Her om dagen var jeg hos frisøren, desperat etter å gjøre noe nytt og drastisk. Vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med utfallet, da jeg føler at jeg er mer en blondine enn brunette. Gikk fra å ha det ganske så blondt til å farge det ganske så mørkt og det er selvsagt utrolig uvandt. Tanken var vel egentlig ikke å farge det så mørkt og klippe det så kort, og når ting ikke blir helt som man ser for seg så blir man jo automatisk litt misfornøyd, men det er vel bare en vanesak- hehe. Beklager for ekstremt dårlige bilder, men blogger fra telefonen.

Lillymiiiin<3<3

Skjorte og blondebh Samsøe og samsøe Belte og bukse Bikbok

Nå er det tilbake til eksamensøving, xo snuppiser

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei fininger! Har vært så heldig og fått et samarbeid med Audrey Billard og fått en rabattkode som jeg skal få dele med dere, wii! Jeg synes klokkene er så sinnsykt fine og jeg elsker at de er så enkle, liksom ikke så mye dilldall- da kan man bruke de til hverdag og til fest ved å stæsje opp med litt armbånd, ringer etc. De er også veldig rimelig i prisen, to fluer i en smekk- hehe:) Dette er jo også en perfekt julegave til kjæreste, søsken eller foreldre.

Ved å bruke koden MARTESV så får dere 15% rabatt ut hele november♥ Du kan også bestille den idag, prøve, og så betale (eller levere tilbake igjen) etter 14 dager, supert- ikke sant? TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SIDEN.God søndag!

Likes

Comments

Hei, og god helg<3 Etter så mange helger med fart og stress er det godt og endelig bare legge beina høyt å sette på en serie og bare slappe aaaav. Så ja, det var min dag- haha. Sett serie og bestilt take away fra Egon, haha mmm!

I går var jeg i Oslo med min kjære Carina og det var superkos, som vanlig:* Shopping etterfulgt av en deilig middag på Olivia, takk for en fin dag snuppa!

MY BABE

Ha en super helg, fininger! Vi snakkes<3

Likes

Comments

Hey guys! SORRY for null oppdatering men jeg har bare fokusert på å bruke all min tid på Lilly, føler det er viktig at hun får oppmerksomheten hun trenger, hvertfall nå i starten! 


Har også vært i 3 familiebursdager siden sist, så det har gått litt tid til det også. Veldig koselig<3<3

LOVE:*

Likes

Comments

​Hei dere! Jeg er SÅ i ekstase nå, har nettopp vært og hentet min nydelige lille valp, Lilly. Hun er en hvit pomeranian og kunne ikke vært noe finere<3 Vet i alle fall at jeg kommer til å bli ubeskrivelig glad i denne gullklumpen! Å få Lilly var et veldig spontant valg, men merker allerede at det heldigvis også er det beste valget jeg har gjort. Nå skal jeg tilbringe litt tid med min lille vakre. Vi snakkes!

Likes

Comments

Ble visst en tur innom byen også, typisk meg og mormor- haha. I fjor kjøpte jeg meg ett par med boots som jeg var såå glad i, men har klart å miste de:(:(, så når jeg kom over disse så måtte jeg bare få dratt de med hjem. Boots er et must for meg, og disse falt i smak- så why not? De er fra bianco og kostet 1199,-

God helg! XX

Likes

Comments

Snapchat: maartis

Hei skjønne! Tenkte bare å høre fra meg- nå er jeg på vei til Fredrikstad for å spise med min kjære mormor<3 Har endelig kommet Egon hit så måtte jo prøve den ut, hehe. Ønsker alle en finfin fredag! Vi snakkes:*

Likes

Comments

​Har fått helt ​heekta ​på beach hair- det er bare såå naturlig og fint. Det eneste jeg gjør er å sove med fletter også spraye håret med Ocean Spritz fra Wella(den kan du kjøpe her​på tilbud nå og:-)) også litt hårspray, så holder det seg slik dagen lang! 

Nå skal jeg jobbe litt med skole også skal jeg til Sverige med familyen senere idag- ha en strålende onsdag, fininger:*


Likes

Comments