Her om dagen kjøpte jeg meg fem digre og støvete hortensia "baller" hos den lokale blomsterbutikken, og snakk om å forelske seg i blomster liksom?! Jeg har aldri likt for mye farger og spesielt ikke rødt, men disse dyp røde nydelighetene klarte jeg ikke å motstå - en skikkelig deilig høstfarge. De er et syn der de står og jo flere jo bedre selvsagt! Jeg skulle gjerne hatt en enda større vase, men da tror jeg at min mann hadde skrumpet inn blomster budsjettet for godt, haha. 
vel, uansett.. Med høsten kommer mange flotte farger og jeg synes at det er akkurat nå vi får se naturen i sin aller flotteste drakt. Løvet faller og absolutt alt er under forandring. Jeg elsker høsten og alt som hører den til, og den vakre naturen inspirerer meg til daglig. Det gir meg lyst til å utforske mer hjemme hos meg selv og dra inn det jeg liker ute som; mosegrønt, brunt, kobber - ja høstens farger generelt. Jeg skulle bare ønske jeg var litt "tøffere" på dette området og ikke var så redd for å dra dem med inn. Jeg synes det fort kan bli for mye eller rotete og da ender det med at jeg faller tilbake igjen på de fargene jeg er trygg på, det skjer faktisk hver gang. 

Nei, det gjelder og prøve seg frem. Blir man ikke fornøyd, så er det bare sånn. Man skal jo gjenspeile seg selv og dem som bor her, så enn så lenge får jeg nyte synet av de røde blomstene mine, det er ikke ille bare det skal jeg si dere.. 

NYT DAGEN VIDERE! 

- MK

Likes

Comments

Jooohoo, i går var det fest og morro kan dere tro! Min kjære mormor fyller snart 70 år og ble av den grunn overrassket av familie og venner som var samlet for å feire henne på forskudd i går. Hun trodde selv at hun skulle i et annet selskap, så hun ble rett og slett "tatt på sengen" og gøy var det.

Jeg var heldig og fikk æren av å dekke bordet, noe jeg selvsagt alltid synes er like stas. Vi gjorde det enkelt og klassisk, nettopp slik min fine mormor også er. Jeg ble fornøyd med resultatet - rent og pent. Noen ganger kan dekketøy være en utfordring om man er mange, men man bruker alltid det man har for hånd. Jeg har her dekket med to servicer og har plassert dem annenhver. Oppå har jeg lagt tøy servietter i lin, så at servicene var forskjellige syntes egentlig ikke noe særlig. Det samme har jeg også gjort med glassene, annenhver bortover. Som jeg har sagt tidligere liker jeg å dekke med klart glass, så blomster og lys ble også plassert i dette. Det gir et så utrolig rent uttrykk og det resulterer i å bli et veldig delikat middagsbord. ​Blomster er selvsagt alltid et must, men denne gang var det ikke "for mye". Vakre roser i duse farger satt jeg på langs over hele bordet og det samme med lysene. Jeg la på lerke kvister som litt effekt og for å få frem den årstiden vi nå er i. Bordkortene var enkle vimpler i kartong fra Søstrene grene, også festet jeg på et lite hampetau i enden for å gjøre litt mer utav det. Enkelt og greit!

Vel, kvelden var super og jeg tror jubilanten var minst like fornøyd som alle oss andre.

- MK

Likes

Comments

Familien vår vokser og vi har fått en liten "baby" i hus igjen, iallfall føles det nesten litt sånn. Masse oppmerksomhet, mye kos, hyppige tisse turer til alle døgnets tider, ja til og med våkenetter har vi fått igjen. Den lille hjerteknuseren vår er åtte uker gammel og vi gleder oss veldig over at han endelig har flyttet hjem til oss. Han er fremdeles bitteliten, men han vil heller ikke bli så veldig stor. Vi har skaffet oss en liten kose hund, men samtidig en som på sikt etterhvert som han vokser også kan være med oss på turer og i fjellet. Mammaen hans er Yorkshire terrier, mens pappaen er Chihuahua, så han er en liten blanding, noe vi bevisst ønsket oss for å få de forskjellige kvalitetene. Det blir spennende å se hvilken rase han vil få mest ut av, men oppdretter forteller at vi kan forvente oss å se mest terrier i ham.  

For to år siden måtte vi ta et tungt valg og omplasserte vår lille dverg pinscher Dennis. Han utviklet en ekstrem sjalusi når minstemann kom til verden og han begynte derfor å bite barna når vi ikke fulgte med. Han bor i dag hos et par uten barn og har det veldig fint. Vi har savnet han mye, men etterhvert gikk savnet etter Dennis over til å bli et savn etter det å ha en hund. Vi har lenge vurdert å skaffe oss en ny, men det var ikke før nå i august at vi bestemte oss helt. Dennis fikk vi når han var et halvt år gammel, så vi har aldri hatt en så liten valp før. Jeg synes det er veldig spennende og morro at vi denne gang får oppdra den lille tassen helt selv. Vi kan forme den til å bli akkurat den familiehunden som vi ønsker. Både jeg og mannen har alltid vært veldig glad i dyr, men kanskje spesielt jeg. Jeg har hatt alt av gnagere, katt og hest, men min egen hund fikk jeg aldri som liten. Jeg er glad for og har alltid ønsket at mine barn skal få vokse opp med dyr rundt seg, det gjør noe med oss alle tror jeg. Vi har nå kanin, katt og hund, også håper jeg at vi kan skaffe oss en hest eller ponni igjen med tiden. Eldste hjertet har arvet heste interessen etter meg, så da er det iallfall håp - haha.


Hils på vår lille hjerteknuser, THEO!

Nå skal vi ut og leke i hagen alle sammen. Ungene er selvsagt helt ville og synes dette er innmari stas!

- MK

Likes

Comments

Heisann og gooood fredag!

Beklager stillheten fra meg i går, men jeg fikk rett og slett ikke tilgang til nettet. Vi kom hjem sent i går kveld og da var det bare å stupe i seng. Vi har vært på biltur og hentet hjem vårt lille, nye familiemedlem og vi er blitt like forelsket alle sammen. Gleden er gigantisk og ungene er selvsagt i hundre. Jeg skal vise dere den lille hjerteknuseren senere, men først venter helgevasken på meg.

I går flyttet både nye og gamle oliventrær inn for vinteren. Noen i gangen og på badet, mens andre må bli stående i garasjen. Det har alltid tidligere gått bra selvom de har stått ute hele året, så dette er faktisk første gang jeg tar dem inn til overvintring, kun i håp om at de skal bli enda kraftigere. Jeg regner derfor med nå at jeg til våren vil ha de vakreste oliventrærne jeg noen gang har hatt, haha. Så da får jeg heller føle at jeg har dratt inn "halve" hagen i huset for en periode. Det er jo litt hyggelig også da, kanskje jeg begynner å bli mer og mer glad i planter og i dette tilfellet trær inne? hmm...

​Vi skrives siden! Nyt fredagen enn så lenge, snart helg!

​- MK 

Likes

Comments

Morgenkaffe og en ny utgave av favoritt bladet på trammen i dette nydelige været er ikke annet enn deilig, friskt og godt! Jeg elsker denne årstiden og ikke minst tiden vi går i møte. Det gjelder å nyte når man kan og morgener som i dag er helt perfekte. Vi har hatt en fin høst til nå og jeg håper det velger å fortsetter enda litt til. På trappen har en ny pute i smekker høstdrakt fått plass, og den har jeg fått i gave av min skjønne venninne Malin. Jeg har til og med satt batteri lys i lyktene, så nå er det lys i dem hele tiden. I utgangspunktet har jeg aldri likt "falske" ting og deriblant lys. Jeg synes liksom at levende flammer er det absolutt fineste og ikke minst mest koselig, men nå følger jeg strømmen og tester det ut likevel. De ser jo faktisk veldig ekte ut i virkeligheten, også er det hellet ikke brannfarlig, hihi. 

Fin dag til dere!

- MK

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat dumpet ned i sofaen (igjen!!), trett som en strømpe etter en deilig middag som bestod av noe så enkelt som hjemmelaget pizza. Det er forøvrig livretten til alle fire her i huset, så det slå aldri feil. I dag brukte vi lang tid med middagsbordet og spesielt eldste hjertet hadde veldig mye på hjertet. Det er så koselig å høre alle de skjønne tankene og lure ideene de kommer med, men noen ganger må jeg faktisk bite tennene sammen for å ikke le meg skakk ihjel av de merkeligste kommentarer. Jeg fikk til og med servert rød vin til maten av mannen i dag, på en helt vanlig tirsdag tenk. Jaja, litt kos i hverdagen er vel lov innimellom det også!?

Bord brikkene er nye og er kjøpt på salg hos Skeidar. De er i kjempe grov lin og som tidligere nevnt, er det helt klart favoritten min. Jeg liker å bruke tøft mot pent og det gjelder definitivt også for borddekking. Grove duker eller bord brikker, noen litt penere servietter og kanskje pene krystall glass og sølv bestikk. Dere skjønner poenget mitt?! Jeg klarer liksom ikke å si meg fornøyd om bordet skal være for "stivt". Litt røft må det være, men samtidig pent!

Nyt kvelden dere! Jeg skal "hive" ungene i seng og deretter kose meg med en film og resten av vinglasset mitt. Jeg tror jeg kan garantere at jeg kommer til å slukne ganske så raskt under pleddet. Natten til i dag, var neimen ikke så mye bedre enn den forrige. Slitsomt altså, nattesøvnen er såå gull verdt i forhold til hvordan resten av dagen skal bli - haha. Sur som en fele og trett som en strømpe, der har dere meg i dag!


GOD KVELD OG NATTA!

- MK

Likes

Comments

Heisann og god kveld fra gutterommet! 

Plutselig stod en ny uke for tur. Har den startet bra for dere?

Her hos oss er jeg og lillemann nå på den tjuefjerde timen uten søvn. Han er potte tett og får bare ikke til å sove. Han går på høygir og klarer ikke å finne roen, altså da mener jeg ikke i det hele tatt. Tidligere i dag endte det med at jeg spente han fast baki bilen og kjørte en lang tur i håp om at han faktisk skulle sovne, men for første gang i historien fungerte ikke det heller. Nå sitter vi godt plassert i sengen hans med favoritt filmen på ipaden. Jeg må i ny og ne se bort på han i håp om at øynene hans er i ferd med å gli igjen, men neida - haha. Her snakker vi klinkekuler altså. Til syvende og sist sovner han nok uansett bare han blir trett nok, og når den tid kommer skal jeg pakke meg fint innunder dynen selv. Mannen skal ha fotballkveld i stuen, så da er det uansett like greit å bare rømme.

Jeg har iallfall surret meg til å skifte på sengene og luftet ut i andre etasje. I dag kom regnværet til vestlandet igjen og da melder det seg av en eller annen grunn, en akutt trang til å ha det ekstra rent og pent inne. Nyvasket sengetøy er heller ikke feil å legge seg i når den tid først kommer, det er faktisk noe av det aller beste jeg vet!

​NYT KVELDEN! 

- MK

Likes

Comments

Jeg tørr vel å påstå at jeg ikke er av den type jente som er mest jålete, men litt er jeg nok.. Jeg har alltid likt glitter og glam, vakre kjoler og skjørt. Gleden var stor når jeg fikk min lille prinsesse, som jeg kunne dulle og kle opp akkurat slik som jeg ville. Prinsesse kjoler, glitter og stas har det vært mye av gjennom de siste seks årene. Det vakreste hun vet nå er blitt store tyll skjørt, og nå har jaggu mamsen fått sitt helt eget strutteskjørt hun også! Et krem farget tutu skjørt fra OOTD kom dumpende ned i postkassen min forrige uke. Jeg ønsket meg egentlig blått eller sort, men siden alt var sluttsolgt endte det på dette. Nå gjenstår det bare at det skal komme en passende anledning til å kunne bruke det?! Haha..

- MK

Likes

Comments

Deilig søndag altså! Her startet dagen kl 08 og vi, det vil si jeg og lillemor har lagt på sofaen i pysjamasen siden det. Minstemann er på overnatting hos mormor og morfar, og far i huset ligger i sengen med den vonde ryggen sin stakkars. Med andre ord, vi utnytter situasjonen over at vi er alene og koser oss med litt mor og datter tid. Vi har sett askepott med dynen på sofaen og frokosten i fanget, og nå har jeg akkurat fått nylakkerte, knall rosa negler av en engasjert liten jente som valser rundt her i nattkjole og ballerina sko, haha. Vi propper i oss makroner og koser oss, bare jeg og hun. Det er så deilig å være litt alene, det er annerledes og samtalene blir så gode og dype. Jeg prøver med jevne mellomrom å finne tid til slike stunder med begge ungene, hver for seg - det er faktisk gull verdt.

Nyt søndagen! Det gjør vi...

- MK

Likes

Comments

Nå ligger jeg her, strak ut på sofaen med bena høyt og godteskålen plassert fint i fanget etter en vellykket barnebursdag for snuppeline. Masse sukker, mye lyd og et rimelig høyt energi nivå, men akkurat slik det etter min mening skal være i et barneselskap. Festen har lillemor selv bestemt, så da ble det servert både spaghetti, sukkerspinn, makroner og haugevis av andre ting, som selvsagt har høyt innhold av sukker. Ironisk nok liker ikke tuppa vår brus, så det ble sukkerfri rosa saft til alle sammen, haha. Sukker eller ikke, ned på høykant gikk iallfall det meste. Vi har hatt danseleken og slått på Pinata, noe som faktisk ble en over all forventning suksess, og gjett om de var fornøyd når godteriet endelig falt ut. Hurra for den lille, store jenta vår som snart er hele seks år!

Nei, nå skal jeg tømme oppvaskmaskinen før jeg skal legge meg fint tilbake på sofaen hvor jeg har planer om å bli i HELE kveld - haha.

Kos dere og nyt lørdagen dere også!

- MK

Likes

Comments