Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tävlade jag och Jissa i lektionsmästerskapen i dressyr. Vi red juniorklassen vilket var LB:3.

Jag kom till stallet vid kvart i 7 och då morgonfodrade vi och släppa ut alla hästar som inte skulle tävla. Sedan var jag i klubbis ett tag, Hedda fixade min frisyr och sedan vid halv 10 gick jag och Jennifer till stallet för att började fixa Jissa. Jag knoppade och de blev faktiskt väldigt fina! Eftersom hon inte kan bli uppbunden var vi tvungna att en alltid höll i och en borstade/knoppade så det var lite jobbigt.

Vid 11 gick hon in på framridningen och de gjorde en jättefin ritt!

Efter det åt vi lunch och sedan gick vi tillbaka till Jissa igen. Jag började rida fram vid 5 i halv 2 och hon kändes hur fin som helst!!! Vår absolut bästa gång tillsammans. Dock var hon väldigt pigg och övertaggad men det funkade ändå.
Jag kunde till och med sitta ned bra i hennes trav! Däremot höll jag på att svettas ihjäl. Smart som jag var tog jag underställströja för att inte frysa men istället svettades jag ihjäl. Inne på banan var det inte lika bra. Hon var inte lika stadig och lite för övertaggad. Programmet började bra men sedan spårade det ut lite grann. I ena mellangaloppen gjorde hon ett skutt och bytte även galopp. I mellantraven efter fattade hon galopp men jag är ändå nöjd.
Första gången på lång bana för mig, första gången jag red LB:3, första gången jag tävlat storhäst och sen att jag inte ridit Jissa mycket alls. Vi fick 57% men det var väll ändå okej.

Likes

Comments

Igår åkte jag och några kompisar till en klippa, vi hade köpt engångsgrill, korv och massa gott. Jordgubbar, choklad, lösgodis, marshmallows, gifflar och lite annat. Vi snackade och hade bara det mysigt. I slutet höll våra tår på att frysa ihjäl så vi åkte hem så kom hem runt 11.

Likes

Comments

Idag var jag i stan med Clara för att titta efter balklänning. Jag provade några (bh:n förstörde men men) iallfall dessa 3 var mina favoriter av de jag provade. Den vita tyckte jag var den finaste modellen men den kändes lite för bröllop-ig. Köpte ingen nu men vi får se hur det blir, om jag köper någon av dom senare.

Likes

Comments

t-shirt - H&M / Jeans - vet inte?

Likes

Comments

Idag har jag haft nationella i engelska. Läsförståelsen kändes bra, men hörförståelsen gick skit. Måste få bra på skriva på torsdag helt enkelt. Efter skolan har jag pluggat, till religon NP och sedan åkte jag till gymmet någon timme. Cyklade dit, och när jag kom dit började jag med att springa. Det gick bra att springa, brukar springa på 9an i fart men idag sprang jag på 11,5. Sprang iallafall bara i 10 minuter som uppvärmning. Sedan gjorde jag lite magövningar och sedan cyklade jag hem idag. När jag kom hem pluggade jag igen, käkade middag och nu ligger jag i soffan.

Likes

Comments

Hej

Denna helg har jag varit på utbildning. Jag ska bli träningsinspratör för tonår på friskis och svettis. Jag är jättetaggad faktiskt. Igår lördag var jag på utbildning 11-15 och då hade vi mest teori, idag var det 11-17 o vi hade mer praktiskt idag. Det går iallafall ut på att vi ska inspirera andra ungdomar att bli mer aktiva på gymmet.
Är lite nervös men de blir nog bra, börjar för första gången nu på torsdag. Natten lördag till söndag sov jag hos Sanne vilket va mysigt. När jag kom hem från dagens utbildning var jag ganska trött efter att ha lyssnat och massa sånt, så det ändå jag har gjort är att jag pluggade till NP i religon och tittade på tv, och åt middag såklart, så tog det alltså ganska lugnt. Föresten, idag kom startlistan upp till lektionsmästerskapen nästa måndag. Är supertaggad men har ändå inte så stora förväntningar. Har inte ridit Jissa mycket alls och jag har heller aldrig ridit LB:3. Men det blir kul ändå. Förväntar mig inte direkt någon placering utan mest att de är superkul att få va med och att få tävla. Imorgon är troligtvis sista träningen på Jissa innan tävling så hoppas på en bra känsla.

Flummigt inlägg men struntsamma.

Likes

Comments

Jacka - H&M // T-shirt - BikBok // Jeans - Gina // Väska - Longchamp

Likes

Comments

idag såg jag det nya avsnittet av pretty little liars. Tyckte avsnittet var bra o spännande. Dock känner jag mig rätt förvirrad när saker händer för jag kommer knappt ihåg vad som hänt i tidigare säsonger. Det har hänt så sjukt mycket och det var i somras (tror jag?) som senaste säsongen kom ut så det var ju ett tag sen och när jag började titta var ca. 4 år sedan så det är lite svårt att komma ihåg allt. Men det här är sista säsongen och jag har följt pretty little liars så länge så känner verkligen att jag måste se klart + så älskar jag serien såklart.
Denna serie är den första serien jag nånsin sett på, den är också min typ av serie så därför är den en favorit. Eller alla serier jag sett är bra, jag har inte sett så många. Men ingen serie slår Gossip Girl.

Likes

Comments