The perfect christmas

Velkommen

Hey igen og velkommen til The Perfect Christmas som er et collab mellem Elvira Homberg og jeg.
Det er den første december og vi er nu oficielt gået ind i julemåneden. Wuhuuuu!

Så i dag vil jeg give lidt inspi til hvordan du kan gøre dit værelse til en lille julehule.
Lets go!

Græntræer

Okay så den første dekorations ting ting er de her mega fine græntræer/juletræer lysestager fra Kähler. De kan fås i forskellige farver, størrelser og former. De er en vildt fin dekoration da de giver en nice julevibe, men også kan bruges året rundt hvis man er til det!

Pelstæppe

Den næste dekoration/item er dette cozy pelstæppe fra Jysk. Der er egenligt ikke så meget andet at sigen end at det er et rart, varmt og cute tæppe til julen, men også vinterperioden. Det er bare mega cute.

Julehuse

Til sidst er der de fineste lysestagehuse også fra Kähler. De fås også i forskellige størrelser og former og er altså bare vildt fine. Det er en super fin stage at have da den (for mig) spreder en julevibe big time!

Jeg håber det kan bruges og at I har haft den skønneste 1. december!!

Møsmøs<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Andet

Okay så jeg har nu været syg siden søndag (det er torsdag i dag) og jeg er død træt af det. Snot, ondt i halsen & feber. Derfor kommer her nogle gode råd til at spice din nedtur sygdom lidt op. Jeg håber det bruges og at i (hvis i ikke allerede er syge) ikke bliver smidtet at forkløelse og feber:(

Mømøs<3

Varm kakao

Iiih Hot chokolate. En af mine yndlings varme drikke. Og her er en hhjemmelavet lækker kakao til jer.
Ingredienser:
Kakaopulver, varm mælk, Fluff (smæltet skumfidusser), knust pebermynte bolcher, chokolade knapper.

1. Bland kakaopulver og varm mælk i din yndlingskop
2. Kom den lækre fluff ovenpå kakaoen
3. Knus dine pebermynte bolcher og drys støven over din kakao
4. Til sidst placerer du dine chokoladekanpper på toppen af fluffen
5. Nyd din lækre homemade kakao med din yndlings serie eller et godt fashionmagasin:)

Varme sokker

Jeg ELSKER varme sokker. Både de hjemmestrikkede, men også de købte. Og specielt hvis man kan finde nogle cute, men varme. Så hvis du ikke har en strikkeglad farmor eller hvis du ikke selv tør kaste dig ud i strikke projektet så kommer der en hyggelig strikke guide her:

Grå sokker: ACNESTUDIOS

Blå sokker: ACNESTUDIOS

Orange sokker: ACNESTUDIOS

Netflix

Den sidste er liiiidt kedlig, men Netflix. Ja vi kender det vel alle, men den er altså en true lifesaver! Og specielt serier er mit yndlings. Nogle af mine favorit serier:

Gossip Girl
Pretty Little Liars
Don't Trust The Bitch In Appartment 23
The Carrie Diaries
Downton Abbey (jaja ikke dril mig, men jeg eeeeelsker den serie!)

Enyoooooy!

Møsmøs<3

Likes

Comments

The perfect christmas

Hvad er The Perfect Christmas?

IIhhhh så er det altså om meget kort tid at vi går ind i december. Wuhuuu. Jeg glæder mig så mega meget.
Når, men I tænker nok wtf er det her post omkring så forklaringen kommer nu:

"The Perfect Christmas" bliver en "julekalender" der kommer til at køre på MarthaMaria & Elvira Holmberg ( Elvira Holmberg ).
Elvira er nemlig min bedste veninde og vi har derfor beslutted os for at starte et julekalender collab. Der kommer ikke til at være faste dage hvor jeg poster, men jeg vil gerne hjælpe jer med at få en skøøn jul, lave den perfekte ønskeseddel & at have en cool vinter garderobe.

Håber i kommer i lige så meget julstemning som jeg er ! Enyoooooy <3

The perfect christmas

Okay. Så jeg har samlet nogle fede items som er lige til ønskesedlen. Der er alt fra tasker til smykker. I hope u like it...alt er linket nednunder (starter som altid fra øverste venstre hjørne)

Jane Kønig øreringe: JANE KØNIG her

Ganni pung: GANNI her

Asos pink/leopard frakke: ASOS her

Zara velour blazer: ZARA her

Adidas sneaks: ADIDAS her

Zara maxi strik kjole: ZARA her

Ganni fries t-shirt: GANNI her

Zara taske: ZARA her

Jane Kønig armbånd: JANE KØNIG her

Møsmøs <3

Likes

Comments

Fashion

Wuhuuu sokker! Omg er jeg den eneste som elsker skøre sokker? Hahah til dig som gør, men måske ikke helt ved hvor man finder dem: her kommer den bedste sokke guide nogensinde. Ej jeg har samlet nogle af mine yndlings sokker/sokker som skal på min ønskeseddel. Sokkerne er linket under teksten her. Enyooooy:))

Håber det kan bruges!

Møsmøs<33


Likes

Comments

Fashion

Winter 2016

Juhuuu november! Okay så nu er der kun en måned til den (for nogle) elskede vinter ankommer. Og jeg har samlet en bunke fede, varme og trendy items som måske skal på øsnkeseddlen eller ud og anskaffes.
Jeg linker til de forskellige itmes nedenunder.

Håber det kan bruges. Enyoooooy<33

Møsmøs <3


Likes

Comments

Fashion

Kenzo x H&M

JUHUUUUU! Så er det snart alle sammen. Kenzo x H&M's sammenarbejde kommer i butikkerne. Og hvis i ikke har gættet det glæder jeg mig virkelig meget. Altså VIRKELIG meget. Den seje, farverige og unikke kollektion er overdrevet vild og anderledes. Personligt syntes jeg halvdelen af det er meget grimt og den anden er mega cool ahaha. Jeg går jo stadig i skole så jeg har ingen mulighed for selv at stå i kø, men jeg har en meget sød farmor som jeg er ved at lave en god deal med. Hæhæ.
Hvis i ikke har fået set kollektionen endnu syntes jeg I skal tjekke den ud her: Elle.dk

Håber i glæder jer lige så meget som mig til d. 3 november 2016 som jeg gør!

Møsmøs<3

Likes

Comments

Mød mig

SKAM

Okay så jeg håber seriøst at jeg ikke er den eneste som er blevet totalt besat af den norske serie SKAM.
Ja i har jo nok hørt om den, men jeg syntes nu altså at min blog også trængte til lidt SKAM.
Det er jo en herre god serie og jeg har totalt siddet og stenet afsnit efter afsnit de sidste mange weekender. Lige fortiden er tredje sæson ENDELIG kommet og hovedpersonen er Isak. Jeg er stærkt begejstret indtil videre. Men jeg tror nu ikke jeg kommer uden om at anden sæson med Noora som hovedperson er og bliver min yndlings.
Jeg er ihvertilfald blevet så glad for det norske at min veninde Billie og jeg har besluttet os for at starte på aftenskole for at lære at tale norsk...nu må vi se om det bliver til noget hahaha.

Her kommer lige en lille beskrivelse til jer som ikke ser SKAM (endnu). Serien SKAM handler om de 5 piger: Noora, Sana, Vilde, Eva og Chris som bor i Oslo i Norgen. De går på gymnasiet og serien handler dybest set om deres oplevelse af gymnasielivet. Hvilket indebære fester, drenge, drama, forelskelse osv.

Til jer som ikke ser SKAM har I ihvertilfald noget at glæde jer til imens vi andre må tålmodigt vente til fredag hvor næste afsnit kommer.


Møsmøs<33

PS. Se SKAM på NRK's hjemmeside eller SKAM's egen: NRK's egen side & SKAM's egen side

Likes

Comments

Fave of the month

Efterårs favoritter

Okay hey igen. Det er et stykke tid siden jeg sidst har postet, men jeg har holdt efterårsferie.
I dag kommer jeg med en guide/favoritter til det kolde efterår.

- Så den første er mine elskede og nye UGG støvler. Jeg anskaffede mig dem i sidste weekend og har holdt varmen i dem siden. Mine er i den laveste model i sort.
​De er linket her

- Nummer 2 er min yndlings. Nemlig min candyfloss lyserøde jakke. Den er fra H&M og er mega rar. Hahah den er måske ikke den varmeste, men jeg kan sagtens holde varmen med en tyk sweater inden under.
​Den er linket her

- Næste favorit er en concealer. Wtf haha. Men det er altså en stor musthave for mig da de sorte rander under øjnene som regel er ekstra mørke her i den kolde tid. Min concealer er fra M.A.C og hedder M.A.C Pro Longwear Concealer og er linket her

- Sidst men ikke mindst har vi mine fine øreringe fra Anni Lu. Min mor vandt dem i Annis giveaway for cirka 2 uger siden. Der vandt hun  et par til mig, min kusine, min moster og til hende selv. Jeg havde valget imellem fire forskellige farver og valgte den her smukke grønne farve. Jeg kan fortælle at jeg har gået med dem siden:)
​De er linket her

Møsmøs

Håber det kan bruges! Enyoooooy<33

Likes

Comments

Fashion

Min wishlist #1

​Heiiii. Jeg er tilbage med et nyt post. I dag med en wishlist. Helt jort er det en liste jeg har lavet over de fire items jeg ønsker mig mest lige for tiden. Personligt elsker jeg at læse om disse ting og sammentidigt for man noget god inspi. 

Jeg har faktisk fødselsdag her om lidt over 2 måneder så disse fore ting står på min øsnkeseddel.

- Den første ting på min wishlist er denne mega cool olive green city bag fra Zara women. Den er super flot med guld kæder i hanken og den mørke farve. Den er også super praktisk da den er større end den lige ser ud til.
Link her.

- Det næste Item er også fra Zara. Det er denne skinnende gule body med teksten: "eye contact". Igen er det en lidt pow farve, men jeg eeeeelsker farver så højt o jeg kan ikke stå for denne retro body.
Link her.

- Nu kommer vi til min yndlings og mit aller største ønske. Nemlig den cool rød/pink ternede coat med fake pelskrage. Og omg jeg elsker den her jakke mere end noget andet! Den er cool, feminin men old school. 
Link her.

- Sidst men ikke mindst har vi dette fine vedhæng fra Stine A. Det forstille 😍 emoji. Det er så cute og så i guld som jeg elsker.
Link her.

møsmøs<3

Likes

Comments

Mød mig

Hvem er Marie Jedig?

Okay. Så enten har du sovet under en sten eller også....ja så ved jeg det ikke. Men alt jeg kan sige er at jeg virkelig håber at du kender til mit store idol: Marie Jedig. Den 24 årige Marie Stella Wibe Jedig er en dansk blogger og stil ikon. Det sidste gælder i hvert fald for mig. Hun har (som sagt) en blog som har tusinder af læsere. Hun er kendt for sin drengede, cool og old school stil. Og så hendes hvide hår med det crazy pandehår. Hun skriver specielt om fashion & lifestyle. Så tjek min yndlings blog ud her . Det ville gøre mig mega glad hvis jeg kunne dele mit idol med nogle af jer:)

Stjæl Maries stil

Så vi kan vidst godt blive enige om at Maries stil er OVERDREVET cool og lækker så hvorfor ikke hapse nogle gode ideer fra bloggeren?

Jeg har samlet nogle links med de forskellige items under<3One shoulder top: her

Jeans: de er fra Levi's, men linket vil ikke fungere.. de kan dog købes hos ellos.
Sneaks:her
Taske: tasken er fra Chanel, men linket kan jeg desværre ikke finde...i stedet får i en lookalike fra adidasher
Sunglasses:her
​​​​​

​​
​​​​​​Møsmøs<3


Likes

Comments