Wow, hva skjedde? Haha.. Nå har det vel bare vært latskap egentlig som har gjort at jeg ikke har giddi å skrevet noe her, men ja. Haha.

Herregud, jeg må søke skole idag. Er så mye jeg egentlig skulle fått gjort men jeg bare er for lat til å gjøre noe som helst. Denne uken her har starter ganske bra, ryddet og vasket hele rommet og stuen min igår så nå er det kjempe fint her!! Skal også trene litt ikveld, også ta tidlig kvelden. Til helgen skal jeg kanskje på hyttetur med min elskling og to venner, og det ser jeg frem til. Blir nok veldig gøy! Ellers, har det vel ikke skjedd så mye siden sist egentlig. Har tatt ny tatovering, haha og det er vel det.

Såå vi snakkes vel i morgen, forhåpentligvis, har en del innlegg planlagt i hodet mitt som jeg vil få ut. Ikke fordi det er viktig for meg å skrive dype innlegg og alt det der, men fordi hvis ting er vanskelige så hjelper det fryktelig mye å skrive det. Det er vel den beste terapien jeg har hatt i alle år. Har så mange skrivebøker fulle av historier og følelser. Det hjelper, prøv det!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hvorfor skal så mange nordmenn være så spydige mot at flyktninger som kommer hit? Har de ikke hatt det vondt nok, og levd i frykt lenge nok? Jeg ser hver eneste dag mennesker som sitter og kommenterer ting på Facebook, så fort det er noe som handler om ikke-norske mennesker. Er vi virkelig så trangsynte? Jeg syns helt ærlig det har gått for langt. Greit nok, alle er ikke perfekte, men det er da vel ikke alle nordmenn heller? Vi har kriminelle som sitter i fengsel for en grunn. Det er ikke sånn at hver bidige flyktning som kommer til Norge ønsker å gjennomføre en terroraksjon her. Ha et åpent sinn, og lær deg å kjenne. Jeg føler jeg ikke har ord til å klare å beskrive denne situasjonen jeg er i nå. Jeg er delt. Etter terroraksjonen i Paris på fredag, har jeg ikke følt meg trygg. Jeg har sett flere artikler der maskerte menn truer Norge. Men veg du hva? Hvorfor skal det skremme meg? Det er jo akkurat det de ønsker og oppnå, disse maskerte mennene som ikke er gode mennesker. De ønsker å skape frykt, og jeg vil ikke la de oppnå frykten! PST mener at Norge ikke har noen grunn til å være redde. Jeg velger å stole og tro på dette. Det er snakk om mennesker som jobber med å etterforske terrortrusler. Kanskje de vet noe, men de vil at vi skal forholde oss rolige, eller kanskje det ikke er noe trussel nå. Tiden vil vise. Det eneste jeg vet, er at jeg er stolt av landet mitt, og jeg vil ikke se at enkelte nordmenn sitter med et så stort hat.

  • 65 Lesere

Likes

Comments

Holaa

Idag våknet jeg til 18 my stories på Snapchat av snø. Akkurat som at folk ikke har sett snø før.. Den kommer hvert eneste år, så hvorfor lage så mye styr av det? Haha. Jaja, idag er planen å gå en lang tur med hunden, før jeg skal bare slappe av. Hun fylte faktisk 8 år igår, så da fikk hun en halv boks med leverpostei som bursdagskake❤️

Denne uken her skal jeg trene hver dag, og prøve å pushe meg selv så hardt jeg kan. Jeg skal også være med ei venninne og ta ut p-staven hennes, siden jeg må også snart ta ut min og sette inn ny. Etter snart tre år, er det jo på tide. Gruer meg såå mye, for det gjorde så sinnsykt vondt å sette den inn.... Men men, vi får se om jeg setter inn en ny en, eller starter på noe annet, det tar jeg når den tid kommer!

Og forresten, har dere fulgt med på nyhetene i det siste? Kjenner jeg er nervøs for å gå ut døra, pågrunn av alle nyhetsinnslagene.. Håper alt roer seg ned om ikke så lenge...

Men vi snakkes!

  • 91 Lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå er det endelig helg igjen, og det er såå digg. Igår var jeg i Sverige hele dagen med søsteren min, også dro jeg til ei venninne på kvelden. Da merket jeg hvor plagsomme fulle folk er når man er edru selv, haha. Men var digg å ikke våkne sliten og trøtt idag! Sovnet før klokken ett faktisk. Hadde en kjempe fin dag da, med søsteren min.

Idag er det jo lørdag, og jeg skulle vel egentlig fikset meg til russekro nå, men er ikke helt gira. Føler jeg begynner å bli lei av festing og tjo og hei hver eneste helg. Haha, endelig gått opp for meg at det er sinnsykt dyrt å reise ut. Menmen, morsom er det jo da.

Kvelden min går til å kjøre noen folk til russekroa, og bare slappe av ellers, regner jeg med. Kanskje jeg tar en tur med hundene etterpå. Er nemlig barnevakt for hunden til søsteren min. En liten pomeranian som heter Maja, hun er verdens søteste! Sett bort ifra all bjeffinga, hahaha...

Men over til noe helt annet....
Jeg skrudde på nyhetene idag tidlig, og alt som var, var om terroraksjonen i Paris. Det knuste hjertet mitt og lese om det, og mine tanker går virkelig til de som mistet noen igår. At mennesker kan gjøre noe så grusomt mot andre mennesker... Hvil i fred❤️

  • 89 Lesere

Likes

Comments

Hei og god formiddag dere!

Idag er en god dag. Den startet bra, og vi får håpe den ender bra også. Fikk mange fine tips igår, både her og på facebook, så det var veldig kjekt at jeg faktisk fikk noe respons på det jeg skrev! Helt fantastisk.

Så, nå skal jeg fikse meg noe mat, tenker en salat og omelett fordi det er såå godt, og jeg har dilla, haha.

Dette blir bare et kjapt innlegg, så snakkes vi mer senere idag!

  • 163 Lesere

Likes

Comments

Heii

Idag har vært en lang dag, og den har vært j*vla kjip.. Skal ikke forklare i detaljer, men fy søren så dritt det er å ha det sånn her.

Jeg startet dagen med å gå en liten tur sammen med hunden min, til tross for at det regnet og var kaldt. Haha, også måtte jeg hjelpe ei venninne med å handle, og det gikk jo fort og greit. Da jeg kom hjem, lagde jeg meg en god lunsj, før jeg begynte å skrive ned forskjellige middager, lunsjer osv de kommende ukene. Har nettopp startet på lavkarbo, i håp om å endelig kunne bli fornøyd med kroppen min! Såå trente jeg faktisk. Haha, er kjempe lenge siden jeg trente sist, men kjenner nå at det var godt å komme i gang igjen. Får bare håpe at denne motivasjonen holder seg, så jeg klarer å nå målene mine. Har et mål om å gå ned x-antall kilo før påsken i hvertfall, så får vi nå se!

Har dere noen tips til lavkarbo middager og frokoster? Fortell meg gjerne da jeg er helt ny på dette!

Vi snakkes i morgen, babes :*

  • 266 Lesere

Likes

Comments

Har vært stille fra meg de siste dagene, uheldigvis. Har egentlig ikke en bra grunn heller, har bare ikke giddi..

Men uansett!! I morgen er en stor dag for meg, da jeg har min første arbeidsdag i ny jobb! Jeg gleder meg veldig til å starte og komme ut i arbeidslivet. Jeg har jo tatt meg et fri år fra skolen, og jobbe i et år for å finne ut hva jeg faktisk vil gjøre senere i livet. I can't wait! Så dette blir nok veldig bra, forhåpentligvis.

Sååå, siden sist, har jeg vært i bursdag, til søsteren min på halloween, og det var kjempe gøy i det timene jeg var der. Haha. Håper hvertfall hun fikk en fin bursdag, det fortjener hun. <3 Jeg hadde kledd meg ut som en død sailor, og følte meg som en skikkelig dust når jeg kom dit, da jeg var den eneste som hadde kledd meg ut som noe 'skummelt' da jeg var full av blod og sminken min ikke var særlig søt. Menmen! Det er jo tross alt bare halloween en gang i året så da tenkte jeg å dra den litt ut i år, da jeg ikke feiret halloween ifjor. Vippene mine hang litt på skeiva, men det gjør de som regel alltid, da jeg har så dårlig vippelim, haha. Ler enda av at jeg faktisk gikk sånn utenfor mitt eget hus!!

Har ikke noe kamera, så telefonbilder er det jeg har å tilby akkurat nå, dessverre..


Håper dere koste dere masse på halloween og at dere som ikke feirer, hadde en fin helg!

Vi snakkes :*

  • 248 Lesere

Likes

Comments

Heelloo

Nå er det jo bare to dager(!!!) igjen til halloween, og jeg gleder meg skikkelig. Har en følelse at i år blir halloween kjempe bra!
Jeg er så heldig at jeg skal i bursdag med halloween tema, så det blir morro. Men så er det det forbanna kostymet da.... Hva skal man liksom være? Hva er greit, og hva er ikke greit? Tror jeg har klart å fikse noe som er innafor da, heldigvis. Har kjøpt linser og fake blod så det blir super spennende og se hvordan det blir til slutt.

Idag er det jo torsdag, og jeg skal til Lillestrøm å feire bursdag til storesøster senere idag. Det kommer til å bli koselig.

Håper dere har en fin dag, så snakkes vi senere❤️

  • 229 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen!!

Nå er det utrolig lenge siden jeg hadde en blogg sist, men da var jeg vel egentlig bare oppmerksomhetssyk og skrev alt mulig tull. Nå er jeg litt eldre og har opprettet meg en blogg der jeg kan skrive om følelser, tanker, meninger osv. Har savnet det å kunne få ting ut, uten å måtte anstrenge meg så fryktelig.

For dere som ikke vet hvem jeg er, så heter jeg Marte og jeg er 18 år. Jeg kommer fra et lite tettsted som heter Årnes, og jeg gleder meg til å komme i gang med dette, og lære dere å kjenne, og at dere blir kjent med meg på en annen måte en normalt.

Jeg er en person som ikke klarer å formulere meg muntlig, så det å skrive har alltid vært en redning for meg. Jeg har alltid vært en skriveglad person, og jeg elsker og kunne skrive absolutt hva jeg vil og klarer virkelig ikke å formulere meg muntlig, som sagt. Da har alltid skriving hjulpet meg med å uttrykke følelser og virkelig få frem poenget mitt.


Jeg håper virkelig dere vil følge meg videre og jeg gleder meg til å kunne skrive masse masse med dere også! Vi snakkes i morgen, eller kanskje senere ikveld!  • 215 Lesere

Likes

Comments