Heyo, og velkommen til et lille lyserødt og skørt univers.

I dagens OOTD har jeg mixet lidt cool, men noget gammelt og umiddelbart "grimt".

Mine jeans er købt vintage i Skagen til den rørende pris af 46 kr. Holy!
ENJOOoY nogle snapshots og hav en forsat skønno sommer:)

Pink Stans //Stig P Shirt // Ptachy Jeans // DW Watch // Pink Bikerjacket From Zara

Møsmøss<33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Ny serie! Jubi.

Denne serie er lidt anderledes fra hvad jeg ellers har valgt at poste her på bloggen.

Det omhandler nemlig mig og mine tanker. Jeg vil uddele ideer, tanker observationer og andet.

Jeg håber, I vil følge med.

EnJOoOy:)

Okay, så kopiering!

Det er jo egenligt et lidt underligt begreb. For hvad er definationen af kopiering?
Det er vel individuelt fra person til person. Alle har hver deres grænse.

Personligt er min grænse, når jeg og mine veninder kan se det. Altså sådan tydeligt! At en person ligner eller ihvert fald prøver at ligne en anden.
Dette gælder både tøj, frisure, Instagramprofiler/billeder, Blogs o.s.v.

Mine egne erfaringer med kopiering er ikke vilde. Men jeg har dog oplevet det nogle gange. Tydeligst er det når piger klæder sig i det samme tøj som mig eller lægger de samme billeder op.
Okay, det skal ikke lyde som om jeg er en anden kendis, eller at jeg pludselig har totalt storhedsvanvid, men det er altså sket nogle gange efterhånden.

Og ved I hvad? Det går mig faktisk lidt på.

Faktisk burde man vel tage det som et kompliment, men det er svært når man åbner sin Insta, og så popper der et billede op, som vitterligt er det samme, som det du selv postede for 34 min siden.

Men alligevel et godt råd lyder til dig, som måske har følt dig kopieret:

Aldrig lade dig slå helt ud af det.

For som regel er det piger eller drenge, som er i gang med finde sig selv.

De skal lige afprøve hvordan og hvorledes, og en dag skal de nok finde deres eget præg.

Det er jeg helt overbevist om.

Et andet godt råd til dig, som måske selv har efterlignet hende den anden lidt for meget:

Find dit eget!

Der er masser af plads i denne verden til din stil, så eksperimenter dig frem, og følg efter det, som du syntes er pænt, sejt, cool, anderledes, mainstream o.s.v.


Alle er forskellige,- og sådan burde vi også se ud:)


Møsmøss<333

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

NEW YORK

NEW YORK, en by som jeg altid har været facineret af.

The Big Apple som den også kaldes rejser jeg til i midt oktober. Haha ja der er lidt tid til, men seriøst. I fatter ikke hvor meget jeg glæder mig. Siden fjerde klasse har en af mine største drømme været at komme til New York. De små gader, bagtrapperne, små som store caféer, skylines, gule taxier og bedst af alt moden. Alt sammen elsker jeg allerede og jeg er ikke engang landet endnu.

D. 14. oktober flyver jeg, min farfar og Gitte. Det var deres gave til mig da jeg tilbage i maj blev konfirmeret. Omg I skulle have set mit ansigt, haha. Jeg for op og krammede dem.

Indtil videre har vi planlagt at vi skal på Broadway og se forstillingen Chicago. Jeg har aldrig rigtig set musicals så det glæder jeg mig vældig meget til.
Derudover skal vi se en masse Gossip Girl locations da det jo er og bliver min all time favorit. Og jeg glæder mig voooold meget til at oplevet de hverse locations live.
En masse shopping kommer selvfølgelig også til at ske og ellers skal vi på MOMA, Museum Of Modern Art, på andre museer og se New York. Måske enda cykle i Central Park.

Turen vare seks dage og I kan glæde jer til oktober her på bloggen, for jeg lover et hav af lækre post. Alt fra ottd's til nogle gode New Yorker Guids. Jeg har trods alt planlagt at bo i byen efter gym, så jeg skal vel lære byen nogenlunde at kende hæhæ:))

Hav en forsat skønno ferie, jeg er stadigvæk i dejlige Skagen, nu uden Else.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen til endnu et afnit af FASHION ADVICE
I denne eisode med min bedsteste veninde Elvira. Hun er en pige med en anderledes, men cool stil. Den er rå og på mange punkter mørk og neutral, men altid med et tvist af personlighed og et spræl af farver. En mægtig blandning af personlighed og fashion.

EnJooOOOYY og følg hende lige på hendes sociale medier:))

 • Navn: Elvira Holmberg
 • Alder: 15 år
 • Hvor du fra: København
 • Socialemedier: Instagram: @elvira.holmberg Blog: ElviraHolmberg
 • Beskriv din stil med 3 ord: Vintage, neutral, cool
 • Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?: Enten mine sorte fløjlsbukser fra Armani Jeans, eller mine overdrevet cool sneaks fra Ganni.
 • Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?: Nogle seje jeans som f.eks: vidde eller fløjl, en cool statement tee, vilde sneaks, en baggy sweatshirt. Og glem ikke en MASSE smykker. Jeg kan næsten ikke gå ud af døren uden dem, ellers føler jeg mig næsten nøgen haha.
 • Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?: Det skifter HELE tiden. Men lige i øjeblikket er det den smukke “Geroux Silk Strap Dress” fra Ganni. Jeg planlægger at style den med en hvid t-shirt indenunder, og et par seje sandaler.
 • Tre pigers/drenges stil du ser op til: Hvis jeg skal være helt ærlig ser jeg meget op til min storesøsters stil haha, den er bare meget cool. En anden kunne være bloggeren Marie Jedig, hendes stil er meget speciel og overdrevet sej. Hun er virkelig sig selv på det punkt! Den tredje ved jeg ikke hvem skal være, jeg ser nemlig op til så mange forskellige. Kan simpelthen ikke vælge.
 • Hvad er et godt go out outfit for dig?: Jeg går ikke så tit i kjole, så jeg foretrækker nogle pæne bukser med en sød skjorte, og enten nogle hæle eller sandaler. Ellers kan jeg godt lide at have et cool silke “pyjamas” sæt på med nogle seje sneaks. Og selvfølgelig med oceaner af smykker… igen.
 • Hvor køber du største delen af dine items?: Jeg shopper HELE tiden i Zara og H&M. Det er billigt og man kan til tider finde de lækreste items! Ellers er jeg altid i Ganni. Det er mit absolutte yndlings mærke. Badetøj og undertøj køber jeg tit i Calvin Kleins afdeling i Magasin eller i Love Stories. Et andet sted er i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Faktisk tror jeg 70% af min garderobe er købt vintage. Det ELSKER jeg, og har gjort det med min mor siden jeg var helt lille.
 • 3 gode outfit råd: 1 - Klæd dig altid i tøj du føler dig tilpas i. Måske lyder det ikke så vigtigt, men du får så eget mere selvtillid hvis det tøj du har på stråler af DIN personlighed. Lad være med at kopiere andre. Bliv istedet inspireret, og udfør det på din egen måde med dit eget twist. 2 - Klæd dig i farver. Denne giver god mening. Jo flere farver du koordinerer ind dit outfit jo bedre. Humøret hos dig og alle dine med mennesker bliver bare bedre af det. Og så er det altså også kedeligt med et helt basic sort og gråt outfit. 3 - Praktisk kan sagtens være smart. Selv en regnfrakke eller et par vinterstøvler kan sagtens styles cool. Det er så dumt at tøffe rundt i sommersneaks om vinteren og blive så fandens forkølet. Eller at sige “nej nej, det regner altså ikke særlig meget.” Altså face it, det er er danmark, det står ned i lår fede stænger rimelig tit. Tag nu bare frakken på.
 • Et item som du ikke syntes klæder dig: GAMACHER! Altså jeg kan nærmest ikke engang stave til det… Jeg bruger aldrig gamacher. Det er altså bare ikke pænt. Punktum.
 • Hvilke farver er dine yndlings at gå med: Lige for tiden er jeg blevet ret glad for beige og sandfarvet. Ja i know det lyder skide kedeligt. Men jeg ønsker mig bare rigtig meget et par LEVI’S beige fløjlsbukser. DE er pæne. Ellers er jeg ret vild med orange! Jeg har lige købt en fin sommertop fra Nørgaard På Strøget, i en helt dyb orange. Den er så fin!
 • Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?: Min stil kan nogle dage været ret drenget, men andre dage meget feminin. Jeg elsker stilarten street. For mig er det lidt cool og anderledes. Det kan jeg godt lide.
 • Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?: Ja selvfølgelig! Jeg finder rigtig meget inspiration på Instagram. Og gemmer billeder på livet løs. Specielt får jeg inspiraton til outfits, blogposts og måder at tage billeder på.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo.

Her er en lille samling af mine absolut yndlings items fra platformen Polyvore i denne måned.

Der er lidt forskellig, men en ting tilfælles er farverne. Jeg er vild med et godt mix og disse items er perfekte efter min mening. Jeg håber I kan lide det og måske ville tage et smut in på min Polyvore profil her.

Pssst. Tjek lige de vilde sneaks. Dem er jeg heeelt vild med:))

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo!

Velkomme til en vaske ægte Ganni Bomb. Mit absolut yndlings mærke. Forneden er et hav af (efter min menning) Ganni's lækreste items. Tag et kig og drøm jer til store farverige sweatre og fede statment tees:))

ENjjOOOYY!

Hav en forsat skønno sommer, Else kommer til Skagen om nogle timer iiiih:)))


Møsmøss<33

Likes

Comments

Skagen So Far.... har været:

Varm, men kold
Windy
Solrig
Sygdomsfuld
Pæne Bikinier
Lækre lemonader
Solnedgangsture
Dejlig
Hjemlig
Mindefuld
Hyggelig

Jeg glæder mig til de kommende tre gode uger i Skagen, vi ses Snart Else Pelse:)


Møsmøss<33

Likes

Comments

Hello Rain, og velkommen tilbage til et hav af lækre items.

Perfekt til brug nu hvor vi altså er i skønne, meeen regnfulde DK.
Jeg elsker dansk sommer også selvom den somregel står på regn nogen af tiden. Derfor har jeg samlet en god blanding af sweaters til de kolde sommer aftner, men også lidt beach essentials til de elskede strand dage.

Faktisk er mange af itemsne fra GANNI's ny kollektion. Jeg er allerede forelsket, Ganni er trodsalt yndlingsmærket fra min side hæhæ:))

ENjOOooY lidt dansk sommer:)

Pssst. De meeega fine Lemon ørerige er herre billige og perfekte med slå om kjolen fra Ganni.

Resten af itemsne er desværre udsolgt, men jeg kan fortælle at den ellers virkelig cute banana sweatshirt er fra AcneStudios.

Møsmøss<333

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dag med endnu et afsnit i min yndlings serie her på bloggen. Nemlig FASHION ADVICE. IIh jeg har glædet mig til at I skulle læse dette interview. Det er nemlig med min skønne, skønne og mega cool veninde Mathilde. Mathilde er den sødeste thybo med den sejeste stil, hun er modig og anderledes i en tid hvor alle ellers ligner hinanden. Hun er fjorten år og en af mine tætte veninder. Trods den lange afstand hæhæ.

EnJOOoooY og følg hende lige på insta:))

 • Navn: Mathilde Emelie Hajen O.
 • Alder: 14 år
 • Hvor du fra: Thy
 • Socialemedier: Mathildes insta finder du her
 • Beskriv din stil med 3 ord: Min stil er så blandet. Vintage, street, farverig, mærkelig, feminin og samtidig drenget – jeg ved ikke helt, men noget ala det...
 • Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab? Min elskede lædertaske, som næsten altid er med mig. Jeg købte den sidste sommer i Berlin (til 5 kroner!). Er også forelsket i min samling af vintage skjorter, fordi man kan style dem så forskelligt.
 • Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig? Vide bukser, en skjorte eller sweatshirt, sneakers og en del smykker.
 • Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu? Jeg får nærmest nye ønsker til garderoben hver dag, men hvad jeg leder efter lige nu er nogle enkle, fede t-shirts.
 • Tre pigers/drenges stil du ser op til: Der er umiddelbart ikke nogen, som jeg ser op til. Noget der inspirerer mig meget er outfits på Instagram, magasiner eller en gåtur i byen haha.
 • Hvad er et godt go out outfit for dig? Det afhænger selvfølgelig af hvad jeg præcist skal. Jeg er ret glad for jakkesæt. Noget jeg også altid synes fungerer er kimonoer eksempelvis fra Ganni, Sissel Edelbo eller Gestuz.
 • Hvor køber du størstedelen af dine items? Jeg køber meget tøj i genbrugsbutikker. Der finder man noget specielt, som ikke alle ejer - hvilket er en ting jeg går meget op i. Jeg blander det vintage med mærker som Zara, Acne Studios, Ganni og Isabel Marant.
 • 3 gode outfit råd. Først og fremmest skal man føle sig tilpas i sit tøj. En god ting er at peppe sit outfit op med smykker, silketørklæder/tørklæder, tasker osv. Det er vigtigt at man finder sin egen personlige stil. I den sammenhæng synes jeg at det er vildt fedt, hvis man tør at skille sig ud!
 • Et item som du ikke syntes klæder dig. Jeg går ikke så ofte i kjole.
 • Hvilke farver er dine yndlings at gå med. Jeg er vild med næsten alle farver. Dem jeg går mest med er blå, rød, gul og brune nuancer.
 • Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor? Jeg er lidt usikker på hvad der er min yndlings, men kan godt lide vintage og street. Jeg er også vild med ”the Parisian woman”/french woman style hvis det tæller, som en stilart.
 • Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv? Jeg får altid inspiration når jeg åbner Instagram. Her er nogle feeds der i øjeblikket er mine favoritter: @thatcoolmoodboard - @knighttcat - @bloggcity - @latenightinparis - @nenthe

God sommer!

Møsmøss<333

Likes

Comments