Hey alle og velkommen til et HELT andet post.

Jeg er på en måde virkelig skrækslagen for at poste dette, men har spekuleret over det og er nået frem til, at dette er en sjov og anderledes måde at vise jer nogle af mine outfits på.

Derfor får I her, et super cool outfit i en video.
I tænker måske wtf Martha er du youtuber nu? Og NEJ! Det er jeg absolut ikke.

Ikke at der er noget galt i det, men jeg holder mig til blogging. Dog tænkte jeg at det her måske er skørt, sjovt og lidt anderledes.

Så læn jer til bage og se mit outfit i en lille video filmet af min søster, Olga.

Så EnJoOOoY:)

Møsmøss<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyo velkommen tilbage til endnu en FASHION ADVICE.

I dag med de to søde og smukke piger, Marie & Sommer. De har sammen den fashionabel blog Youngskin og ellers er de to modeglade tøser. De er bedste veninder og har totalt styr på hvad der er hot og hvad der er not. Så læs med om alt fra solbriller til enhjørninge jakker!

EnJooOy og følg da lige de to på instaaaa.

 • Navn: Marie & Sommer Jacoby
 • Alder:

Marie: 12

Sommer: 12

 • Hvor du fra:

Marie: Amager

Sommer: København K

Marie: Farverig, 70’er inspireret og personlig

Sommer: Farverig, 70’er inspireret og cool

 • Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?:

Marie: Øhm det må være min Stella Mccartney kids jakke. Der er enhjørninger på og den er bare mega sej, fordi den er sej hahah.

Sommer: Jeg elsker mine bointpoint jeans, de er super cool og jeg går tit med dem. De passer bare til alt.

 • Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?:

Marie: seje bukser, en t-shirt og så en sweatshirt over. Jeg styler det ofte med nogle fede sneaks. Til sidst så har jeg næsten altid et hårspænde eller to på. Det er så cute.

Sommer: Øhm jeg kan rigtig godt lide jeans for lige så snart jeg tager dem på føler jeg mig bare herre lækker. Så tager jeg en t-shirt på som giver et ekstra pift. Og til sidst en lækker jakke stylet med nogle sko. Og så eeelsker jeg tasker og amrbånd og SOLBRILLER OMG!

 • Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?:

Marie: Den er lidt svær jeg har mange ønsker for tiden. Så jeg kan ikke lige vælge.

Sommer: Det er faktisk den bluse du (Martha) har på lige nu haha. Den gul strippede Mads Nørregaard trøje er såå lækker og står øverst på min ønskesedel.

 • Tre pigers/drenges stil du ser op til:

Marie: Jeg kan godt lide mange af Rihannas kollektioner så hendes stil er jo bare super fed. Ellers er det Marie Jedig som jo også bare er mega sej. Til sidst er det min søster. Hun cool og hendes stil er så cute (hun er 2 haha).

Sommer: Okay helt sikker Solange fordi hun er meget kunstnerisk og mega cool. Så kan jeg godt lide Emilie Sindlev fordi hun giver et godt bud på spændene hverdags outfits. Og så syntes jeg at mine søskende er fucking sej haha.

 • Hvad er et godt go out outfit for dig?:

Marie: Jeg kan rigtig godt lide at tage en cool tee og så en flot nederdel. Og så styler jeg det med mine flotte sølv ballerina sko som jeg eeelsker.

Sommer: Når jeg går ud kan jeg godt lide at tage kjoler på. Bare det ikke bliver for feminint for så kan jeg godt føle mig lidt malplaceret. Så derfor styler jeg dem med sneakers eller en sweatshirts.

 • Hvor køber du største delen af dine items?:

Marie: Altså det må jo så være Stella Mccartney Kids. Deres tøj er så sødt og lige mig.

Sommer: Øhm helt klart GANNI. De er så fine.

 • 3 gode outfit råd:

Marie & Sommer: MASSERE af accessories. Det er guds gave til fashion elskere. Tag en accessories af så det ikke bliver aalt for vildt. Det kan bare være så godt selvom det ikke er for crazy.

 • Hvilke farver er dine yndlings at gå med:

Marie: Lyserød og gul det er mine all time faves!

Sommer: Lyseblå elsker jeg. Ellers er det gul, det kan jeg vildt godt lide, og til sidst deler vi en kærlighed for farven orange iiih.

 • Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?:

Marie: Min er nok faverig og cool og så spicet op med noget girly og personligt. Lidt et mix af det hele.

Sommer: Nok en blanding af farverig og street. fordi kan jeg godt lide at se pisse street og cool ud og så styler jeg det med nogle fine farver.

 • Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?:

Marie:Instagram hvor jeg følger cool personligheder. Der får jeg altså bare lots of inspiration!

Sommer: mest fra insta fordi jeg følger en masse mega seje mennesker. ellers pinterest hvor jeg kan bruge tiiiimer.


Møsmøss<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyo og velkommen til dagen spost.

I dag har jeg fundet seks herre cool vinterjakker til under 1000 kr. De er fra lidt forskellige mærker, men har har hver sit eget præg.

Lige nu sidder jeg faktisk hjemme. Ikke fordi jeg er syg eller noget, men hele min årgang er på overlevelsestur i de svenske skove. Jeg er ikke med fordi jeg har lidt forskelligt som forhindrede mig, men det betyder altså at jeg har tre da nu til at skrive en masse lækkert til jer. I skal f.eks glæde jer til et mega fint FASHION ADVICE post med de søde piger Sommer & Marie fra bloggen Youngskin. Det bliver posted senere so get exited:)))

EnJOoOOy vinterjakkerne hihi!

Møsmøss<33

Likes

Comments

Hey og velkommen til et dejligt og cozy blogpost.

Min veninde Luna har sådan efterspugt lidt lækkert til vintergarderoben, så her er til Luna og alle jer andre en masse skønne og varme items!

Jeg håber I kan holde varmen, det kan jeg ikke hahah!
EnjOoOOY:)

Psssst..tjek lige de overdrevet cool Ganni strømper, eller det mega fine Lala Berlin. Jeg kan bare ikke stå for farven.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen til mine fødselsdagsønsker 2017.

Sidste år lavede jeg også en, så det var oplagt for mig at dele et par af mine absolutte ønsker.

Et af de største er hundrede procent sweateren fra GANNI eller en af de fine bralettes, det er altså bare et must for mig:)))

Jeg håber det kan bruges, og at I får en smule inspiration til en måske kommende fødselsdag?

EnJoOOY:)

Og til jer som ikke ved det, så er min bday d. 10. december, så der er små 3 måneder til.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen til endnu en FASHION ADVICE.

I dagens post er det med den cool, herre søde og fine Julie Svane.
Og til den skarpe læser så er det tidliger FASHION ADVICE deltager, Sofie Svanes seje storesøster, som har sagt ja til at give jer nogle nice advice til klædeskabet.

Læs med og hør alt fra GUCCI tasker til alt med lyserødt!

EnJOooY;)

PSssssst...følg hende da lige på insta!


Navn: Julie-Frederikke Svane

Alder: 24 år

Hvor er du fra: Jylland, men bor i København

Sociale medier: Instagram "Julisvane"

Beskriv din stil med 3 ord: lyserød, enkel og afslappet

Hvad er dit yndlings item fra dit klædeskab? Lige nu bor jeg i min Wood Wood x Champion hoodie. Men min nyerhvervede blomstrede Gucci taske (som jeg har arbejdet hele sommeren for at få råd til) har også en helt speciel plads i mit hjerte🌺🌸🌷🌼🌹

Hvad er et helt almindeligt hverdags outfit for dig? Straight jeans, langærmet t-shirt og sneakers. Og lyserøde strømper🐹

Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu? Lækre striktrøjer til den lange vinter. Derudover vil jeg gerne have et par Levis bukser mere, som jeg regner med at købe i New York, når jeg skal besøge min kæreste om et par måneder! Selvom jeg dog fornyeligt lovede mig selv ikke at købe tøj i lang tid, da jeg prioriterer næsten alle mine penge til at tage ud og rejse🌍

Tre piger/drenges stil du ser op til: Min lillesøster Sofie, min kæreste Elliott, og egentligt bare alle, der lader deres personlighed skinne igennem i deres stil🐼

Hvad er et godt go out outfit for dig? Jeg går efter altid at føle mig godt tilpas, så derfor er jeg aldrig mega dressed up. Sorte bukser, croptop og sneakers har længe været mit basic go out outfit!

Hvor køber du størstedelen af dine items? Wood Wood, Ganni, Samsøe Samsøe

3 gode outfit råd: Gå kun i tøj du føler dig godt tilpas i! Og undgå impulskøb. Jeg har en liste på min telefon hvor jeg skriver ned, når der er noget jeg gerne vil have, og de ting, der bliver på listen længe nok, må jeg gerne købe. Mit sidste råd er; skil dig af med tøj du ikke har brugt i et år. Du kommer højst sandsynligt ikke til at bruge det igen, og hvis du enten sælger det eller afleverer det på genbrug, er der andre der kan få glæde af det!

Et item som du ikke synes klæder dig: Skjorter. Jeg går kun i tøj jeg føler mig godt tilpas i, og stramt "business" agtigt tøj er ikke lige mig!

Hvilke farver er dine yndlings at gå med? Lyserød, lyserød og lyserød. Når jeg kigger på billeder fra min barndom er det faktisk en farve jeg altid har elsket og gået rigtig meget med. Så nu er den nærmest blevet en del af min indentitet (som i nok også kan se på min Instagram) og det er virkeligt bare en farve, der altid gør mig glad🦄🦄🦄

Hvad for en "stilart" som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor? Jeg vil sige at jeg er en blanding af girly og street. Jeg går KUN i sneakers året rundt, og over halvdelen af mit tøj er lyserødt

Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv? Ikke lige med hensyn til tøj, men jeg har set uendeligt mange k-beauty youtube videoer, så med hensyn til skincare bliver jeg meget inspireret på youtube og Instagram🎎Møsmøss<33

Og tak til søde Julie:)

Likes

Comments

Heyo og velkommen til dagens #nouwoutfit .

Dagens outfit er med min nye og herre lækre jakke fra H&M. Den er armi og jeg ELSKER den!

Håber i kan lide mine snapshots taget af Elvira. EnJoOOY:)))))

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dagens post har jeg samlet lidt lækkert efterårs mode. Jeg vil dog anbefale nogle strømpebukser under H&M nederdelen:) Men read, look og fall in love med specielt den herre seje taske fra Ganni. Iiiih den er fin.

PSST...DOBBELT KLIK PÅ DIT VALGTE ITEM FOR DIREKTE LINK

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage!

Dagens post er endnu en elsket FASHION ADVICE.
I dagens afsnit har jeg interviewet den cool, smukke og super søde Dagmar.
Dagmar ved lige hvad der sejt og hvad hun skal sætte sammen for at kreer et cool outfit.

Hun er stilren, dansk og så elsker hun sin lillebror.
Dagmar er vild med Betty Krag's stil og så syntes hun man SKAL eje en sort nederdel.

Læs videre og hør super seje Dagmars bedste FASHION ADVICE:)

 • Navn: Dagmar Esther Lose Tjalve
 • Alder: 13 år (til oktober)
 • Hvor du fra: København K
 • Socialemedier: Instagram
 • Beskriv din stil med 3 ord: Klassisk, farverig & sporty
 • Hvad er dit yndlings item i dit klædeskab?: Jeg har meget svært ved at vælge et bestemt item, men lige for tiden skulle enten være min bomberjakke fra EurowomanxJustFemale eller min nye lilla hoodie fra Ganni.
 • Hvad er et helt almindelig hverdags outfit for dig?: En helt plain sort nederdel, farverig hoodie, ankelstrømper (gerne glimmer selvfølgelig), sneaks og min bomber. Og en hel masse armbånd! Jeg blander Hermés med Helloyellowcharms.
 • Hvad er dit største ønske til dit klædeskab lige nu?: Jeg har forelsket mig i en MEGA sej sweatshirt fra Marc Jakobs! Den er mørke-lilla og der står MTV med glimmer på den!! Jeg dør! Og så kunne jeg godt tænke mig en farvet denimjakke (helst pink eller blå) og en lyserød/hvidstribet Nørgaard paa Strøget-bluse.
 • Tre pigers/drenges stil du ser op til: Når man snakker om crazy fashion, kan man ikke komme uden om Betty Krag. Hun er så pisse sej, og er virkelig en trendsetter! Jeg synes også, at min Mama er ret cool. Hendes stil er meget feminin og sofistikeret, men stadig farverig og vild.Jeg plager hende tit for at få lov til at låne hendes regnbuefarvede Chanel-taske, men jeg må ikke (øv bøv) Og Emili Sindlev er også så nice! Hun arbejder for min mor på Eurowoman, og jeg er vild med hendes meget mixede stil med både noget råt, men også masser af farver!
 • Hvad er et godt go out outfit for dig?: Sneakers fra Adidas, glimmerstrømper, min højtaljerede nederdel fra Bonpoint og en hvid skjorte fra A.P.C eller Rue de Femme. Stadig masser af armbånd!
 • Hvor køber du største delen af dine items?: De butikker jeg har flest items fra er nok - Bonpoint, Ganni og Stella McCartney - og jeans fra H&M. Egentlig meget forskellige mærker, men jeg kan godt lide at blande det hele. Jeg synes, at ens outfit bliver mere personligt, hvis man gør det.
 • 3 gode outfit råd: Jeg kan godt lide basic jakker. Så kan du lege med det indenunder, uden at det bliver for meget. Altid ha` en kort sort nederdel og flotte farverige smykker - elsker øreringe fra Anni Lu! De kan pimpe hvilket som helst outfit op!
 • Et item som du ikke syntes klæder dig: Jeg bryder mig ikke rigtig om shorts... Jeg synes, at alt bliver lidt kedeligere, når man tager dem på. (Men jeg elsker mine culottes fra Bonpoint!)
 • Hvilke farver er dine yndlings at gå med: Lyserød, sort og regnbue!!!
 • Hvad for en “stilart” som f.eks. street, girly, farverig, cool osv er din yndlings og hvorfor?: Jeg elsker når noget er feminint, men stadig råt og fyldt med farver! Sådan synes jeg at piger og kvinder er - bossy, men seje!
 • Får du tit inspiration fra andre youtubere, bloggere, instagrammere osv?: Ja. Jeg falder tit over et OOTD-billede på insta, og hvis jeg så synes, at det er cool, så gemmer jeg det eller tager et screenshot med mobilen. Jeg synes også altid, at jeg kan finde noget i min Mamas magasin (Eurowoman). Tit klipper jeg det ud, og sætter det op på min opslagstavle.

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen tilbage.

I dagens post er en masse lækkert til efterårets garderoben. Det falder lige i min smag, så jeg håber I kan lide det, haha.

Ej men nu er vi endelig trådt ind i det ellers kedelige efterår, men jeg ELSKER det!
Selvfølgelig er sommer en skøn årstid, men der er altså noget ved det kolde og blæsende efterår.
Bladende er smukke, regnvejrshygge under dynen og så kan jeg endelig trække i efterår/vinter garderoben, hvilket er min yndlings. Alt fra huer til lange bukser, mmmm det er det bedste:D

EnJOooY!

Pssst. Tjek lige den gule skønhed fra H&M?! Den er altså fin.

(Dobbelt klik på det item du vælger for at komme direkte til hjemmesiden hvor det sælges)

Møsmøss<33

Likes

Comments

Heyo og velkommen til endnu en IN MY HEAD.

I dagens "episode" vil jeg snakke lidt om tøj, pres, mainstream og hvad der ellers falder under kategorien. Så læs med:)

Et emne som jeg nemlig har snakket med forskellige venner og veninder om på det sidste er tøj og presset der trykker.

For tøj fylder jo egenligt herre meget i vores hverdag. Vi skal hver morgen tage stilling til hvad for noget af det vi vil have på, kigger på det online, i butikker, reklamer osv og til sidst så ser vi vores venners hver dag og tænker "wow" eller "ej, nej!".
Derfor er det også vigtigt at vi føler os godt tilpas i det.
Jeg har før snakket om at kopierer da det også er en super stor del af det. Men for at kigge på en anden vinkel vil jeg snakke lidt om presset ved at have det rigtige tøj på.

Jeg personligt kan godt nogengange føle jeg skal holde min "blogger"/Martha stil oppe.
Altså jeg føler at folk oftest ser mig som hende med den vilde og udfordrende stil. Og det ELSKER jeg jo, men en gang imellem vil jeg også kunne have et herre smart, men simpelt outfit på.
Det gør jeg selvfølgelig også hvis jeg vil, men tænk hvis folk så syntes jeg er kedelig?
Altså at jeg ikke holder mit "ry" på plads. Det lyder måske overdrevet, men inderst inde tror jeg vi alle har det sådan.

I andres tilfælde er det bare omvendt. At man gerne vil, men ikke rigtigt tør klæde sig i farver, mønstre og spas. Men til det vil jeg sige: det behøver I heller ikke. Hvis I vil = GØR DET! Men hvis ikke skal I ikke føle jer presset til det. For det er ikke nødtvendigvis det smarte eller anderledes. Jeg kender massere af piger med den fedeste stil, som altså ikke klæder sig i det største hav af farver. En hvid top med grå jeans og en cool sweatshirt kan SAGTENS se herre fedt ud. Og du kan sammentidigt skille dig ud:)
Men er det så det som det handler om? at skille sig ud. Nej, det handler om at føle sig tilpas og så kan det med moden og det sjove eller kedelige kommer bagefter.

For gør hvad du føler for, og så f*ck alle de andre ik?

Dress how u like, hope u enjoyed:)

Møsmøs<33

Likes

Comments