i julemåneden. Wuhuuuu!

Så i dag vil jeg give lidt inspi til hvordan du kan gøre dit værelse til en lille julehule.
Lets go!

Græntræer

Okay så den første dekorations ting ting er de her mega fine græntræer/juletræer lysestager fra Kähler. De kan fås i forskellige farver, størrelser og former. De er en vildt fin dekoration da de giver en nice julevibe, men også kan bruges året rundt hvis man er til det!

Pelstæppe

Den næste dekoration/item er dette cozy pelstæppe fra Jysk. Der er egenligt ikke så meget andet at sigen end at det er et rart, varmt og cute tæppe til julen, men også vinterperioden. Det er bare mega cute.

Julehuse

Til sidst er der de fineste lysestagehuse også fra Kähler. De fås også i forskellige størrelser og former og er altså bare vildt fine. Det er en super fin stage at have da den (for mig) spreder en julevibe big time!

Jeg håber det kan bruges og at I har haft den skønneste 1. december!!

Møsmøs<3

Likes

Comments

Andet

Okay så jeg har nu været syg siden søndag (det er torsdag i dag) og jeg er død træt af det. Snot, ondt i halsen & feber. Derfor kommer her nogle gode råd til at spice din nedtur sygdom lidt op. Jeg håber det bruges og at i (hvis i ikke allerede er syge) ikke bliver smidtet at forkløelse og feber:(

Mømøs<3

Varm kakao

Iiih Hot chokolate. En af mine yndlings varme drikke. Og her er en hhjemmelavet lækker kakao til jer.
Ingredienser:
Kakaopulver, varm mælk, Fluff (smæltet skumfidusser), knust pebermynte bolcher, chokolade knapper.

1. Bland kakaopulver og varm mælk i din yndlingskop
2. Kom den lækre fluff ovenpå kakaoen
3. Knus dine pebermynte bolcher og drys støven over din kakao
4. Til sidst placerer du dine chokoladekanpper på toppen af fluffen
5. Nyd din lækre homemade kakao med din yndlings serie eller et godt fashionmagasin:)

Varme sokker

Jeg ELSKER varme sokker. Både de hjemmestrikkede, men også de købte. Og specielt hvis man kan finde nogle cute, men varme. Så hvis du ikke har en strikkeglad farmor eller hvis du ikke selv tør kaste dig ud i strikke projektet så kommer der en hyggelig strikke guide her:

Grå sokker: ACNESTUDIOS

Blå sokker: ACNESTUDIOS

Orange sokker: ACNESTUDIOS

Netflix

Den sidste er liiiidt kedlig, men Netflix. Ja vi kender det vel alle, men den er altså en true lifesaver! Og specielt serier er mit yndlings. Nogle af mine favorit serier:

Gossip Girl
Pretty Little Liars
Don't Trust The Bitch In Appartment 23
The Carrie Diaries
Downton Abbey (jaja ikke dril mig, men jeg eeeeelsker den serie!)

Enyoooooy!

Møsmøs<3

Likes

Comments

The perfect christmas

Hvad er The Perfect Christmas?

IIhhhh så er det altså om meget kort tid at vi går ind i december. Wuhuuu. Jeg glæder mig så mega meget.
Når, men I tænker nok wtf er det her post omkring så forklaringen kommer nu:

"The Perfect Christmas" bliver en "julekalender" der kommer til at køre på MarthaMaria & Elvira Holmberg ( Elvira Holmberg ).
Elvira er nemlig min bedste veninde og vi har derfor beslutted os for at starte et julekalender collab. Der kommer ikke til at være faste dage hvor jeg poster, men jeg vil gerne hjælpe jer med at få en skøøn jul, lave den perfekte ønskeseddel & at have en cool vinter garderobe.

Håber i kommer i lige så meget julstemning som jeg er ! Enyoooooy <3

The perfect christmas

Okay. Så jeg har samlet nogle fede items som er lige til ønskesedlen. Der er alt fra tasker til smykker. I hope u like it...alt er linket nednunder (starter som altid fra øverste venstre hjørne)

Jane Kønig øreringe: JANE KØNIG her

Ganni pung: GANNI her

Asos pink/leopard frakke: ASOS her

Zara velour blazer: ZARA her

Adidas sneaks: ADIDAS her

Zara maxi strik kjole: ZARA her

Ganni fries t-shirt: GANNI her

Zara taske: ZARA her

Jane Kønig armbånd: JANE KØNIG her

Møsmøs <3

Likes

Comments

Fashion

Wuhuuu sokker! Omg er jeg den eneste som elsker skøre sokker? Hahah til dig som gør, men måske ikke helt ved hvor man finder dem: her kommer den bedste sokke guide nogensinde. Ej jeg har samlet nogle af mine yndlings sokker/sokker som skal på min ønskeseddel. Sokkerne er linket under teksten her. Enyooooy:))

Håber det kan bruges!

Møsmøs<33


Likes

Comments

Fashion

Winter 2016

Juhuuu november! Okay så nu er der kun en måned til den (for nogle) elskede vinter ankommer. Og jeg har samlet en bunke fede, varme og trendy items som måske skal på øsnkeseddlen eller ud og anskaffes.
Jeg linker til de forskellige itmes nedenunder.

Håber det kan bruges. Enyoooooy<33

Møsmøs <3


Likes

Comments