Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Propud & jordgubbar. Godare eller lättare blir det icke!

Likes

Comments

Kanske inte just på dessa bilder. Men just nu befinner jag mig i bilen, ska snart gå in på jobb. Gick och la mig halv 9 igår och hade inga problem med att somna, ändå är jag extremt trött idag. Förstår inte det där, i vissa perioder blir jag helt utpumpad och konstant trött. Men vi kämpar på! Två dagar kvar på jobb, samma antal kvar på dieten. På fredag går jag av. Jag ska spendera morgonen i frisörstolen, eftermiddagen med min syster och kvällen tillsammans med mina bästa vänner. Det blir ett litet krök följt utav utgång och ingen är så taggad som jag. Ska bli skönt att släppa kontrollen för en kväll. Äta hur jag vill, dricka vad jag vill och leva utan regler. Samtidigt så lär jag på måndag köra samma race som innan. Min plan är alltså att köra strikt i veckorna och spåra på lördagar.
Men åter till jobb. Mina två sista dagar här på nolato, på måndag börjar jag köra truck på Ica lagret. Spännande, lite läskigt men kul med nya utmaningar!

Likes

Comments

Enklare blir det inte. 200 g kvarg, lite karorifri sylt, ett par jordgubbar & en celsius.
Kör annars alltid med Funlight i kvargen men den var slut så idag fick det bli sylt. Föredrar nog faktiskt Funlight men absolut blev det ett bra alternativ. Ska testa sylten på havregrynsgröten senare idag istället! Har nämligen ändrat om en del i mitt kostschema så att jag kan få äta mina gryn även de dagarna jag jobbar tidiga morgnar. Kör ett mellis till frukost & sen kör jag havregrynsgröten till mellis istället innan träningen. Min kropp svarar bra mycket bättre på havregrynsgröt under mina träningspass än vad den gör på kvarg/ägg tex.

Likes

Comments

Den här utväxten börjar bli ångestfylld. Som tur är ska detta fixas på fredag hos Andrea på studio Colorista. Helsingborgs bästa frisör 😉
På tal om fredag så kommer jag gå av dieten då. Väldigt spännande och skönt. Dock ska jag försöka köra så likt schemat som möjligt även efter fredag. Blir nog lite mer fusk på helgerna än vanligt men lite måste man ju leva också! Min cheatday på lördag tillsammans med Ellinor lär vara episk, stay tuned!

Likes

Comments

Grönt är skönt eller vad säger ni? Nya tights och ny motivation. 1 vecka kvar på dieten och jag ska se till att varje pass blir extremt bra fram tills dess. Ska lägga in lite extra cardio och kriga mig hela vägen in i mål. Så himla glad att jag bestämde mig för det här. 8 veckor fyllt med svett och glädje. Kan med handen på hjärtat säga att jag har inte tyckt att detta varit jobbigt en enda gång. Jag har sett det här som en lärdom och på köpet har jag hamnat i en kropp jag mår bra i. Nu är jag redo att höga kaloriintaget på helgerna med chetdays och köra ännu tyngre på gymmet. Framtiden är ljus.

Likes

Comments

Har skrivit om dessa godingarna förut men det tåls att nämna detta igen. Går du på diet, behöver äta mindre socker eller bara vill köra extra nyttigt så är dessa ett hett tips! Jag tyckte dem var svingoda. Inte alls som annan proteinglass jag smakat som lätt blir lite mjölig och smakar kasein. Har testat vanilj, choklad & citron. Vaniljen och chokladen blev min favorit. Låt dem dock stå framme ett tag för att mjuka upp så att dom blir krämiga!
Väldigt bra näringsvärden också, man behöver alltså inte ha något dåligt samvete efter en sån här goding. Win win!

Likes

Comments

För ovanlighetens skull blev det rostbiff till lunch. Väldigt mumsigt!

Likes

Comments

En smarrig lunch tillsammans med min pingla <3

Likes

Comments