Contains affiliate links

I samarbeid med Daniel Wellington

ALTSÅ, hallo se så fin! Daniel Wellington har kommet med en ny klokke, som kalles Classic Petite Ashfield og den er helt stunning. Jeg, som dere kanskje har skjønt, elsker svart og denne klokken for meg var midt i blinken! Reimen er sort stål og jeg har sølv detaljer. Du får også klokken i roségull. Denne kommer til å bli tatt masse i bruk!

Bruk rabattkoden 'MARTESV' og få 15% rabatt ❤ Classic petite klokken finner du her!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Endelig begynner leiligheten å ta form og vi er ferdige med garderoben til soverommet, nå gjenstår bare litt maling her og der + å sette inn sengen. Alt er fra PAX-serien til ikea, virkelig noe å anbefale! Du kan mixe dine helt egne skap, utseendemessig og løsningen på innsiden- til en billig penge! Vi gikk (selvfølgelig:P) for svart, som resten av leiligheten. Var egentlig ganske usikker på å kjøpe inn så mye svart, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd, jeg elsker det! Jeg skal vise og utdype mer om ting dere lurer på litt senere, når alt er ferdig, for jeg har fått haugevis av spørsmål om alt vi har kjøpt inn. Nå må jeg slenge meg rundt før jeg drar på jobb om en time. Vi snakkes😄

Likes

Comments

God søndag! Ville bare stikke innom å si hei før turen snart går hjem til Sarpsborg for å få hentet litt småting, og besøke familien og Lilly- ååå som jeg savner lille jenta mi. Igår var jeg ute med jentene, først konsert på rockefeller også på byen, fun as always! Nå holder vi på å vaske leiligheten før de siste møblene blir satt inn, så utrolig deilig å snart være ferdig! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger om stuen, veldig koselig. Gleder meg til å vise dere resten!

Forresten, ikveld kommer det en konkurranse på Instagram, som jeg tror kommer til å falle i smak, så stay tuned. 💛

Likes

Comments

God kveld, fine! Helg nå trengte jeg inderlig- er så sliten etter denne uken, så det er veldig deilig å få pustet ut og slappet av litt. Idag har jeg møtt mine fine venninner Martine og Ana. Martine er på besøk i Oslo i helgen, fra Bergen, så da måtte jeg så klart få til å se henne igjen❤

Skulle ønske jeg kunne si at jeg satt godt plantet i sofaen nå, men den kommer ikke før om 4 uker, og det er så irriterende når det eneste jeg vil er å sitte i sofaen å se på skal vi danse, haha:(:( Vel, sitter i alle fall i de nye godstolene med Taco og rødvin- det får holde så lenge. Ha en fin kveld, vi snakkes imorgen xx

Likes

Comments

Hei og god kveld! De siste dagen har vært såå hektiske fordi vi har gjort alt vi kan for å få ting ferdig og ENDELIG er stuen ferdig. Mangler bare litt interiør her og der og lys i skapet, så det ikke blir så altfor mørkt- men alle møblene er satt inn, wii! Har ikke rukket å blogge så mye ettersom det er så sinnsykt mye å gjøre, men det blir mye bedre nå, I promise❤ Kommer forresten to konkurranser fortløpende på Instagram som jeg anbefaler å delta på, så følg med! Nå kaller sengen, lang dag imorgen. Good night xx

Likes

Comments

LIVINGROOM

Hei og beklager så mye for at jeg ikke har oppdatert noe som helst, men jeg har ligget syk og rett og slett ikke hatt ork- but I'm back😘 Idag har vi vært på farten for å hente litt møbler som vi bestilte for en stund siden og jeg er SÅ fornøyd! Skal vise dere alt når vi er ferdig, noe som blir fortløpende- så lenge viser jeg dere bare en liten sneakpeak. Ha en god mandag fininger, prates imorgen!

Likes

Comments

M.A.M.B Oslo X SS18

Hei og god onsdag dere! Igår var jeg så heldig at jeg fikk komme på besøk til M.A.M.B Oslo, men Insp gjengen. Vi fikk se en liten sneakpeak på SS18 kolleksjonen! Om jeg forelsket meg i flere plagg og sko? JA. Fikk også med meg en sykt kul t-skjorte og caps i en goodiebag, så denne frøkna gikk smilende ut hvertfall👼 Idag går turen til IKEA for å finne garderobe og kjøkken- gleder meg sånn til leiligheten blir ferdig så jeg kan vise dere! Xx

Likes

Comments

Love is a bitch - Two feet
Super rich kids - Frank Ocean
Sure thing - Miguel
Love on the brain - Rihanna
Privacy - Chris Brown

Bye summer. 👋

Likes

Comments

Suit from Zara

Tro det eller ei, men jeg synes faktisk det var helt nydelig med mandag og regn. Er så sliten fra helgen og det at jeg ikke måtte bevege meg utenfor leiligheten idag gjorde det bare perfekt med overskyet vær og regn, istedenfor den sterke solen- så nå koser jeg meg med serie og lyden av regn ute. I dag blir det tacomandag og maling av leiligheten, og imorgen skal jeg endelig til Sana igjen, for å sette på vipper- gledings! Har gått uten vipper i 2 uker nå så det skal bli deilig å se litt levende ut igjen, haha. Vi skrives senere 💙

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

YUMMY! Ingenting slår dette på en Søndag, etter en helg med fullt kjør- haha. Var veldig fint vær, så istedenfor å ligge inne så tok vi turen til Grünerløkka for å ta en matbit.

Denne uken blir ganske så rolig, eneste planen foreløpig er workshop med Insp love + M.A.M.B Oslo på Tirsdag og å få malet ferdig leiligheten. Har bestilt Sofa og startet å se på kjøkken, garderobe og spisestue, så det blir veldig deilig og få alt på plass. Gleder meg til å vise dere!

Likes

Comments

Hei, alle! Nå er det dags for å besvare spørsmålene dere stilte inn tidligere i uken. Jeg fikk ikke svart på alt i første omgang, men tar en runde til om litt. Det var veldig mye av det samme, veldig åpenbart hva dere var nysgjerrige på, haha! Anyways, here we gooo

Hei. Jeg bare lurer på om du har tatt noen operasjoner for å endre på utseende? F.eks silikon, fillers osv
- Hei, du! Nå er ikke fillers en operasjon, men jeg fylte på leppene mine sist gang i juli 2016- altså over ett år siden. Det meste er ute nå, og jeg kommer nok ikke til å gjøre det mer. Men annet enn det har jeg ikke gjort noen form for operasjon for å endre utseende mitt, så jeg har altså IKKE tatt silikon.

På instagram har du på et bilde på en leopard meshtopp, hvor er denne fra? Og skinnbuksen?
- Den er fra Nelly! Vet ikke helt hvilken skinnbukse du mener, men de fleste av skinnbuksene mine er fra Zara, Bikbok og de vanlige butikkene.

Hvordan har du fått fargen du har på håret? Kjempe fin!
- Tusen takk! Jeg har bare stripet det blondt hos frisøren også bruker jeg lillasjampoen fra Fudge i tørt hår, da er effekten såå mye bedre- et lite tips😊

Har du tatt silikon?
-Nei

Hvilken tannbleking bruker du?
- Jeg bruker tannblekingen fra HiSmile!

Bor du i Oslo?
-Nei, men tilbringer en god del tid der.

Hva bruker du på leppene?
- Dette spørsmålet har jeg fått myyye, både her og på Instagram. Jeg bruker alltid en lipbalm, som jeg bare kjøper på apoteket. Også bruker to av glossene fra Clarins' serie "eclat minute" og de kan du finne her og her!

Hvorfor begynte du å blogge nå? Og reagerer noen negativt til det?
- Hm. Jeg vet rett og slett ikke. Men er glad jeg gjorde det, for det går jo bare oppover. Har ikke merket veldig mye negativitet enda, men er nok noen som ikke er så veldig begeistret, kan jeg tenke meg, haha.

Har du friår?
- Ja, nå skal jeg ha et friår og spare penger, så få vi se hva som skjer neste år!

Hei! Lurer bare på om du har gjort noe kosmetisk med leppene? De er veldig fine! I såfall så lurer jeg på hvor du gjorde det og hva det koster?
- Tusen takk! Ja, jeg gjorde det for litt over ett år siden og da dro jeg til Sol Elise som holder til i Oslo. Hun er superdyktig og jeg anbefaler deg å dra dit om du vil fylle på! Jeg tok juvéderm en gang og dermafill en gang- juvéderm kostet 2900kr og dermafill kostet 2300kr, og det er da for 1ml.

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen og bor dere sammen?
- Vi har faktisk bare vært sammen i ett par måneder! Vi møttes i russetiden og ble ikke noe mer enn kjempe gode venner, men så begynte vi å henge hver dag etter Mai og da ble vi seriøse, haha- veldig koselig❤

Hvordan kom du så fort på topplisten?
- Altså, jeg har ingen aning. Det var så uforventet. Jeg har blogget litt av og på i en måned-ish nå, og brått så ser jeg meg selv på topplisten. Jeg er så takknemlig og glad for dette da jeg var veldig usikker på hvordan denne bloggen kom til å gå, og om jeg kom til å oppnå noe- men nå ligger jeg på 3.plass på hoved-topplisten til Nouw og 1.plass i kategorien "mote og skjønnhet". Lykke!!

Hvilken rase er hunden din? Såå søt!
- Tusen takk, jeg er helt enig- verdens fineste lille Lilly❤ Hun er en pomchi, det vil si blanding mellom pomeranian og chiuaua. Hun er 75% pomeranian og 25% chiuaua.

Hva gikk du på videregående og hva tenker du å bli?
- Jeg gikk studiespesialisering og hva jeg vil bli, det aner jeg ikke enda faktisk. Skal ha et friår nå for å finne ut av ting, så det blir forhåpentligvis bra!

Hvor høy er du?
- 1.64

Hvordan får du så fint fall i håret? Eller hvordan styler du det?
- Tusen takk for det, men jeg gjør ingenting annet enn å føne det- har ganske mye naturlig fall.

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra workshopen med Insp Love, og jeg ser veldig frem til å dra på dette igjen, super gøy! Hadde besøk av Siri, som er designeren bak Blackrat designene, hun er så dyktig og det var så inspirerende å høre henne prate om hennes vei til suksess. Hun hadde med noen av designene hennes som vi fikk prøve, og det var så mye fett- blant annet jakken på bildene over! Som sagt så hadde jeg glemt vesken min hjemme i Sarpsborg, som sminken min lå i- så det ble omtrent en sminkefri Martis på fotoshoot, haha... Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med sushi, og skal snart legge meg. Vi skrives imorgen!

GOOD NIGHT

Likes

Comments

TODAY
Idag skal jeg og Guro på event med Insp love + Blackrat, som vi fikk invitasjon til. Det har jeg gledet meg til og tror det blir veldig gøy! Jeg har så klart hatt et me-moment og glemt vesken min hjemme i Sarpsborg, så sinnsykt irriterende. Men uansett, skal oppdatere dere om eventet senere ikveld.

TOMORROW
ENDELIG skal jeg til frisøren! Har cravet etter forandring så lenge nå- men har alltid gått for det sikre og gjort som jeg alltid har gjort, men imorgen har jeg bestemt meg for at jeg skal gjøre noe drastisk med håret mitt, som faktisk er så dønnnn kjedelig! Hva er jeg ikke helt sikker på enda, men lenge leve å være spontan.

THURSDAY
Løøønning!! Altså, herregud- slutten av denne måneden har vært så sinnsykt stusselig, merkes at jeg koste meg litt mer enn jeg burde i starten. Skal nok ikke se bort ifra at det blir litt shopping, er jo så mye fine høstklær som begynner å komme nå. Også skal jeg ta en kaffe med Karoline som er redaktør for Nouw Norge, det blir saker!

FRIDAY
På fredag skal jeg i bursdag til en venninne, også videre ut på byen etter det! Girlsnight slår aldri feil❤

SATURDAY
Planen for lørdagen er å dra ut å spise i Oslo med kjæresten, også videre til bursdag nr to på kvelden igjen- heia todagers, haha! Jeg skal også få svart på spørsmålene fra forrige innlegg, tenkte jeg.

SUNDAY
Seriesøndag deluxe. Kjøpe inn masse junkfood og godis, med blacklist på TV'en- no words needed.

Vi skrives ikveld. Xx

Likes

Comments

Har fått en del spørsmål her og på Instagram om litt forskjellige saker og ting, som jeg tenkte å samle og besvare på i et innlegg, så hvis dere lurer på noe mer så har dere sjansen nå. Skal få svart på spørsmålene i løpet av uken!

Leeet's go

Likes

Comments

Neglelakken!!! Hahah, fy....

Jeg tror ikke jeg får uttalt meg nok om hvor fornøyd jeg er med Sana og vippene hennes! Hver eneste gang får hun det akkurat som jeg vil ha det, og det er bare en glede å komme dit- verdens søteste er hun❤ og PSST, alle studenter: denne helgen kommer hun til å ta inn så mange kunder hun får plass til, og sette på vipper til mindre enn halve prisen- don't miss it! Kontakt henne på instagram @sanakrishnaa eller tekst henne 40196657.

Denne uken har vært ganske hektisk og jeg har ikke fått tid til så mye til overs, so sorryyy! I helgen skal jeg på åpning til nye lokalet til jobben til mamsen, etterfulgt av forza festivalen på kvelden, det blir fun!

Ha en fin torsdag! Xx

Likes

Comments

20:36 casual nightwalk

Likes

Comments

Mandagsdate❤

Hei dere! Idag våknet jeg opp til å være nummer 3 på topplisten i kategorien "mote og skjønnhet" + at været var on top! Dette resulterte i at vi tok en mandagsdate på bryggen i Fredrikstad, ikke så mye til blåmandag i dette huset. Resten av kvelden skal gå til å rydde litt, etterfulgt av Blacklist-maraton(<3<3) I morgen skal jeg endelig tilbake til Sana for å fikse vippene mine igjen, gledingssss!

Likes

Comments

Alt er fra Zara

Findiiiings❤ God søndag, dere! Akkurat nå er jeg på vei hjem fra Oslo etter en slitsom, men lættis(!!) helg. Findings, øl og venna- blir ikke bedre enn det, men skal bli godt å komme hjem i sengen å dra seriesøndagen helt ut. Skal også på forza festival neste helg, så blir fullt kjør fremover, haha... Anyways, takk til alle som ga meg en amazing helg!

Kommer forresten et vippetilbud på Instagram litt senere, girls- så stay tuned!
Xx

Likes

Comments

// sponset innlegg

I samarbeid med Daniel Wellington har jeg nå fått lov å gi ut en rabattkode på 15% til mine følgere, i tillegg til at du får et gratis klokkearmbånd ved kjøp av en valgfri klokke, wii! Jeg ble så forelsket i min nye klokke, altså- kombinasjonen av svart og rosègull: 😍!!

Nå skal det fortsettes å males i leiligheten, så vi blir ferdige til helgen. Xx

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld! I dag har jeg møtt to av mine mange gode venninner fra Hamar- gjensynsglede❤ Vi møttes i Oslo og tok en matbit og småshoppet litt, Lilly var så klart med- haha! Martine skal flytte til Bergen om noen få dager så var godt å catche opp litt før hun drar fra meg, ååh..

Har fått så sinnsykt mange spørsmål om hvor strikkegenseren på bildene over er fra, da jeg la ut bilde på instagram tidligere idag, og den er altså fra Zara- kjempe god og fiiin! Nå er klokken altfor mye, noe den blir hver eneste kveld- craver etter hverdagsrutiner igjen, det skal bli så skjønt! Vi skrives imorgen, nightynight

Xx

Likes

Comments

Playsuit Zara Veske Gucci

Xx

Likes

Comments

22:16 food & extreme makeover

Likes

Comments

Ahh, sjekk ut dette settet da. Kom over det når jeg vandret rundt i Oslo i stad, da jeg var innom Zara. Pleier egentlig seriøst aldri å orke og lete etter klær på Zara for det er alltid et totalt kaos der, klær og mennesker overalt- haha... Heldigvis for meg var dette det første som møtte blikket mitt når jeg tuslet inn dørene😌 Vesken er fra Gucci, armbåndet er fra Louis Vuitton og settet med blomsterprint er altså som sagt fra Zara

Nå kaller sengen. God natt xx

Likes

Comments

Fineste Kris

❤❤❤❤

Hei dere! Har vært så heldig at jeg fikk sponset billetter til Strømstadfestivalen i år, som var i helgen- og det var så gøy! Vi startet med en VIP-mottakelse på det fineste hotellet, Strömstad spa, med champagne, intim konsert og mingling. Litt senere dro vi videre bort til festivalplassen hvor blant annet Postgirobygget spilte- såå god stemning! Var veldig heldige med været, bortsett fra lørdag kveld da det begynte å regne, men sett bort i fra det så har jeg hatt det helt supert. Vil anbefale alle å dra dit neste år, det skal i alle fall jeg😘


Ha en fin mandag videre! Xx

Likes

Comments

// sponset behandling

Vil bare gi dere en stor anbefaling, og det er å fikse vippene deres hos Sana! Hun jobber på éclat studio, som holder til i bakgården til posthallen i Oslo- veldig sentralt! Hun er såå flink og vippene holder super bra- blir like fornøyd hver eneste gang! Dere kan bestille time ved å skrive til henne på Instagram (@sanakrishnaa) eller sende en melding til 40196657, nevn mitt navn ved bestilling og få en god pris⭐️

Xx

Likes

Comments

Topp Nelly Bukser Gina Tricot Sko Zara

Xx

Likes

Comments

Denimjakke og jeans Zara Veske Gucci Solbriller RayBan

Xx fra Gøtebørg:*

Likes

Comments